Reprezentacija Njemačke - Elf

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete od Elfa na SP 2022

1) da bude prvak
11
16%
2) polufinale minimum
14
20%
3) proći će grupu i dalje je sve moguće
11
16%
4) ispadaju u grupi ( za švabomrzce)
33
48%

Ukupno glasova: 69

Omerbavarac
Kontakt:

Re: Reprezentacija Njemačke - Elf

Post Postao/la Omerbavarac » 08 jul 2014, 17:23

Odigrao je Ozil na ceneru protiv Kameruna onu pripremnu utakmicu i tada se vidjela njegova katastrofalna forma.

Da je Reus spreman siguran sam da Ozil ne bi uopste ovoliko igrao.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 08 jul 2014, 17:29

anelbavarac je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la:Gotze je precijenjen igrač, odavno poznato.
Po kojoj logici?
Po logici da ne pokazuje one igre koje su bile očekivane i najavljivane. Igrač koji ne donosi prevagu.
A ni u Elfu mu ne cvjetaju ruže. Što li ?
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 08 jul 2014, 17:33

Amar Dzeko je napisao/la:Po logici da ne pokazuje one igre koje su bile očekivane i najavljivane. Igrač koji ne donosi prevagu.
A ni u Elfu mu ne cvjetaju ruže. Što li ?
A da nije mozda uzrok povreda, i to sto mu Guardiola jos trazi poziciju?
Od desnog krila, pa do 10-ke, pa "lazne devetke"...
Prave stvari se ocekuju ove sezone, onakav igrac mora proradit' kad-tad.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 08 jul 2014, 17:34

Kad/ako proradi posipam se pepelom, dotad je precijenjen.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 08 jul 2014, 17:35

22 godine, od ovih mladih igraca najvise pokazao zadnje 3-4 godine. U Borussiji rasturao, u Bayernu solidan. U Elfu nije na nivou ali svakako ne bi rekao da je precijenjen.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 08 jul 2014, 17:40

Solidan je loše za najavljivanog Gotzea.
Ronaldo - Isco - Bale

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 jul 2014, 17:42

Mario Gotze, prošli mjesec je napunio tek 22 godine. Osvojio je 3x Bundesligu, 2x njemački kup, 1x Fifa Svjetsko klupsko prvenstvo, 1x Uefa superkup, Evropsko prvenstvo sa U - 17 selekcijom Njemačke, i naravno sa juniorima dva trofeja (A i B Jugend).

Nije igrao finale u Ligi prvaka za BvB u kojem je bio jedan od najvažnijih igrača u timu.

Za Elf, 34 natupa i 10 gola.
Za BvB, 116 nastupa, 31 gol, 45 asistencija.
Za Bayern, 45 utakmica, 15 golova, 13 asistencija.
Ukupno u Bundesligi, 110 utakmica, 32 gola, 42 asistencije.
Liga prvaka, 28 utakmici, 5 golova i 11 asistencija.
Evropska liga, 4 nastupa i 2 gola.

Vođa BvB u prvoj sezoni kada su uzeli Bundesligu. Drugi put je bio česti povrijeđen i pored toga je imao sjajnu statistiku i igrao je odlično za BvB.

Najvrijedniji igrač po transfermarkt-u u Bundesligi, 55 miliona eura mu vrijednost.

U Bayern-u je došao povrijeđen i pored toga je dao statistički veliki doprinos. Gubio se na nekim utakmicama kao što reče kolega radi pozicije, neuigranost, traženje forme.

Sve to sa samo 22 godine (više 21 jer je sezona završila kada je bio godinu mlađi).

Onda nekog lika spuca paranoja i piše da je precijenjen, nevjerovatno, živio nam forum :facepalm:

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 08 jul 2014, 17:50

Ako sam nekad rekao da je Njemačkoj max 1/2 nadam se da ću sam sebe popljuvat i da se prođu ovi firgosi ciganski.

