Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 27 dec 2011, 15:38

Cartman je napisao/la:Haha, opet spekulacije o Sneijderu: http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... -sell.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ne znam kako im vise ne dosadi.

Jones, Smalling i Rio bi se mogli vratit za Blackburn. Fakat nevjerovatno kako su u odbrani barem jednom po sezoni skoro svi povrijedjeni istovremeno. Jedino je Evra uvijek zdrav. Evansa nema 2 sedmice izgleda. Steta, jer je stvarno igrao dobro u zadnje vrijeme, iako je jucer par puta ispadao protiv Mosesa.
Nemoj da bi ga urek'o :)
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 27 dec 2011, 15:55

Cartman je napisao/la:Haha, opet spekulacije o Sneijderu: http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... -sell.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Jones, Smalling i Rio bi se mogli vratit za Blackburn. Fakat nevjerovatno kako su u odbrani barem jednom po sezoni skoro svi povrijedjeni istovremeno. Jedino je Evra uvijek zdrav. Evansa nema 2 sedmice izgleda. Steta, jer je stvarno igrao dobro u zadnje vrijeme, iako je jucer par puta ispadao protiv Mosesa.
ma kakv sneijder, sad nam nikako ne treba, ne bi ga sad namjerno uzimao, kad su mogli da ga prodaju za fine pare nisu htjeli, e sad nema sanse, ne vrijedi ni 20, 15 mil je vrh za njega..star, sklon ozljedama ;) bolje cahilla ili hummelsa dovest za odbrane, da nam pokrije ove ozlijedjene, i pustit cleverlya :P neka pokaze sta zna :) :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 27 dec 2011, 15:58

Sneijder ne vrijedi vise od 15 miliona, ove sezone ga povrede ubise. Prvo on Unitedu ne treba, a drugo ako ce dovesti ne vise od 15 miliona. ;)
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 27 dec 2011, 18:34

Rooney88 je napisao/la:Cekajte malo, jel` ovdje neko moze reci da Nani nema oscilacija u igri? :?
Oscilacije imaju Rio , Vidić , Evra , wc igrači . I Rooney koji to nije ali ih svejedno ima . Šta ćemo sad ? Valencia priključi se . Večeras mi se da . slika
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 27 dec 2011, 19:42

Sir Matt je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:Cekajte malo, jel` ovdje neko moze reci da Nani nema oscilacija u igri? :?
Oscilacije imaju Rio , Vidić , Evra , wc igrači . I Rooney koji to nije ali ih svejedno ima . Šta ćemo sad ? Valencia priključi se . Večeras mi se da . slika
Tu je najbitniji broj oscilacija. Nani ih ima ubjedljivo najvise i krajnje je nepouzdan za velike meceve. Jednostavno takav je igrac da moze sam rasturiti Chelsea na Bridgeu ali ako nije njegov dan, najblaze receno, onda imas samo tipa koji ti trci po strani k`o muha bez glave bez ideje sta da uradi s loptom a kada je dobije najcesce pogrijesi. To je frustrirajuce dosta nego kada gledas hendikepirano krilo koje NE ZNA IGRATI FUDBAL.Sta ces mu? Covjek ne zna i bog pa s toga i nemas sta da mu kazes. Kod Nanija je najgora moguca solucija. Zna itekako igrati fudbal, zna s loptom, cesto je odlican na krilu ali zna biti i ispodprosjecan. To je frustrirajuce, ima znanje ali odigra slabo. Koji je razlog? To je kao kada imas studenta koji je glup k`o noj pa je i razumljivo sto muku muci na ispitima i ponavlja godine ali je jos gori onaj za kojeg znas da moze ali iz nekog razloga ne uspijeva. Banalan i pomalo glupav primjer ali dodje ti ga na to pri kraju.

