FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Makaveli
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Makaveli » 02 maj 2012, 14:29

amerosm je napisao/la:Prema pisanju BILD-a Robben zajedno sa ocem Hansom - koji je njegov manager - je zaustavio pregovore sa Bayernom oko produzenja ugovora koji istice na ljeto 2013.godine. Kao glavni razlog navode svadjusa Ribery-ijem za vrijeme prve polufinalne utakmice LP-a i smatraju da je Bayern vise trebao zastiti Robben-a pogotovo kada su u pitanju mediji u Njemackoj.

Ovu informaciju je Uli Hoennes vec potvrdio za Süddeutsche Zeitung.
predvidjao sam ovakav razvoj....valjda necu pogrijesiti....
bayernov stil fudbala pod hajnkensom ne moze izvuci max njegovih sposobnosti...jedva pola...
igra ocajno ovu sezonu,iako je bez povreda...
bolje i njemu i vama da ide.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 02 maj 2012, 17:32

Ma nista ba od toga,Rummenige je rekao dokle god se Bayernova igra bazira na krilnim napadacima su Robben i Ribery nasi najvazniji igraci i u skladu sa time necemo prodati niti jednu zvijezdu...
Stern des Südens

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 02 maj 2012, 18:25

dr.adnan je napisao/la:sad se punijeg stomaka bolje razmislja...
napunili smo baterije i jos samo 10/17 dana je ostalo do starorimske recenice spanskog porijekla koja tako dobro zvuci na bosanskom, a ona glasi
aaaaaaajjjjjjjjjmmmmmmmooooooooo!!!!! :-)
ma kakvih 10 dana, pocinjemo rajt nau :twisted:
jao, zasto sam ubijedjen da cemo razyebat zutalje u berlinu :twisted:
nasi su odmorni(to nije bio slucaj u posljednja 4 susreta), punih baterija i yebeno motivisani.
dakle, imam osjecaj da cemo ih probusit kao sto je roko probusio dzenicu, a poznato je da me moj insekt nikad ne vara :twisted: :twisted:

ah, umalo zaboravih:

aaaaaaaaaaaaaaajjjjjmmmmmmooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ps.
mona, jesi li spreman na ´sve ili nista´ :?:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 03 maj 2012, 16:43

Robben prije par minuta podpisao novi ugovor do 30 jula 2015 godine ! :D objavito je na oficialnoj stranici kluba.Jos jedan primjer i zadaca ostalim timovima u Bundesligi kako se cuvaju svoje zvjezde!Ucite Ucite!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 maj 2012, 16:55

Tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Ajmooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :lol:

slika
1974---1975---1976---2001---2013---2020

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 03 maj 2012, 17:48

Ajmoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Nisam ni sumnjao,bilo kako bilo mi svoje igrace mozemo sacuvati!!!
Stern des Südens

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 03 maj 2012, 19:33

sa reci fantasticno roben zna da mu je bayern dao sve u najtezim trenutcima kada je imao onu tesku povredu ne ponovilo se za razliku od celzija i reala a on nam se oduzio uproduzenjem ugovora barca je pri kraju svoje ere dominacije u evropi sada je nas red da dominiramo. :D :D :D :D :D :D zivili
Zadnja izmjena: GAL, dana/u 03 maj 2012, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 03 maj 2012, 19:35

Hvala Bogu da se ta bura oko Robbena smirila sad mirno cekat 19. i finale na Allianz Areni :D
___
P.S
http://bayern-bih.com/index.php/vijesti ... ak-u-lazio" onclick="window.open(this.href);return false;
MOZDA Breno u Lazio :mrgreen:
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 03 maj 2012, 19:57

Bio sam prilično siguran da će Robben produžiti, iako nakon ove frke s Riberyjem i svih zadnjih dešavanja javio se trunak sumnje da se sve ipak ne okrene naopako. A sad je potpisao i to je super stvar za nas.....
Ajmoooooooooooooooooooooo.....
Idemoooooooooooooooo...... :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 03 maj 2012, 21:39

Ajmoooooooooooooooo :mrgreen:
Bas mi je drago zbog Robena.Nekako sam imo feeling da ce produzit ugovor.Kava seria A i p materina.Od svih klubova ipak mu je Bayo najvise dao te je ovo logicno rjesenje i najbolje 8-)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 03 maj 2012, 21:52

Danas su se pojavile informacije da smo zainteresovani za Nuri Sahina i da je Rummenige Realovoj upravi već uputio ponudu. Ovo je objavio jedan španski radio, a prenijeli brojni njemački mediji.
Od naših iz uprave još se niko po ovom pitanju nije izjasnio, a možda i neće uskoro.
Moguće je da se tu nešto kuha, a možda je i patka, teško je sad to tačno procijenit..
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 03 maj 2012, 23:02

effe_sa je napisao/la:Danas su se pojavile informacije da smo zainteresovani za Nuri Sahina i da je Rummenige Realovoj upravi već uputio ponudu. Ovo je objavio jedan španski radio, a prenijeli brojni njemački mediji.
Od naših iz uprave još se niko po ovom pitanju nije izjasnio, a možda i neće uskoro.
Moguće je da se tu nešto kuha, a možda je i patka, teško je sad to tačno procijenit..
koliko bi to zapravo bilo pojacanje za nas klub,ja se pitam???

