BiH - Wales / Kipar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
1:3! Halalosum!
moramo ih nacet do poluvremana, a poslije dovrsit poso.
ako bude 0-0 do zadnjih 15 min.. moze uci neka frljoka i onda mogu mislit kakva bi panika nastala...i guzva u hitnoj
ako bude 0-0 do zadnjih 15 min.. moze uci neka frljoka i onda mogu mislit kakva bi panika nastala...i guzva u hitnoj

Svi ste vi mali, kada vam Vedo mrezu zapali.
Idemo veceras po taj baraz, pa aBd da se Jedna si jedina pjeva u Francuskoj.
Idemo veceras po taj baraz, pa aBd da se Jedna si jedina pjeva u Francuskoj.

"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Pjanic motm uz gol iz slobodnjaka.... Da ne bude kasnije da nisam rekao! 

Samo strpljivo, bez srljanja, držat ih što dalje od gola, a igrati kontrolisano ofanzivno. Bez previše otvaranja, jer time bi im dali prostora za kontre. Treba se potruditi da se dođe do pobjede, ali pošto bi i remi mogao biti dovoljan, ne treba previše petljati i zalijetati se. Puni angažman, maksimalna koncentracija i iskoristiti šanse. A svakako da treba više probati i sa šutevima iz daljine.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- DragonGirl
- Kontakt:
Nema smisla da pišem nekakve duge elaborate, filozofija je jasna, idemo to dobiti večeras, pa nije važno uz kakvu taktiku i igru! Sretno momci! 

0:3 Ibisevic dva i Visca
gaston je napisao/la:Bez njegova dva boda sada bi ovisili o drugima. #činjenica #hvalatipape
aajj ahosfhafahofhafp;kjg;adfdgadg
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kipar večeras mora pasti!
Najviše nade polažem u Vedu i Pjanketa, pa čak mislim da i Višća (ako bude u prvoj) bi mogao biti čovjek koji će donijeti prevagu
Najviše nade polažem u Vedu i Pjanketa, pa čak mislim da i Višća (ako bude u prvoj) bi mogao biti čovjek koji će donijeti prevagu

Vjerujem da će biti par prilika za to, neće nas ovi maziti, biće dosta prekršaja.SlevinKelevra je napisao/la:Pjanic motm uz gol iz slobodnjaka.... Da ne bude kasnije da nisam rekao!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Visca bi mogao danas odigrati dobru partiju jer bi Kipar trebao igrati na kontre i tada ce ostavljati puno prostora pozadi. A zavisi i od saigraca hoce li ga kvalitetno uposljavati dubinskim loptama.HariTz je napisao/la:Kipar večeras mora pasti!
SlevinKelevra je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Kad god je ovaj pravio ove karikature mi smo zijanili. Nije do njega ali ima neka shuka.

SlevinKelevra je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Goalgetter
- Kontakt:
Bude li sudija kao protiv Walesa, tesko da ce biti slobodnjaka. Hrpu preksraja je Wales napravio na 30 metara od gola, nijedan nije svirao.Virtu4l je napisao/la:Vjerujem da će biti par prilika za to, neće nas ovi maziti, biće dosta prekršaja.SlevinKelevra je napisao/la:Pjanic motm uz gol iz slobodnjaka.... Da ne bude kasnije da nisam rekao!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Na to sam i mislio. Ocekujem pravu nervozu na terenu, posebno od Kiprana. Mora se potrefiti i koji u krugu 30ak metara, a onda...Virtu4l je napisao/la:Vjerujem da će biti par prilika za to, neće nas ovi maziti, biće dosta prekršaja.SlevinKelevra je napisao/la:Pjanic motm uz gol iz slobodnjaka.... Da ne bude kasnije da nisam rekao!

Tačno, njegova ubacivanja u prazan prostor mogu biti presudna večerasAjax je napisao/la:Visca bi mogao danas odigrati dobru partiju jer bi Kipar trebao igrati na kontre i tada ce ostavljati puno prostora pozadi. A zavisi i od saigraca hoce li ga kvalitetno uposljavati dubinskim loptama.HariTz je napisao/la:Kipar večeras mora pasti!

Znal neko hocel bit link od Facea na netu gdje 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
E jbg, ne ide se u kontrte sa 10 igraca, nego sa 3-4Ajax je napisao/la:Visca bi mogao danas odigrati dobru partiju jer bi Kipar trebao igrati na kontre i tada ce ostavljati puno prostora pozadi. A zavisi i od saigraca hoce li ga kvalitetno uposljavati dubinskim loptama.HariTz je napisao/la:Kipar večeras mora pasti!

Ostavljat ce oni nama svakako prostora jer moraju pobijedit, a cak i ako im bude plan da cuvaju 0 do pred kraj opet ce ih ponijet atmosfera i krenut ce naprijed i ostavit na dovoljno prostora.. predvidjam da cemo im u prvom pol dati 2 komada.
This time next year we'll be millionaires.