$ $ " ?, " % $ њега. " $ је " $ " & о ?.VB 1987 je napisao/la:Mislim da je mali Graha igrač koji će vrlo brzo da u igri zamijeni Jandru, godine čine svoje, a mali je pokazao da ima vic u igri...
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
"" ПУТ ""
Otkud sad to?BrigateBL je napisao/la:$ $ је & ' Граховца ? се $ је & " " на терену опасно се - " на ". & $ се на њега ' " у $.
" " " рано је за оцјену о " ", ? ја $ ¥ & $ $ " $ " " а не у " "
П.С. ? % $ се " % " на "
Po informaciji koju ja imam Ogi zeli po svaku cijenu da predje u beogradski Rad,a za Borac nece da cuje!
Vjerovatno mu se neko ovdje zamjerio,ili ga zakinuo....
Kamo srece da ti budes u pravu,on bi nam bio najbolje pojacanje....
Ja sam Ogija sreo prije gostovanja u prijedore pitao hoće li se vratiti, pošto se o tome priča, a on se samo nasmijao i rekao vidjećemo, e sad šta, ali moram vam reći da je tada imao maksimalno 60 kila, kaže radi se katastrofalno teško, al da ga Pižon ignoriše, a neznam dal je neko od vas čuo tu pruiču sa Zvezdinog treninga i Ogijevog voleja nakon kojeg je shvati da se neće baš naigrati!?
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
$ ' $ " " је упознат са "...VB 1987 je napisao/la:neznam dal je neko od vas čuo tu pruiču sa Zvezdinog treninga i Ogijevog voleja nakon kojeg je shvati da se neće baš naigrati!?
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...
Е ' '...
Е ' '...
ja nemam pojma o tom voleju....
je li bar pogodio Pizona u onu glavurdu?
je li bar pogodio Pizona u onu glavurdu?
E moj rade ima jedna gora stvar, u vezi nacionalizma, vidim da znaš stanje u grupi, odlično, ako hoćeš javi se na pp
Schlager, ako ćeš još biti na netu, malo kasnije ću napisati tu priču, naravno ako ste zainteresovani...
Schlager, ako ćeš još biti na netu, malo kasnije ću napisati tu priču, naravno ako ste zainteresovani...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
E ovako, priča ide na sledeći način:
na jednom treningu, na kojem su uvježbavali opciju prekida kada u napad dolaze odbrambeni igrači, i učestvuju u akciji, ogi je jednu loptu nabačenu sa strane uhvatio onako iz voleja na prvu bez da je pala na zemlju i dobio spontan aplauz od saigrača, a dvadesetak metara dalje je stajao Pižon koji je tada kratko zaustavio trening i rekao da je on to uradio sliučajno i da je to jako težak šut, na šta je Ogi rekao da će stvar ponoviti naravno ako on to dozvoljava, Pižon je tražio novu akciju i stvar se odigrala ponovo, lopta ponovo dolazi Ogiju na kopačku i on ponovo hvata voljej isto tako iz prve, samo ovaj put jače i silovitije i u same rašlje, tada akcija staje i svi se okreću prema Pižonu i čekaju njegovu reakciju, a on aplaudira petnaestak sekundi i onda zagalami "BRAVO, BRAVO PAVLE (NINKOV), TAKO SE DIŽE LOPTA"! Tada su se srušili snovi da će naš dječak zaigrati, bez pomoći menadžera...
priča ide otprilike tako...
na jednom treningu, na kojem su uvježbavali opciju prekida kada u napad dolaze odbrambeni igrači, i učestvuju u akciji, ogi je jednu loptu nabačenu sa strane uhvatio onako iz voleja na prvu bez da je pala na zemlju i dobio spontan aplauz od saigrača, a dvadesetak metara dalje je stajao Pižon koji je tada kratko zaustavio trening i rekao da je on to uradio sliučajno i da je to jako težak šut, na šta je Ogi rekao da će stvar ponoviti naravno ako on to dozvoljava, Pižon je tražio novu akciju i stvar se odigrala ponovo, lopta ponovo dolazi Ogiju na kopačku i on ponovo hvata voljej isto tako iz prve, samo ovaj put jače i silovitije i u same rašlje, tada akcija staje i svi se okreću prema Pižonu i čekaju njegovu reakciju, a on aplaudira petnaestak sekundi i onda zagalami "BRAVO, BRAVO PAVLE (NINKOV), TAKO SE DIŽE LOPTA"! Tada su se srušili snovi da će naš dječak zaigrati, bez pomoći menadžera...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
VB 1987 je napisao/la:E moj rade ima jedna gora stvar, u vezi nacionalizma, vidim da znaš stanje u grupi, odlično, ako hoćeš javi se na pp
Zadnja izmjena: rade_bl, dana/u 14 nov 2009, 00:21, ukupno mijenjano 1 put.
" nas klub-nas grad-samo nama pripada 1987 nabijamo komplekse"
bas mi je zao!!!Simpatizer je napisao/la:Nemoj mi o patriotizmu, molim te! Ja sam se j.bavao po sumama i gorama da biste se vi danas igrali patriotizma na tribinama. Tri godine sam ja, umjesto da idem na fakultet, pisao krv u rovu i sada mi ti pricas o patriotizmu...? je napisao/la: Naravno da ima prijedlog , ali nećemo preko interneta o tome , i Lešinari su da klub vode ljudi koji vole Borac (kako do sad nisi skontao kakav je naš stav) a i ima još tu stvari , patriotskog tipa... !!!
@urban corps
Jos si nam samo ti trebao sa svojom upadicom!

