Moderator/ica: vlakanje
Zanimljiv stavZvijezda ako odigra na svom maksimumu ce nam zadavati vise problema nego Zeljo
Mogli bi mi i preko kupa do evrope, to bi bilo topDemi je napisao/la:Kao sto sam i napisao nakon susreta sa Zeljom Zvijezda nam je pravila vise problemaNasa igra je bila slabija,to je glavni razlog ali bitna su 3 boda.
Uz dobar prelazni rok mozemo evropu napasti.Samo je steta sto su se ovi rezultati mogli postici i sa manje para bacenih na igrace sa imenom.jbg sta je tu je idemo dalje,Simin Han da padne
Da tako bi jos i trofej osvojilidelko je napisao/la:Mogli bi mi i preko kupa do evrope, to bi bilo topDemi je napisao/la:Kao sto sam i napisao nakon susreta sa Zeljom Zvijezda nam je pravila vise problemaNasa igra je bila slabija,to je glavni razlog ali bitna su 3 boda.
Uz dobar prelazni rok mozemo evropu napasti.Samo je steta sto su se ovi rezultati mogli postici i sa manje para bacenih na igrace sa imenom.jbg sta je tu je idemo dalje,Simin Han da padne![]()
![]()
![]()
Ma mozemo svakako, ne igramo mi lose uopsteDemi je napisao/la:Da tako bi jos i trofej osvojilidelko je napisao/la:Mogli bi mi i preko kupa do evrope, to bi bilo topDemi je napisao/la:Kao sto sam i napisao nakon susreta sa Zeljom Zvijezda nam je pravila vise problemaNasa igra je bila slabija,to je glavni razlog ali bitna su 3 boda.
Uz dobar prelazni rok mozemo evropu napasti.Samo je steta sto su se ovi rezultati mogli postici i sa manje para bacenih na igrace sa imenom.jbg sta je tu je idemo dalje,Simin Han da padne![]()
![]()
![]()
Dobre partije,dobar odabir igraca i malo srece i mozemo i do kupa,zasto da ne
Neće da može kako god "Riziko".Riziko je napisao/la:Nedjelja, 16:00 s Tuzlom.
Da je pobjediti, pa kako god.
Kakav sudija? O cemu pricas pogotovo nakon sudjenja na tusnju kada smo mi izgubili 2-1.tuzlac je napisao/la:Neće da može kako god "Riziko".Riziko je napisao/la:Nedjelja, 16:00 s Tuzlom.
Misliš ,makar ga i sudija zabio.
Pobijedite zato što ste bolji.
Ako ste bolji.
A niste.
Pozdrav za Banja Luku.Ovo je poruka za "Riziko".vlakanje je napisao/la:Kakav sudija? O cemu pricas pogotovo nakon sudjenja na tusnju kada smo mi izgubili 2-1.tuzlac je napisao/la:Neće da može kako god "Riziko".Riziko je napisao/la:Nedjelja, 16:00 s Tuzlom.
Misliš ,makar ga i sudija zabio.
Pobijedite zato što ste bolji.
Ako ste bolji.
A niste.
Il' to se ne pika?!
Pusti kraju te price...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.