Sto se Vidica tice ja se bgmi ne sjecam nekih njegovih oscilacija, bar ne u prevelikoj dozi. Opet se moram, kratko, vratiti na Nanija koji, ponavljam, ima najvise oscilacija u igri od svih igraca koje si gore pomenuo. Kako Nani ima najvise tako i Vidic ima najmanje. Znaci njih dvojica u prici o formi u rastu/padu nikako ne mogu biti stavljeni u istu recenicu. Rio takodjer, nakon sto su ga povrede nacele i godine, POMALO, stigle pocinje i on da oscilira. Opet ga ne mozemo porediti sa Nanijem jer oscilira daleko manje + sto se Nemanje tice on je za mene nas najbolji igrac uz Rooneya, cesto i ispred Engleza. Pa covjek je za ovo godina u Unitedu, tu je od 2006, izrastao u jednog od najbojih, za dosta ljudi i najboljeg u konacnici, stopera svijeta dok je Nani na Old Traffordu od 2007 i ima etiketu kvalitetnog krila koji najbolje igra kada je njegov dan. To je kljucnog - kada je njegov dan! Za to se moram moliti a nikako nemogu vjerovati da ce svaku utakmicu odigrati onako kako zna. Dakle dok je Vidic izrastao u najboljeg ovaj je izrastao u kvalitetnog ali daleko od najboljeg.

Sto se tice Evre on je do sezonu-dvije unazad bio takodjer jedna od nasih najvecih uzdanica, rijetko kada sa slabih 90 inuta iza sebe. Poceo je opadati u odnosu na nivo koji je on licno postavio ali i dalje je jedan od najboljih bekova u Engleskoj, mozda cak i najbolji ali eto jedan od najboljih cisto da ne odem predaleko pa da pocnu da me prozivaju i optuzuju za subjektivnost.

Rooneya ne treba komentarisati, toooooliko puta sam rekao moje misljenje o njemu i fkt me prika mrzi da ponavljam. Ono, gledam u ovu tastaturu i odmah mi mrak padne na oci kada, OPET, krenem pisati o Rooneyu jer se napisalo toliko toga da vjerujem ljudima postaje mrsko i da citaju, ako i citaju naravno. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 27 dec 2011, 20:34

Nanija je jedini igrac u ekipi kojeg nema ko pokrit jer pazite kad rio kiksa tu je vidic da ga pokrije kad evra onda su tu ili vidic ili rio ako rooneya neide nadje se neko ko zabije bio to hernandez ili berba ili welbeck. sta je sa nanijem ko ce njegove oscilacije pokrit mozda carick flecher young ili vremesni giggs???

jedini covjek od kojeg ovisimo je nani ako njega ide onda ide i ekipu pokazalo se to nebrojeno puta pa i ove sad ubjedljive pobjede bile su pokrenute od strane nanija na lijevoj strani gdje je naporsto poceo da razbija protivnike pa zato i valencia na desnoj strani ima prostora.

to sto je propustio par meceva gdje je imao prednost park su iskljucivo odluke fergija iz samo njemu znanih razloga i to ne moze niko shvatit ali i ne treba pokusavat.

nani ima oscilacije u igri al ne kakve ima united zadnjih godina i to je kljuc svega kad imamo vecinu igraca spremnih posebno kad je u pitanju sredina terena onda su i oscilacije nanija zanemarljive al kad imas situaciju kao onu u bazelu da nani jedini nesto pokusa e onda je to druga prica koju ovdje niko nepokrece vec se gleda samo to sto nani neuspjeva da uradi.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 27 dec 2011, 20:46

Ono što svi morate priznati da je Nani sve bolji i bolji. U početku (od njegovog dolaska) je bilo tih oscilacija, tj. to nisu bile oscilacije, nego više povremeni trenuci inspiracije (znači više loš, nego dobar), ali se moglo oprostiti jer je došao mlad. Ali ovaj Nani, u zadnje dvije sezone je daleko bolji, doživio je zaista veliki napredak. Prošle sezone, kada je Rooney bio na 'xy planeti', Nani je bio taj koji je nosio ekipu, uostalom, čovjek je na kraju dobio priznanje od svojih suigrača. @Valencia je nekoliko put spominj'o to njegovo grijanje klupe u finišu sezone prošle, ali ja mislim da je to više bio splet okolnosti. Do one utakmice sa Liverpoolom bio ubjedljivo naš najbolji igrač, tu se povrijedi (mislim da je Carragherov start bio), Park i Valencia, koji se vratio, su igrali stvarno dobro, a on je im'o problema nakon te povrede i mislim da je to glavni razlog zašto nije igrao. A što se samog finala tiče, mislim da je to više taktička odluka bila, jer Fergie nije smio da rizikuje, i stavio je Valenciu i Parka koji su puno više mogli trkački pomoć', pomoć' defanzivi, mada je to sve uzaludno na kraju bilo. A što se ove sezone tiče, ja ne vidim tu nekih prevelikih oscilacija. On je igrao loše kad je i komplet ekipa igrala loše, znači jedan niz utakmica, čak je u nekim utakmicama on bio jedina svjetla tačka. A ako ćemo realno, u zadnje dvije godine je više Rooney od njega oscilacija im'o.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 27 dec 2011, 21:11

