Pustite Saurmana i njemu slične,takvi su pred početak sezone predviđali Arsenalu sredinu tabele,pa čak i borbu za opstanak
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Nemoj tako Bosco,na Westfalenu je Borusija dominirala dobrim djelom meča i najmanje što su zaslužili u tom meču je taj bod,istina to je bilo na početku sezone dok Arsenal nije imao nikakvu igru..
Pustite Saurmana i njemu slične,takvi su pred početak sezone predviđali Arsenalu sredinu tabele,pa čak i borbu za opstanak
Fino reče Monolog,gdje taj Saurman bio dok smo vezali 7 uzastopnih pobjeda,čeka jednu lošu partiju da bi mogao srat..Nek je Muller WC ili Kros,Alabe,Štuberi i ostali nogometni čarobnjaci koji protiv Dortmunda nisu imali jednu smislenu akciju 
- MirzaGunner
- Kontakt:
Mozeli mi neko da kaze sinoc kako smo igrali znam da smo izgubili!!!
Ukratko u par recenica posto nisam pratio tekmu?Hvala.
Ukratko u par recenica posto nisam pratio tekmu?Hvala.
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!
Pusti Bosca, njemu je Denilson najbolji vezni igrač na svijetu.Semir bvb je napisao/la: A vi ste iz jedne šanse dali gol, nakon početničke greške Kehla, koju sigurno neće više nikad napravit' kad je praktično dodao loptu RVP u noge nakon čega je ovaj izašao sam na golmana. To je bilo sve. Sjećam se Wengera kako zadovljno proslavlja bod i stišće pesnice na tribinama Westfalena.![]()
Nije uredu pisat' da ste nas otresli, ali valjda si to napisao iznerviran nakon konstatacije @Saurmana u vezi Artete.
Nije to važno, bilo pa prošlo, neg' se radujem našim duelima u budućnosti gdje će vjerujem biti mnogo neizvjesnije i zanimljivije nego ove sezone (Reus - Kagawa - Gotze).
A nije uredu omalovažavt' Bayern jer su oni ipak u 1/2 finalu LP.
@Mirza: Bili puno bolji, prvo poluvrijeme je samo Arsenal igrao. Drugo poluvrijeme slično, al' sve više i više su igrali na solo prodore, što je i Wenger primijetio. Totalno se raspala timska igra i pokušavali smo na neke solo akcije. Oni uspjeli dva gola dati u jednoj minuti. Prvi pukao iz kontre, nakon kornera, a drugi do minutu, nakon što su naši izgledali kao da su svu noć pili ,pa nisu mogli uvezati dva pasa zbog valjda šoka.
Drugo poluvrijeme ravnopravnije, al' i dalje smo imali više od igre, samo da se ta igra više nije mogla nazvati igrom, nego kako rekoh solo akcijama. A oni nastavili prijetiti iz kontri.
Vermaelen zabio glavom, nakon asistencije Rosickya, koji je proglašen igračem utakmice (kako vidjeh na fb-u) i ujedno jedini pored Vermaelena zaslužuje visoku ocjenu.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- MirzaGunner
- Kontakt:
@Arnel.. hvala brate moj za ovo sto si mi rekao ovako fino, a ja nisam mogao da vjerujem kvota 11Arnelinho je napisao/la:Pusti Bosca, njemu je Denilson najbolji vezni igrač na svijetu.Semir bvb je napisao/la: A vi ste iz jedne šanse dali gol, nakon početničke greške Kehla, koju sigurno neće više nikad napravit' kad je praktično dodao loptu RVP u noge nakon čega je ovaj izašao sam na golmana. To je bilo sve. Sjećam se Wengera kako zadovljno proslavlja bod i stišće pesnice na tribinama Westfalena.![]()
Nije uredu pisat' da ste nas otresli, ali valjda si to napisao iznerviran nakon konstatacije @Saurmana u vezi Artete.
Nije to važno, bilo pa prošlo, neg' se radujem našim duelima u budućnosti gdje će vjerujem biti mnogo neizvjesnije i zanimljivije nego ove sezone (Reus - Kagawa - Gotze).
