Solidan je bio u Unionu, ali eto sada valjda (a već i pred kraj prošle sezone) izgubio mjesto prvotimca....kraljttbvb je napisao/la: ↑19 sep 2020, 14:36Subotic propade kako ode iz BVB-a...Nekadasnji fudbaler Borusije Dortmund Neven Subotić je novi defanzivac turskog Denizlispora.
Nakon godinu dana sa Union Berlinom, Subotić je kao slobodan igrač želio da se otisne u Tursku, te je raskinuo ugovor sa timom iz prestonice Nemačke.
– Želeo sam novi izazov u potrazi za novim napretkom. Zato će moj naredni klub biti u Turskoj. Veliko hvala odgovornim ljudima iz Union Berlina, saigračima i posebno navijačima na divnom vremenu – rekao je Subotić.
BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Desperado09
- Kontakt:
Dobar start u sezonu. Nisam ni očekivao ništa manje.
Napokon i navijači na tribinama.
Napokon i navijači na tribinama.

-
- Kontakt:
- kraljttbvb
- Kontakt:
Burki danas bez puno posla, jedino je onu jednu nemogucu loptu skinuo
Kad vidis kako Meunier iskusno i fino igra, nije ni cudo sto su Hakimija onako lako pustili. Svaka cast za ovaj "dzabni" transfer
Can = iskustvo + hladnokrvnost
Passlack panj obicni. Legitimni nasljednik Smelcera i Schulza
Jude Belingham, cini se da vrijedi svaki euro koji je dat za njega
. Kakva samo asistencija veceras kod prvog gola
Reina mi nekakav krut i smotan...
Svaka cast Sanchu na onom prepustanju penala Halandu
. Pokazao je da je tim vazniji od pojedinca
Igra mi i nije bila nesto dok nisu prvi gol postigli. Nekako opet bezidejno to izgleda, nema onog pritiska koji slama protivnika...

Kad vidis kako Meunier iskusno i fino igra, nije ni cudo sto su Hakimija onako lako pustili. Svaka cast za ovaj "dzabni" transfer

Can = iskustvo + hladnokrvnost

Passlack panj obicni. Legitimni nasljednik Smelcera i Schulza

Jude Belingham, cini se da vrijedi svaki euro koji je dat za njega

Reina mi nekakav krut i smotan...
Svaka cast Sanchu na onom prepustanju penala Halandu

Igra mi i nije bila nesto dok nisu prvi gol postigli. Nekako opet bezidejno to izgleda, nema onog pritiska koji slama protivnika...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
kraljttbvb je napisao/la: ↑19 sep 2020, 22:01
Passlack panj obicni. Legitimni nasljednik Smelcera i Schulza![]()
Na osnovu čega ova izjava? Momak je odlično odradio posao danas. Nadam se ipak da kod Thorgana nije ništa ozbiljno.
Bellinghama je malo pojela atmosfera i nije baš bio učinkovit na sredini terena ali asistencijom se dokazao da je ozbiljan kvalitet. Ne slažem se ni za Reynu, momak je meni danas konkretniji od Sancha bio.
Mehengladbah je ušao sa mudima u tekmu... pravili su jak presing, mnogo faula koje onaj kloc od sudije nije propisno kažnjavao. Zato na početku tekme nije se mogla namesti igra kakvu Dortmund želi, ali eto vidjeli smo dokle ih je dovelo to.
Tek je prva tekma sezone, logično da neke stvari neće perfektno štimati ali meni je ovo na momente savršeno izgledalo. Jedino mi još uvijek ide na kur.ac Akanji, naročito kad mu je lopta u nogama, uvijek imam osjećaj da nešto dobro zayebati.
Svidjela mi se i ona promjena formacije kad su uvedeni Reus i Brandt, zanimljiva postavka Favrea, kad su nam svi/većina igrača zdravi izgleda da imamo par fin varijanti ne samo striktno u rosteru, nego i formacijski.
Ja sam prezadovoljan. Kad shvatim da se ovo ostvarilo protiv solidnog protivnika, faktički bez Reusa i Brandta koji su meni lično možda i najbolji igrači prema naprijed u ekipi... nemam šta prigovoriti.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Od Passlacka se lopta odbija kao od drvo, znaci sa stopanjem je na vi, plus nema tu probojnost po boku kao Guerero/Hazard, a i nista konkretno nije uradio.AmirBvB je napisao/la: ↑19 sep 2020, 23:49Na osnovu čega ova izjava? Momak je odlično odradio posao danas. Nadam se ipak da kod Thorgana nije ništa ozbiljno.kraljttbvb je napisao/la: ↑19 sep 2020, 22:01
Passlack panj obicni. Legitimni nasljednik Smelcera i Schulza![]()
Bellinghama je malo pojela atmosfera i nije baš bio učinkovit na sredini terena ali asistencijom se dokazao da je ozbiljan kvalitet. Ne slažem se ni za Reynu, momak je meni danas konkretniji od Sancha bio.
Reyna je trebao vise uraditi, zato sto je Sancho bio dobro cuvan, pa je Ameriknacu puno vise prostora ostajalo. Pred prvi gol, nesto kontam kad vec dobro cuvaju Sancha na desnoj strani sto se ne pokusa sa zamjenom strana (Reyna da predje desno, a Sancho lijevo) i cim tako uradise odma pade gol...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Desperado09
- Kontakt:
Reyna sinoć gol dao, penal na njemu bio te 100% tačnih pasova.
Za Passlacka se slažem sa @Amirom. Odradio što treba. Naravno pored najboljeg beka na svijetu i Hazarda neće dobiti puno prilike, ali lijepo je imati pouzdanu opciju u kadru.

