Nemoj to zadnje reci pred hajdukovcimaSF6 je napisao/la:Hoces u grupe, prodjes Batea i Astanu. Realno nikad niko nije imao ovakvu sansu.
Isto i za Zrinjski.
Ma ja, ako se moze kako do grupa igrajuci samo protiv maltezana valjalo bi
BH klubovi u UEFA takmičenjima 2019./2020.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2019./2020.
Ja, ali ta prva dva su redovan ucesnik LP ili EL, cesto znaju proci i grupe EL...SF6 je napisao/la:Hoces u grupe, prodjes Batea i Astanu. Realno nikad niko nije imao ovakvu sansu.
Isto i za Zrinjski.
Iskreno ja nas ne vidim dalje od 3. Pretkola
Zadnja izmjena: ledesma, dana/u 05 avg 2019, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Pred hajdukovcima ne treba spominjat ni Maltezane ni Irce,ni GruzijceFliX je napisao/la:Nemoj to zadnje reci pred hajdukovcimaSF6 je napisao/la:Hoces u grupe, prodjes Batea i Astanu. Realno nikad niko nije imao ovakvu sansu.
Isto i za Zrinjski.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nevjerovatno kako se Zrinjskom na kraju poklopilo, da u zavrsnici ne dobiju timove tipa Atalanta, Mochengladbah, Udinese, Basel, Malaga i sl.
Dakle, od 5 potencijalnih dobili su najslabiji par i izbjegli Torino, Alkmar i ostale...bas im se otvorilo.
Puno srece im zelim.
Sarajevo je na kraju dobilo teskog protivnika zbog nekih svojih specificnosti, daljina, teren itd...ali daleko od toga da se ne moze igrati protiv njih...izbjegli su se nosioci i to je samo po sebi pozitivno...manite se Kaljua, Dudelanga i gluposti.
Nek dogodine nas prvak prodje 1.kolo, pa i 2.kolo LP....onda se moze pisati o Saburtalu i slicnim.
Inace staza PRVAKA nudi laksi put, ali ako imas srece kao Zrinjski i ovamo moze biti premostivo...
Najvaznije od svega jeste da se protiv svih protivnika moze igrati i ovo je do sada najbolja prilika koja se ukazala nasim timovima!
Dakle, od 5 potencijalnih dobili su najslabiji par i izbjegli Torino, Alkmar i ostale...bas im se otvorilo.
Puno srece im zelim.
Sarajevo je na kraju dobilo teskog protivnika zbog nekih svojih specificnosti, daljina, teren itd...ali daleko od toga da se ne moze igrati protiv njih...izbjegli su se nosioci i to je samo po sebi pozitivno...manite se Kaljua, Dudelanga i gluposti.
Nek dogodine nas prvak prodje 1.kolo, pa i 2.kolo LP....onda se moze pisati o Saburtalu i slicnim.
Inace staza PRVAKA nudi laksi put, ali ako imas srece kao Zrinjski i ovamo moze biti premostivo...
Najvaznije od svega jeste da se protiv svih protivnika moze igrati i ovo je do sada najbolja prilika koja se ukazala nasim timovima!
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 05 avg 2019, 14:17, ukupno mijenjano 1 put.
Al kako je ona Gzira izletila u drugom pretkolu to su priče.DamirT je napisao/la:Pred hajdukovcima ne treba spominjat ni Maltezane ni Irce,ni GruzijceFliX je napisao/la:Nemoj to zadnje reci pred hajdukovcimaSF6 je napisao/la:Hoces u grupe, prodjes Batea i Astanu. Realno nikad niko nije imao ovakvu sansu.
Isto i za Zrinjski.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ultrasi nek za ove Izraelce navijaju , Neftchi ima bolju i iskusniju momcad od ovihFliX je napisao/la:Pitari navijajte za Valetu... Ultrasi vi navijajte za Neftchi.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Sta vam je predstavljate Bate i Astanu kao GOSK za klub koji je ispadao od Zarije,Kukesija

Zadnja izmjena: Becker1, dana/u 05 avg 2019, 14:17, ukupno mijenjano 1 put.
