U pravu si, meni se na prvi mah učinilo da da je rekao Jokić ali nije.Mislim da nisu dobro proučili Velež, jedino ako večeras to ne urade, tj da pregledaju neke tekme.Alen1987 je napisao/la:I meni se u prvi mah učinilo da je Vule reko Jokić, ali takav je njegov naglasak, on je rekao taJ Okić, i onda se j od ovog taj uklopilo u Jokić
Sretno sutra Rođeni i da zijaniteŠalim se, nek bude remi i svi "zadovoljni". Želim vam puno sreće do kraja sezone i aBd da izborite Europu.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Siguran sam da Velez ovu tekmu uzima jer Sarajevo ove sezone moze nekog u gostima pobjediti samo ako kupe utakmicu kao sto su protiv Olimpica itd.
Tako lahko ce te s njima s sutra ...
Tako lahko ce te s njima s sutra ...
Imam i ja jedan Adidasov prijeratni. Samo da se pohvalim.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Najljepsi Velezovi dresovi su Adidas iz 80-ih. I sad imam 2 u kolekciji jedan od Isme Sisica a drugi od Goce Jurica. Neprocjenjivo

1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
meni tislo sve u vihoru rataGoodison je napisao/la:Imam i ja jedan Adidasov prijeratni. Samo da se pohvalim.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Najljepsi Velezovi dresovi su Adidas iz 80-ih. I sad imam 2 u kolekciji jedan od Isme Sisica a drugi od Goce Jurica. Neprocjenjivo

IDEMOOOOOOOO RODJENIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII,VI TO MOZETE,UZETI 3 Boda i eto nas u samom vrhu

P.S.Treba Mika uzeti onog Komazeca,i staviti ga u dzep a pustiti ostale nek igraju kako god hoce,svakako nikakve vele opasnosti od njih

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Crvenarmija je napisao/la:„ROĐENI“ SUTRA U „RETRO IZDANJU“
FKVelez-istorijaFudbaleri Veleža u sutrašnjem velikom derbiju nastupit će u „retro izdanju“. Naime „Rođeni“ će sutra istrčati na travnjak u sportskoj opremi koja je dizajnirana i urađena po uzoru na one iz tridesetih godina prošlog vijeka. Razlika u odnosu na 30-te godine prošlog vijeka je samo u činjenici što, zbog obaveza prema sponzorima, na dresu se nalaze reklame. Na ovaj način Velež će još jednom prisjetiti se svoje duge i bogate tradicije, 91 godinu ponosa i slave !!!
Samo jos jedan dokaz da smo veliki i da perdnjacimo.
Merak je ovih dana ciatati Velezovu podtemu , ne toliko jos po nekim rezultatima fantasticnim nego ovih prelijepih komentara . Ove kulture , gradjanskog nivoa i fanaticnih navijaca.
I da uvijek smo imali najopremu u bivsoj jugi. Oni adidasovi samo mi i Bajern

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Mene su pokusali povesti nekim pogresnim stazama pa su mi dali neki dres Zelje iz osamdesetih, ali se Ines nije dala, dohak'o sam im svima.
Jos uvijek ga imam negdje, stoji zajedno sa dresom Hrvatske reprezentacije koji mi je tetka kupila za rodjendan misleci da je neki kompletic
Jest mi vala glava za kompletica..
Treba nam pobjeda danas, trebace nam i u Prijedoru, a Boga mi i slijedece kolo kuci. Ako taj sci-fi scenario Velez pretvori u stvarnost, eto ti opet stampeda navijaca i pohoda na sve stadione, kao nekad u osam.

Treba nam pobjeda danas, trebace nam i u Prijedoru, a Boga mi i slijedece kolo kuci. Ako taj sci-fi scenario Velez pretvori u stvarnost, eto ti opet stampeda navijaca i pohoda na sve stadione, kao nekad u osam.
Support Velez, It's logical! ★
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Dan je ko iz snova. Jos jedan poziv svim svim Djavolima da dodjemo u sto vecem broju. Zavezite zene,kcerkice kod punica a cundare s vama na utakmicu do akbda nove pobjede. FORZA VELEZ
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
-
- Kontakt:
bas me interesuje kako izgledaju ti dresovi,,gledao sam sliku i kako sam primjetio da su radjeni u dvije boje...ispravite me ako grijesim???
Hoćemo da vidimo igru kao protiv Borca drugo poluvrijeme!Ako bude dovoljna za pobjedu bit će super, a i ako nebude, ja ću biti zadovoljan.Samo muški i hrabro!
- el-fighter
- Kontakt:
Ajmo Rodjeni danas samo jako i pozrtvovano, rezultat nece izostati. Treba nam pobjeda danas da jos vise ozivimo zanimanje za Velezove utakmice kod raje. Ako pristup bude kao protiv Borca, pobjeda nebi trebala doci u pitanje, ali i Sarajelije nece doci sa bijelom zastavom. Samo da protekne sve u najboljem redu, bez nekih ispada.
FORZA VELEZ
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ma nema Suljica otisao u Madjarsku i nema im Bilbije tako da imamo velike sasne danas,bice raje vidim dosta i po Fejicevoj ljudi se nalozilo da ide na tekmu .
Samo jedan klub Velež Mostar
Danas ce Velez pustiti Sarajevu ili prodati, nema razlike. 100%.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
England lagano ga pop...Nadam se da cemo docekati utakmicu gdje ce Ibro imati muda da stavi najboljih 11,a ne da pocinjemo utakmicu sa djecicom koja se guraju da moraju igrati.
joj koja invazija se sprema na Mostar
.. šal , dres su spremni i za 1 sat se krece lagano
1-3 , ajde Nikolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

1-3 , ajde Nikolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
[quote="vfcmostar"]England lagano ga pop...Nadam se da cemo docekati utakmicu gdje ce Ibro imati muda da stavi najboljih 11,a ne da pocinjemo utakmicu sa djecicom koja se guraju da moraju igrati.[
Čini mi se ista postava kao protiv Borca.
Čini mi se ista postava kao protiv Borca.
Ljudi ja sam sigurno dosadan ali ima li ikakav link ili bilo sta gdje se moze gledati taj prenos sa moje tv.
Ekipa sa fkvelelive su nam jednom pustili stream kada smo igrali protiv zrinjskog pa ima li ikakve sanse da nam neko pusti prenos za nas koji smo daleko.
Ekipa sa fkvelelive su nam jednom pustili stream kada smo igrali protiv zrinjskog pa ima li ikakve sanse da nam neko pusti prenos za nas koji smo daleko.
-
- Kontakt:
cujem raja se budi po mostaru bit ce izgleda pun stadion danas nadam se pobjedi ! 2-0 Jusufbasic - Okić
-
- Kontakt:
ja sam maloprije gledao pregled programa za arenasport i nema nigdje direktnog prenosa..imam pitanje....jel zna netko kako izgledaju ti dresovi u kojima ce danas nasi rodjeni istrcati na teren??na slikama su sorcevi crne boje a gornji dio je uradjen u dvije boje..
TV PRENOS JE NA MOJA TV. KO IMA MOGUCNOST DA NAM PUSTI STREAM BILI BI BS ZAHVALNI
-
- Kontakt:
Raja svi na tribine, podržat Veleža danas do pobjede!
FORZA VELEŽ
FORZA VELEŽ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.