Mada cisto sumnjam da ce doci do tog transfera!
Stern des Südens

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 03 maj 2012, 23:06

Sahin u bajernu moze da bude backup igrac scweiniju I nista vise.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 04 maj 2012, 08:27

proFCB je napisao/la:koliko bi to zapravo bilo pojacanje za nas klub,ja se pitam???
Mada cisto sumnjam da ce doci do tog transfera!
hmmm, mozda to ne bi bilo lose. nuri je odlican u citanju i otvaranju igre, dok je sasvim solidan u organizaciji.
sad, najvaznije je to sto je 6 godina mladji od svajnija, pa samim i tim odlican nasljednik.
a, druga je stvar sto ja licno nisam za jos jednog mehkog dizelasa.
misljenja sam da bi jedan herman ili boateng iz milana bili puno bolji izbor.
mislim da bi nam jedan eksplozivan i brz igrac sredine terena sjeo k´o kec na desetku.
+ sto bi bayernu godio jedan centralni koji cesto zabija. barem bi se rasteretila krila.

nego, hocemo li pogadjati rezultate?
evo, ja tipujem da cemo domuzovce razbiti sa 3:1 :twisted:

aaaajjjjmmmmoooooooooooooooooooooo
ccccrrrrvvvveeeeeennniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 04 maj 2012, 08:59

effe_sa je napisao/la:Danas su se pojavile informacije da smo zainteresovani za Nuri Sahina i da je Rummenige Realovoj upravi već uputio ponudu. Ovo je objavio jedan španski radio, a prenijeli brojni njemački mediji.
Ja mislim da ovo @Damir nebi mogao podnijeti :lol: Jaaaavii seeee Jaaaaviii seeee :)

Bayern produzio Robben-a GLUPOST
Izgleda da je finale LP, Bayernu zamazalo oci ! ( sto se mene tice to je idealno za BvB)
Sve probleme koje su imali sa Robben-om i oko njega ...( igrac koji siri negativnu energiju kako na terenu tako i u svlacionici) na trenutak su zaboravili plasmanom u finale LP, vjerujte mi nista nije rijeseno samo se stvari pod tepih guraju....
Kako je ova utakmica otisla na stranu Bayerna tako je isto mogla otici na stranu Reala. :arrow: Sreca !
Isplivat ce svi problemi na povrsinu u slijedecoj sezoni ako ne i prije ( mada sumnjam radi finala LP ,jer pravi se idila od neceg sto to ni blizu nije).

Sto se tice prognoze Secera :lol: :lol: Pa vi nama ne mozete 3 puta sutat u okvir gola a gdje je tri gola zabit 8-)

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 04 maj 2012, 09:13

Nadam se da ćemo poderati Borusiju u finalu kupa da pokažemo nekim pojedincima koji sve
znaju (a nemaju pojma)da je Bajern daleko najbolji i najorganizovaniji klub i NJemačkoj
i naravno jedan od najboljih u evropi svih vremena

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 04 maj 2012, 10:24

HzBvB je napisao/la:Ja mislim da ovo @Damir nebi mogao podnijeti Jaaaavii seeee Jaaaaviii seeee

Izgleda da je finale LP, Bayernu zamazalo oci ! ( sto se mene tice to je idealno za BvB)
Sve probleme koje su imali sa Robben-om i oko njega ...( igrac koji siri negativnu energiju kako na terenu tako i u svlacionici) na trenutak su zaboravili plasmanom u finale LP, vjerujte mi nista nije rijeseno samo se stvari pod tepih guraju....
Kako je ova utakmica otisla na stranu Bayerna tako je isto mogla otici na stranu Reala. Sreca !
Isplivat ce svi problemi na povrsinu u slijedecoj sezoni ako ne i prije ( mada sumnjam radi finala LP ,jer pravi se idila od neceg sto to ni blizu nije).

Sto se tice prognoze Secera Pa vi nama ne mozete 3 puta sutat u okvir gola a gdje je tri gola zabit
Vidi buraz jednu stvar, nije ni bitno da li je sreca presudila,kvalitet ili bilo sta drugo,bitno je to sto vama cak ni sreca ne bi pomogla protiv takvih ekipa.
Mozete nas dobiti 4 puta zaredom,svaka cast,ali medju vodecim ekipama evrope nemate sta traziti. A mi smo u samom vrhu tog poretka.
Stern des Südens

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 04 maj 2012, 10:28

proFCB je napisao/la:
HzBvB je napisao/la:Ja mislim da ovo @Damir nebi mogao podnijeti Jaaaavii seeee Jaaaaviii seeee

Kako je ova utakmica otisla na stranu Bayerna tako je isto mogla otici na stranu Reala. Sreca !

Sto se tice prognoze Secera Pa vi nama ne mozete 3 puta sutat u okvir gola a gdje je tri gola zabit
Vidi buraz jednu stvar, nije ni bitno da li je sreca presudila,kvalitet ili bilo sta drugo,bitno je to sto vama cak ni sreca ne bi pomogla protiv takvih ekipa.
Mozete nas dobiti 4 puta zaredom,svaka cast,ali medju vodecim ekipama evrope nemate sta traziti. A mi smo u samom vrhu tog poretka.
polahko pajdo doće i to sve na svoje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 04 maj 2012, 10:36

Hmmmm NURI ŠPEKSIN!

Nezvuči loše uopće. Ak ga dofuramo nebum se plako. To bi sam bila ona potvrda moje teorije da JUPP ne traži desetku, već da traži igrača tipa Vidal. Nemremo reči da nam igrač popust Sahina za slijedeću sezonu ne treba. Na taj način kvalitetno bi "degradirali" tymu i dobili fini ŠPEK za budučnost te bi imali rotaciju sa 4 igrača + Mullerom. Sahin, Schweini, Kroos i L.G - KOJA BUDUČNOST!!! :shock:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 04 maj 2012, 10:50

pa anto kuco stara di si ti???
hehehe
aj recimo ovako da bih meni bio drag ko pojacanje da igra samo 2 utakmice protiv BvB-ea i ne mora vise ni minute odigrati!
Stern des Südens

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.