Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

csh
Moderator
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la csh » 07 jul 2012, 13:08

irh je napisao/la:Daj ti meni činjenicu da je neko mogao. Gdje je to bilo objavljeno i kada. Nemam se namjeru svađati, pomogao čovjek svom klubu i OK, ali treba reći. Fol on jučer kaže treba biti transparentan
brate ti si poceo da kenjas pa hajde nastavi,ako nekoga optuzujes daj cinjenice!
AMAR OSIM!!!

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 07 jul 2012, 13:09

Stvarno ako je istina ovo za UEFU onda je zalosno. Cuj prvaku da UEFA pare, a klubu kojem treba nek se snalazi.

Ako ste prvaci onda ste i 99% najbogatiji. Velez ide na Bjelasnicu, a vama UEFA placa sve u Austriji. :roll: :evil:
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 07 jul 2012, 13:15

Ko vam je kriv kad ste misevi a zeljo gigant pa svud ima svoje ljude pa cak i u uefi,vidi kako su nam sredili maribor najjlakseg moguceg protivnika. Placite misevi

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 07 jul 2012, 13:18

Zeljo se sa projektom regularno prijavio na uefin konkurs to su mogli svi klubovi ne samo nasi,i dobio.Cviki svaka cast!
AMAR OSIM!!!

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 07 jul 2012, 13:20

csh je napisao/la:Zeljo se sa projektom regularno prijavio na uefin konkurs to su mogli svi klubovi ne samo nasi,i dobio.Cviki svaka cast!
A eto ostali se nebi prijavili da nisu znali. :roll: Zar nebi savez trebao obavjestiti sve klubove?

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 07 jul 2012, 13:22

Na tajni projekat se prijavio. Evo prijedloga da novinari ovog portala naprave anketu među ljudima iz klubova i pitaju KOME JE SAVEZ REKAO DA POSTOJI TAJ PROJEKAT. Samo Želji, to će biti odgovor, jer nema direktnih projekata sa klubovima, nego sve ide preko nacionalnih saveza

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 07 jul 2012, 13:24

Alfa_Muzijak je napisao/la:
csh je napisao/la:Zeljo se sa projektom regularno prijavio na uefin konkurs to su mogli svi klubovi ne samo nasi,i dobio.Cviki svaka cast!
A eto ostali se nebi prijavili da nisu znali. :roll: Zar nebi savez trebao obavjestiti sve klubove?
JELI TI ZNAS DA IH NIJE OBAVIJESTIO,mislim da bi trebali da kenjate po upravama vasih klubova a ne po nama,tebi kojem je izgleda ovaj @irh izvor informacija sad bi neko trebao da se pravda hajde malo istrazi,napisi,demantuj ja cu ti se ovdje javno izvinuti!
AMAR OSIM!!!

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 07 jul 2012, 13:26

csh je napisao/la:
JELI TI ZNAS DA IH NIJE OBAVIJESTIO,mislim da bi trebali da kenjate po upravama vasih klubova a ne po nama,tebi kojem je izgleda ovaj @irh izvor informacija sad bi neko trebao da se pravda hajde malo istrazi,napisi,demantuj ja cu ti se ovdje javno izvinuti!
Evo prijedloga, neka novinar napravi anketu. Pošaljimo mi s foruma pismo i zamolimo to ovaj portal. I ja sam spreman na izvinjenje ako griješim

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 07 jul 2012, 13:27

csh je napisao/la:
Pa mislim ne postoji mi razlog zasto se nebi prijavili !?

Vjerovatno nisu htjeli dzaba pripreme :|

Stvarno treba pitati druge klubove da li su znali za ovo! Savez je tu koji obavjestava klubove od UEFE!
Zadnja izmjena: Alfa_Muzijak, dana/u 07 jul 2012, 13:28, ukupno mijenjano 1 put.

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 07 jul 2012, 13:27

A sto ne bi ti poslao pismo svom predsjedniku ili nekom iz kluba pa ga pitao da li je znao za taj projekat.

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 07 jul 2012, 13:28

pisi,neka naprave!
AMAR OSIM!!!

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 07 jul 2012, 13:29

damirfile je napisao/la:A sto ne bi ti poslao pismo svom predsjedniku ili nekom iz kluba pa ga pitao da li je znao za taj projekat.
Nisam novinar pa me nebi shvatio ozbiljno, ali cu probat nekako da saznam!

