FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mma_hz » 09 maj 2011, 16:25

sarajlija89 je napisao/la:Pa to je to, obje grupe su bile na nivou...konacno lijepa atmosfera.

ali, jbg...Horde su No1 :mrgreen: 8-), mada mene to previse ne interesuje, jer nisam u tom fazonu....al ne dam da nas foliraju kad smo najbolji 8-)

padobranac1978 je napisao/la:samo cu ovo napisati,na Kosevu ove sezone nije igrala losija ekipa sto potvrđuje i statistika ;)

HORDE ZLA No1
:lol: :mrgreen:

8-)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 09 maj 2011, 17:11

molotovljev je napisao/la:Sta nam znaci 3.mjesto,naredne sezone sve isto,ponovo borba za 3.mjesto?

Hocemo da,u narednu sezonu udjemo sa:novim trenerom,3-4 zvucna pojacanja,borba za titulu i kup!!!

MI SMO DIVOVI
ako izborimo evropu nista se nece mjenjati...sve ce isto ostati...debili kupili jednu tekmu u travniku i misle zamazali nam oci...nadam se da i ako izbore evropu(a iskreno vise bih volio da ne odemo nazalost) :( :( da ce s dosta toga mjenjati, jer ako se nista ne promijeni ostaju nam isti problemi i vec navedene borbe za 3 ,4mjesto itd itd.. :x :x
FK SARAJEVO.

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 09 maj 2011, 17:33

burek pita je napisao/la:
nidi je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:Sta nam znaci 3.mjesto,naredne sezone sve isto,ponovo borba za 3.mjesto?

Hocemo da,u narednu sezonu udjemo sa:novim trenerom,3-4 zvucna pojacanja,borba za titulu i kup!!!

MI SMO DIVOVI
prazna ne puca prijatelju,pitanje hočete li ove igrače uspjeti zadržati za iduću sezonu.Nisam siguran ali mislim da ugovor na kraju sezone ističe kojaševiću,arsenijeviću,šćepanoviću,hamzagić i jahović su več otpisani,zna li neko kakva je situacija sa ugovorom torlaka.Realno vama je najpotrebniji golman ovaj vam jović nije nešto posebno.
nazalost, otprilike je tako,neizgleda mi da ide nabolje i slijedece nam godine ne gine sredina tabele...al vidjet cemo sta ce se desit,puno zavisi to da li cemo ici u evropu
Ugovor istice samo Hamzagicu i Jahovicu koji su vec ionako otpisani.

Džo_Rigorozni
Kontakt:

Post Postao/la Džo_Rigorozni » 09 maj 2011, 18:30

padobranac1978 je napisao/la:samo cu ovo napisati,na Kosevu ove sezone nije igrala losija ekipa sto potvrđuje i statistika ;)

HORDE ZLA No1
Ja kad kazem da ce biti 0-0 ti nevjerujes....bice 3- 0 nekad :lol:

I sto je najgore niko mi ba nevjeruje :mrgreen:
"Fudbal okuplja dvije vrste muškaraca: one koji nemaju djevojke i one koji imaju žene"

Joint Union je najbolji on ce uvjek ostati!!!

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 09 maj 2011, 18:40

mma_hz je napisao/la:

MI SMO DIVOVI
ako izborimo evropu nista se nece mjenjati...sve ce isto ostati...debili kupili jednu tekmu u travniku i misle zamazali nam oci...nadam se da i ako izbore evropu(a iskreno vise bih volio da ne odemo nazalost) :( :( da ce s dosta toga mjenjati, jer ako se nista ne promijeni ostaju nam isti problemi i vec navedene borbe za 3 ,4mjesto itd itd.. :x :x
Svaka čast nek si priznao...

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 09 maj 2011, 18:49

mma_hz je napisao/la:

MI SMO DIVOVI
Uglavnom,to je to,zbog toga sam naveo:sta nam znaci 3.mjesto...ako je to za neke uspjeh..za nas nije..

Hocemo kadrovske promjene bez obzira na razvoj situacije do kraja sezone!!!

PS.Ne ocekujem nista posebno od g.Redzepagica..jednom prilikom rece:"strpite se jos godinu dana"
Pa sta je njima vise ba..neko lud..igraju se vatrom..
F.K.SARAJEVO

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 09 maj 2011, 18:54

molotovljev je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:

MI SMO DIVOVI
Uglavnom,to je to,zbog toga sam naveo:sta nam znaci 3.mjesto...ako je to za neke uspjeh..za nas nije..

Hocemo kadrovske promjene bez obzira na razvoj situacije do kraja sezone!!!