A nije uredu omalovažavt' Bayern jer su oni ipak u 1/2 finalu LP.
@Mirza: Bili puno bolji, prvo poluvrijeme je samo Arsenal igrao. Drugo poluvrijeme slično, al' sve više i više su igrali na solo prodore, što je i Wenger primijetio. Totalno se raspala timska igra i pokušavali smo na neke solo akcije. Oni uspjeli dva gola dati u jednoj minuti. Prvi pukao iz kontre, nakon kornera, a drugi do minutu, nakon što su naši izgledali kao da su svu noć pili ,pa nisu mogli uvezati dva pasa zbog valjda šoka.
Drugo poluvrijeme ravnopravnije, al' i dalje smo imali više od igre, samo da se ta igra više nije mogla nazvati igrom, nego kako rekoh solo akcijama. A oni nastavili prijetiti iz kontri.
Vermaelen zabio glavom, nakon asistencije Rosickya, koji je proglašen igračem utakmice (kako vidjeh na fb-u) i ujedno jedini pored Vermaelena zaslužuje visoku ocjenu.
Ali sad me brine i posjeta RvP Barci
- frankqqqqq
- Kontakt:
Mirza previše se brineš. Vjerovatno je otišao da se vidi sa Cescom koji mu je ujedno bio i najbolji prijatelj dok su bili još zajedno u timu. Ništa specijalno 
- MirzaGunner
- Kontakt:
@frank normalno pa kad je najbolji, ali nek bude kako ti kazes.frankqqqqq je napisao/la:Mirza previše se brineš. Vjerovatno je otišao da se vidi sa Cescom koji mu je ujedno bio i najbolji prijatelj dok su bili još zajedno u timu. Ništa specijalno
Evo jedna vijest skepticima: Bira se najbolji tim od ustanavljanja Premiershipa (20 godina postojanja) u konkurenciji za desnog beka je Bacary Sagna.
I onda on nije world class, dabome. Neville,Dixon, Sagna....Daa, pih to su nikakva imena.
I onda on nije world class, dabome. Neville,Dixon, Sagna....Daa, pih to su nikakva imena.
- MirzaGunner
- Kontakt:
Pusti primitivne ljude to je fuj SAGNA is the King!!<3Arnelinho je napisao/la:Evo jedna vijest skepticima: Bira se najbolji tim od ustanavljanja Premiershipa (20 godina postojanja) u konkurenciji za desnog beka je Bacary Sagna.
jooj pa vi pričate o periodu kad smo igrali sa dortmundom.
Pa to je bio period kad ekipa nije znala uvezat 5 pasova kako treba
, bila su to teška vremena.
Pa to je bio period kad ekipa nije znala uvezat 5 pasova kako treba
Vođa zna.
- MirzaGunner
- Kontakt:
@neda kolega moj nebitno za mene je Sagna najbolji bek i tacka.nedim1993 je napisao/la:jooj pa vi pričate o periodu kad smo igrali sa dortmundom.
Pa to je bio period kad ekipa nije znala uvezat 5 pasova kako treba, bila su to teška vremena.
Ovo su moji najd., igraci:RvP, Sagna, Jack W., i donekle Kos!
kažem za ovu raspravu u vezi dortmunda, ne za sagnu.MirzaGunner je napisao/la:@neda kolega moj nebitno za mene je Sagna najbolji bek i tacka.nedim1993 je napisao/la:jooj pa vi pričate o periodu kad smo igrali sa dortmundom.
Pa to je bio period kad ekipa nije znala uvezat 5 pasova kako treba, bila su to teška vremena.
![]()
Ovo su moji najd., igraci:RvP, Sagna, Jack W., i donekle Kos!
Vođa zna.
Dortmund ima po meni kompletniju ekipu nego što je mi imamo. 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

van Persie snimljen po izlasku iz hotela u kome boravi Barcelona, mozda njegova sljedeca destinacija?!
