BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
¸1:42 h do pocetka
IDEMOO
IDEMOO
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
jos maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalo
HAJMO BOSNO!

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Izvali se Baka:Zelim da cestitam Bajram svima u Bosni i Hercegovini ali ne samo njima nego i svima onima sirom Bosne
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Aaaj oplako sam sada na izjavu Bake Sliskovica u studiju hahahahaha
Kaze:"Bajram Serif Mubarek Olsun svim vjernicima ne samo u Bosni i Hercegovini vec sirom Bosne i Hercegovine" hahahahhahahaha
Kaze:"Bajram Serif Mubarek Olsun svim vjernicima ne samo u Bosni i Hercegovini vec sirom Bosne i Hercegovine" hahahahhahahaha
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Eno sad traži slušalice, pa onda izvali kako će Sušić u razgovorima obaviti razgovore
Kralj

Kralj

Joj Bake, svim vjernicima cestia i onda kaze ne samo u Bosni i Hercegovini nego sirom Bosne i Hercegovine. 

http://www.ustream.tv/channel/facetv-sarajevo
Za ove koji ce preko neta pratiti, oficijelni stream facetv
Za ove koji ce preko neta pratiti, oficijelni stream facetv
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
i ja bas gledam i ne vjerujem svojim usimaarelinho je napisao/la:Aaaj oplako sam sada na izjavu Bake Sliskovica u studiju hahahahaha

Dobar kadar na FACE-u
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Goalgetter
- Kontakt:
AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!
Dešava se, vjerovatno je pod kako kaže pritusomLenBias je napisao/la:i ja bas gledam i ne vjerujem svojim usimaarelinho je napisao/la:Aaaj oplako sam sada na izjavu Bake Sliskovica u studiju hahahahaha
Kaze:"Bajram Serif Mubarek Olsun svim vjernicima ne samo u Bosni i Hercegovini vec sirom Bosne i Hercegovine" hahahahhahahaha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
-
- Kontakt:
Blaz Sliskovic update: ,,Iz prekida moze zabiti Medunjanin jer može puno da skoči, kao i Spahic'' 

Sta vam je dobra vutra

Nesto kontam neki dan i citam vijesti da ce BHT prenositi narednih EP, i SP a gledam sad Face i mislim da se nemoze porediti Face sa BHT-om jer je Face na boljem klasu, ovako se radi prijenosi fudbalske tekme, svaka cast. Ukoliko BHT ne promijeni kamere ja negledam tekme na BHT.
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
sliskovic rahat skroz, opustio se i prica sta mu prvo naumpadne, ne mora imati smisla 

HAJDE VISEEEEEEE!!!!!!!!

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Ne brini nece ih promjenit jer se ne radi se o kamerama, radi se o prelasku na digitalni sistem tj. da oni moraju u glavnoj zgradi promjenit tehnologiju. Jer kada kamera snima nesto to prvo ide njima pa onda oni to odasilju za nas građane. Taman i da imaju HD kamere slika nece biti dobra jer je signal analogni.Emir_BIH je napisao/la:Nesto kontam neki dan i citam vijesti da ce BHT prenositi narednih EP, i SP a gledam sad Face i mislim da se nemoze porediti Face sa BHT-om jer je Face na boljem klasu, ovako se radi prijenosi fudbalske tekme, svaka cast. Ukoliko BHT ne promijeni kamere ja negledam tekme na BHT.
Jbga. oni imaju vise para da plate ta prava prijenosta, a Face je privatana TV.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Goalgetter
- Kontakt:
Dobro je opet,sta da je na Engleskom morao cestitatiOtelo je napisao/la:Izvali se Baka:Zelim da cestitam Bajram svima u Bosni i Hercegovini ali ne samo njima nego i svima onima sirom Bosne

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.