FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

admin
Site Admin
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la admin » 17 maj 2010, 13:54

naravno, u protivnom bi svako kod kuće printao svoje akreditacije i hodao besplatno po stadionima.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 17 maj 2010, 13:55

admin je napisao/la:ako niste imali press akreditaciju FK Sarajevo koju klub izdaje na početku sezone, to je normalna procedura. ne trebate se vrijeđati, već naredne godine misliti o tome na vrijeme.
Znaci samo na kosevu nam je trebala akreditacija i nigdje drugo!?
Eto sigurno je Konakovic imao press akreditaciju...znas i sam kolika je to suplja prica oko akreditacija...
Ovo je samo dokaz koliki su cigani...
ss se probijao prije i nije bio poznat portal, logicno je da cete imati probleme. Ovo je sluzbeni sajt gradskog rivala, rivala koji nije nastao prosle godine!
Al hvala bogu da stalno dokazuju koliko su sitne duse...eto naskodili su nam pravo!

ps sve je dogovoreno vec bilo ;)
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 17 maj 2010, 13:56

zlaya_tm87 je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:
Cuspajz je napisao/la:e ovako sa zeljinim uspjehom javit ce se i kopije mnogih stvari po raznim pijacama, buvljacima i slicno neke majice glupih natpisa po raznim radnjicama jer ce kontati zeljo je u trendu pokupavat ce se ovo slicno ,mislim da vecina manijak zna da su jedini proizvodi a najkvalitetniji mogu kupiti u u udruzenju i samo udruzenju a za one sto nisu upoznati mislim da svaki od nas bi mogao da ih informira ili da ih uputi kako i sta ,uskoro se ocekuje intezivni rad udruzenja sa velikim izborom artikala prema tome sve sto namjeravamo kupiti imamo udruzenje ostalo izbjegavati ;)
Ovo treba malo vise podrzati!
Naravno smijete kupovati i u klubu :mrgreen:
Eh da je vise ovih oficijelnih stvari, u tome i jeste problem. Druga stvar, u udruzenje dodje 200-300 komada necega i sve pukne u roku od 3h al' haj valjda ce se i to poboljsati. Treca stvar, barem 40% ljudi koji ce doci protiv borca i laktasa ne znaju ni da postoji udruzenje i sigurno ih ne interesuje kome ce ici pare od kupljinh salova pred stadionom kad vec nisu bili u stanju dolaziti na utakmice prije...
upravu si zlaya, kad nekom kazes da si kupio nesto u udruzenju, niko pojma nema... treba malo vise raditi na promociji, mislim nije moje da se petljam u to, ja stalno stignem i kupim nove stvari, i sve je odlicno, majice "sarajevski mangupi" bi izdrzale i tornado koliko su kvalitetne... :D znam da su taj problem BBB i Torcida rijesili otvaranjem pravih prodavnica, koje rade po citav dan, i imaju bruku artikala... e sad koliko se ima para za to, i koliko bi se to isplatilo, cim Zeljo nebi imao ovako dobre rezultate, to je pitanje... ;)
BRAVE HEART 1979-2005

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 17 maj 2010, 13:59

fixator je napisao/la:radim na jednom elektronskom mediju pa stoga zelim da kazem da je admin ovdje u pravu, moras imati akreditaciju od kluba da bi prisustvovao dogadjaju, nije dovoljno da imas svoju(kucu za koju radis) ja imam godisnju kartu za zelju ali ako hocu da snimam moram imati zeljinu press akreditaciju s kojom jedino mogu da radim svoj posao na grbavici. Ona se dobija na početku sezone kad se akreidtujes za tu sezonu.
dogovori sa murijom i upravom nasom, pa ces moci uci bez ikakvih problema bez akreditacije! Tako smo uradili za derbi sada ali sa ulaza je vracen...

ps kontam ja sta vi govorite, ali ako se moze dogovoriti sa svakim klubom bez ikakvih problema...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 17 maj 2010, 14:01

Press akreditacija se mogla podići i dan prije utakmice u prostorijama FK Sarajevo. A i Konaković je sad u novinarskim vodama, pa je mogao hladno doći do iste. Bolje je pitanje kako je selektor ušao, recimo.
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 17 maj 2010, 14:03, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 17 maj 2010, 14:01

Fan shop po nekoj logici treba da bude iskljucivo vlasnistvo kluba i da sav prihod ide klubu, sad moze se nesto dogovoriti na procenat sa udruzenjem. Bilo se u upravi i razgovaralo na tu temu, ali da je nesto volje bilo za tim nisam stekao taj dojam.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 17 maj 2010, 14:03

