English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Tottenhamu ne treba ekipa za budućnost - jer je prave zadnjih 30 godina za 0 trofeja, njima treba ekipa za sadašnjost koja ce osvojiti bilo koji trofej. Konte je napravio Juventus koji je na njegovom temelju postao dominantan u Italiji 10tak godina. Konte je došao u NBA i odmah je donio titulu. Vratio se u Inter i prekinuo je dominaciju Juventusa. Možda nije atraktivan trener, ali je trener koji donosi uspjeh, i recimo puno puno bolji od nekih trenera koji se smatraju kao super treneri a ustvari su totalni prosjek kao sto je pocetino. A sto se tiče Artete, ucio je od najbolje, imao je viziju vjerovao u sebe i njegova ekipa igra bolje i bolje i mislim da izrasta u velikog trenera.harden je napisao/la: ↑03 sep 2022, 00:12Arteta gura sa najmladjom ekipom lige i izgradio je buducnost Arsenala, Conte donese instant uspjeh al ti navuce pocesto polovnjaka i ne znam jel igdje uspio biti duze od 2 sezone.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑02 sep 2022, 23:54Skroz je neozbiljno i uspoređivati Artetu s Conteom. Arteta je u trećoj sezoni u Arsenalu završio na istom mjestu na kojem je Arsenal završio prije njegovog dolaska, uz dva osma mjesta na početku. Conte je podigao Juve sa sedmog na prvo, Chelsea s desetog na prvo i Tottenham sa sedmog na četvrto mjesto u prvim sezonama.
Mislim uspjesniji trener od Artete svakako, al nezahvalno i povrsno poredjenje + drugaciji tipovi trenera, a i jedan od njih na samom pocetku trenerske karijere
- wadethegreat
- Kontakt:
Conte je uzeo titulu sa timom koji je dvije godine ranije bio prvak na uvjerljiv način + Kante. On je napravio fantastičan taktički potez sa prelaskom na 3 u zadnjoj liniji i wing-backovima i tako vratio tu formaciju u život u cijeloj NBA (Rodgers je to kratkotrajno uspješno radio sa Liverpoolom 2014-15). Poslije je izbacio Diega Costu, doveo Moratu, Bakayoka, Zappacostu i šta već sve ne i poremetio pobjedničku formulu. I u toj drugoj sezoni je bar uzeo FA Kup.
U Spursima je uspio napraviti tim koji je teško pobijediti i doveo Kuluševskog koji se nestvarno brzo i dobro prilagodio na engleski fudbal. Drvena građa poput Sancheza sad ima smisao postojanja. Velike utakmice dobivaju ili ne gube na konto kontranapada, a male na račun dvije svjetske klase u napadu.
U Spursima je uspio napraviti tim koji je teško pobijediti i doveo Kuluševskog koji se nestvarno brzo i dobro prilagodio na engleski fudbal. Drvena građa poput Sancheza sad ima smisao postojanja. Velike utakmice dobivaju ili ne gube na konto kontranapada, a male na račun dvije svjetske klase u napadu.
Već sam mislio da nećemo slušati o Mitrovicu
ovaj njunjez je taraba, za njega je mario gomez bio pele
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ovo danas što imamo su fizički dominantni peterac igrači, koji također imaju dobro kretanje i šprint.
Nunez je tehnički dobar koliko i Haaland, sasvim nebitno. Ovom je samo bitno da pospremi šanse koje mu se pruže u gol.
Samo što je naravno žuti terminator duplo jači i brži.
Nunez je tehnički dobar koliko i Haaland, sasvim nebitno. Ovom je samo bitno da pospremi šanse koje mu se pruže u gol.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 03 sep 2022, 14:09, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Kakva seljacka utakmica. Nivo trece lige. Sanjam dan da ovaj Everton ispadne iz lige ovo sto oni igraju je ocaj. Doduse i Loserspool se uklopio u ovo.
A ima i bolju zavrsnicu da se ne lazemo.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑03 sep 2022, 14:03Ovo danas što imamo su fizički dominantni peterac igrači, koji također imaju dobro kretanje i šprint.
Darwin je bar 5 zicera upropastio sto bi Braut lagano pospremio.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Sta je ovo Livci za poluvrijeme ne moze sanse stvoriti ovim hadaljima
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
nažalost, pool puno bolje izgleda na terenu i u igri sa firminom, nego s urugvajskim chamakhom
Vidi Rexa šta odbrani jbt, čudo
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kojih 5 Boga ti? Imao protiv Palacea jedan baš zicer i to je to.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Liv osakacen ozljedama, bez veznjaka.
Al tu je Pickford da napravi neku glupost
Al tu je Pickford da napravi neku glupost

-
- Kontakt:
Protiv Palacea 2 promasaja, protiv Citija u prvoj njegovoj tekmi je prvo fulao 1 na 1 sa Alissonom, a i penal kad je iznudio je smijesno sutao glavom, nije ni isla u okvir gola a sam bio, sreca pa je pogodio nekog u ruku.
Jos nesto je bilo kad me je Lvpool protiv Fulhama oborio

Drazi mi je od Erlinga, al cesto se zbuni kad se nadje u dobroj sansi.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!