Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Sir Alex knows everything about his players, even their toilet habits. (If someone goes to the toilet more than usual, he investigates.
Ja mislim da niko ne spori (osim Sir MattaValencia je napisao/la:http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/ro ... nak-131378
Ima li veceg priznanja!? Nema!!
http://www.tportal.hr/sport/nogomet/921 ... itedu.html" onclick="window.open(this.href);return false;Nema kluba na svijetu koji u svojim redovima ne bi volio vidjeti Runija,. Vjerovatno su pali pod uticaj propagande, kao i djeca koju pominjes'Mislim da će Rooney ostati na Old Traffordu. Vjerojatno ima razloga zbog kojih želi otići, ali njemu je mjesto u Manchester Unitedu, on pripada navijačima Uniteda, on pripada Old Traffordu. Međutim, ako ga žele prodati, zovite me', rekao je Mourinho te dodao kako bi ga u svojim redovima željeli svi europski velikani.![]()
.
Ubjdjen sam da bi Real vrlo rado kesirao minimalno 80 miliona funti na Runija. Za Nanija ne bi ponudili ni trecinu te cifre, ako im uopste treba igrac za klupu.
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/gerrar ... 78705.aspx
Sta kaze Dzerard,. Vjerovatno iz straha posto je Runi u djetinjstvu bio bokser.
I nemoj se vaditi na Skolsa,. To ti je losa vadiona. Skols je itekako prefinjeni tehnicar. Skols je netipicni inglismen, kao da ga je latinos pravio. Ti si ljubitelj juznjackog fudbala, priznaj to sebi i lakse cu te razumjeti
.
A ovo poredjenje Runija i Silve je perverzija![]()
![]()
,.. Idi Mat na podforum Primera, mozda i nadjes istomisljenike. Silva nije ni do koljena Runiju. Dobar je igrac, rek'o bi druga glasa, dok je Runi sam vrh i to krem na vrhu.
Da Fergija pitas hoce li Silvu za Runija, mislim da bi ga srce momentalno izdalo![]()
,..
Pocecu te neozbiljno shvatati ako ne priznas da si pasionirani ljubitelj juznjackog fudbala.
To je to .Rooney88 je napisao/la:@Patrice_Evra_3
Pa SAF izvlaci maximum iz ovog tima, to je kljucno. Ne vjerujem da postoji neki drugi trener na planeti koji bi ovako hendikepiran ozljedama i sa slabijim timom u odnosu na prethodne godine cinio ovakva cuda - i u hladnoj vodi.Ispali smo iz Lige prvaka a to nije sekunde jedne poremetilo tim, dozivjeli smo katastrofu na svom stadionu od gradskog rivala a to opet nije poremetilo planove u Premiershipu, lista povrijedjenih igraca je sve veca i veca a SAF opet krpi tim i sastavlja ga tako da momci uvaljuju peticu na gostovanju gdje su pali i Liverpool i City, stigao je Arape koji imaju daleko manje povreda i Mancini im je na slatkim mukama jer ima sirok izbor kvalitetnih igraca. Sve to kada spojis u cjelinu kao kralja price mozes izdvojiti jedino Fergusona koji zasluzuje sva odlikovanja modernog nogometa. Sta reci? Kralj.
Ja znam kako bi to City i Chelsea rijesili,prvenstveno City,prvo bi poceliRooney88 je napisao/la:@Patrice_Evra_3
Pa SAF izvlaci maximum iz ovog tima, to je kljucno. Ne vjerujem da postoji neki drugi trener na planeti koji bi ovako hendikepiran ozljedama i sa slabijim timom u odnosu na prethodne godine cinio ovakva cuda - i u hladnoj vodi.Ispali smo iz Lige prvaka a to nije sekunde jedne poremetilo tim, dozivjeli smo katastrofu na svom stadionu od gradskog rivala a to opet nije poremetilo planove u Premiershipu, lista povrijedjenih igraca je sve veca i veca a SAF opet krpi tim i sastavlja ga tako da momci uvaljuju peticu na gostovanju gdje su pali i Liverpool i City, stigao je Arape koji imaju daleko manje povreda i Mancini im je na slatkim mukama jer ima sirok izbor kvalitetnih igraca. Sve to kada spojis u cjelinu kao kralja price mozes izdvojiti jedino Fergusona koji zasluzuje sva odlikovanja modernog nogometa. Sta reci? Kralj.
Mene je fasciniralo to koliko je golova dao glavom.trxel je napisao/la:Eo sad sam pregledo 150 Scolesovi golova i uzivo,ludnica.......