Seyo, nisi u pravu. i Željo izdaje po određeni broj akreditacija za svaki medij i ne može se ući bez njih. Možda mogu predstavnici službenog portala, to je drugo, ali ostali mediji treba da poštuju procedure. Ovo je za mene pohvalno, a ne kritika.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 17 maj 2010, 14:03

Željezničar na korak do dvostruke krune
Bekrić: Sudbina je u našim rukama

"Nakon utakmice bio sam zadovoljan s bodom, no kada sam pogledao snimku shvatio sam da smo bili mnogo bliže pobjedi, tako da sam na kraju krajeva pomalo i nesreten što nismo trijumfovali", rekao je za SportSport.ba Samir Bekrić i dodao:

"Bilo je tužno igrati pred praznim tribinama. Nije bilo onog naboja koji krasi derbi i nadam se da se ovako nešto neće više nikada ponoviti. Bod nam mnogo znači i dva kola prije kraja prvenstva, sudbinu držimo u svojim rukama. No, ne smijemo se niti u jednom trenutku opustiti jer pred nama je najvažnija sedmica sezone."

Već u srijedu Željezničar će imati priliku da podigne prvi pehar. Izabranici Amara Osima u okviru finala Kupa Bosne i Hercegovine na Grbavici dočekuju Borac, a s obzirom da iz Banja Luke donijeli pozitivan rezultat (1:1), u ovom susretu apsolutni su favoriti.

"Imamo dobar rezultat, no ne bih ja rekao da smo apsolutni favoriti. Borac je dobra ekipa i trebat ćemo proliti mnogo znoja kako bismo došli do pobjede. Nadam se da će Grbavica biti ispunjena do posljednjeg mjesta, te da će nam navijači pomoći da dođemo do trijumfa. Tek nakon srijede počet ću razmišljati o Laktašima i o našoj utakmici sezone", istakao je "paker" momčadi s Grbavice.

U posljednje vrijeme sve više se špekuliše sa Bekrićevim odlaskom u inostranstvo, no veznjak Željezničara ne želi o tome mnogo pričati i kako sam kaže, o svemu će odlučiti menadžer plave momčadi, Amar Osim.

"Koliko sam ja upoznat, neki kontakti postoje. Međutim, u ovom trenutku doista ne želim misliti o tome. Još tri utakmice imamo do kraja sezone i samo sam skoncentrisan na iste. Normalno je da godi kada čujete da se neki evropski klubovi interesuju za vas, no šef je tu najmjerodavniji i kako on odluči tako će i biti. I ukoliko odem, nadam se da će i Željezničar imati od toga velike koristi", zaključio je Bekrić.

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 17 maj 2010, 14:09

Avanes je napisao/la:Fan shop po nekoj logici treba da bude iskljucivo vlasnistvo kluba i da sav prihod ide klubu, sad moze se nesto dogovoriti na procenat sa udruzenjem. Bilo se u upravi i razgovaralo na tu temu, ali da je nesto volje bilo za tim nisam stekao taj dojam.
jest fan shop FKZ, ali fan shop TM87... to je druga prica... ;)
BRAVE HEART 1979-2005

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 17 maj 2010, 14:11

Željovac je napisao/la:Press akreditacija se mogla podići i dan prije utakmice u prostorijama FK Sarajevo. A i Konaković je sad u novinarskim vodama, pa je mogao hladno doći do iste. Bolje je pitanje kako je selektor ušao, recimo.
ma konakovica uzeo bezveze za primjer, jer je bilo 100 nekakvih ljudi...
admin je napisao/la:Seyo, nisi u pravu. i Željo izdaje po određeni broj akreditacija za svaki medij i ne može se ući bez njih. Možda mogu predstavnici službenog portala, to je drugo, ali ostali mediji treba da poštuju procedure. Ovo je za mene pohvalno, a ne kritika.
Kad bi gledali pravila, naravno da nisam u pravu, ali i ja i ti znamo gdje zivimo.
Da je baljak (primjer) nazvao nijaza i pitao da neko udje da snima i fotka, da li mislis da mu nebi dali???
Navukao bi marker i to je to...ipak ovo je "uposlenik" kluba!

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 17 maj 2010, 14:12

Čestitam vam na osvojenoj tituli.