Rooney88 je napisao/la: Rooneya ne treba komentarisati, toooooliko puta sam rekao moje misljenje o njemu i fkt me prika mrzi da ponavljam. Ono, gledam u ovu tastaturu i odmah mi mrak padne na oci kada, OPET, krenem pisati o Rooneyu jer se napisalo toliko toga da vjerujem ljudima postaje mrsko i da citaju, ako i citaju naravno. :mrgreen:

Rooney je špic , jelde . Jest .
Nabroji mi utakmice od godine 2008 gdje je Rooney , kao usamljena špica , dakle u sustavu 451 odigrao wc partiju . A onda mi reci za utakmicu gdje igra nekog playa u ekipi pa je ponudio ovo ili ovo .

Šta ćemo sa činjenicom da je postio 9mjeseci a šta tek sa činjenicom da je izgubio na brzini , da nema tehnički dribling , 1na1 odnos , u duele i ne ide , nema viziju , nema kvalitetni end product , ne stvara čiste šanse kao druga špica niti može igrati krilo kao ranije , rijetko je kad stand out u odnosu na ostale .... itakodalje . Itakodaleko .
Namjerno sam Rooneya za fiksaciju i analizu uzeo . Evra je star , Rio takođe , ali su još uijek klase od igrača i među najboljim na svojoj poziciji . Nani je u intoksikaciji pa odigra nekad dobro tako da ne treba ni riječ više dodat . Ali vidjećemo gdje je Rooney kad odgovoriš .

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 27 dec 2011, 21:34

Nani nije najbolje svjetsko krilo,a koliko je moguce dovesti takve u United??

Messi se nemoze dovesti,Ronaldo takodjer. BALE i nije bolji igrac od Nanija. Iniestu je nemoguce dovesti. Di Maria?? Ozil?? Nisu oni nista bolji od Nanija.

Nani je "rest of the best"
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 27 dec 2011, 21:36

Patrice_Evra_3 je napisao/la:"gledam utakmice post".
Eto vidiš prika , lijepo ti to sve objasni . Pokušavao sam i ja Valencii reći da počne gledat utakmice . Čak i linkove slao . I znaš šta mi reče prika ?!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 27 dec 2011, 21:46

Sir Matt

Cijeli svijet smatra Runija za vrhunskog igraca, samo ti mislis drugacije :mrgreen: . Zar ti ta cinjenica ne izaziva odredjenu sumnju u samog sebe :mrgreen: !?

Runi je blago Junajteda. Daleko najbolji igrac kluba. Poslije tri manijaka iz Barse i Ronalda najbolji igrac svijeta.

Momak ima petlju odigrati bez pritiska, ima sjajnu dugu loptu, sjajnu igru kratkih pasova, sjajan pregled igre, sjajno kretanje, sjajnu tehniku, sjajan je kao poluspic i spic (iako mislim da je pozicija poluspica najbolja za njega),.. Druga je sada stvar sto on nema sa kim odigrati. Vidjeli smo na sta lici genijalni Mesi kada igra za Argentinu. Da je Runi igrac Reala uvaljao bi bez problema 25 golova i podjelio isto toliko asistencija. Doktor fudbala.

Al' ono sto je najznacajnije u njemu je osobina 'karizmaticnog lidera',.. On ima moc da cijeli tim ucini boljim, da ulije samopouzdanje u cijelu ekipu. I sam lakse disem kada ga vidim u timu. On je dusa tima.

To sto ti obozavas 'prefinjene tehnicare', to je vec stvar tvog ukusa. Vec sam ti rek'o da mi je cudno da nisi simpatizer Barse ili Reala. Jedan Dzerard je genijalan igrac, genijalan znalac i tehnicar, ali nema prefinjenost jednog Inieste. Meni je opet ljepse gledati Dzerarda, a po tvome ukusu iskazanom na Runiju, vjerujem da vise uzivas i igrama Inieste. Dakle, razlika je u ukusu, u stilu i nacinu igre, a nikako u kvalitetu.

