Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

panties
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la panties » 26 dec 2011, 19:36

harishp je napisao/la:
panties je napisao/la:
armin dju je napisao/la:Ima istine u ovome sto roger veli, Balo italijan hmm. normalno da njeg forsira, Aguero je skroz drugi tip igraca koji trci cijelu tekmu, uostalom kara cerku od mancijevog idola a i argentinac je... i dje to da bude jedan mirni dobri bosanac, koji nema ni markertinga svog kako treba kamoli, drzavu iza sebe poput italije il argentine..Takoda u tim sitnim nijasama favorizovanja je na 3.mjestu
kakve bolan istine, dzeko bosanac pa zato ne igra? tipicno za bosance da misle da se svijet vrti oko njih...
Mozda iz razloga sto je totalno nelogicno da igraca koji zabije sam Totenhamu cetvrticu poslije toga leti na klupu.
Ili sto napravi dvije asistencije od moguca dva gola i opet slijedecu tekmu kao nagradu dobije klupu.
Ili mozda sto Mancini od milijardu mogucih psovki nadze Dzeki bas onu ''odhjebi nazad u Bosnu''
u pravu si totalno, to je vec teorija zavjere. stvarno, sta smo mi bosanci svima skrivili?
mancini je klaun :S
...

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 26 dec 2011, 19:37

harishp je napisao/la:
panties je napisao/la:
armin dju je napisao/la:Ima istine u ovome sto roger veli, Balo italijan hmm. normalno da njeg forsira, Aguero je skroz drugi tip igraca koji trci cijelu tekmu, uostalom kara cerku od mancijevog idola a i argentinac je... i dje to da bude jedan mirni dobri bosanac, koji nema ni markertinga svog kako treba kamoli, drzavu iza sebe poput italije il argentine..Takoda u tim sitnim nijasama favorizovanja je na 3.mjestu
kakve bolan istine, dzeko bosanac pa zato ne igra? tipicno za bosance da misle da se svijet vrti oko njih...
Mozda iz razloga sto je totalno nelogicno da igraca koji zabije sam Totenhamu cetvrticu poslije toga leti na klupu.
Ili sto napravi dvije asistencije od moguca dva gola i opet slijedecu tekmu kao nagradu dobije klupu.
Ili mozda sto Mancini od milijardu mogucih psovki nadze Dzeki bas onu ''odhjebi nazad u Bosnu''
Bas tako , ovdje je na djelu mnogo dimeznija a jedna od njih je sigurno i ona "**** u Bosnu " samo eto sto jos nije dodao nazad u siromastvo . Dovoljno govori o Manchinievoj percepciji Edina kao osobe i igraca. Inace nisam pristalica onih lokalpatriotskih gubitnickih. Edin je bio dobar komad nepokretnog kloca prosle sezone al mu sada trener dusu vadi izgleda a momak je postao azdaha.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 26 dec 2011, 19:39

malta071 je napisao/la:
Nemoj da se ljutis Marco :D
Iako mnogi nemaju argumenata u svojim postovima ovaj kimbov je na mjestu.Zasto ga je uopste ubacivao zadnjih pet minuta u utakmici u kojoj ganjaju rezultat?Ako je povreda onda je trebao odmarati, a ako nije povreda onda je trebao uci ranije da bi bilo sta ozbiljnije uradio.
Zanimljivo je da je engleski komentator u par navrata poslije neiskoristenih nabacaja Zabalete i ne znam jos koga rekao da su to situacije u kojim je pozeljno da imas igraca kao sto je Edin a kad on igra takvih nabacaja bas i nema.
PS:odlican avatar :mrgreen:
Ma ne ljutim se ba :mrgreen: , rekao sam u kojim situacijama takvog igrača ubacuje trener. Kad ej baš rezultat u khurcu, i smatra da treba riskirat pa i s rovitim igračem. A to je bio slučaj danas.
Mislim, poznata ej naša sklonost ka "zavjerama" i tomu slično - često iz historijski objektivnih razloga. Ali nekad je najednostavnije objašnjenje upravo ono tačno.
Džeko je bio najavljen protiv Stoke, ali uslijedi povreda i ne bi ga.

Da, čuo sam i ja taj komentar, i Džeko je ušao nekoliko minuta poslije toga.

Hvala :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 26 dec 2011, 19:45

Mancini je 100% kriv za danasnji poraz, ovaj remi je de facto poraz za Manchester City.

