FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Pa Alba je i dalje ubjedljivo najbolji bek Barcelone, normalno da će ga gurati.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Ono Tot bas velki klub, nista se drugo ne vidi na ostrvu od njegove velicine.Beko023 je napisao/la: ↑29 dec 2022, 13:30Nije bas za Totasa. Vise je za ove manje kluboveCipiripiblicblic je napisao/la: ↑29 dec 2022, 11:06Izgleda da prodajete i Kessie-a Tottenham-u na zimu
Jel to bio loš ovih par mjeseci?
Jel ovaj pouzdan?![]()
@Alfremartinezz
"There is an offer from Tottenham for Kessié of just over 15 million euros"
Ja ne kontam sta vi hocete s Albom - lik je do ove pauze odigrao 10 utakmica (3 je poceo s klupe za rezerve), dok njegova zamjena (decko koji ima 19 godina) je odigrao 12 utakmica (neke doduse na desnom beku - zato alba ima koju vise pocetu utakmicu) - Zaista lijepa minutaza, lijepo iskustvo za jednog 19godisnjak i lagano se Albi smanjije minutaza - a sto se tice forme i doprinosa Alba jos uvijek je jako koristan igrac i fantastino je sad lijeva strana popunjena - Balde i Albanumanumaye22 je napisao/la: ↑29 dec 2022, 23:08Steta sto ce brzo potrositi i Xavija, imao je neke fine ideje. Ali guranjem Roberta, Busquetsa i Albe ce sam sebi potpisat otkaz, to su ohrdine koje su jos prije 5 godina trebali otici.
Roberto u konkurenciji Bellerin, ne moze niti jedan vec neprirodno stavlja Kounde mislim ili Aruha i sta se desi oba se povrijede i mora jedan od ove dvojice zaigrati - tu cavi nije imao nekog izbora.
- sto se tice Bussa ako ga planiraju pustiti da ide trebaju mu zaista smanjiti minutazu i uigravati igrace koji ce tu biti narednu godinu - jer Buss je i dalje veoma solidan, da ne kazem dobar ali ako te vec napusta trebas se privikavati na zivot bez njeg i ekipa ima sigurno veliki izbor u veznom redu da se probaju druge kombinacije pa i taj spominjani Kessi koji realno nije dobio neku priliku (sta se desava na treninzima zaista ne znam - mozda je nije ni zasluzio)
Slazem se da radi dobru rokadu na lijevoj strani i da Alba kada igra to je fino.Vise gura Baldea i odlicn to radi.Sport90 je napisao/la: ↑30 dec 2022, 07:44Ja ne kontam sta vi hocete s Albom - lik je do ove pauze odigrao 10 utakmica (3 je poceo s klupe za rezerve), dok njegova zamjena (decko koji ima 19 godina) je odigrao 12 utakmica (neke doduse na desnom beku - zato alba ima koju vise pocetu utakmicu) - Zaista lijepa minutaza, lijepo iskustvo za jednog 19godisnjak i lagano se Albi smanjije minutaza - a sto se tice forme i doprinosa Alba jos uvijek je jako koristan igrac i fantastino je sad lijeva strana popunjena - Balde i Albanumanumaye22 je napisao/la: ↑29 dec 2022, 23:08Steta sto ce brzo potrositi i Xavija, imao je neke fine ideje. Ali guranjem Roberta, Busquetsa i Albe ce sam sebi potpisat otkaz, to su ohrdine koje su jos prije 5 godina trebali otici.
Roberto u konkurenciji Bellerin, ne moze niti jedan vec neprirodno stavlja Kounde mislim ili Aruha i sta se desi oba se povrijede i mora jedan od ove dvojice zaigrati - tu cavi nije imao nekog izbora.
- sto se tice Bussa ako ga planiraju pustiti da ide trebaju mu zaista smanjiti minutazu i uigravati igrace koji ce tu biti narednu godinu - jer Buss je i dalje veoma solidan, da ne kazem dobar ali ako te vec napusta trebas se privikavati na zivot bez njeg i ekipa ima sigurno veliki izbor u veznom redu da se probaju druge kombinacije pa i taj spominjani Kessi koji realno nije dobio neku priliku (sta se desava na treninzima zaista ne znam - mozda je nije ni zasluzio)
