FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Treba samo njegov ucinak pratiti na kulturan nacin. On je prije svega tu da putem svojih konekcija osigura neke sponzore klubu, to bi bila velika za nas, i to treba i cijeniti ako ostvari. Na neki nacin i jeste pritisak na njega veci ako se gleda nekoliko godina unzada, jer imam osjecaj da se dosta akumuliralo kod navijaca, on dosao na vrucu stolicu, a nema nista konkretno jer je tu tih 2-3 sedmice. Ali bolje je onda i sutiti dok se nema nista konkretno, nego se bezveze izlagati.Pokusavam da budem racionalan i kontam, nema apsolutno smisla za njega da se pojavi i obavlja ovu funckiju ako konkretno ne moze da pomogne klubu. Ne mogu da razumim sto bi se neko samo tek tako prihvatio funkcije, eksponirao bezveze, ako ne moze da pomogne.
-
- Kontakt:
Pa nije avionska karta iz Londona milion maraka na kraju krajeva, dođeš i pričaš sa ljudima dan i vratiš se.
Koja hiljada eura za njega je nista ako je tako uspjesan kao sto laprda po medijima, dan-dva i idi nazad ganjaj sponzore.
Ili ipak kokuz nema za kartu ili neće da dođe, šta bi moglo biti drugo.
Koja hiljada eura za njega je nista ako je tako uspjesan kao sto laprda po medijima, dan-dva i idi nazad ganjaj sponzore.
Ili ipak kokuz nema za kartu ili neće da dođe, šta bi moglo biti drugo.
Ja se nadam da je Cerić dio taktike zavaraj protivnika. Isturi kretena koji će na sebe privlačiti pažnju dok se ozbiljne stvari riješavaju u pozadini. I to da ga je podržao Badžak, ne treba Badžaku na leđa sada tovariti. Šta je čovjek mogao, sam jadan vuče, jedan je od rijetkih koji zavuče ruku u džep i pokušava nešto. Naravno da će podržati bilo kakvu opciju koja bi mu mogla pomoći. Kao da je imao izbora. Nemojte da ovu spodobu vežemo uz Badžaka.
jbt sudimo covjeku koji je mjesec u klubu nevjerovatno al to je taj balkanski mentalitet pa pustite da vidimo sta ce uraditi do jula pa onda pljujte i osuđujte jbt svi lafo nesto znaju a ustvari pojma nemaju.
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Niko ga ne dira, u Londonu je, nema nikakav pritisak ljudi okolo. Zna šta nam treba, ponovio je to 20-ak puta i javno, nek radi, ako uradi, kapa dole. To što mi ovdje pišemo nikakve veze nema sa tim. Sigurno će sponzori koje on kontaktira i poznaje, kako sam kaže, ići na forum sportsport.ba i posavjetovati se sa ljudima koji pišu iza nikova.
ma kakav mjesec dana nije ni 3 sedmice covjek bio, tacnije dvije sedmice i nekolika dana.
znaci ni pune 3 sedmice nije bio ali nas covjek je spreman vec na giljotinu staviti onoga ko ti pruzi ruku spasa a u blatu si do guse.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Brate obišao pola Europe ali ovako poganog mentaliteta kao balkanskog nigdje nema.
Republička liga BiH:1946
znam znam, vidi se sve....nazalost.lendra je napisao/la: ↑09 feb 2021, 10:03Brate obišao pola Europe ali ovako poganog mentaliteta kao balkanskog nigdje nema.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
haj samo odgovorite kakve veze ima mentalitet sto on ide sa televizije na televiziju i prica ublehe
logicno da ce covjek ismijavati takav nacin komunikacije sta treba sljedece da udje u zadrugu i da samo nosi zeljin dres hahahaha

logicno da ce covjek ismijavati takav nacin komunikacije sta treba sljedece da udje u zadrugu i da samo nosi zeljin dres hahahaha
a sta mislis je li se on sam nudi u fazonu, hajde molim vas uradite samnom jedan intervju jer eto nisam bio na TV nekolika dana pa mi nelagodno....ili je mozda oni zovnu covjeka a on im se javi i pristane na intervju???
i Ajstajnu su govorili da je ubleha u pocetku...pametnom dosta za razmisliti.
Predsjednik bez vizije je slab predsjednik, a on po prici ima neku viziju, sad hoce li je ostvariti ostaje da se vidi. Ali posto je kod nas bosancerosa vizija misaona imenica pa nam to zvuci kao ubleha, je problem naseg ucmalog mentaliteta....iskreno receno vise ja vidim problem u nasem mentalitetu nego u tom Cericu.
