Ma da Mujezinovic predsjednik NS Tuzla, Secer predsjednik NS Tuzlanskog kantona i onda su morali dati Azmiru ovo gore mjesto.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑09 dec 2020, 21:24Mujezinović: Jednoglasno smo podržali Azmira Husića za člana Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH
evo šta kaže potpredsjednik našeg kluba...
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
Delegati Skupštine Fudbalskog saveza Tuzla za novog predsjednika sinoć su izabrali Adnana Mujezinovića koji je dobio povjerenje 24 člana. Adnan Mujezinović bio je kandidat FK Sloboda, a na mjestu predsjednika naslijedit će Saliha Delića koji obnaša i funkciju aktuelnog predsjednka Nogometnog saveza Tuzlanskog kantona. Njegov protukandidat Mirsad Ovčina koga je predložio MNK “Bosna Kompred” nakon glasanja imao je podršku tri člana od ukupnih 27.
Podsjećamo, Mujezinović obnaša i funkciju aktuelnog zamjenika predsjednika FK Sloboda Elmira Šećerbegovića koji će u ime Fudbalskog saveza Grada Tuzla biti kandidat za novog predsjednika Nogometnog saveza Tuzlanskog kantona.
Nezvanično, saznajemo da će Šećerbegović dobiti podršku na narednoj na izbornoj Skupštini ukoliko u međuvremenu ne bude nekih iznenađenja.
Također, osim izbora Adnana Mujezinovića za novog predsjednika Fudbalskog saveza Grada Tuzla za člana Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH predložen je Azmir Husić koji je jednogalsno podržan kao i njegov zamjenik Almir Husić. “Azmir Husić dobio je jednoglasnu podršku Fudbalskog saveza Tuzla za člana Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH. Međutim i drugi Svezi sa područja TK će dostaviti svoje kandidate postoji mogćnost da Azmir Husić bude još nečiji kandidat, vidjet ćemo.
Također se nadamo da će i na mjesto predsjednika Nogometnog saveza TK biti izabran naš prijedlog, a to je Elmir Šećerbegović. Što se tiče mog izbora na mjesto predsjednika Fudbalskog saveza Tuzla nastojat ćemo detektovati sve nedostatke i probleme kada su u pitanju fudbalski klubovi sa područja Grada Tuzla. Radit ćemo na tome da poboljšamo uslove rada i zajedno sa predstavnicima klubova rješavamo sve ono što bude potrebno” – kazao je Mujezinović za ****.
Hoće li Azmir Husić biti član Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH biće poznato nakon što se održi Skupština Nogometnog saveza Tuzlanskog kantona koja je zakazana za 26. decembar.
Azmir Husić je u izjavi za medije kazao kako je podrška Fudbalskog saveza Grada Tuzla bila očekivana. “Vjerujem da dolazi bolji dani za fudbal u Tuzlanskom kantonu” – poručio je kratko Husić.
Aktuelni član Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH koji predstavlja Nogometni savez TK je Nurdin Peštalić iz Gradačca, koji će prema našim saznanjima biti jedan od mogućih protukandidata Azmiru Husiću.
Zadnja izmjena: Bosnausrcu9, dana/u 09 dec 2020, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Sam ovaj članak puno govori o tim relacijama... Ne mogu reći ni da treba čitati između redova, ovo je jasno ko dan 

-
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
A ne spominjes naseg bivseg golgetera na toj story fotkiklasik je napisao/la: ↑09 dec 2020, 20:50Slazem se stobom, i ja to isto slusam po gradu, cujem onu pricu kako je Jasmin u Simin Hanu dobio nevjerovatno veliki broj glasova, ne znam da li je istina al cinjenica je da Azmir i Jasmin u zadnjem periodu "posluju".
Ako se to obistini u TC ima sigurno kvaliteta koji bi nam dobro dosao.
Gledam na jednom storiju nama dobropoznat navijac Slobodr u drustvu Nermina Crnkica, a kod Crnkica na licu maska Slobode. Moze bit slucajno a moze bit i nesto vise.
Suti ba, ovi na SSH podforumu ce pocrkati i lincovati Crnkica na semaforu ispred fan shopa im ili ce ga taxista pobjeglica nasa zgaziti, neuzubillah.