Dosta lose je Mancini postavio ekipu za danas i trebao je startati sa Barryem i Johnsonom i eventualno Dzekom ako je dijamant bio 100% spreman za tekmu.

Da je Ferguson bio, ovu tekmu bi United rutinski pobjedio 3-0 protiv WBA danas.

Medjutin Mancini dosta grijesi i iskreno sumljam da on je u stanju dovesti Manchester City do prvaka Premiershipa.

Iako realno City ima dosta bolje igrace od Uniteda na skoro svim pozicijama, sve od golmana do napadaca.

Mancini zna da City ima novac za sve skoro, ali Mancini izgleda nije sposoban da to iskoristi maksimalno...Mourinho bi bio pravi covjek za to. :D
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 26 dec 2011, 19:47

Bio sam slijep pored očiju. Sad sam se sjetio da je Mancini legenda Lazia (između ostalih) a znamo kakvu vezu imaju njihovi navijači sa Srbima. Zbog toga Mancini mrzi Bosnu i sve iz nje, čak mislim da je i kupio Edina da ga uništi :idea:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 26 dec 2011, 19:48

Takodjer Mancini forsira Aguerro stvarno previse...

Aguerro jeste se uklopio dosta dobro, ali tokom mnogih tekmi stvarno je skroz anoniman i opet dobije sanse i sanse.. Adam Johnson i Dzeko su zasluzili da dobio dosta vecu minutazu na racun Aguerra.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 26 dec 2011, 19:48

spielführer_21 je napisao/la:Bio sam slijep pored očiju. Sad sam se sjetio da je Mancini legenda Lazia (između ostalih) a znamo kakvu vezu imaju njihovi navijači sa Srbima. Zbog toga Mancini mrzi Bosnu i sve iz nje, čak mislim da je i kupio Edina da ga uništi :idea:
neko ce te ozbiljno shvatiti.
...

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 26 dec 2011, 19:50

VanBasten je napisao/la:
Ono pod oblake ima mnogo vise veze sa nezadovljstvom i malom minutazom i prije povrede.
Ako je to razlog, onda bi ga ja na klupu još jedno 2-3 meča.
Povreda od 2-3 dana ga sigurno nije izbacila iz forme. To je ono sto ti pokusavam reci ali..... :mrgreen:
Imao je sjajan start sezone, start koji bi svako pozelio i onda je zavrsio na klupi. Sta ces ocekivati? Da bude zadovoljan? Bio je igrac mjeseca i onda na klupu. :roll:
Zaboravimo sve to, eto i da nije bilo tako. Danas timu gori pod nogama a Aguero KATASTROFALAN (najlosiji na terenu, po mom misljenju) ali ipak igra i igra a Edin sjedi na klupi i gleda sve to, sjedi i sjedi i sjedi i tek na kraju kad su se svi potrosili, on ulazi?? Nidje veze!

Bilo kako bilo, Edin je TREBAO/MORAO dobiti vise vremena, bar danas kad je pola tima zakazalo. Jer danas nema opravdanja ni Mancini ni svi kriticari. Ako danas nije dobio vise vremena, onda ne znam kad ce!

Aguero je inace sjajan spic ali danas je bio prelos!

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 26 dec 2011, 19:50

harishp je napisao/la:
panties je napisao/la:
@harishp je vecinu toga rekao. Ja cu jos samo nesto dodati ... Zamisli kad bi Edin nekoliko puta dobio crveni karton u utakmicama koje su im jako bitne, kao sto je za Balotellija slucaj, (s naglaskom na utakmicu protiv kijevskog Dinama), kada je Balotelli vjerovatno "najzasluzniji" sto se Gradjani nisu plasirali u dalju fazu takmicenja?! Kolko bi Edin dobio zabrane igranja? Sta bi bilo da Edin pravi sve ove skandale, kao sto to "mali" Talijan radi (od prebrze voznje, pravljenja problema po barovima u Manchesteru, pa do tuca svojim saigracima- u kojima je on glavni akter)??
A, gdje je cinjenica da je Edin dokazani strijelac, igrac kojeg je pola Evrope htjelo dovesti, jednostavno, harao je Bundes Ligom (inace, jednom od TOP 5 liga) - to je ono najmanje sto mogu reci za Edina sto se tice njegovih rezultata. Sta je to Aguero, pa kako god da odigrao, igra i sljedecu utakmicu, za njega ne vazi nikakva rotacija (ispostavi se da je vise i nema :mrgreen: ). Istina, Argentinac je klasa za sebe, ali kada ne odigra dobro, ne odigra, i nikada nije bio prozivan za lose rezultate (ako se to tako moze nazvati), kao sto je bilo slucajeva s Edinom.
Edin, nije dobio dovoljno prilika da pokaze sta zna. Ne racunam onaj prvi dio polusezone (kad je tek dosao), vec ovu sezonu. Taman kad zablista, klupa ga cega. Pa, taman da je Messi zamjena, zasto rotirati, ako nema potrebe za time?!!
Izdržati, to je temelj vrline!