Moj avatar nema nikakve veze sa ovom izjavom
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 08 jul 2014, 17:51

55 miliona :lol:

Da je anonimus, poslije ovog SP-a bi vrijedio 5 a ne 55.
Ronaldo - Isco - Bale

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 jul 2014, 18:00

Amar Dzeko je napisao/la: Da je anonimus, poslije ovog SP-a bi vrijedio 5 a ne 55.
Smijesna ti je ta konstatacija.
Koliko bi npr. vrijedio jedan Ronaldo, vjerovatno ne vise od 5 miliona ili jedan Iniesta, Silva, Pique i ostala krema Svjetskog nogometa. :roll:

Ja sam uvijek govorio da je SP podloga za nedokazane igrace da se probiju a zvijezde su svoj put nasle mnogo ranije.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 08 jul 2014, 18:00

Covjek je prije dolaska u Bayern dao 3 klasne sezone. Najgore je onda suditi o igracu na osnovu jedne sezone il jos gore na osnovu jednog prvenstva. Onda je Ronaldo kloc a Hames najbolji igrac svijeta.
Il' bi prije prvenstva mogli za Hamesa reci da je daleko precijenjen igrac jer za svojih 45 miliona odigrao nista vise nego solidnu sezonu, il' da je Isco precijenjen itd.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 jul 2014, 18:05

Kako se čovjek izvaljuje. Najgore od svega je što nije ni svjestan šta radi. Fura neki svoj inat, a ispada budala. Znam da on može mnogo bolje, ali mladalački višak testosterona ipak čini svoje.

Odličan članak:

http://www.dfb.de/news/de/d-fifa-wm/ral ... 60465.html

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 08 jul 2014, 18:11

Omerbavarac je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la: Da je anonimus, poslije ovog SP-a bi vrijedio 5 a ne 55.
Koliko bi npr. vrijedio jedan Ronaldo, vjerovatno ne vise od 5 miliona ili jedan Iniesta, Silva, Pique i ostala krema Svjetskog nogometa. :roll:

Ja sam uvijek govorio da je SP podloga za nedokazane igrace da se probiju a zvijezde su svoj put nasle mnogo ranije.
Za razliku od velikog Maria, oni su igrali u gubitničkim ekipama. :kafa:
Ronaldo - Isco - Bale

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 jul 2014, 18:15

Amar Dzeko je napisao/la: Za razliku od velikog Maria, oni su igrali u gubitničkim ekipama. :kafa:
Igrali su Hazard i Lukaku u pobjednickim ekipama i nisu nista prikazali pa ih ne smatramo precijenjenim.
Igrao je i Pogba za Francusku i nije nista pokazao, no uprkos tome on je jos uvijek na cijeni.
Ima jos dosta primjera, ovo ti je sasvim dovoljno da vidis u kolikoj zabludi zivis i da se prestanes blamirati.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 08 jul 2014, 18:17

Pa ko je rekao da je Gotze precijenjen samo zbog loših igara na SP-u? To je samo potvrda nečeg, odavno očiglednog.
Ronaldo - Isco - Bale

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 jul 2014, 18:20

Amar Dzeko je napisao/la:Pa ko je rekao da je Gotze precijenjen samo zbog loših igara na SP-u? To je samo potvrda nečeg, odavno očiglednog.
:facepalm: :facepalm:

Pa imas statistiku nekoliko postova iznad, taman ti da naucis neke stvari.

Haj sad, pozdrav. :wave:

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 08 jul 2014, 18:23

Ne sumnjam da će u statistiku ubrzo ući i WC titula 2014 sa Elfom. Odmah cijena skače na 70 miliona. :wave:
Ronaldo - Isco - Bale

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 08 jul 2014, 18:30

Amar Dzeko je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:

Za razliku od velikog Maria, oni su igrali u gubitničkim ekipama. :kafa:
Zar je toliko tesko priznati da nisi upravu nakon tako glupih konstatacija?

Veceras Njemacka prolazi i puno se bojim za Nijemce :lol:
U finalu prizeljkujem Argentinu,oni su navikli da ih Njemacka tambura,dok se eventualnog okrsaja s Holandijom bojim,jer mislim da bi Gaal pojeo Lowa,a jos i poznaje srz njemacke reprezentacije.
#miasanmia

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 08 jul 2014, 18:35

Šta nisam upravu, da je Gotze precijenjen? Pa već sam rekao da ću se posuti pepelom kad pokaže da griješim, dotad nemam šta da priznam.

Kao što rekoh, u tu statistiku ubrzo ulazi i titula Svjetskog prvaka, samim tim i cijena skače na 70m, bez obzira što ništa pokazao nije. :roll:
Ronaldo - Isco - Bale

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.