Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook ;)
greška mi sa objavljivanjem youtube linkova, ne pokaze mi uopste naziv youtube videa niti thumbail (ona sličica)
samo piše youtube.com i neka slika sa kodom ispod
samo piše youtube.com i neka slika sa kodom ispod
Nil Satis Nisi Optimum
ne mozekakavdanakneiskustvu je napisao/la:može li se znati da li je neki profil lažan?
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
-
- Kontakt:
šta uraditi kad nemaš chata,nema uopće te opcije,novi profil je u pitanju
aktiviraj profil ako vec nisikakavdanakneiskustvu je napisao/la:šta uraditi kad nemaš chata,nema uopće te opcije,novi profil je u pitanju

jer znam da ja kad sam tek napravio dok nisam otvorio onaj aktivacijski mail nisam imao chat...
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
-
- Kontakt:
Melo15 je napisao/la:aktiviraj profil ako vec nisikakavdanakneiskustvu je napisao/la:šta uraditi kad nemaš chata,nema uopće te opcije,novi profil je u pitanju![]()
jer znam da ja kad sam tek napravio dok nisam otvorio onaj aktivacijski mail nisam imao chat...
hvala
jel ima neko od vas problema s facebokom,ja ne mogu uci na facebok,pojavi mi se samo bijelo kad kliknem na http://www.facebook.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
to se meni dešava počesto.
probaj ako možeš ući na nečiji drugi profil. to kod mene radi. uđem na bratov profil i onda bude sve ok, kad se odjavim sa njegovog profila i uđem na svoj...
probaj ako možeš ući na nečiji drugi profil. to kod mene radi. uđem na bratov profil i onda bude sve ok, kad se odjavim sa njegovog profila i uđem na svoj...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ali ja ne mogu da dodem do stranice da se prijavim nego cim kliknem na fb sve bijelo bude,ne mogu nista kliknutPasha je napisao/la:to se meni dešava počesto.
Počeli ste i svršavat' na fbzenicanin je napisao/la:jel ima neko od vas problema s facebokom,ja ne mogu uci na facebok,pojavi mi se samo bijelo kad kliknem na http://www.facebook.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
pise da stranica nije enkriptovanaPasha je napisao/la:to se meni dešava počesto.
- moustapha
- Kontakt:
Hm...imam problem sa Fejsom. Mogu na bilo ciji profil otic i sve mi je u redu ali cim stisnem Home meni cijeli onaj zid bude bijel, jedino sta vidim su mi one opcije "update status, add photo" itd itd i sa lijeve strane news feed, messages, events.
Sve ostalo je bijelo
Moga bi dobit deaktivaciju ako mi nastavit dizat tlak
Sve ostalo je bijelo

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- pintol_TM87
- Kontakt:
ma i meni je to sad evo...ali kliknem vise puta na home i sve bude ok...Tritolone je napisao/la:Hm...imam problem sa Fejsom. Mogu na bilo ciji profil otic i sve mi je u redu ali cim stisnem Home meni cijeli onaj zid bude bijel, jedino sta vidim su mi one opcije "update status, add photo" itd itd i sa lijeve strane news feed, messages, events.
Sve ostalo je bijelo![]()
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Meni je tako od jutros, malo radi pa ne radi ali eo sad vec zadnjih sat vremena ne radi
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Zna li neko kako iskljucit ono da ti niko ne vidi koliko imas prijatelja !!
Idi na edit profil, pa sa lijeve strane imaš listu. Između ostalih, na njoj su : informacije, slike profila, prijatelji, ...Adelin je napisao/la:Zna li neko kako iskljucit ono da ti niko ne vidi koliko imas prijatelja !!
Klikneš na to prijatelji i onda ti se pojavi broj prijatelja i pored ima ikonica, preko koje kad pređeš mišem, iznad piše da li samo prijatelji, da li javno... Nebitno, tebi treba da piše "JA".
Klikneš na to i izabereš "JA" ili kako već piše na našem jeziku.
I to je to. Valjda sam dobro objasnila.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- harebianconero
- Kontakt:
Imal sta gluplje nego kada neko nakon nekog vica/statusa napise ''lajk ko je skonto''
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
harebianconero je napisao/la:Imal sta gluplje nego kada neko nakon nekog vica/statusa napise ''lajk ko je skonto''
ima
kad neko to isto lajkuje
Thomas Müller - Fußballgott
- harebianconero
- Kontakt:
Istinadon_burza je napisao/la:harebianconero je napisao/la:Imal sta gluplje nego kada neko nakon nekog vica/statusa napise ''lajk ko je skonto''
ima
kad neko to isto lajkuje

Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, L-Train i 20 gostiju.