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 07 jul 2012, 13:31

damirfile je napisao/la:A sto ne bi ti poslao pismo svom predsjedniku ili nekom iz kluba pa ga pitao da li je znao za taj projekat.
Ka saznas istinu onda ovdje pisi a ne zamarat nas svojim glupostima. To su sve tvoje pretpostavke nakon sto je ovaj manijak napisao kako je cviko sredio od uefe i ti si odma umijesao cijelu porodicu osima u to i napravio teoriju zavjere.Kada budes imao validne dokaze onda cemo raspravljati sa tobom.

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 07 jul 2012, 13:33

damirfile je napisao/la:
Ka saznas istinu onda ovdje pisi a ne zamarat nas svojim glupostima. To su sve tvoje pretpostavke nakon sto je ovaj manijak napisao kako je cviko sredio od uefe i ti si odma umijesao cijelu porodicu osima u to i napravio teoriju zavjere.Kada budes imao validne dokaze onda cemo raspravljati sa tobom.
Ja sam u svom prvom postu na ovu temu rek'o ako je istina! A to ostalo od mene nisi cuo. Nemam razloga jos uvijek nikoga da napadam.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 07 jul 2012, 13:36

Semper je napisao/la:Isto tako babo Osim umjesto da renovira Grbavicu od Uefa novaca on renovira Bilino polje.
Ko renovira BP ? Opcina Zenica, savez, Uefa ostali djavli ni marke nisu dali za BP.
Celik!3,2,2.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 07 jul 2012, 13:40

voltron30 je napisao/la:
"irh"

Nije Cviko nego je babo Osim sakrio tu mogućnost koju nudi UEFA i dao svom sinu. Drugi klubovi nisu mogli konkurisati
Ejs to? I ti jedini otkrio tu urotu?
Kako je onda Velez dobio bas me cudi! Ne vjerujem da mogu svi dobiti iz BiH mozda je planiran neko drugi iz BiH za iducu godinu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 07 jul 2012, 14:27

bagrcavi je napisao/la:
irh je napisao/la:Na tajni projekat se prijavio. Evo prijedloga da novinari ovog portala naprave anketu među ljudima iz klubova i pitaju KOME JE SAVEZ REKAO DA POSTOJI TAJ PROJEKAT. Samo Želji, to će biti odgovor, jer nema direktnih projekata sa klubovima, nego sve ide preko nacionalnih saveza
Pa ko vam je kriv kad ste nesposobni.Požurite aplicirajte na konkurs OVAKO dijeli neke hrenovke, možda i dobijete. ;)
Koliko znam uvedeno je pravilo(by Aco) da cim se spomene rijec hrenovke 7 dana ljetni odmor u Banovicima :mrgreen:

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 07 jul 2012, 14:44

Ofirate se dijeco...
Ovo sa Uefom postoji vec niz godina. Samo sto smo mi kao drzava neazurni i slabo se gdje angazujemo. Savez nema nikakve veze sa ovim. Ovo je Cviko skontao zapravo poznanik iz Austrije mu rekao da proba. Skupio papirologiju, predao i dobio jer je od svih koji su se prijavili Zeljo bio najsiromasniji - kako to zalosno zvuci.

Jedini grijeh ovdje je sto Cviko nije u upravi FK Sarajeva pa da i njima to omoguci. Sarajevo ima najboljeg sportskog radnika Dinu Selimovica pa valjda bi on to trebao da radi.

Da ima kakva opcija da se moze samarcina opaliti za glup komentar manje bi bilo ofiranja.

Izvinjavam se zaboravio sam raspust je u toku. Opletite skolarci. Ivica Osim je kriv i za dva gola neki dan a savez nije htio da kaze Adilovicu i Jovicu da ce im amateri dati dva gola u prvom poluvremenu. Glupirate se.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 07 jul 2012, 15:59

Kako ono kazu mozes koliko hoces al nemozes dokle hoces, tako i ovo sa Zeljom, proce i ovaj komitet, otici ce i I.Osim nije njemu 30g. A sad ce L.P. i deranje guzova strumficima

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 07 jul 2012, 16:09

Tkanton je napisao/la:Kako ono kazu mozes koliko hoces al nemozes dokle hoces, tako i ovo sa Zeljom, proce i ovaj komitet, otici ce i I.Osim nije njemu 30g. A sad ce L.P. i deranje guzova strumficima
Još da takvi trolovi odu, da ne zagađuju svaku temu jer nemaju mozga da sami razmišljaju..eh..

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.