ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
STIDNA SUZA
“We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender.”
- QUARTERBACK
- Kontakt:
nole choke, na one break lopte odigrao presmijesno, na prve prilike za carlosa usrao motku skroz
Kazu nece se pratiti tenis kad odu big3 pa evo vec se sad vise cekaju mecevi Carlosa nego ove trojice ili dvojice
Kakva inteligencija i kakvi udrqci Boze sacuvajj
Kakva inteligencija i kakvi udrqci Boze sacuvajj
Dovede li ostale udarce na 70% ovog dropa, Boze sacuvaj…
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
jel ovo Banjac il Visko u kabini, kakvo kriminalno komentarisanje
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
U srbovanju su svi jedinstveni.
Šteta, imao ga je ovdje. Teško će Novak više dopuštati ovo.
“We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender.”
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma yebes ziheraski tenis iskreno bas mi je dokurcio s ovim stilom
-
- Kontakt:
ja jedva čekam da odu, dosadili i bogu i narodu, posebno otkako su se samo na GS koncentrišu
Sad ce break na 4:3.
A sto nazalost brate mili, dosadili su vise i Bogu i narodu, hocu da gledam neka nova lica u finalima kako se bore i dizu trofeje
Kakav klasik, o ovome će se pričat 50 godina. 

- Shategabri
- Kontakt:
Pomalo, mali je tek počeo, a big 3 dere više od decenije.
Ako ne bude bar jedan protuteg, teško da će biti na njihovom prime nivou.
Fino igra, DS su fantazija, ali ovo nije sprint na 100 metara.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Hmm... Ne pričamo više o legendarnom Fed-Nole USO duelu, tako da... Pitanje je ko će se sjećati ovog za koju godinu

Koševo Zapad
Jos aplaudira mali rus
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Treba iskljuciti ove sudije i glupa challenge pravila skroz. Imas tehnologiju i nek konstantno prati mec. Zayebase covjeka na 0:30, komentor naravno ni pola rijeci.
Kako sudija pogura Novaka, a ovaj jos aplaudira,treba mu pustiti ovo poslije meca
Hajdeee, uzmi ovo.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.