PS. Hvala mom izvoru koji mi i ovaj put dade tacne info oko izbora u ovim nasim savezima, a u pitanju su nasi ljudi. Opet kazem, neke stvari nisu za foruma
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Tako je, ne mora sve na forum... Novinari kampuju ovdjeBeduin je napisao/la: ↑09 dec 2020, 21:33A ne spominjes naseg bivseg golgetera na toj story fotkiklasik je napisao/la: ↑09 dec 2020, 20:50Slazem se stobom, i ja to isto slusam po gradu, cujem onu pricu kako je Jasmin u Simin Hanu dobio nevjerovatno veliki broj glasova, ne znam da li je istina al cinjenica je da Azmir i Jasmin u zadnjem periodu "posluju".
Gledam na jednom storiju nama dobropoznat navijac Slobodr u drustvu Nermina Crnkica, a kod Crnkica na licu maska Slobode. Moze bit slucajno a moze bit i nesto vise.
Suti ba, ovi na SSH podforumu ce pocrkati i lincovati Crnkica na semaforu ispred fan shopa im ili ce ga taxista pobjeglica nasa zgaziti, neuzubillah.
PS. Hvala mom izvoru koji mi i ovaj put dade tacne info oko izbora u ovim nasim savezima, a u pitanju su nasi ljudi. Opet kazem, neke stvari nisu za foruma![]()

-
- Kontakt:
Inače, konačno imamo ljude na čelu gradskog i najvjerovatnije kantonalnog saveza, pa KONAČNO jbt. Od raznih seljaka, seljačića i kockastoglavih nismo se vidjeli...
Golgeter se ozenio neki dan, dal ce ga to malo vratit u zivot vidicemo.Beduin je napisao/la: ↑09 dec 2020, 21:33A ne spominjes naseg bivseg golgetera na toj story fotkiklasik je napisao/la: ↑09 dec 2020, 20:50Slazem se stobom, i ja to isto slusam po gradu, cujem onu pricu kako je Jasmin u Simin Hanu dobio nevjerovatno veliki broj glasova, ne znam da li je istina al cinjenica je da Azmir i Jasmin u zadnjem periodu "posluju".
PS. Hvala mom izvoru koji mi i ovaj put dade tacne info oko izbora u ovim nasim savezima, a u pitanju su nasi ljudi. Opet kazem, neke stvari nisu za foruma![]()
Njega mi je zao u smislu talenta i potencijala koji se nije ostvario i iskoristio, bas sam mislio da ce on bit taj talenat najblizi onom kakav je Said bio.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Nadati se je da ce Azmir Husic pobijediti da se neko onoj bagri iz saveza moze suprostaviti. Ovaj Pestalic je obicni Begicev potrcko.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑09 dec 2020, 21:26Delegati Skupštine Fudbalskog saveza Tuzla za novog predsjednika sinoć su izabrali Adnana Mujezinovića koji je dobio povjerenje 24 člana. Adnan Mujezinović bio je kandidat FK Sloboda, a na mjestu predsjednika naslijedit će Saliha Delića koji obnaša i funkciju aktuelnog predsjednka Nogometnog saveza Tuzlanskog kantona. Njegov protukandidat Mirsad Ovčina koga je predložio MNK “Bosna Kompred” nakon glasanja imao je podršku tri člana od ukupnih 27.
Podsjećamo, Mujezinović obnaša i funkciju aktuelnog zamjenika predsjednika FK Sloboda Elmira Šećerbegovića koji će u ime Fudbalskog saveza Grada Tuzla biti kandidat za novog predsjednika Nogometnog saveza Tuzlanskog kantona.
Nezvanično, saznajemo da će Šećerbegović dobiti podršku na narednoj na izbornoj Skupštini ukoliko u međuvremenu ne bude nekih iznenađenja.
Također, osim izbora Adnana Mujezinovića za novog predsjednika Fudbalskog saveza Grada Tuzla za člana Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH predložen je Azmir Husić koji je jednogalsno podržan kao i njegov zamjenik Almir Husić. “Azmir Husić dobio je jednoglasnu podršku Fudbalskog saveza Tuzla za člana Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH. Međutim i drugi Svezi sa područja TK će dostaviti svoje kandidate postoji mogćnost da Azmir Husić bude još nečiji kandidat, vidjet ćemo.
