Sejad Salihovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Sejad Salihovic
Hvala na persiranju, mislim da ne zasluzujem, ali svejedno hvala. Drugo, zaobilazis odgovor, odgovaras neke druge gluposti. To me ne interesuje.
Cinjenica ostaje da Sejad Salihovic(po potrebi lijevi bek, i to bolji od svakog u trenutnoj postavi) trenira PUNOM parom, dakle moze igrati.
Cinjenica i ostaje da ga Safet Susic nije pozvao iako vec pomenuti igrac MOZE doprinijeti kvaliteti nase reprezentacije.
Pisi sta hoces, ove dvije cinjenice ostaju. Cinjenica je da zbog njegovog izbora igraca mi sad imamo samo 2 boda iz tri utakmice, da igramo uzasno, i da je ljudima "ohladila" reprezentacija.
I da, mozda ja ne znam sve, ali znam dovoljno da shvatim da je Sejo bolji igrac na beku nego Lulic. Isto tako vidim da bi tim cinom Lulic bio x puta bolji i korisniji igrac za repku jer bi igrao svoju poziciju.
Cinjenica ostaje da Sejad Salihovic(po potrebi lijevi bek, i to bolji od svakog u trenutnoj postavi) trenira PUNOM parom, dakle moze igrati.
Cinjenica i ostaje da ga Safet Susic nije pozvao iako vec pomenuti igrac MOZE doprinijeti kvaliteti nase reprezentacije.
Pisi sta hoces, ove dvije cinjenice ostaju. Cinjenica je da zbog njegovog izbora igraca mi sad imamo samo 2 boda iz tri utakmice, da igramo uzasno, i da je ljudima "ohladila" reprezentacija.
I da, mozda ja ne znam sve, ali znam dovoljno da shvatim da je Sejo bolji igrac na beku nego Lulic. Isto tako vidim da bi tim cinom Lulic bio x puta bolji i korisniji igrac za repku jer bi igrao svoju poziciju.
Celik!3,2,2.
Adriano je inače Sejadov terapeut pa zna na koliko je % njegova forma.
Iako su bili povrijedjeni i nisu igrali za ajduk Pape je pozvao dinamični duo, ali Seju nije mogao.
Dupli arsini pa to ti je:)
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Iako su bili povrijedjeni i nisu igrali za ajduk Pape je pozvao dinamični duo, ali Seju nije mogao.
Dupli arsini pa to ti je:)
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Neka te je stid Safete, Sejo je zasluzio mnogo bolje. Barem budi covjek i reci mu lice da ga ne zelis u ekipi, a ne mucki iza ledja.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Čuj Salihović može igrati, nije bio ni na klupi u subotu
čovjek povrijeđen skoro dva mjeseca
A ovaj zna da je spreman 80%, ali eto, to nije dovoljno ni za klupu Hoffenheima

A ovaj zna da je spreman 80%, ali eto, to nije dovoljno ni za klupu Hoffenheima

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ja sam fakat mislio da ste vi pametniji. I da nas samo trolate, a ono isti nivo IQ-a kao i kod Susica.
Zasto ce biti na klupi Hoffenheima? Covjek je bio povrijedjen, danas se vratio punom treningu, dakle sve prije danas bi bilo opet forsiranje povrede. Dakle da se danas utakmica igra pa neko kaze nema ga na klupi, ok, utakmica bila priej 2 dana kad on jos nije bio spreman da pocne treninge i utakmice.
I jos jedna stvar, taj nespremni Salihovic ce odraditi PUNI trening, dok ce nasi spremni reprezentativci preskociti jedan i odraditi lakse treninge. I onda neko kaze Salihovic ne bi mogao igrati.
Zasto ce biti na klupi Hoffenheima? Covjek je bio povrijedjen, danas se vratio punom treningu, dakle sve prije danas bi bilo opet forsiranje povrede. Dakle da se danas utakmica igra pa neko kaze nema ga na klupi, ok, utakmica bila priej 2 dana kad on jos nije bio spreman da pocne treninge i utakmice.
I jos jedna stvar, taj nespremni Salihovic ce odraditi PUNI trening, dok ce nasi spremni reprezentativci preskociti jedan i odraditi lakse treninge. I onda neko kaze Salihovic ne bi mogao igrati.
Celik!3,2,2.
- Nerminovic
- Kontakt:
Ma' igrao ili ne igrao...mene samo zanima kad je to on prosli put odigrao neku solidnu partiju za nas. Boga mi pricate o njemu ko' da je Pjanic ili neka druga zvijezda. 

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Koprcaš se, kao i uvijek.
Vratio se punom treningu nakon dva mjeseca, možeš li ti to bar pokušati da shvatiš. Znači totalno nespreman, nema tog kluba koji bi pustio takvog igrača čak i da postoji volja.
Mislim, smiješno mi je tako nešto i objašnjavati.
Vratio se punom treningu nakon dva mjeseca, možeš li ti to bar pokušati da shvatiš. Znači totalno nespreman, nema tog kluba koji bi pustio takvog igrača čak i da postoji volja.
Mislim, smiješno mi je tako nešto i objašnjavati.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
kada je igrao na svojoj poziciji ?
tjera se iz repke da bi se stvorio prostor za tinkija.
tjera se iz repke da bi se stvorio prostor za tinkija.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Vratio se punom treningu znaci da je spreman za utakmice cim nabije kondicije. Kao sto sam i rekao, spreman je mozda za nekih sat. Covjek je profesionalac na kraju krajeva, dakle dobro bi nam dosao. Pa on i ovakav moze trcati vise nego Tino.
Celik!3,2,2.
- Nerminovic
- Kontakt:
I kad je ono prosli put igrao na svojoj poziciji? Igrao je vecinom na poziciju lijevi beka ili kao krilo. I ako grijesim, reci mi slobodno.jasmin10 je napisao/la:kada je igrao na svojoj poziciji ?
BackSpace United
BackSpace United
Sejo je za Lulica Roberto Carlos na beku. Strasno nam nedostaje njegova trka, borba i ljevica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- DragonGirl
- Kontakt:
Kud i postavih bilo šta 

