FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
-
nanek
Re: FC Barcelona
ima boga ima boga,fuj fuj kako je smijesna ova barca,GADITE MI SE !...pa bolan samo je trebao ovaj zabar sudija da je uzme i ugura sam u go..joj sto se iznervira beze boze dragi...
Cirkus u zadnjim minutama utakmice , sudija se pogubio prvo penal nije postojao a drugo bez potrebe dijeli crvene kartone. Varas junak utakmice pa čovjek je odbranio sve što je išlo u i pored gola. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Hoce li ko banovati ovog visockog firauna ili da mu familiju firaunsku pominjemo - nema druge opcije...ocito to bolesnik želi....docekao papak remi Barce nakog toliko vremena ,pa se ne može kontrolisati.
Varas heroj utakmice, covjek je sve živo odbranio veceras i zaslužila je Sevilla taj bod.
Prosusmo bezveze dva boda, ali i protivnik koji se isto pita nešto na terenu nam nije dao....previše loših dodavanja i nonšalancije kod pojedinaca je uzrok ovog rezultata.
Varas heroj utakmice, covjek je sve živo odbranio veceras i zaslužila je Sevilla taj bod.
Prosusmo bezveze dva boda, ali i protivnik koji se isto pita nešto na terenu nam nije dao....previše loših dodavanja i nonšalancije kod pojedinaca je uzrok ovog rezultata.
Ae glavonje, magla sa teme. Niti smo igrali protiv Reala, niti protiv Arsenala, da bi ste komentarisali.Tolke su vam koplekse nabili da ih vise mrzite ,nego sto volite klub za koji navijate.
PS: SVaka cast Sevilli na igri!
PS: SVaka cast Sevilli na igri!
MVP - Messi-Villa-Pedro
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ja mislio go ovaj zadnji slobodnjak , mal mi srce nije stalo... Jos da je Spaha igrao bilo bi ovdje 0-2 hladno
... nego tek sam maloprije okreno na tekmu ako moze neko da isprica ne nogomenta desavanja
Ne mrzim Barcu,ali mi je drago što je Sevilla uzela bod jer se borila večeras i zaslužila ga je .Drago mi je također zbog kladionica koju su potcjenile Sevillu.
-
karameldar
- Kontakt:
Samo ono na kraju.HZ_ilidzaa je napisao/la:Ja mislio go ovaj zadnji slobodnjak , mal mi srce nije stalo... Jos da je Spaha igrao bilo bi ovdje 0-2 hladno... nego tek sam maloprije okreno na tekmu ako moze neko da isprica ne nogomenta desavanja
YNWA!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Igrači Barcelone čim ne vodi su propagandi anti fair playa.
Obični šljam od ekipe!
Nekad ni obilata pomoć sudija ne pomaže, hajd za penal, nego kako uze loptu igračima Seville iz nogu, ne zna ni on šta je svirao!
Obični šljam od ekipe!
Nekad ni obilata pomoć sudija ne pomaže, hajd za penal, nego kako uze loptu igračima Seville iz nogu, ne zna ni on šta je svirao!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ima li netko klip penala,nisam smio gledati...
Rece navijac juventusaBianconeri1988 je napisao/la:
Obični šljam od ekipe!
Visca el Barça ! Mes que un club !
Da je Spahic igr'o bilo bi mrtvih, mogu mislit dok je bila marisana on gore na tribinama je-be sebi sve po spisku sto je dobio onaj zuti pa ne moze da prezentuje svoje najnovije poteze.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Ne shvatam ovu ciganiju.Uvijek na Camp Nou neko sranje.Pa jedino u nih se to dešava svaki veliki klub može izgubiti bod kod kuće jedino kada je Barca u pitanju desi se nešta ovakvo 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
nije ovoliko raje na ovom podforumu bilo, nepamtim...
dajte, ako ima ove moderacije nek brise ove spamove, ako neko ima napisati nesto kako treba, bujrum, a ovi sto spamaju bi trebali biti sankcionisani...
dajte, ako ima ove moderacije nek brise ove spamove, ako neko ima napisati nesto kako treba, bujrum, a ovi sto spamaju bi trebali biti sankcionisani...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
[youtube][/youtube]
evo nadjoh promasaj,jbg,dobar udarac,ali golman procitao...
evo nadjoh promasaj,jbg,dobar udarac,ali golman procitao...
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ne kontam sta je veceras bio problem u Barci...LBJ MVP je napisao/la:Ne shvatam ovu ciganiju.Uvijek na Camp Nou neko sranje.Pa jedino u nih se to dešava svaki veliki klub može izgubiti bod kod kuće jedino kada je Barca u pitanju desi se nešta ovakvo
sudija sviro penal, ovi se bune i udaraju, dobije Kanute crveni, opet naprave krvnbicki faul, i opet se nesto bune...
ljudi moji sudija je ovo na kraju poprilicno dobro odradio...
a ovo sto se igralo 8-9 minuta, to nisu krivi igraci Barce, vec Seville, jer su oni izazvali belaj, i sudija je samo nadoknadio izgubljeno vrijeme...
sve posteno...
a to sto neki mrze Barcu, to je njihov problem...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
O Bjelancevino i ti ne volis Barcelonu,pa porastao si mi u ocimaBianconeri1988 je napisao/la:Igrači Barcelone čim ne vodi su propagandi anti fair playa.
Obični šljam od ekipe!
Nego,sta je uradio Kanoute tako posebno i zasto
Btw,ne znam sto se navijaci klubova kojima bi Barca realno sa kombinovanim sastavom uvaljala 3-4 gola ovoliko nasladjuju
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
kakvi navijaci?
pa vecina za barsu navija kako se pojavio messi,zbog toga ja je mrzim
pa vecina za barsu navija kako se pojavio messi,zbog toga ja je mrzim
Ovo je isto ono kao i protiv BiH-a kada je Španija igrala na MestalliLBJ MVP je napisao/la:Ne shvatam ovu ciganiju.Uvijek na Camp Nou neko sranje.Pa jedino u nih se to dešava svaki veliki klub može izgubiti bod kod kuće jedino kada je Barca u pitanju desi se nešta ovakvo
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
problem je sto sam zadnjih 30 sek tekme gledaokarameldar je napisao/la:Samo ono na kraju.HZ_ilidzaa je napisao/la:Ja mislio go ovaj zadnji slobodnjak , mal mi srce nije stalo... Jos da je Spaha igrao bilo bi ovdje 0-2 hladno... nego tek sam maloprije okreno na tekmu ako moze neko da isprica ne nogomenta desavanja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.