Bolje nekad pametno sutit nego budalasto luptetati pa da poslije se nasladjuju tvojim postovima za mnekoliko mjeseci gdje se iznose izjave kako je ubleha ovo ono a covjek mozda napravi dobru pricu.
Uostalom ne uspije li ne gine raspad sistema...pa zato molite Boga da uspije.
puno prica malo meda daje kad uradi sta konkretno neka onda pristaje na tv intervju do sada je sve njegovo uzdizanje ega i govorenja ja ja jaKonzerva je napisao/la: ↑09 feb 2021, 10:23a sta mislis je li se on sam nudi u fazonu, hajde molim vas uradite samnom jedan intervju jer eto nisam bio na TV nekolika dana pa mi nelagodno....ili je mozda oni zovnu covjeka a on im se javi i pristane na intervju???
Predsjednik bez vizije je slab predsjednik, a on po prici ima neku viziju, sad hoce li je ostvariti ostaje da se vidi. Ali posto je kod nas bosancerosa vizija misaona imenica pa nam to zvuci kao ubleha, je problem naseg ucmalog mentaliteta....iskreno receno vise ja vidim problem u nasem mentalitetu nego u tom Cericu.
Bolje nekad pametno sutit nego budalasto luptetati pa da poslije se nasladjuju tvojim postovima za mnekoliko mjeseci gdje se iznose izjave kako je ubleha ovo ono a covjek mozda napravi dobru pricu.
jer ovako moze i komentarisati na racun kluba i koridu na izvornoj tv, i sta klub ima od toga neka donese tri jaka sponzora pa onda moze snimati i sa deenom back to back serijal sto se mene tiče
Eto ispade mi smo krivi jer nam je lik na osnovu dostupnih informacija vrlo sumnjiv, što sa dosadašnjim medijskim istupima još dodatno potpaljuje. I to pustite čovjeka da radi...pa ko ga od nas sputava. Dušmanluk je u ovoj situaciji slati klubu inspekcije, SIPA-u, odvraćati ljude od pomoći klubu, potencijalnim pojačanjima slati poruke da ne dolaze i slično i takvim se naserem usta. A ovo što mi kao posmatrači primjećujemo da nam sve ne izgleda kako treba, neće ništa naškoditi predsjedniku u njegovoj potrazi za sponzorima, investitorima i nama prijeko potrebnom novcu.
pa ni pcela ti nemoze posrat med u dvije sedmice a ti bi da ti u dvije sedmice nadje jakog sponzora koji ce tek tako lahko istresti milione.Robust je napisao/la: ↑09 feb 2021, 10:27puno prica malo meda daje kad uradi sta konkretno neka onda pristaje na tv intervju do sada je sve njegovo uzdizanje ega i govorenja ja ja jaKonzerva je napisao/la: ↑09 feb 2021, 10:23a sta mislis je li se on sam nudi u fazonu, hajde molim vas uradite samnom jedan intervju jer eto nisam bio na TV nekolika dana pa mi nelagodno....ili je mozda oni zovnu covjeka a on im se javi i pristane na intervju???
jer ovako moze i komentarisati na racun kluba i koridu na izvornoj tv, i sta klub ima od toga neka donese tri jaka sponzora pa onda moze snimati i sa deenom back to back serijal sto se mene tiče
kritika kriticara ce imati smisla tek za nekolika mjeseca ako ne bude nista uradjeno ili slabo uradjeno da se sanira situacija...do tada samo isplivava uzasan mentalitet na povrsinu.
upravo tako ja sam prvi rekao kad vidim rezultate pruziti covjeku ruku i reci svaka čast ljudino samo rezultati se gledaju do sada smo mu bili korisni samo da nas stavi kao crticu na Linkedin i tjtDejan1921 je napisao/la: ↑09 feb 2021, 10:27Eto ispade mi smo krivi jer nam je lik na osnovu dostupnih informacija vrlo sumnjiv, što sa dosadašnjim medijskim istupima još dodatno potpaljuje. I to pustite čovjeka da radi...pa ko ga od nas sputava. Dušmanluk je u ovoj situaciji slati klubu inspekcije, SIPA-u, odvraćati ljude od pomoći klubu, potencijalnim pojačanjima slati poruke da ne dolaze i slično i takvim se naserem usta. A ovo što mi kao posmatrači primjećujemo da nam sve ne izgleda kako treba, neće ništa naškoditi predsjedniku u njegovoj potrazi za sponzorima, investitorima i nama prijeko potrebnom novcu.
