Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

vedo & sejo
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la vedo & sejo » 13 jan 2010, 19:10

Kad ga vedo u petak zavuce Bayernu, joj nano nanice
:D :D :D :D :D

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 13 jan 2010, 19:37

vedo & sejo je napisao/la:Kad ga vedo u petak zavuce Bayernu, joj nano nanice
:D :D :D :D :D
uh jedva cekam....kad samo kaze to je taj vedad ibisevic....ja u transuu...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 jan 2010, 19:40

Svaka utakmica ista prica.Prije i poslije :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

vedo & sejo
Kontakt:

Post Postao/la vedo & sejo » 13 jan 2010, 19:52

ma ne hare sad je igrao pola sezone, lagano se vraca u staru formu, 6 golova nije malo nakon tolko neigranja a sada bi trebao biti spreman i pokazati sta zaista zna a to je sigurno mnogo toga

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 jan 2010, 20:20

vedo & sejo je napisao/la:ma ne hare sad je igrao pola sezone, lagano se vraca u staru formu, 6 golova nije malo nakon tolko neigranja a sada bi trebao biti spreman i pokazati sta zaista zna a to je sigurno mnogo toga
Problem je sto u pripremnim mecevima nije bilo ni V od Vede.
Ali hajde de,valjda je vrijeme da se ''odcepi'' 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 13 jan 2010, 20:28

harishp je napisao/la:
vedo & sejo je napisao/la:ma ne hare sad je igrao pola sezone, lagano se vraca u staru formu, 6 golova nije malo nakon tolko neigranja a sada bi trebao biti spreman i pokazati sta zaista zna a to je sigurno mnogo toga
Bojim se da ce taj "cep" dobro drzati i izdrzati i naredni nalet :mrgreen: a ondaaa kad prokine, mreze nece mirovati :D
Sala mala, niko sretniji od mene ako Vedo zabije Bayi ;) o kompromisu necu pricati :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 jan 2010, 20:56

Da je Sejo ozdravio bilo bi tu svega.
Ali ovako nema ko da im rovovske bitke vodi.Sve neke ''zvjezde i glumci'' :roll:
Jedino klasicni bunker jer Hoffy fali hejbet igraca a Bajern je u naletu.
Vedu na libera iza Simunica :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 13 jan 2010, 21:43

harishp je napisao/la:
Ma ne mora to da znaci ja kad se sjeti priprema za proslu sezonu BL izvjestaji sa pripremnih utakmica Werdera Huseinovic igro,zabio a nije ga bilo nigdje u sezoni a nema ga ni ove :(
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 jan 2010, 21:52

Dogovoreno, Vedo da jedan, ali zato nek prime 3. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 jan 2010, 22:07

Prosla su vremena kad je Ibisevic Bayernu davao golove.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 13 jan 2010, 22:28

Cartman je napisao/la:Prosla su vremena kad je Ibisevic Bayernu davao golove.
hhhaa...dajte molim vass.....nista cekamo petak....al ako da gol i vi pocnete to vedo ..onda se osobe sa dva lica prvi ti,,....nema goreg i nezahvalnijeg covjeka od balkanca.....dosta vas je visee....koji vam je qrac....prosla prosla kako znas prosla po cemu si zakljucio ....vedo care u petak pokazi ovakvim likovima da si najbolji ...samo naprijed,,,....
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 jan 2010, 22:38

Hoffenheim je upravo u jednoj laganoj krizi, uz to ih Rangnick ove pauze nije pripremao licno jer mu je otac tesko bolestan. Stalno su im neki igraci povredjeni, neznam da li ce Eduardo uopste igrati protiv Bayerna. Salihovic isto ispod jakog upitnika. Po meni dobro harmoniraju Maicousel i Vedad, ali mislim da ce igrati Ba pokraj njega. Hoffenheim i Vedo mogu vise, trebaju naci put nazad do svoje lijepe, ofanzivne i bezbrizne vrste igre. Ta je protivnike najbolje sokirala i kontrolisala utakmicu pored borbenosti ovih momaka. Salihovic je dobro primjetio da moraju naci svoj borbeni duh.

