Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Računi bi trebalo da se podrazumijevaju kad se počne zarađivati ako živiš sa starcima.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Tako je meni stari u vakat rekao da plaćam samo vodu ne moram ništa..aj reko normala. Dođe račun umivali me ljudi.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Oni te umivaju ti pred očoma vodomjer kako obrće vidišOsim13 je napisao/la:Tako je meni stari u vakat rekao da plaćam samo vodu ne moram ništa..aj reko normala. Dođe račun umivali me ljudi.

Ma syebala se cijev neka divljali računi čitavom komšiluku, još uzeo stari preko vik-a valjda taj vodomjer na ratePenaltiky je napisao/la:Oni te umivaju ti pred očoma vodomjer kako obrće vidišOsim13 je napisao/la:Tako je meni stari u vakat rekao da plaćam samo vodu ne moram ništa..aj reko normala. Dođe račun umivali me ljudi.

Da mi vidiš Diše neki dan. Crko mi računar na mašini, i došo galami, kae što ne kupite novi, za 1000 maraka proizvodnja stoji. Reko taj Beckhoff i3 je 30.000, preblijedi, 30000 maraka, ma jok reko €. Samo ode.Osim13 je napisao/la:Ma syebala se cijev neka divljali računi čitavom komšiluku, još uzeo stari preko vik-a valjda taj vodomjer na ratePenaltiky je napisao/la:Oni te umivaju ti pred očoma vodomjer kako obrće vidišOsim13 je napisao/la:Tako je meni stari u vakat rekao da plaćam samo vodu ne moram ništa..aj reko normala. Dođe račun umivali me ljudi.e reko yebo si me sad

Eto ga sutra, još blijeđi rekli mu 3 sedmice i 30k€

- Marsal
- Kontakt:
Moji su zasad zadovoljni činjenicom da mi više ne moraju marke davat, a za 2-3 mjeseca vjerovatno će i računi doći na red
puštaju me da oćejfim.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Samo gospoda u košulji radi, lijepo si se izgleda uhljebio.Marsal je napisao/la:Evo ti Rio moje radne košulje do pola 9 ujutru.rio_Ferdy88 je napisao/la:
Sve njih kod maršala, pa nek se pošteno oznoje
Helčo, kod nas nema kancelarije bez Titine slike.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Marsal je napisao/la:Moji su zasad zadovoljni činjenicom da mi više ne moraju marke davat, a za 2-3 mjeseca vjerovatno će i računi doći na redpuštaju me da oćejfim.

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Sta si zavrsio?Marsal je napisao/la:Moji su zasad zadovoljni činjenicom da mi više ne moraju marke davat, a za 2-3 mjeseca vjerovatno će i računi doći na redpuštaju me da oćejfim.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Marsal
- Kontakt:
Prvu gimnaziju, vanredno završio srednju za otpravnika vozova i imam 2 godine pravaRigoletto je napisao/la:Sta si zavrsio?Marsal je napisao/la:Moji su zasad zadovoljni činjenicom da mi više ne moraju marke davat, a za 2-3 mjeseca vjerovatno će i računi doći na redpuštaju me da oćejfim.

Nastavak faksa nije opcija?Marsal je napisao/la:Prvu gimnaziju, vanredno završio srednju za otpravnika vozova i imam 2 godine pravaRigoletto je napisao/la:Sta si zavrsio?Marsal je napisao/la:Moji su zasad zadovoljni činjenicom da mi više ne moraju marke davat, a za 2-3 mjeseca vjerovatno će i računi doći na redpuštaju me da oćejfim.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Upoznajem se ja s nekom trebom, pita me, ja se zajebavam reko imam 7 god na RGGF, kae jel radiš master?Marsal je napisao/la:Prvu gimnaziju, vanredno završio srednju za otpravnika vozova i imam 2 godine pravaRigoletto je napisao/la:Sta si zavrsio?Marsal je napisao/la:Moji su zasad zadovoljni činjenicom da mi više ne moraju marke davat, a za 2-3 mjeseca vjerovatno će i računi doći na redpuštaju me da oćejfim.

Jel ta odluka donešena na poslu il prijeMarsal je napisao/la:Nastavljam na jesen.Rigoletto je napisao/la: Nastavak faksa nije opcija?

- Marsal
- Kontakt:
Hahahaha trebo si joj reć' sedma godina je doktorat tuko.
Prije jer čekao sam samo da upadnem negdje da mogu sam sebi plaćat jer ću u vanredne sad.Osim13 je napisao/la: Jel ta odluka donešena na poslu il prije
Kae kod mene šef nekom sa strane, ovaj nam je najobrazovaniji, 7 godina fakulteta ima 
Pa onda sjebala se neka mehanika ja se zajebavam kad čuješ, Poluinžinjer de reci šta mu je.
Kiša mi pred vrata nanijela kamena, i ja metem ide on i govori to malo u struci radiš

Pa onda sjebala se neka mehanika ja se zajebavam kad čuješ, Poluinžinjer de reci šta mu je.
Kiša mi pred vrata nanijela kamena, i ja metem ide on i govori to malo u struci radiš

Pa ta osoba i organizacija Muslimanske Brace je ideal, prije svega u političkim ciljevima, za većinu muslimana ovdje, a još je i mučenik. Da nije bilo dženaze više bih se zabrino.Penaltiky je napisao/la:Zašto IZ BiH klanja dženazu Muhamedu Morsiju?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 19 gostiju.