a ove sto bi da zovu sipu tuze itd i ove sto uzdizu obje strane amara i misimovica bi na jednu livadu osnujte dva kluba i mars od zelje uništavaju debili klub sa svojim raspravama jedan je klub i on je samo bitan dok oni od njega cirkus prave
Da budemo realni i fer dovoljno se pokazao. Ako tebi potpredsjednik isplati igrace, a ti i dalje verglas da ces ti isplatiti jasno je sve. Ni Dzubur rahmetli nije bio u mogucnosti da u dzep zavuce ruku i isplati vec je i tad Badzak to radio, ali covjek nikad nije pokusao nesto se siliti da ce uraditi kad je znao da nije u mogucnosti. Nije govorio "ja" nego "mi". Meni je zao sto Badzak nije izlozen jer nosi ovaj klub sam. To sto je potpredsjednik u nasem ovom slucaju nema veze. Postenije je njega zovnuti u kakvu emisiju da realno isprica nego ovog.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Slozio bih se sa tim da su 2-3 sedmice nikakav period da nesto znacajno uradis, i jeste dosao na vrucu stolicu iako on naravno nije kriv. Ali isto gledam iz licnog ugla, nikad se nebi pojavio na bilo koju funkciju u klubu ako nisam 90% siguran da mogu obezbijediti neka sredstva klubu, i to u veoma kratkom periodu. Logican proces bi bio: ima dialog sa klubom da preuzme funkciju, kontaktira ljude u svom okruzenju da li bi da budu sponzor ako preuzme funkciju, ako neka kompanija pristane da bude sponzor, onda se javi klubu i kaze da preuzima ulogu, jer onda i ima neku pozadinu, nesto konkretno da ponudi. Ovako bi razmisljala normalna poslovna osoba, i upravo zbog ovoga se i nadam da ima nesto konkretnije, jer tesko mogu da razumim da bi neko tek tako samo dosao da mlati praznu slamu.Konzerva je napisao/la: ↑09 feb 2021, 10:32pa ni pcela ti nemoze posrat med u dvije sedmice a ti bi da ti u dvije sedmice nadje jakog sponzora koji ce tek tako lahko istresti milione.Robust je napisao/la: ↑09 feb 2021, 10:27puno prica malo meda daje kad uradi sta konkretno neka onda pristaje na tv intervju do sada je sve njegovo uzdizanje ega i govorenja ja ja jaKonzerva je napisao/la: ↑09 feb 2021, 10:23
a sta mislis je li se on sam nudi u fazonu, hajde molim vas uradite samnom jedan intervju jer eto nisam bio na TV nekolika dana pa mi nelagodno....ili je mozda oni zovnu covjeka a on im se javi i pristane na intervju???
kritika kriticara ce imati smisla tek za nekolika mjeseca ako ne bude nista uradjeno ili slabo uradjeno da se sanira situacija...do tada samo isplivava uzasan mentalitet na povrsinu.
- dubioza144
- Kontakt:
Mi smooo Željini, Željo je naš 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Usta ga yebem za ovakvo pisanje. Balavac napaćeni torpederskiSSR je napisao/la: ↑09 feb 2021, 01:06Šta kaže navijac Želje? a piše na njihovoj temi, pa od početka smrdi na kilometar
![]()
![]()
![]()
Muksi123 je napisao/la: ↑08 feb 2021, 14:38Nerazumijem ove navijače Sarajeva
Ovo pišem kao napaćeni navijač Želje
Zašto se brinete odlazcima Rahmanovića i Tatara?
Ok,oni jesu bili daleko najbolji igrači Sarajeva i daleko najbolji igrači u ligi,ali shvatite da ste trenutno najjači,najuredniji klub u državi a ono što je najvažnije najjači ste i financijski,da prodate još 3-4 najbolja igrača iz ekipe opet ćete se prošetati ligom jer nemate konkurenta,a i čisto sumnjam da Sarajevo neće dovesti 1-2 ekstra pojačanja kao zamjene...Nekontam vas,eh da je takva situacija u Želji ja bi bio najsretniji.....
Nemate razloga za brigu daleko ste najjači u državi i bez Tatara i bez Rahmana
Pozz svima![]()
![]()

-
- Kontakt:
A jel to pogrijesio nesto?
Ti oca mi ko da si sa Marsa pao. Štele hinjavci, tališu se sa borcem, vicom, rade sve da nas povale, od članaka za Ivicu, oko ovog Cerića, prekoda prvenstva i titule PC-a sve njihovo maslo. I onda debilčić ovakve stvar na temi torpeda piše. I to je kao OK?
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, Amazon [Bot], Anpa, Hare1991, Lokomotifa, ZeljeznicarUberAlles i 159 gostiju.