upisi privatni,nije ti ni sad kasnoprincx je napisao/la:bas mi je zao!!!Simpatizer je napisao/la:Nemoj mi o patriotizmu, molim te! Ja sam se j.bavao po sumama i gorama da biste se vi danas igrali patriotizma na tribinama. Tri godine sam ja, umjesto da idem na fakultet, pisao krv u rovu i sada mi ti pricas o patriotizmu...? je napisao/la: Naravno da ima prijedlog , ali nećemo preko interneta o tome , i Lešinari su da klub vode ljudi koji vole Borac (kako do sad nisi skontao kakav je naš stav) a i ima još tu stvari , patriotskog tipa... !!!
@urban corps
Jos si nam samo ti trebao sa svojom upadicom!![]()
![]()
![]()
![]()

" nas klub-nas grad-samo nama pripada 1987 nabijamo komplekse"
" пут ' за ову " " стварно не ' $ ' $ је " & &...VB 1987 je napisao/la:E ovako, priča ide na sledeći način:
% се " ", " је на " " ?, тј " је на ". & & зна % " у " њега " његовог ? & у & & "

"" ПУТ ""
? ' на " " то је & је - $ се " " $ $ ? сезоне на ".
", " се & ?, % ' $ ? ? $ -. ' ' $ " " $ $ " ¥ " у $
", " се & ?, % ' $ ? ? $ -. ' ' $ " " $ $ " ¥ " у $
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...
http://www.****/index.php?op ... 5&Itemid=1
Kao i sto se pretpostavljalo Bilbija i Vranjes najvjerovatnije odlaze....Postoji zelja kod Ogija da se vrati na jednu polusezonu ako ga puste oni iz Zvezede...jedino sto mi se ne svidja je sto se Puzigaca mozda vrati,a otiso je u celik zbog 50km a sad kad ispadaju iz lige on "Nema nista protiv da se vrati u Borac"...
Kao i sto se pretpostavljalo Bilbija i Vranjes najvjerovatnije odlaze....Postoji zelja kod Ogija da se vrati na jednu polusezonu ako ga puste oni iz Zvezede...jedino sto mi se ne svidja je sto se Puzigaca mozda vrati,a otiso je u celik zbog 50km a sad kad ispadaju iz lige on "Nema nista protiv da se vrati u Borac"...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
jesil to ti vidovita zorka pa znas da celik ispada iz lige a do kraja sezone ima jos 17 kolacaire je napisao/la:http://www.****/index.php?op ... 5&Itemid=1

" ново, ово се " ?. $ & $ $ ' $, ? ' $ % % & пут $ ноге, ? су " "... $ у ' ? се " " & " ? ¥, у & ? " " ? &.
"" ПУТ ""
' се " " у & ... !!! ' ... !!!
...у " ? " " $ " - , $ је & " " " , % & рађају ? .. / "
- Simpatizer
- Kontakt:
Karalic i Puzigaca nisu pojacanja, pogotovo ovaj drugi!
Inace, vjerujem da ce Bilbija ostati do kraja sezone a da Vranjes ide na zimu. Bilbija bi trebao dobro razmisliti da li da ide tako mlad! Ako se zaleti mogao bi proci kao Ogi.
Jos da dodam moje misljenje da bi nam se eventualnim odlaskom Corica odbrana potpuno raspala.
Inace, vjerujem da ce Bilbija ostati do kraja sezone a da Vranjes ide na zimu. Bilbija bi trebao dobro razmisliti da li da ide tako mlad! Ako se zaleti mogao bi proci kao Ogi.
Jos da dodam moje misljenje da bi nam se eventualnim odlaskom Corica odbrana potpuno raspala.
HAJ FAJV
Zna li iko,prica li se ista u vezi novog stadiona?Nesto se stisala ta prica,a znam da se jedno vrijeme provlacila cesto kroz medije.Koliko sam ja upucen sljedece godine bi trebala poceti izgradnja?!Kao... 

Treci put castimo
Mene vise brine renoviranje starog, sta nam znaci da izborimo Evropu ako ne budemo igrali u Banja Luci.Bojim se da nece biti nista od renoviranja,a jos vise se bojim prodaje bodova i kupa na proljece,jer ako ne budemo igrali na Gradskom nece biti ni motiva za igranje u Evropi.Jbg svega smo se naslusali i nagledali zadnjih desetak godina pa me sada nista ne moze iznenaditi.Zna li iko,prica li se ista u vezi novog stadiona?Nesto se stisala ta prica,a znam da se jedno vrijeme provlacila cesto kroz medije.Koliko sam ja upucen sljedece godine bi trebala poceti izgradnja?!Kao...
Ma ne treba te brinuti.Gradski stadion ne treba neko veliko renoviranje.Kad je komisija za licenciranje bila,mislim da su rekli da se trebaju postaviti semafor,stolice na istok,asfaltirati prilaz stadionu,pojacati svjetlo reflektora,ofarbati ulaze na tribine(istok i zapad),srediti tribinu za gostujuce navijace...To se mozda cini kao puno posla,ali realno gledajuci to su sve sitnice.Evropa ne bi ni imala smisla,ako se utakmice ne bi igrale u Banja Luci.gavra je napisao/la: Mene vise brine renoviranje starog, sta nam znaci da izborimo Evropu ako ne budemo igrali u Banja Luci.Bojim se da nece biti nista od renoviranja,a jos vise se bojim prodaje bodova i kupa na proljece,jer ako ne budemo igrali na Gradskom nece biti ni motiva za igranje u Evropi.Jbg svega smo se naslusali i nagledali zadnjih desetak godina pa me sada nista ne moze iznenaditi.
Treci put castimo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.