Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Fanaticosi_Medakovo
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
Kad ga vedo u petak zavuce Bayernu, joj nano nanice

- miralem444
- Kontakt:
uh jedva cekam....kad samo kaze to je taj vedad ibisevic....ja u transuu...vedo & sejo je napisao/la:Kad ga vedo u petak zavuce Bayernu, joj nano nanice
![]()
![]()
![]()
![]()
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Svaka utakmica ista prica.Prije i poslije 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
ma ne hare sad je igrao pola sezone, lagano se vraca u staru formu, 6 golova nije malo nakon tolko neigranja a sada bi trebao biti spreman i pokazati sta zaista zna a to je sigurno mnogo toga
Problem je sto u pripremnim mecevima nije bilo ni V od Vede.vedo & sejo je napisao/la:ma ne hare sad je igrao pola sezone, lagano se vraca u staru formu, 6 golova nije malo nakon tolko neigranja a sada bi trebao biti spreman i pokazati sta zaista zna a to je sigurno mnogo toga
Ali hajde de,valjda je vrijeme da se ''odcepi''

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Bojim se da ce taj "cep" dobro drzati i izdrzati i naredni naletharishp je napisao/la:Problem je sto u pripremnim mecevima nije bilo ni V od Vede.vedo & sejo je napisao/la:ma ne hare sad je igrao pola sezone, lagano se vraca u staru formu, 6 golova nije malo nakon tolko neigranja a sada bi trebao biti spreman i pokazati sta zaista zna a to je sigurno mnogo toga

Sala mala, niko sretniji od mene ako Vedo zabije Bayi

Vom Jäger zum Gejagten
Da je Sejo ozdravio bilo bi tu svega.
Ali ovako nema ko da im rovovske bitke vodi.Sve neke ''zvjezde i glumci''
Jedino klasicni bunker jer Hoffy fali hejbet igraca a Bajern je u naletu.
Vedu na libera iza Simunica
Ali ovako nema ko da im rovovske bitke vodi.Sve neke ''zvjezde i glumci''

Jedino klasicni bunker jer Hoffy fali hejbet igraca a Bajern je u naletu.
Vedu na libera iza Simunica

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma ne mora to da znaci ja kad se sjeti priprema za proslu sezonu BL izvjestaji sa pripremnih utakmica Werdera Huseinovic igro,zabio a nije ga bilo nigdje u sezoni a nema ga ni oveharishp je napisao/la:Problem je sto u pripremnim mecevima nije bilo ni V od Vede.vedo & sejo je napisao/la:ma ne hare sad je igrao pola sezone, lagano se vraca u staru formu, 6 golova nije malo nakon tolko neigranja a sada bi trebao biti spreman i pokazati sta zaista zna a to je sigurno mnogo toga

Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dogovoreno, Vedo da jedan, ali zato nek prime 3.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Prosla su vremena kad je Ibisevic Bayernu davao golove.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- miralem444
- Kontakt:
hhhaa...dajte molim vass.....nista cekamo petak....al ako da gol i vi pocnete to vedo ..onda se osobe sa dva lica prvi ti,,....nema goreg i nezahvalnijeg covjeka od balkanca.....dosta vas je visee....koji vam je qrac....prosla prosla kako znas prosla po cemu si zakljucio ....vedo care u petak pokazi ovakvim likovima da si najbolji ...samo naprijed,,,....Cartman je napisao/la:Prosla su vremena kad je Ibisevic Bayernu davao golove.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- Principatus
- Kontakt:
Hoffenheim je upravo u jednoj laganoj krizi, uz to ih Rangnick ove pauze nije pripremao licno jer mu je otac tesko bolestan. Stalno su im neki igraci povredjeni, neznam da li ce Eduardo uopste igrati protiv Bayerna. Salihovic isto ispod jakog upitnika. Po meni dobro harmoniraju Maicousel i Vedad, ali mislim da ce igrati Ba pokraj njega. Hoffenheim i Vedo mogu vise, trebaju naci put nazad do svoje lijepe, ofanzivne i bezbrizne vrste igre. Ta je protivnike najbolje sokirala i kontrolisala utakmicu pored borbenosti ovih momaka. Salihovic je dobro primjetio da moraju naci svoj borbeni duh.
Bayern je nazalost favorit, ali kao sto jedan stari, nam jos dobro poznati lisac rece:
"Budimo realisti, tražimo nemoguće!"
Bayern je nazalost favorit, ali kao sto jedan stari, nam jos dobro poznati lisac rece:
"Budimo realisti, tražimo nemoguće!"
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Pa ja se nadam da ce dat gol, ali on je meni u svakoj utakmici reprezentacije pokazao da nije neki igrac. Isto tako sam ga gledo 3-4 puta u BL ove sezone i nista. Osim protiv Herthe. Zato je i izgubio mjesto u timu, ali eto sad Obasia nema. Sretno mu, ali previse ocekujete.miralem444 je napisao/la:hhhaa...dajte molim vass.....nista cekamo petak....al ako da gol i vi pocnete to vedo ..onda se osobe sa dva lica prvi ti,,....nema goreg i nezahvalnijeg covjeka od balkanca.....dosta vas je visee....koji vam je qrac....prosla prosla kako znas prosla po cemu si zakljucio ....vedo care u petak pokazi ovakvim likovima da si najbolji ...samo naprijed,,,....Cartman je napisao/la:Prosla su vremena kad je Ibisevic Bayernu davao golove.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
-
- Kontakt:
Ko kaze da je Vedo izgubio mjesto u timu?Ja kolko znam on je igro sve i jednu utakmicu samo sto nije citave izlazio je oko 70-80 minute,doduse par puta je igro i krace ali je cesto igro i citavu tekmu.Posle tako teske povrede i duge pauze normalno je da nije mogo igrati po citavu utakmicu ali opet je on prvi strijelac Hofenheima dao je 6 golova i ima 6 asistencija sta hocete vise neki misle da on svmislim da ake godine moze davati 18 golova u 17 utakmica.Ja bi mi morali da budemo zadovoljni sa Vedinim ucinkom u ovoj sezoni samo molimo boga da ga povrede zaobidzu i bice on abd. jos bolji zivi bili pa vidili.
dajte molim vas, pa ne moze svako dat 18 golova u 17 tekmi u ligi petice.Ne mozes bit los igrac a to uspjet.Imo je gadnu povredu, jos i hofenhajm slabo igra tako je se i on tu uklopio, al daleko od toga da nije neki igrac, cak naprativ odlican je igrac :ugeek:
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
nek si im rekao... naprotiv on je odlican igrac i to savrsen za premier league... al onu bosanskuHuX je napisao/la:dajte molim vas, pa ne moze svako dat 18 golova u 17 tekmi u ligi petice.Ne mozes bit los igrac a to uspjet.Imo je gadnu povredu, jos i hofenhajm slabo igra tako je se i on tu uklopio, al daleko od toga da nije neki igrac, cak naprativ odlican je igrac :ugeek:
veoma simpaticno...felipe-s je napisao/la:nek si im rekao... naprotiv on je odlican igrac i to savrsen za premier league... al onu bosanskuHuX je napisao/la:dajte molim vas, pa ne moze svako dat 18 golova u 17 tekmi u ligi petice.Ne mozes bit los igrac a to uspjet.Imo je gadnu povredu, jos i hofenhajm slabo igra tako je se i on tu uklopio, al daleko od toga da nije neki igrac, cak naprativ odlican je igrac :ugeek:
Bayern & Željo & Hajduk
Bayern & Željo & Hajduk
Vidi ja se sjecam onog mareka mintala koji je zabio hejbet golova u bundes ligi... Jel on odlican igrac ili onaj kissling... ma daj... Ibisevic je prosjecan napadac i to nam je dovoljno jer je Dzeko klasa
taj isti mintal je mogo imat veliku karijeru, da ga ozljede nisu unistile...felipe-s je napisao/la:Vidi ja se sjecam onog mareka mintala koji je zabio hejbet golova u bundes ligi... Jel on odlican igrac ili onaj kissling... ma daj... Ibisevic je prosjecan napadac i to nam je dovoljno jer je Dzeko klasa
a ibis sigurno nije dzekina klasa, to se slazem, al nije ni prosjek ko sto ti govoris, nego je negdje imedju

Bayern & Željo & Hajduk
Bayern & Željo & Hajduk
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], ANamelessGhoul, aqarius, BHFreak, denza, kakarut, Majstorinho, Micron, MostarNeretva, nebeskasila, Pantelija, Principatus, Shategabri, Sheyi, skoJaa i 138 gostiju.