Također se nadamo da će i na mjesto predsjednika Nogometnog saveza TK biti izabran naš prijedlog, a to je Elmir Šećerbegović. Što se tiče mog izbora na mjesto predsjednika Fudbalskog saveza Tuzla nastojat ćemo detektovati sve nedostatke i probleme kada su u pitanju fudbalski klubovi sa područja Grada Tuzla. Radit ćemo na tome da poboljšamo uslove rada i zajedno sa predstavnicima klubova rješavamo sve ono što bude potrebno” – kazao je Mujezinović za ****.
Hoće li Azmir Husić biti član Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH biće poznato nakon što se održi Skupština Nogometnog saveza Tuzlanskog kantona koja je zakazana za 26. decembar.
Azmir Husić je u izjavi za medije kazao kako je podrška Fudbalskog saveza Grada Tuzla bila očekivana. “Vjerujem da dolazi bolji dani za fudbal u Tuzlanskom kantonu” – poručio je kratko Husić.
Aktuelni član Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH koji predstavlja Nogometni savez TK je Nurdin Peštalić iz Gradačca, koji će prema našim saznanjima biti jedan od mogućih protukandidata Azmiru Husiću.
🔴⚫️
- ASD
- Kontakt:
U Savez se ide preko politike. Vjerovatno će se svi SDA zastupnici držati zajedno.
Zanima me kako li će ostali na TK glasat. Neka Azmira tamo valjda šta zatalasa. Ne znam da li nam je valjao ili ne, ovaj lik što je sad ali ne volim takve ljude. Pazi lik je član sabora Islamske Zajednice i Izvršnog odbora Nogometnog saveza. Jbte... Očigledno je to jedan veliki i poznati fudbalski radnik pa je to sasvim i razumljivo. Naravno ne treba ni govoriti da je donaciju od saveza, plastiku za pomoćni stadion dobila Zvijezda iz Gradačaca i tako...Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑09 dec 2020, 21:26...
& $ ?
Nurdin Pestalic???klma1 je napisao/la: ↑10 dec 2020, 13:35Zanima me kako li će ostali na TK glasat. Neka Azmira tamo valjda šta zatalasa. Ne znam da li nam je valjao ili ne, ovaj lik što je sad ali ne volim takve ljude. Pazi lik je član sabora Islamske Zajednice i Izvršnog odbora Nogometnog saveza. Jbte... Očigledno je to jedan veliki i poznati fudbalski radnik pa je to sasvim i razumljivo. Naravno ne treba ni govoriti da je donaciju od saveza, plastiku za pomoćni stadion dobila Zvijezda iz Gradačaca i tako...Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑09 dec 2020, 21:26...
Divan covjek, veliki borac za boljitak fudbala u ovom djelu drzave. Realan, nekorumpiran, cak je u vise navrata i nama valjao.
tz tz tz tz tz tz
Cime se bavi Mujezinovic?
jel na tri boda idemo? Može li pasti Sarajevo? Može li Sloboda nakon ko zna kolkio godina napraviti veliko iznenađenje i kada to niko ne očekuje donjeti tri boda iz Sarajeva. Hoće li se Dženis žestoko potruditi da ga zabije Sarajevu? Ostaje li Husejinović kući?
Ko nam fali?
Ko nam fali?
& $ ?
Nema suspendovanih, a koliko znam svi su spremni za mec. Moguce da cemo opet igrati sa 3 stopera.klma1 je napisao/la: ↑10 dec 2020, 22:10jel na tri boda idemo? Može li pasti Sarajevo? Može li Sloboda nakon ko zna kolkio godina napraviti veliko iznenađenje i kada to niko ne očekuje donjeti tri boda iz Sarajeva. Hoće li se Dženis žestoko potruditi da ga zabije Sarajevu? Ostaje li Husejinović kući?
Ko nam fali?
Jedan grad, jedna ljubav!
tz tz tz tz tz tz
Povedi nas u dubljak

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Mogli su i napisati koja dva igracaNama fale dva bitna igrača, ali sigurno da momci koji budu igrali umjesto njih imaju dovoljno snage i kvaliteta.

Jedan grad, jedna ljubav!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.