Problem Nanija je vjerovatno psiholoska neuravnotezenost,.. On ima znanje, ali nema karakter velikog igraca. Ronaldo je prepun naboja, iz njega izbija velika zelja da razvaljuje,.. Dok Nani igra kako mu se taj dan digne ona stvar. Nani nema damu da razvali kada je najpotrebnije,.. Bice da ga sputava veliki pritisak. Fale mu damu, fali mu karakter sampiona. Sa tim se covjek radja,.. On jednostavno nije jedan od tih.

Al' i pored toga, njegove predispozicije i znanje nisu ni blizu nivoa Gigsa, Robena ili Ronalda,.. Ni blizu. Al' da ima damu i karakter, nema sumnje da bi mog'o biti znatno bolji igrac i mnogo konstantniji u dobrim igrama.

Jos mi je zelja da ga vidim na poluspicu u nekoliko tekmi,.. Osjecam da bi tu mog'o odigrati bolje nego na krilu.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 27 dec 2011, 21:52

Ovdje je uvijek najjace. Jedina tema kluba na kojoj se najvise prepiru navijaci tog istog kluba medjusobno. To je super. Vidi se da smo mi Unitedovci ipak na jednoj visoj intelektualnoj razini od ovih ostalih kod kojih vlada jednoumlje :lol: :P
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 27 dec 2011, 21:57

majestic24 je napisao/la:Nani nije najbolje svjetsko krilo,a koliko je moguce dovesti takve u United??

Messi se nemoze dovesti,Ronaldo takodjer. BALE i nije bolji igrac od Nanija. Iniestu je nemoguce dovesti. Di Maria?? Ozil?? Nisu oni nista bolji od Nanija.

Nani je "rest of the best"
Ma ovaj Bale je masina,ja sam mislio da je prosla godina bila sreca ili nesto,ali lik dokazuje iz utakmice u utakmicu da je dobar,pa ne mozes ga cuvati,pored 3,4 proleti koda ih nema,pa i bolt mu zavidi.
Nesto ovaj komentator sa sport kluba,neki Denis,kaze da je Modric odbio potpisati novi ugovor sa Spursima i da mu je želja preci u United..bla bla.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 27 dec 2011, 22:01

Pa cekaj prika. Sto se tice te 2008 godine tada skoro pa nikada Rooney nije ni igrao usamljen u napadu. Tada je tu bio Tevez, nekad i Saha cak. Grupnu fazu je odlicno odradio. zabijao je i Romi i Kijevskom Dinamu. Odigrao je odlicno u fazi izbacivanja u Rimu. Tada je igrao usamljenu spicu. Dakako da je Ronaldo formacijski bio drugi spic ali igrao je nesto povucenije.

Takodjer sezonu kasnije protiv Milana u gostima, 2:3 kada smo dobili. Igrao je usamljenog spica i donio nam vrijednu pobjedu i nesto mirniji revans sa dva gola. U uzvratu takodjer protiv Milaneza kada smo ih "nabili" 4:0 igrao je usamljenu spicu i zabio 2 gola i uz to bio igrac utakmice. Kasnije dolaze dani kada u Ligi prvaka uz njega igra Hernandez uglavnom tako da ni tada nije nikako, ni teoretski, mogao igrati usamljen u spicu napada nego je dobio drugu ulogu koju je "igrao" odlicno a na tenane ""mrsavo"" zadovoljavajuce. Nadam se da shvatas sta hocu reci pod mrsavo praceno duplim navodnicima.