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 26 dec 2011, 19:50

spielführer_21 je napisao/la:Bio sam slijep pored očiju. Sad sam se sjetio da je Mancini legenda Lazia (između ostalih) a znamo kakvu vezu imaju njihovi navijači sa Srbima. Zbog toga Mancini mrzi Bosnu i sve iz nje, čak mislim da je i kupio Edina da ga uništi :idea:
Vi gospodine, zasluzujete nagradu.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 dec 2011, 19:51

Ja onog Muradifa Arapskog ne kontam ni bocu.Moze kupiti kompletnu Argentinsku repku a da Spanska bude na klupi :mrgreen: Isto tako kupiti i jos Fergu i jos da mu Mourinho bude assistent.
A ovaj se uhvatio Lepog Mance k'o p'jan plota. :lol:
MEnjaj Muradife sunce ti kalaisano.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 26 dec 2011, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 26 dec 2011, 19:52

:mrgreen: srpsko-masonski lobi :mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 26 dec 2011, 19:52

slika

:lol:

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 26 dec 2011, 19:54

VanBasten je napisao/la:slika

:lol:
:lol: :lol: :lol:
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 26 dec 2011, 19:55

harishp je napisao/la:Ja onog Muradifa Arapskog ne kontam ni bocu.Moze kupiti kompletnu Argentinsku repku a da Spanska bude na klupi :mrgreen: Isto tako kupiti i jos Fergu i jos da mu Mourinho bude assistent.
mensur veze s fuZbalom nema, al nikakve.
...

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 26 dec 2011, 19:59

panties je napisao/la:
harishp je napisao/la:Ja onog Muradifa Arapskog ne kontam ni bocu.Moze kupiti kompletnu Argentinsku repku a da Spanska bude na klupi :mrgreen: Isto tako kupiti i jos Fergu i jos da mu Mourinho bude assistent.
vidi se
YNWA!

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 26 dec 2011, 20:04

panties je napisao/la:
Zasto tek tako prelazis s teme, ako si pocela (valjda je potpis tacan) da diskutujes o nekim stvarima, onda to i brani argumentima, a ne, ti postas postove od 2 reda, i sve se svodi na neku glupost, koja nema nikakve veze s pricom.
Inace, i primijetio sam da si malo veci spamer, visis cijeli dan na forumu, i sad ti, kao...
Izdržati, to je temelj vrline!

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 26 dec 2011, 20:09

rogeRF je napisao/la:
panties je napisao/la:
Zasto tek tako prelazis s teme, ako si pocela (valjda je potpis tacan) da diskutujes o nekim stvarima, onda to i brani argumentima, a ne, ti postas postove od 2 reda, i sve se svodi na neku glupost, koja nema nikakve veze s pricom.
Inace, i primijetio sam da si malo veci spamer, visis cijeli dan na forumu, i sad ti, kao...
1. ovo sam ozbiljno mislila za mensura.
2. visim na forumu, jer bukvalno nemam sta drugo da radim posto sam bolesna ima i vise od dva mjeseca.
...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 26 dec 2011, 20:09

Jah, a ostali vlasnici kao imaju neke veze s fudbalom.

dobro rogeRF, mogo si to malo džentlimenski upakovat. Baš nemate manira :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 dec 2011, 20:14

panties je napisao/la:
rogeRF je napisao/la: 1. ovo sam ozbiljno mislila za mensura.
2. visim na forumu, jer bukvalno nemam sta drugo da radim posto sam bolesna ima i vise od dva mjeseca.
Sha ti je ???
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, bhfanatic14, Daduli, EdinjoBos, fera, hurem, jasmin10, Lekqqq1921, moreno123, Proximic, Sveti, TefalTava i 84 gosta.