Desni bek je kriza svakako , Kounde je solidan tu.
Ovo zadje napisano i navikavanje na igru bez Buskeca je bezveze.Sta on to donosi zadnje 3 godine pa se necemo moci povezati bez njega.On je mrlja , ostalo radi korektno.
Pa kazem trebaju mu smanjiti minutazu i poceti igrati u formacijama sa drugim igracima - u veznom redu se ima fin izbor. On je tu 10+ godina i sta god da je donosio ili nije donosio treba period prilagdbe na nove ljude i igrace, njihove kretnje pozicioniranja i samu taktiku - jer igrac profila Buskec vese i ne postoji ili ako i postoji sigurno Barci nije dostupan - pa se samim tim i taktika treba prilagodti novim zadnjem veznom igracu (po mom misljenju mozda i najbitnija pozicija u cijeloj ekipi),JoeBleck je napisao/la: ↑30 dec 2022, 08:11Slazem se da radi dobru rokadu na lijevoj strani i da Alba kada igra to je fino.Vise gura Baldea i odlicn to radi.Sport90 je napisao/la: ↑30 dec 2022, 07:44Ja ne kontam sta vi hocete s Albom - lik je do ove pauze odigrao 10 utakmica (3 je poceo s klupe za rezerve), dok njegova zamjena (decko koji ima 19 godina) je odigrao 12 utakmica (neke doduse na desnom beku - zato alba ima koju vise pocetu utakmicu) - Zaista lijepa minutaza, lijepo iskustvo za jednog 19godisnjak i lagano se Albi smanjije minutaza - a sto se tice forme i doprinosa Alba jos uvijek je jako koristan igrac i fantastino je sad lijeva strana popunjena - Balde i Albanumanumaye22 je napisao/la: ↑29 dec 2022, 23:08Steta sto ce brzo potrositi i Xavija, imao je neke fine ideje. Ali guranjem Roberta, Busquetsa i Albe ce sam sebi potpisat otkaz, to su ohrdine koje su jos prije 5 godina trebali otici.
Desni bek je kriza svakako , Kounde je solidan tu.
Ovo zadje napisano i navikavanje na igru bez Buskeca je bezveze.Sta on to donosi zadnje 3 godine pa se necemo moci povezati bez njega.On je mrlja , ostalo radi korektno.
PA to i kazem od silne velicine Tota ne vidi se otok, tako da ovaj Kessi moze da nastupa za neke seoske klubove tipa Milan (sampionski i jedan od najvaznijih igraca) ili Barcelona, nek i ne gleda u te tamo velikane silne.
Ovaj brat nešto raspravlja sa maloumnim Goretzkom 

Savez odlucio da Lewa ima pravo nastupa.

Araujo dobio zeleno svjetlo.

@igrajlopte 🐦
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ignorišite debila.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Xavi navalio na onog Zubimendija kao da je jedini DMF na svijetu
Sva sreca pa u Barci teneri ne mogu dovoditi i otpustati koga hoce. Nemaju ulogu i funkciju menagera kao u EPL.

Sva sreca pa u Barci teneri ne mogu dovoditi i otpustati koga hoce. Nemaju ulogu i funkciju menagera kao u EPL.
Barca: Ter Stegen - Roberto, Christensen, Alonso, Alba - De Jong, Gavi, Pedri - Ansu, Raphinha, Lewandowski.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Odlicno, rani gol je sve sto je trebalo.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Nema dvije olupine i odma igra tecnija i lici na nesto, bez obzira na gol.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Lahoz se nastavlja sramotiti.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Gledaj ovog kloca Raphinhe. Kakva panjina.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ne znas sta je gore, ovaj penal ili sto ne mozes mrtvom Espanyolu zabit drugog gola
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Xavi da je normalan izveo bi ekipu sa terena nakon ovog sudijskog cirkusa.
Ovaj Lahoz stvarno nije dobar nikako 

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.