Sto se EPL-a tice imamo pobjedu nad Liverpoolom 2009 na Old Traffordu. Kada je Rooney golom najavio preokret. torres cini mi se tada zabio za njih a Park preokrenuo rezultat. I tu je odigrao kao usamljena spica. Vrijedi napomenuti prije nego sto nastavim nabrajati ono po sjacenju da smo te sezone imali i pristojnog Berbatova u napadu koji je znao igrati sa Rooneyem tako da se ne treba puno zamarati sjecanjem, ne zamjeri mi i ispravi me ako fulim koju. Iste te sezone smo igrali i sa Arsenalom, dobili 1:3, tada je takodjer igrao sam u napadu i odigrao odlicno, uz Nanija bio mozda i najbolji u tom mecu. Onda ona 4 gola protiv Hulla, nekako ne mogu da se sjetim dali je tada bio sam u spicu ali hajde nema vezze, neka se pise. 3 gola Portsmouthu u toj sezoni, takodjer u 4-5-1.

Sta reci na desavanja u Londonu protiv West Hama? Doduse poluvrijeme je tada krenuto sa 4-4-2 ulaskom Hernandeza dakle, usput za kojeg ti tvrdis da nije ni fudbaler prika. Rooney je tada prakticno sam okrenuo rezultat. Zabio 3 gola i donio nam pobjedu, opet kazem, momacki od njega. Takodjer to je bila sezona ekplozije Hernandeza kada nam je donio titulu svojim golovima ali nikako nemoj zaboraviti uticaj Rooneya na tu titulu.

Sto se tice ove sezone vidjeo si i sam kako je krenuo, maestralno. Ali zar ne vidis sta SAF radis s njim? Stalno ga seli sa pozicije na poziciju, pobogu igrao je defanzivnog veznog, centralnog veznog, ofanzivnog, krilo, iza napadaca i napadaca. razlog je jednostavan prika, povrede nas hendikepirale pa mora da ga seli sa pozicije na poziciju jer takvog jednog nemamo izuzev Jonesa. A zasto si se ti, onako rekreativno pitam, svezao toliko 4-5-1 formacije kada cesto igramo i 4-4-2. Pogledaj nase utakmice u proteklim godinama i znat ces da smo igrali i 4-4-2 u dosta meceva ali ti se svezao Rooneya u 4-5-1 i ne pustas nikako. Mozda on nije Higuain ali je i bolji dakako, korisniji. :? Covjek je rodjeni lider i vodja ovog Uniteda samo mi nije jasna jedna stvar. Jel` to ti pokusavas da dokazes kako Rooney nije igrac svjetske klase i kako ga se trebamo rijesiti mozda? :? Prika, to je najbolje sto imamo.

I jos da se sjetim Telemachu najmilijih usput, hvala. ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 27 dec 2011, 22:23

Valencia , prika , ajde da se ne citiramo . Mrzi me to .
Da Rooneya neko ko kuži nogomet i ko diše istim smatra najboljim poslije te četvorice - ne smatra . Kao prvo daj mi dokaz da je najbolji igrač Uniteda , zatim svoje repke , onda i lige , među najboljim u Europi pa tek tad u svijetu ? Imaš li ih ?
Današnja djeca , ova po facebooku i badoou puše ime na dresu i marketing . Takvi evo danima pune forume , nekad mjesta gdje si čovjek mogao dat oduška poslije posla uz vruć napitak . Uzrast ta , percepciji i cerebralnim blokićima odgovarajuća , višestrukim diobama kvazi znalačkih sentenci trollaju kako tamo , na isti način i ovde . Chicharito je tako kjut pa je Marijino dijete a Rooney je toptop klasa igrača jer se preziva Rooney . Razina prvog srednjeg . Neću dalje .
I tako , super su mi te spike kako Messi ne može ni j*bat bez Inieste i Xavia te Busquetsa , a u videu kojeg naravno nisi pogledao a koji i dalje stoji na istom mjestu tj. u mom ranijem postu ni trunkicu pažnje da posvetiš . Ko bi rekao . A Silva ? I Silva igra tu poziciju , play ekipe dakle . Vrhunski igrač jelde ? Znam da jest . Ali šta je onda Rooney ... smeće . To znam . Ali eto i Gerrarda da pomenenmo kad već insistiraš . Koji nivo igre je Gerrard pružao dok je igrao iza Torresa ... kažem ti ja . Vanzemaljski ako ćemo po Rooneyu gledati .
I nemoj prika govorit da ja njega ne smatram vrhunskim igračem . Smatram , ali to ne mora biti wc level . Ni Silva nije wc level ali je vrhunski . Samo što taj Silva ima kontinuitet a Rooney ne , Rooney ima ime a Silva još uvijek ne . I eto ti malfunckija . Lagan zaključak .
I još , drka Matt na igrače , nogometne vilenjake , ne samo prefinjene tehničare . Zato je Scholes Bog , znaš . A bio je i Rooney do 2007 godine . Otad je u stalnom padu koja je danas zaključena sa ovom pozicijom koju jedan Nani može bolje igrati . Jap , Nani koji nije rang Robbena niti sam to kad tvrdio . Jedan lagan ,super uradak pred dobru noć i dobar spavanac prije nego odem na posao . Ae .

