Contentissimo je napisao/la:damian
pricaj mi
trebaju mi on,walker i bledsoe za pare

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Contentissimo je napisao/la:damian
4 licne druze mojBrezovac je napisao/la:De rozan i Nelson pogodjeni, Wade jos 5, Indiana nece valjda zijanit 4 razlike..toronto dobro, ajde HIberteeeee
Radi on sam sebi. Dosao je bezvoljan na ovu utakmicu, ne nudi se u napadu, na trici stojIPixma je napisao/la:A sta sudije rade Hibbertu fuj![]()
A i mi se drzimo jake teorije, dosad bio dobar pa mora i veceras, preglupooNeutral je napisao/la:U devet utakmica preko 22 poena u prosjeku protiv Heat-a, a večeras ruši rekorde sa faulovima. Hladno prodao utakmicu :ugeek:
Uz duzno postovanje Jennings je **** od igraca ako cemo realnobevanda4 je napisao/la:Svaku večer ista pjesma.. Ne kontam vas uopće..
Stalno igrate yebenog Jenningsa under, a čovjek od zadnjih 5-6 utakmica samo jednu išao ispod i to za poen!??!
Momak je raketa, vjerojatno najbolji igrač u obe večerašnje momčadi. Pa rađe preskočit kad mu ne vjerujete.
Pa kralju moj, cega se trebamo drzat, eci peci pec? Heat je najtanji pod kosem, I upravo ih preko Hibberta Pacersi uvijek karnu, I sad mi glupi sto smo Roya odigrali na 13.5 over :ugeek:. Ne kontam neke ljude nikako, par momaka ovdje koji napisu neku analizu za nba su poznavaoci iste sto je ocito u njihovim postovima. To sto su zadnjih dana naopaki rezultati I dobitni listici nisu oni u koji je ulozeno 10% znanja I analize (jer 90%) je ionako sreca je neka druga tema..Arhitekt je napisao/la:A i mi se drzimo jake teorije, dosad bio dobar pa mora i veceras, preglupooNeutral je napisao/la:U devet utakmica preko 22 poena u prosjeku protiv Heat-a, a večeras ruši rekorde sa faulovima. Hladno prodao utakmicu :ugeek:
Ne igram kladionicu drug, samo pratim redovno poeneArhitekt je napisao/la:A i mi se drzimo jake teorije, dosad bio dobar pa mora i veceras, preglupooNeutral je napisao/la:U devet utakmica preko 22 poena u prosjeku protiv Heat-a, a večeras ruši rekorde sa faulovima. Hladno prodao utakmicu :ugeek:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.