Za Passlacka se slažem sa @Amirom. Odradio što treba. Naravno pored najboljeg beka na svijetu i Hazarda neće dobiti puno prilike, ali lijepo je imati pouzdanu opciju u kadru.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Šta ste vi gledali kad vam je Paslak bio dobar?
Pa lik ni jedan dupli pas nije odigrao kako treba, nije ubacio ni jednu loptu u 16 kako treba, u onoj šansi kad je sviran ofsajda od cijelog praznog gola, on pogodio igrača..
Pa lik ni jedan dupli pas nije odigrao kako treba, nije ubacio ni jednu loptu u 16 kako treba, u onoj šansi kad je sviran ofsajda od cijelog praznog gola, on pogodio igrača..
-
- Kontakt:
Nisam jučer mogao gledati utakmicu, pogledao sam samo kratke sažetke. Pa imam pitanje za vas koji ste gledali , kako to da je start Bensebainia bio penal a za onaj start Hummelsa nad Thuramom sudija nije niti konzultirao VAR?
Agieren statt reagieren
- Desperado09
- Kontakt:
Po medijima odmah iza Halanda i Reyne koji su dobili ocjenu 1, Sancho, , Passlack, Hummels s ocjenom 2.kraljttbvb je napisao/la: ↑20 sep 2020, 12:50Šta ste vi gledali kad vam je Paslak bio dobar?
Realno ja ono ne bih svirao nikad (start Bensebainia). Al' et.Pale_Companion je napisao/la: ↑20 sep 2020, 17:57Nisam jučer mogao gledati utakmicu, pogledao sam samo kratke sažetke. Pa imam pitanje za vas koji ste gledali , kako to da je start Bensebainia bio penal a za onaj start Hummelsa nad Thuramom sudija nije niti konzultirao VAR?
Passlack je meni idealna varijanta za rezevu jer pokriva obje strane, borben je i po mom mišljenju je uvijek dobro radio svoj posao. Ako njemu odgovara da bude rezerva volio bih da ostane u Dortmundu na duže vrijeme. A realno, drago mi je i vidjeti nekog lokalno "uzgojenog" igrača u rosteru.
Meni ni jedno ni drugo nije penal, nemam pojma po kakvim kriterijima su obje odluke donešene.Pale_Companion je napisao/la: ↑20 sep 2020, 17:57Nisam jučer mogao gledati utakmicu, pogledao sam samo kratke sažetke. Pa imam pitanje za vas koji ste gledali , kako to da je start Bensebainia bio penal a za onaj start Hummelsa nad Thuramom sudija nije niti konzultirao VAR?
- Illmatic09
- Kontakt:
Ja sam vidio na snimku tokom utakmice da je bilo kontakta, ne sa ispruženom nogom nego sa onom poveućenom kad je ukliznuo Gladbachov igrač Reyni, vjerovatno je to presudilo na kraju, ali opet po meni nije pod moranje svirati ono.
Dobra partija protiv jakog protivnika, iako su oni imali par povrijeđeni igrača. Pravi ispit ipak slijedi 30.9 protiv Bayerna, biće interesantno s obzirom da je Bayern izgleda u jako dobroj formi ili je Schalke bio totalno slab?
Dobra partija protiv jakog protivnika, iako su oni imali par povrijeđeni igrača. Pravi ispit ipak slijedi 30.9 protiv Bayerna, biće interesantno s obzirom da je Bayern izgleda u jako dobroj formi ili je Schalke bio totalno slab?
- Desperado09
- Kontakt:
Od danas sve domaće utakmice U23, U19 i U17 besplatno na soccerwatch.tv
U19 timu se priključio i šesnaestogodišnji Bynoe-Gittnes iz Citya. Time smo osigurali još jednog od najvećih engleskih talentata za kojim su bili svi najveći timovi.
Guerreiro i Schulz danas trenirali sa timom tako da će vjerojatno biti u kadru za Augsburg.

U19 timu se priključio i šesnaestogodišnji Bynoe-Gittnes iz Citya. Time smo osigurali još jednog od najvećih engleskih talentata za kojim su bili svi najveći timovi.

Guerreiro i Schulz danas trenirali sa timom tako da će vjerojatno biti u kadru za Augsburg.
- kraljttbvb
- Kontakt:
U subotu ćemo ganjati streamove, Leverkuzen - Leipzig na ES2...
- kraljttbvb
- Kontakt:
Akanji ne čuva igrača, uvijek mu pobjegne, plus što ga jako često protivnicki igrači nadskacu 
U napadu nikakvi, ne znam šta čeka sa izbacivanjem mrtvog Reine i ubacivanjem Reusa i Brandta?
Evo ga 2-0...

U napadu nikakvi, ne znam šta čeka sa izbacivanjem mrtvog Reine i ubacivanjem Reusa i Brandta?
Evo ga 2-0...
Mi smo bas frustrirajuca ekipa. Jednostavno uvijek nesto ne stima.
Vec gubite titulu. Ako hoćete titulu ovo se ne smije desavati. Ispucali ste bonus gubitka bodova od neke ispod 10 ekipe.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Osvojit će qupac sa ovakvom igrom u napadu. Oči krvare od milion nekakvih dodavanja, a ništa konkretno. U odbrani prvi šut, primise gol.
Ovi 2 šuta na gol i 2 gola, a Žuti neka se dodaju do besvijesti

- Illmatic09
- Kontakt:
Evo ga svi u napad jedan je Favre, primiće oni još jedan.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Pola ekipe dribleri i maheri sa loptom, a protivnicki trener im samo prepusti posjed i oni ne znaju šta bi sa tom istom loptom 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.