A `nako mal covjek.Thunderstruck je napisao/la:Mene je fasciniralo to koliko je golova dao glavom.trxel je napisao/la:Eo sad sam pregledo 150 Scolesovi golova i uzivo,ludnica.......Ko bi rek'o.
I ne samo to,svi kad kazemo Scholes,odma kontamo bomba van sesnesterca i go,al sto je drbilo,jos i sto kazes glavom,vrati se kralju,makar jos pola sezone!!!Thunderstruck je napisao/la:Mene je fasciniralo to koliko je golova dao glavom.trxel je napisao/la:Eo sad sam pregledo 150 Scolesovi golova i uzivo,ludnica.......Ko bi rek'o.
a znali se planirali trenersku karijeru ili da ostane u nogometu(npr.neka funkcija u Manchesteru)trxel je napisao/la:I ne samo to,svi kad kazemo Scholes,odma kontamo bomba van sesnesterca i go,al sto je drbilo,jos i sto kazes glavom,vrati se kralju,makar jos pola sezone!!!Thunderstruck je napisao/la:Mene je fasciniralo to koliko je golova dao glavom.trxel je napisao/la:Eo sad sam pregledo 150 Scolesovi golova i uzivo,ludnica.......Ko bi rek'o.
Sta su to sizoargumentišizoargumentima
Buci, buciZaboravio si nogometni magazin kao oličenje zdrave pameti jer možda bih i popušio dokaze .
Ma kakvih kolega iz kluba covjece!? Izabran je na nivou ENGLESKE, a ne na nivou Mancester Junajteda. Dakle, kolege su odlucili da je Runi najbolji igrac lige. Vece priznanje ne postoji.Oukej , istina i jeste da je od kolega iz kluba izabran za najboljeg pojedinca [ čitaj , Nani takođe ] ali radilo se o dvije sezone ranije . Akcenat na perfekt .
Ne moze ispred Mesija, Ronalda, Cavija i Inieste. Ja tvrdim da su ova cetri igraca ispred Runija. Dakle, slazem se da ne zasluzuje uci medju tri najbolja igraca svijeta.Je li Wayne te godine i da li je uopšte kad bio u izboru za najboljeg nogometaša svijeta ? NIJE .
Znaci da je najbolji igrac Engleske. Zasto nije naveo nekog drugog nego bas Runija!? Zasto velica 'smece' od igraca!?? Isto sto kod nas niko nece reci da je Ibisevic najbolji igrac BiH, kada je kristalno jasno da je to Dzeko.Što znači , šta ? Znači da Gerrard hvali svog , isto što će neki reći da je Džeko najbolji napadač Citya i da je bio najbolji napadač svijeta igrajući za Wolfsburg .
RVP bi se mog'o porediti sa Runijem da nije upropasten povredama. Steta za momka. Inace je igrac svjetske klase.Zatim , u ovoj sezoni pored Silve na pozicij playa te pored RobinaVanBatmana i Aguera kao čiste špice , to smeće ne može naći mjesta u najboljoj ekipi lige što sveobuhvatnije insunuira na iskrstaliziranu činjenicu ... Činjenicu da nije najbolji igrač lige , nije ni Uniteda ali eto , jeste Europe i Svijeta . Jedino ako kao peti izbor može ući u taj kontekst što mi opet nema logike i samim tim možemo i Balotu smatrat među najboljima u vasioni ... Ma možeš šta hoćeš na svoj mlin svodit , ovo je forum jel .
Desava se, momak je iscrpljen i pokosen povredama. Previse se trosio u igri prema nazad i to je uzelo svoj danak.ovdje imaš sliku
Meni je Barsa smor,.. Volim ih pogledati protiv Reala i to je to,.. Nema sanse da bi mog'o gledati Barsa - Osasuna, Barsa - Viljareal itd itdMalo i o prefinjenima . Koji to igrač i koji to fan fudbala ne bi volio gledat ševu sa Messiem i njegova dva poznata kompića više nego ševu sa Elokibiem i sa još njih petoricm . Neka budu igrači Sierre Leone . Zašto svi esaju Barcu na najjače i zašto svi teže igrat dobar i lijep fudbal kao oni . Evo uzet ću vas kao primjer , vas sve ovdje forumaše . Ko je lijepio gifiće kad je United izigrao vezni red i obranu Citya u 10m kvadratnih i čudio se da mi to zapravo možemo i ko je lijepio gifić kad su protiv Boltona odigrali tapa-tapa ili popularnu tikataku u jednom navratu . Ja nisam , a izgledalo je da samo ja drkam na to , ne ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.