Ma Seju smo zbog raznoraznih okolnosti potrošili na beku, jbg, bolje on nego Lulić. Njegovo mjesto je u vezi i prava je šteta što smo ga potrošili na beku, ali vjerovatno nije moglo drugačije, Kolašinac se nažalost pojavio prekasno.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ja koliko se sjecam, a neka me neko ispravi, centralnog veznog je igrao protiv njemacke u prijateljskom mecu.Nerminovic je napisao/la:I kad je ono prosli put igrao na svojoj poziciji? Igrao je vecinom na poziciju lijevi beka ili kao krilo. I ako grijesim, reci mi slobodno.jasmin10 je napisao/la:kada je igrao na svojoj poziciji ?
igrao je beka i nije bio losiji od lulica na toj poziciji. protiv kipra je presjedio na klupi, iako je trebao igrati u paru s lulicem na lijevoj strani.
sejo nikada nije pokazao svoj puni potencijal zbog pozicije na kojoj je igrao i kada smo napokon pronasli lijevog beka, ublehas ga je gurnuo na klupu, a evo sada i na tribine.
zaista je smijesno da jedan takav igrac godinama ceka priliku da zaigra na svojoj poziciji. a jedan lazni igrac kao sto je tinki odmah dobija priliku i pri tome se cijela nasa igra podredjuje igracu koji je dobio sut kartu iz belgije.
Igrao je protiv Njemačke na toj poziciji, ali nešto malo, zbog povrede Mravca se formacija poremetila. Mislim da je i protiv Egipta isto tako igrao u vezi.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- adriano_leite
- Kontakt:
Znaci, pokusavas reci da je lik danas odradio puni trening i da bi za 4 dana vratio kondicijuAllGunsBlazing je napisao/la:Ja sam fakat mislio da ste vi pametniji. I da nas samo trolate, a ono isti nivo IQ-a kao i kod Susica.

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- Juventinisimo
- Kontakt:
Koliko puta sam to napisao,pokusao reci,kondicija,forma...bla bla blaadriano_leite je napisao/la: Znaci, pokusavas reci da je lik danas odradio puni trening i da bi za 4 dana vratio kondiciju![]()
. Nije se znalo ni kada ce poceti treninge, ni kako ce reagovati na trening, ni da li je potpuno zalijecen, a o kondiciji da ne pricamo, ali je tjeranje to sto nije pozvan, ma daj ba i ti pricas o necijem nivou IQ-a
. Sve oko Salihovica za ovu utakmicu bi bilo cisto gatanje, jer je lik propustio mnogo mnogo vremena zbog povrede.
Svaki puta se smijali,pljuckali.Na kraju sam odustao.
Prijateljski savjet,odustani vec na startu.

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Sad ce to @cenagoraspor da objasni,dok jos nije promjenio avatar.A bas mu onaj zuti bio fajn.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Nerminovic
- Kontakt:
Istina je da Salihovic nikad nije pokazao svoj potencijal, niti ce ikad i pokazati kad ne igra na svojoj poziciji ali da budemo realni, niti ima mjesta ispred Besica, Pjanica ili Medunjanina, barem ako mene pitas.jasmin10 je napisao/la:ja koliko se sjecam, a neka me neko ispravi, centralnog veznog je igrao protiv njemacke u prijateljskom mecu.Nerminovic je napisao/la:I kad je ono prosli put igrao na svojoj poziciji? Igrao je vecinom na poziciju lijevi beka ili kao krilo. I ako grijesim, reci mi slobodno.jasmin10 je napisao/la:kada je igrao na svojoj poziciji ?
igrao je beka i nije bio losiji od lulica na toj poziciji. protiv kipra je presjedio na klupi, iako je trebao igrati u paru s lulicem na lijevoj strani.
sejo nikada nije pokazao svoj puni potencijal zbog pozicije na kojoj je igrao i kada smo napokon pronasli lijevog beka, ublehas ga je gurnuo na klupu, a evo sada i na tribine.
zaista je smijesno da jedan takav igrac godinama ceka priliku da zaigra na svojoj poziciji. a jedan lazni igrac kao sto je tinki odmah dobija priliku i pri tome se cijela nasa igra podredjuje igracu koji je dobio sut kartu iz belgije.
Hvala za gol protiv Turkse.

BackSpace United
BackSpace United
- undefined007
- Kontakt:
E moj Sejo kako je počelo tebe će spominjati u potencijalnim reprezentativcima dok je tele tu. 

For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
Trenutno korisnika/ca: dzemil, Google Adsense [Bot], Kaunas, zastitaIdentiteta i 24 gosta.