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 17 maj 2010, 14:14

Meni je nejasno da sad niko u klubu nije iskoristio trenutak i barem majice neke, salove, kackete, privjeske... odradio, da se na tome lijepo pare uzmu. Ja sam sam svoju dzigericu pojeo kad sam vidio protiv Borca kako idu ti artikli i kako raja trosi pare, a marke ne ide u kasu kluba. J ga svaki navijac je potrosac i kao takvog ga se iz ugla marketinga treba posmatrati.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 17 maj 2010, 14:15

Avanes je napisao/la:Meni je nejasno da sad niko u klubu nije iskoristio trenutak i barem majice neke, salove, kackete, privjeske... odradio, da se na tome lijepo pare uzmu. Ja sam sam svoju dzigericu pojeo kad sam vidio protiv Borca kako idu ti artikli i kako raja trosi pare, a marke ne ide u kasu kluba. J ga svaki navijac je potrosac i kao takvog ga se iz ugla marketinga treba posmatrati.
Otkud znas da nije :mrgreen:

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 17 maj 2010, 14:16

ne može se novinar porediti sa ViAjPijevcima ;)
da je nijaz nazvao baljka i on bi mogao slikati.

ono što hoću da ti kažem je da normalan svijet posao mora raditi po pravilima inače ga neće moći uraditi. ako ne ideš po pravilima, ne treba da se žališ, već da slijedeći put budeš pametniji. i mi smo na isti način naučili.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 17 maj 2010, 14:23

admin je napisao/la:ne može se novinar porediti sa ViAjPijevcima ;)
da je nijaz nazvao baljka i on bi mogao slikati.
ono što hoću da ti kažem je da normalan svijet posao mora raditi po pravilima inače ga neće moći uraditi. ako ne ideš po pravilima, ne treba da se žališ, već da slijedeći put budeš pametniji. i mi smo na isti način naučili.
Nisam ti dzaba dao taj primjer, to i jeste najveci problem. Stavio sam ime baljak samo da ti predocim desavanje, nije ta osoba u pitanju.
Pa naravno da nam je ovo skola, i naravno da treba da ide sve po pravilima, ali vec kad neide...

TeroweNth
Kontakt:

Post Postao/la TeroweNth » 17 maj 2010, 14:31

Cijene karata su :
jug 7,00 KM
sjever 10,00 KM
zapad 20,00 KM

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 17 maj 2010, 14:32

Ima mala promjena za srijedu!
Cijene: Jug 7 KM, Sjever 10 KM, Zapad 20 KM

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 17 maj 2010, 14:36

Seyo_TM je napisao/la:Ima mala promjena za srijedu!
Cijene: Jug 7 KM, Sjever 10 KM, Zapad 20 KM
Je li ovo samo ŽELJO odredio ili se i savez pita?
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 17 maj 2010, 14:38

edotm87 je napisao/la:upravu si zlaya, kad nekom kazes da si kupio nesto u udruzenju, niko pojma nema... treba malo vise raditi na promociji, mislim nije moje da se petljam u to, ja stalno stignem i kupim nove stvari, i sve je odlicno, majice "sarajevski mangupi" bi izdrzale i tornado koliko su kvalitetne... :D znam da su taj problem BBB i Torcida rijesili otvaranjem pravih prodavnica, koje rade po citav dan, i imaju bruku artikala... e sad koliko se ima para za to, i koliko bi se to isplatilo, cim Zeljo nebi imao ovako dobre rezultate, to je pitanje... ;)
Za udruzenje mogu reci samo sve najbolje, jedini je problem sto se pravi malo stvari, a to mi nije nimalo cudno jer znam da momci daju haman sve iz svog' dzepa. Optimalno rjesenje bilo bi neki sponzor, samo ne znam bas kakav je stav udruzenja o tome itd.

@ avanes
Kad' skontas, mi realno imamo mozda nekih 3-4 hiljade redovnih navijaca koji dolaze i kad' ide i kad' ne ide. Zeljo je tek sada ponovo postao popularan. Da je neko prodavao te stvari sto ti navodis prije nekih pola godine, siguran sam da bi to bila promasena investicija. Ja sam 100% za to, isto kao i ti, da treba napraviti fan shop sa tim raznim sitnicama. Po meni, idealno vrijeme za to je pred utakmice u Ligi sampiona. Tad ce svi biti jos uvijek nalozeni i to treba iskoristiti. Zamisli samo kad dijaspora jos navali da kupuje. Njima je to posebno interesantno.
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 17 maj 2010, 14:40

Idealno vrijeme za fan shop je evo sad!!! hehehe

Ja se klonirao na poslu da sve stignem, a nemogu da ne gledam da nece sta novo u sekundi izletiti. EUFORIJA
Zadnja izmjena: Avanes, dana/u 17 maj 2010, 14:41, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.