P.s.
Rooney , sutra , ne sad .

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 27 dec 2011, 22:36

ja samo kazem ne zelim izgubit ni nanija ni rooneya kakvi su takvi su i neka ih do kraja karijere u unitedu. jos bi zelio da dovedu veznjaka i klasicno lijevo krilo bilo gaitana bilo balea svejedno a onda bi vidjeli i pravog rooneya i pravog nanija kad protivnici nebi znali odakle stize veca opasnost.

tu situaciju donekle imamo sad kad nani i valencija bombarduju sa krila, a rooney i ostali u napadu al fali sredina tu jos jednog kvalitetnog organizatora igre i to je to.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 27 dec 2011, 22:51

http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/ro ... nak-131378

Ima li veceg priznanja!? Nema!!

http://www.tportal.hr/sport/nogomet/921 ... itedu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
'Mislim da će Rooney ostati na Old Traffordu. Vjerojatno ima razloga zbog kojih želi otići, ali njemu je mjesto u Manchester Unitedu, on pripada navijačima Uniteda, on pripada Old Traffordu. Međutim, ako ga žele prodati, zovite me', rekao je Mourinho te dodao kako bi ga u svojim redovima željeli svi europski velikani.
Nema kluba na svijetu koji u svojim redovima ne bi volio vidjeti Runija,. Vjerovatno su pali pod uticaj propagande, kao i djeca koju pominjes :mrgreen: :lol: .

Ubjdjen sam da bi Real vrlo rado kesirao minimalno 80 miliona funti na Runija. Za Nanija ne bi ponudili ni trecinu te cifre, ako im uopste treba igrac za klupu :mrgreen: .

http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/gerrar ... 78705.aspx

Sta kaze Dzerard,. Vjerovatno iz straha posto je Runi u djetinjstvu bio bokser :mrgreen: .

I nemoj se vaditi na Skolsa,. To ti je losa vadiona. Skols je itekako prefinjeni tehnicar. Skols je netipicni inglismen, kao da ga je latinos pravio :mrgreen: . Ti si ljubitelj juznjackog fudbala, priznaj to sebi i lakse cu te razumjeti :D .

A ovo poredjenje Runija i Silve je perverzija :mrgreen: :lol: :lol: ,.. Idi Mat na podforum Primera, mozda i nadjes istomisljenike. Silva nije ni do koljena Runiju. Dobar je igrac, rek'o bi druga glasa, dok je Runi sam vrh i to krem na vrhu.

Da Fergija pitas hoce li Silvu za Runija, mislim da bi ga srce momentalno izdalo :mrgreen: :lol: ,..

Pocecu te neozbiljno shvatati ako ne priznas da si pasionirani ljubitelj juznjackog fudbala.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 dec 2011, 23:20

Da pitas bilo kog trenera da li bio dao Silvu za Rooneya mislim da bi ga srce izdalo. :lol:
Eventualno ludi Mancini da zabudali pa ucini neku korisnu stvar. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 27 dec 2011, 23:53