PS.Ne ocekujem nista posebno od g.Redzepagica..jednom prilikom rece:"strpite se jos godinu dana"
Pa sta je njima vise ba..neko lud..igraju se vatrom..
Ovo smo isto htjeli i na kraju prosle sezone, i na kraju sezone 2007/08 i jos mnogih prije, pa evo gdje smo sad...
Ocito je da se u ovom trenutku ne moze nista promijeniti, da ne znam ti koliko mi navijaci to zelimo...

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 09 maj 2011, 19:12

@The Game
Izgleda ne preostaje nam nista drugo nego da cekamo da se usvoji zakon o sportu..Privatizacija...

Koliko smo malo medijski zastupljeni,a kao imamo u upravi urednika sa FTV..zbog cega je doticni tu...

E sad zamisli sta bi Baho tu radio..iskreni navijac Sarajeva..
F.K.SARAJEVO

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 09 maj 2011, 19:18

molotovljev je napisao/la:@The Game
Izgleda ne preostaje nam nista drugo nego da cekamo da se usvoji zakon o sportu..Privatizacija...

Koliko smo malo medijski zastupljeni,a kao imamo u upravi urednika sa FTV..zbog cega je doticni tu...

E sad zamisli sta bi Baho tu radio..iskreni navijac Sarajeva..
U ovom momentu jedino prihvatljivo rjesenje za klub, da dodje neki Arap i dadne 10 miliona eura :D :D
Ocito je da nam sudbina KK Bosna kuca na vratima, jer kako se koja uprava "mijenja" zaduzenja su sve veca, i ne vidi se nacin kako se u blizoj buducnosti (10 godina?) ista mogu vratiti nekim normalnim putem (domacim snagama nikako, strani sponzor opet nerealno zvuci itd.)
Sada sa Irfanom ce da ispadne jos samo vece sr.anje, jer taj covjek nije cista posla sekunde i tesko da nam moze dugorocno pomoci...

Džo_Rigorozni
Kontakt:

Post Postao/la Džo_Rigorozni » 09 maj 2011, 20:03

Americka vlada je objavila detalje gdje se skrivao Osama. Prostorija je mracna i zapustena, godinama u nju niko usao nije. Na vratima je natpis "Trofejna sala FK Sarajevo" :))
"Fudbal okuplja dvije vrste muškaraca: one koji nemaju djevojke i one koji imaju žene"

Joint Union je najbolji on ce uvjek ostati!!!

Mačor
Kontakt:

Post Postao/la Mačor » 09 maj 2011, 20:05

Džo_Rigorozni je napisao/la:Americka vlada je objavila detalje gdje se skrivao Osama. Prostorija je mracna i zapustena, godinama u nju niko usao nije. Na vratima je natpis "Trofejna sala FK Sarajevo" :))
:?
Sunderland F.C. - "The Black Cats"
Indiana Pacers
GGMU

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 09 maj 2011, 20:39

Kako je samo odlicno uradjen ovaj "Bordo Fan".Milina imati nesto ovako uradjeno.Tu su i slike sa utakmice protiv Manchestera ima i prigodan tekst pa ako vas zanima mogu i uslikati i postaviti :D
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 09 maj 2011, 20:52

Džo_Rigorozni je napisao/la:Americka vlada je objavila detalje gdje se skrivao Osama. Prostorija je mracna i zapustena, godinama u nju niko usao nije. Na vratima je natpis "Trofejna sala FK Sarajevo" :))
nisi ti ovo mogao sam smisliti :mrgreen:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 09 maj 2011, 20:56

Slikat cu sutra i staviti slike,tek sad vidjeh da mi je prazna baterija na telefonu :(
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 09 maj 2011, 20:57

Megamon je napisao/la:Slikat cu sutra i staviti slike,tek sad vidjeh da mi je prazna baterija na telefonu :(
:lol: :lol: :lol:

Pa napuniš je za 15 minuta i uslikaš.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 09 maj 2011, 21:04

E necu vala sad samo sto si ti rek'o :lol:

Djamija cijela bordo-bijela :mrgreen:
slika

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 09 maj 2011, 21:05

Megamon je napisao/la:E necu vala sad samo sto si ti rek'o :lol:

Djamija cijela bordo-bijela :mrgreen:
slika
hehehe ajde sada iskreno reci koji si ti ..eheheheh :D :D
FK SARAJEVO.

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 09 maj 2011, 21:35

Moze li mi neko reci oceli biti klip sa bakljadom na FKS? :)

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 09 maj 2011, 21:37

@mma_hz

on je vjerovatno onaj sto slika :D :D

a gdje su vam zeljinovci ovdje?? :roll: :roll: ovo majorizacija strumfova i u dzamiji :D :D

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 09 maj 2011, 21:41

Ma ovo sam iscup'o sa fb.Neko stavio,al slika dominira.Da sam Bogdom bio u djamiji sa bracom.Valjda ljudi otisli da se pomole za trijumf :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], johntravolta123, N3R3D, OzmoodPinglewood, rimljanin90, Venom i 105 gostiju.