FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zna li koliko je zvanicno bilo gledalaca na Kosevu ?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Napisat cu sutra, nema sad infoamypitar je napisao/la:Zna li koliko je zvanicno bilo gledalaca na Kosevu ?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Dok ne skontaju bolji izgovor. Ovo je samo za evropske tekme,a za domace se kao najefikasnije pokazalo 'gradimo stadion'.PitarBordo je napisao/la:Do kada će se nezanje pravdati sa "nismo imali sreće???"![]()
Neki bolje i ne zaslužuju Tita mi.
Mogu tako jos jednu sezonu,dok ih i 'pravi' navijaci ne provale,a u meduvremenu ce strucne sluzbe kluba vjerovatno nesto drugo osmisliti.
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 06 jul 2017, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.
- TobeYarabi
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:

- Evolution87
- Kontakt:
i kada tesko je... **** vam rod i porod svima od cistacice preko robova na terenu do sabrine kurve anele valentina kurca palca i onih **** kineza **** vam dje god sta imate. odjava
**** ti nermine sve sto imas na svijetu gnjido jedna americka
**** ti nermine sve sto imas na svijetu gnjido jedna americka
Zadnja izmjena: Evolution87, dana/u 06 jul 2017, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Koliko god je bilo u prvoj ligaškoj nas neće bit ni 2 hiljade, ja prvi više ne idem dok ne vidim nešto drugo, nešto boljeamypitar je napisao/la:Zna li koliko je zvanicno bilo gledalaca na Kosevu ?
Da mene srce moje boli i da moram gledati kako debili mašaju prazne golove, kako Nermin **** Crnkić maša penal za prolaz, ma hajte molim vas, vozdrica
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Bas mi je tesko palo ovo ..... smucilo mi se vise ko popisan sa Haseta ici ... sto je naj gore to je sve cesce i cesce postalo .... odmorit cu malo i od Sarajeva i od foruma ..... nemam snage vise ...zivaca ....ne zasluzuju oni ovo ....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Ako sutra uclanim nanu u klub, hoce li direktorica marketinga nauciti engleski?
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Sad dodjoh kuci. Stavio sam tacku na ovu sezonu. Nek hebu zivce nekom drugom. Jednostavno losi smo i nema opravdanja sreca ovo ono. Ne isplati se davati pare glumcima. Jedan od najbolji komentara poslije pred kraj utakmice, "Treba im naplacivati po 40KM kao ovoj djeci sto igraju u skoli a ne ih placati jos za ovo".
U novi boj ...
Ove izjave su u stilu Faika Kolara. Imao si dva produžetka i igrača više!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Promasot 35 sansi nema veze sa srecom vec sa ne znanjem, pojedini igraci ne zasluzuju igrat u FKS, Crnkic, Hebib i Bekic pojma nemaju to treba otjerat pod hitno.
Vjerovatno su mislili iduce godine,jer nama je svakako cilj Evropa,mi se godinu dana borimo za ovakve utakmice kao veceras.TobeYarabi je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:
![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
32 šuta 17 u okvir 16 kornera pola sata igrač više i ispaneš, ahahahahaahahhahahahah
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- PitarBordo
- Kontakt:
Imao si 30 minuta igrača više protiv ekipe gdje je haman startna ekipa 8 igrača 30+ (neka me neko ispravi), EKIPA KOJA JE NA AUKCIJAMA NUDILA UGOVORE. Inatite se vi meni, jokeru, Evanderu, petom, desetom, ali stavite prst na čelo i FKS iznad svega, ako vam je ovo okej onda vam sujeta ne da da želite bolje klubu za koji navijate. 

Samo Saraj'vo.
- Evolution87
- Kontakt:
**** vam majke svima
jos samo da nas kakav klub iz san marina, giblatara, andore i malte izbaci. nize nismo mogli pasti **** vam djecu
jos samo da nas kakav klub iz san marina, giblatara, andore i malte izbaci. nize nismo mogli pasti **** vam djecu
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
-
- Kontakt:
Koji glup osjecaj

Za sve ovo su krivi pljuvaci,da je vise 'pravih' navijaca koji vole klub i kada gubi sve bi bolje bilo.