- UstanikSBII
- Kontakt:
Zrinja je izbacio Tulipane al treba biti oprezan neće se Malmo sam pobijediti! Sigurno će sad još i oprezniji biti! Oba naša kluba imaju solidan ždrijeb tako da uz malo sreće možda napokon dobijemo klub u EL! Sretno svima!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zamisli Zrinja i Sarajevo igraju medjusobno u 4. pretkolu. 
15.10.2013.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A zamisli ove što i ne izlaze u europu pa onda famozni Metalurg i LitexBecker1 je napisao/la:Sta vam je predstavljate Bate i Astanu kao GOSK za klub koji je ispadao od Zarije,Kukesija![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nakon Celtica Sarajevo je izredalo najmanje atraktivne protivnike koje možeš dobiti u Europi, da uđu u grupu sigurno bi dobili Qarabaga
Zrinjski bi mogao izbaciti favorizovane Utrecht i Malmo i onda ispasti od protivnika koji i nije nešto previše kvalitetan 
- egocentrik
- Kontakt:
Dobra motivacija igracima bi bila da bi igrali sebe na fifa 20
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Sarajevo ni Zrinjski nemaju sta kalkulisati sada u prvim utakmicama. Jer Sarajevo ako ne pobjedi prvu utakmicu i time ih ne natjera da se otvore u revansu nema sta traziti.
Zrinjski moze jer igra revans kuci...pokusati neku bunkericu pa kontre.
Ali Sarajevo mora napasti....pa nije Real bemu mater.
Bice preko 10 000 na Bilinom usijana atmosfera moze se igrati.
Zrinjski moze jer igra revans kuci...pokusati neku bunkericu pa kontre.
Ali Sarajevo mora napasti....pa nije Real bemu mater.
Bice preko 10 000 na Bilinom usijana atmosfera moze se igrati.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
-
PiazzaGrande
Kazu naslovi na ovom portalu: Sarajevo saznalo potencijalnog protivnika u play-offu
Zrinjski saznao potencijalnog protivnika u 4.kolu..
E jbt...
Zrinjski saznao potencijalnog protivnika u 4.kolu..
E jbt...
Volim te bola'!
Za oba kluba, najteže prepreke slijede u 3. kolu. Ako Zrinjski prođe 3. kolo, onda su vala baš na korak od grupne faze, jer su ovo bezveze protivnici. Sarajevo već ima teži zadatak, ali je Astana lakša od BATE svakako.
Daj ljudi dosta je vise podbadanja. Svi su ispadali i bili nabijani. Kad cemo stat vise s time i navijat za nase? Neko ce sad reci nije Zrinjski nas jer ima ono H. Klub.. boli me k. nek stavi i da je brazilski klub 
Hajmo navijat za nase klubove, zaaboravit litexe atalante dudelange i ostalo..
- ElCartel11
- Kontakt:
Kakvi smo naopaki od samostalnosti nas nema nigdje u Evropi, a sad bi mogli imati 2 kluba u grupama istovremeno 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nema ništa od ovog, realno je da će Zrinjski izgubiti sa 3-4 gola razlike a Sarajevo sa 2-3, tako to bude sa našima kad god imaju neku šansu. Ali da imaju šansu imaju, jbg mora se neko i dobar proći, ekipe s kojima se može igrati ali se mora preorati teren a poznavajući fizičku spremu naših igrača, teško. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Bravo!FliX je napisao/la:Daj ljudi dosta je vise podbadanja. Svi su ispadali i bili nabijani. Kad cemo stat vise s time i navijat za nase? Neko ce sad reci nije Zrinjski nas jer ima ono H. Klub.. boli me k. nek stavi i da je brazilski klub
Inače, ako prođu BATE i Malmo, imaju realne šanse da prođu i ove u play offu, kraj priče
I da, na krilima ovogodišnjeg pumpanja koeficijenta Zrinjski mora nastaviti dobro igrati i narednih sezona, ne treba mu previše da postane nositelj u 2. pretkolu, i tako dalje. Bitno je da nema podbačaja, iz kontinuiteta se stvara dobar koeficijent.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.