- frankqqqqq
- Kontakt:
U Arsenalovoj trenerci otišao

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da li to znači da su Petrescu, G. Johnson, Richards, Gary Kelly i Warren Barton također WC igrači? Jer, i oni se nalaze na toj listi.Arnelinho je napisao/la:Evo jedna vijest skepticima: Bira se najbolji tim od ustanavljanja Premiershipa (20 godina postojanja) u konkurenciji za desnog beka je Bacary Sagna.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ma glupo je uopste pricati sa Sagnu, svi se igraci mogu osporavati, on ne, pa do ove utakmice svaku je odigrao na fantasticnom nivou, i stvarno je jedan od najboljih bekova u svijetu ne samo EPL, za ostale bi se dalo raspravljati.
Celik!3,2,2.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja sam rekao da ukoliko malo snizimo kriterije, dobijemo 3 WC igrača u ekipi Arsenala. To nema nikakve veze sa mržnjom, kontriranjem ili nečim trećim. Robin je WC igrač, Songa dobrano zajebava nekonzistentnost, a Sagna je također na samim vratima WC kuće.
Stojim iza ovih riječi, da ne bi bilo zabune. A, pitanje postavih iz razloga što jedno uvrštavanje u anketu ne znači automatsko ubacivanje u WC kategoriju, što se jasno vidi po preostalim kandidatima.
Stojim iza ovih riječi, da ne bi bilo zabune. A, pitanje postavih iz razloga što jedno uvrštavanje u anketu ne znači automatsko ubacivanje u WC kategoriju, što se jasno vidi po preostalim kandidatima.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ne znači.Monolog je napisao/la:Da li to znači da su Petrescu, G. Johnson, Richards, Gary Kelly i Warren Barton također WC igrači? Jer, i oni se nalaze na toj listi.
Vjerujem da me znaš, makar sa foruma i vjerujem da znaš kako niti jedan sud, niti jednu odluku nisam donio samo na osnovu jednog parametra, takav sam i u životu, vjeruj mi.
Ovo je bilo samo kao "evo još/čak i ovo" argument.
Nekada davno sam rekao, a evo i opet ću, Bacary Sagna je od svih aktivnih desnih bekova lige, bio najviše puta biran u idealnih 11. Za mene je to osnovni argument, kad branim Sagnu. A njega možeš naći nekoliko desetina stranica nazad, kada je i bila tema baš i striktno desni bek odnosno Sagna.
////
PS. Evo glasao sam:
-----------------------Seaman---------------------------
Dixon--------Adams-------Campbell-------Winterburn
-----------------Fabregas----Viera-----------------------
Ljungberg-------------------------------------Overmars
------------------Bergkamp-----Henry------------------
Mislim da sam realan.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Jesi @Arnele 100 %
Mogao si jos nekog iz Arsenala stavit
Nego, da čestitamo Szczeznyu našem rodjendan, nek ih jos 100 proslavi makar
Pih, protiv Chelsea ako uzmemo 3 boda, iako ja mislim da ce biti remi, onda smo na konju i od ostale 3 tekme treba nam jos 4 boda i to je to, 3 smo
Znači 7 od preostalih 12, iako ce Arsene traziti da se to nagura na 10 ili mozda i 12, al tesko s obzirom na WBA i Stoke gdje gostujemo
Gore su ove dvije tekme, nego Chelsea 
Nego, da čestitamo Szczeznyu našem rodjendan, nek ih jos 100 proslavi makar
Pih, protiv Chelsea ako uzmemo 3 boda, iako ja mislim da ce biti remi, onda smo na konju i od ostale 3 tekme treba nam jos 4 boda i to je to, 3 smo
Znači 7 od preostalih 12, iako ce Arsene traziti da se to nagura na 10 ili mozda i 12, al tesko s obzirom na WBA i Stoke gdje gostujemo
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Iduća tekma je s Chelsea-om, oni dolaze umorni od Barcelone ( možda i izgube pa još bolje ) i onda možda i uzmemo ta 3 boda. Tako bi njih liferovali u borbi za 3 mjesto, sigurno. Znači igrači moraju dati sve od sebe da to i urade a ne da nas osramote kao protiv Wigana. 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.