Sir Matt je napisao/la:Valencia , prika , ajde da se ne citiramo . Mrzi me to .
Da Rooneya neko ko kuži nogomet i ko diše istim smatra najboljim poslije te četvorice - ne smatra . Kao prvo daj mi dokaz da je najbolji igrač Uniteda , zatim svoje repke , onda i lige , među najboljim u Europi pa tek tad u svijetu ? Imaš li ih ?
Današnja djeca , ova po facebooku i badoou puše ime na dresu i marketing . Takvi evo danima pune forume , nekad mjesta gdje si čovjek mogao dat oduška poslije posla uz vruć napitak . Uzrast ta , percepciji i cerebralnim blokićima odgovarajuća , višestrukim diobama kvazi znalačkih sentenci trollaju kako tamo , na isti način i ovde . Chicharito je tako kjut pa je Marijino dijete a Rooney je toptop klasa igrača jer se preziva Rooney . Razina prvog srednjeg . Neću dalje .
I tako , super su mi te spike kako Messi ne može ni j*bat bez Inieste i Xavia te Busquetsa , a u videu kojeg naravno nisi pogledao a koji i dalje stoji na istom mjestu tj. u mom ranijem postu ni trunkicu pažnje da posvetiš . Ko bi rekao . A Silva ? I Silva igra tu poziciju , play ekipe dakle . Vrhunski igrač jelde ? Znam da jest . Ali šta je onda Rooney ... smeće . To znam . Ali eto i Gerrarda da pomenenmo kad već insistiraš . Koji nivo igre je Gerrard pružao dok je igrao iza Torresa ... kažem ti ja . Vanzemaljski ako ćemo po Rooneyu gledati .
I nemoj prika govorit da ja njega ne smatram vrhunskim igračem . Smatram , ali to ne mora biti wc level . Ni Silva nije wc level ali je vrhunski . Samo što taj Silva ima kontinuitet a Rooney ne , Rooney ima ime a Silva još uvijek ne . I eto ti malfunckija . Lagan zaključak .
I još , drka Matt na igrače , nogometne vilenjake , ne samo prefinjene tehničare . Zato je Scholes Bog , znaš . A bio je i Rooney do 2007 godine . Otad je u stalnom padu koja je danas zaključena sa ovom pozicijom koju jedan Nani može bolje igrati . Jap , Nani koji nije rang Robbena niti sam to kad tvrdio . Jedan lagan ,super uradak pred dobru noć i dobar spavanac prije nego odem na posao . Ae .

P.s.
Rooney , sutra , ne sad .
kao prvo tvoje mišljenje poštujem,svako ima pravo na svoje mišljenje,u videu vidim da Messi može bez Xavi i Inieste,ali to nepokazuju njegove igre u Argentini.
Negledam često Barcu ,ali kad gledam nevidim da se Messi vraća na svoju polovicu kao često u videu po loptu,e tu mu fale ova dvojica da se on nemora vraćati po loptu.Što se tiče Rooneya on nije smeće,on je bolji od Silve po meni ,jer kao što si napisao Silva nema ime koje treba još nekoliko sezona graditi,a Rooney je to već izgradio.Silvi treba u građenju imena pomoći i reprezentacija ,ali tamo on neigra prvi sastav što mu dodatno otežava situaciju.Gerrard eto haj stavićemo da je igro kako ti kažeš vanzemaljski za Rooneya,ali on nije mogao da uđe u sredinu i zabije gol.Rooney također ima perfektan pas,duge lopte ono što je imao Gerrard prije nekoliko godina.Prednost Rooneya je to što može "pretvoriti se u napadača",a Gerrad nemože.Rooney pada od 2008 :roll: :roll: :roll: .A šta je mislim sezonom 2009/10?kad je "sam "pobijedio Milan,kad je u Premier ligi zabio oko 25 golova mislim(sori ako griješim,mislim na onu sezonu kad smo ispali od Bayerna).

Klare

Post Postao/la Klare » 28 dec 2011, 00:26

Pa zar je moguće? :o Pa zar da United nakon potopa u u LP, dobiva, buši svoje protivnike, ostavljajući im konstantno po 5 komada u mreži? :o Pa zar je moguće da nikad truliji United dijeli prvu poziciju :o , daleko od ostalih pratitelja, samo su oni i City.

Ja :? , da vam iskreno kažem, povjerovati ne mogu, nije mi jasno niti će mi biti :? , ovakvo nešto još nisam vidio, pa da taj zaboravljni Dimitar ubode hat-trick :o , otkud sad to :? , pa ove stvari su izmakle kontroli, jesam bistar :D , ali ovo razumjeti ne mogu.

Znate da su moje simpatije na strani svih, koji su nasuprot Uniteda. :mrgreen:
U ovom slučaju je to City, priželjkujem njihove dobre partije, priželjkujem da uzmu titulu...
Sve to na stranu, United je kao prporođen, kao da je to ispadanje djelovalo kao pozitivan šok? :?

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.