Bayern je nazalost favorit, ali kao sto jedan stari, nam jos dobro poznati lisac rece:
"Budimo realisti, tražimo nemoguće!"
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 jan 2010, 22:48

miralem444 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Prosla su vremena kad je Ibisevic Bayernu davao golove.
hhhaa...dajte molim vass.....nista cekamo petak....al ako da gol i vi pocnete to vedo ..onda se osobe sa dva lica prvi ti,,....nema goreg i nezahvalnijeg covjeka od balkanca.....dosta vas je visee....koji vam je qrac....prosla prosla kako znas prosla po cemu si zakljucio ....vedo care u petak pokazi ovakvim likovima da si najbolji ...samo naprijed,,,....
Pa ja se nadam da ce dat gol, ali on je meni u svakoj utakmici reprezentacije pokazao da nije neki igrac. Isto tako sam ga gledo 3-4 puta u BL ove sezone i nista. Osim protiv Herthe. Zato je i izgubio mjesto u timu, ali eto sad Obasia nema. Sretno mu, ali previse ocekujete.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bh fanatik
Kontakt:

Post Postao/la bh fanatik » 15 jan 2010, 00:52

Ko kaze da je Vedo izgubio mjesto u timu?Ja kolko znam on je igro sve i jednu utakmicu samo sto nije citave izlazio je oko 70-80 minute,doduse par puta je igro i krace ali je cesto igro i citavu tekmu.Posle tako teske povrede i duge pauze normalno je da nije mogo igrati po citavu utakmicu ali opet je on prvi strijelac Hofenheima dao je 6 golova i ima 6 asistencija sta hocete vise neki misle da on svmislim da ake godine moze davati 18 golova u 17 utakmica.Ja bi mi morali da budemo zadovoljni sa Vedinim ucinkom u ovoj sezoni samo molimo boga da ga povrede zaobidzu i bice on abd. jos bolji zivi bili pa vidili.

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 15 jan 2010, 01:01

dajte molim vas, pa ne moze svako dat 18 golova u 17 tekmi u ligi petice.Ne mozes bit los igrac a to uspjet.Imo je gadnu povredu, jos i hofenhajm slabo igra tako je se i on tu uklopio, al daleko od toga da nije neki igrac, cak naprativ odlican je igrac :ugeek:
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 15 jan 2010, 01:07

HuX je napisao/la:dajte molim vas, pa ne moze svako dat 18 golova u 17 tekmi u ligi petice.Ne mozes bit los igrac a to uspjet.Imo je gadnu povredu, jos i hofenhajm slabo igra tako je se i on tu uklopio, al daleko od toga da nije neki igrac, cak naprativ odlican je igrac :ugeek:
nek si im rekao... naprotiv on je odlican igrac i to savrsen za premier league... al onu bosansku

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 15 jan 2010, 01:09

felipe-s je napisao/la:
HuX je napisao/la:dajte molim vas, pa ne moze svako dat 18 golova u 17 tekmi u ligi petice.Ne mozes bit los igrac a to uspjet.Imo je gadnu povredu, jos i hofenhajm slabo igra tako je se i on tu uklopio, al daleko od toga da nije neki igrac, cak naprativ odlican je igrac :ugeek:
nek si im rekao... naprotiv on je odlican igrac i to savrsen za premier league... al onu bosansku
veoma simpaticno...
Bayern & Željo & Hajduk

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 15 jan 2010, 01:11

Vidi ja se sjecam onog mareka mintala koji je zabio hejbet golova u bundes ligi... Jel on odlican igrac ili onaj kissling... ma daj... Ibisevic je prosjecan napadac i to nam je dovoljno jer je Dzeko klasa

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 15 jan 2010, 01:14

felipe-s je napisao/la:Vidi ja se sjecam onog mareka mintala koji je zabio hejbet golova u bundes ligi... Jel on odlican igrac ili onaj kissling... ma daj... Ibisevic je prosjecan napadac i to nam je dovoljno jer je Dzeko klasa
taj isti mintal je mogo imat veliku karijeru, da ga ozljede nisu unistile...
a ibis sigurno nije dzekina klasa, to se slazem, al nije ni prosjek ko sto ti govoris, nego je negdje imedju ;)
Bayern & Željo & Hajduk

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”