Iz Beograda u Madrid ubacio iz druge u petu...
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
-
- Kontakt:
Alcaraz je dobar ali je Nole ključne poeme odigrao vrhunsku i zasluženo uzima u vinwet
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- OldFashioned
- Kontakt:
He is back !
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Kakav DS komak odigra u kakvom trenutku i ovaj Visko samo presuti ni da kaze bravo, kad Alcaraz zabije u mrezu ide ono njegovo sjajnoooo
Fuj kako mi se to gadi ipak je on komentator i morao bi biti malo profesionalniji
Fuj kako mi se to gadi ipak je on komentator i morao bi biti malo profesionalniji
Evo sad se vidjelo zašto nije mali još na nivou najboljeg Novaka i Rafe. Jednostavno obojica su presigurni na svoj servis kad zagusti. Ali polako 

“We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender.”
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Fali iskustva tu još dosta ali imajući u vidu da ima tek 19 god on ekstra iskusno igra i još jedino tu ima ogroman prostor za napredovanje a ostalo je na vrhunskom nivou.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Felixians4
- Kontakt:
Dobar tenis trenutno.
da, kod njega je najbolje to što ima prostora za napredovanje. ali obično ti treba neko da te pogura, a ja kad odu nole i rafa ne vidim nikoga pored njega te kvalitete ko bi ga mogao natjerati na suludi trening koji mu možda neće biti neophodan da dobija većinu mečeva
To i ja mislim.Kljucno za Carlosa ce biti da li ce dobiti dostojnog rivala koji ce ga terati da iznova i iznova unapredjuje svoju igru.Bez toga ne verujem da ce imati motivacije da izgura celu karijeru na tom nivou kao Rafa,Novak i Fed.jestamaji je napisao/la: ↑07 maj 2022, 17:41da, kod njega je najbolje to što ima prostora za napredovanje. ali obično ti treba neko da te pogura, a ja kad odu nole i rafa ne vidim nikoga pored njega te kvalitete ko bi ga mogao natjerati na suludi trening koji mu možda neće biti neophodan da dobija većinu mečeva
Mali mu drži predavanje,kako se izvod DŠ.

Traziti oruzani list za ovaj drop shot, sta covjek radi haha
Carlos nek igra samo drop sotove i dobice mec 

Ovo je nemoguce kako lik igra DS
Nikad u historiji ove igre se nije rodio teniser sa boljim osjećajem i egzekucijom drop shota. Ovo kako ih spušta ispod mreže, s kakvom lakoćom i kako to dobro sakrije je nešto fascinantno.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Kako je moćan i inteligentan, svršio sam
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.