znaci da ti ne navijas za Sarajevo! ti navijas protiv Zelje! sta kompleksi uradise od covjeka... dovoljno u prilog tome i ide vas trans sinoc "Mrzim Zelju", nidje veze fkt... ja i da ne treba Zelji ni za sta ja bi vise volio da vi odete u Evropu, nego Siroki, Zrinjski, Borac, Celik...Megamon je napisao/la:Nikad nebi navij'o za Zelju pa makar po cijenu titule.dino lj je napisao/la:Pazi da nebudes Boga molio da Celik izgubi.UPS je napisao/la:Da nije ni ovo lose. Jos jednom sretno vam u Kupu, nadam se da cete poderati meljovce
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
eto nek je "**** te sarajvo" bolje od tog "mrzim zeljeznicmar"nedaTM je napisao/la: znaci da ti ne navijas za Sarajevo! ti navijas protiv Zelje! sta kompleksi uradise od covjeka... dovoljno u prilog tome i ide vas trans sinoc "Mrzim Zelju", nidje veze fkt... ja i da ne treba Zelji ni za sta ja bi vise volio da vi odete u Evropu, nego Siroki, Zrinjski, Borac, Celik...

- Megamon
- Kontakt:
E ti mi reci za koga navijam.Halo rivali ste nam i to gradski,sta jos treba da vas podrzavam i navijam za vas
Postujem vas ali vas ne volim,prosto k'o pasulj.

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Pazite se ovoga ovo je internet huligan...Megamon je napisao/la:E ti mi reci za koga navijam.Halo rivali ste nam i to gradski,sta jos treba da vas podrzavam i navijam za vas![]()

pa ako bolje razmislis i jeste, ali malo dublje promisli, nemoj sve povrsinski gledati i shvatati...videoton1 je napisao/la:eto nek je "**** te sarajvo" bolje od tog "mrzim zeljeznicmar"nedaTM je napisao/la: znaci da ti ne navijas za Sarajevo! ti navijas protiv Zelje! sta kompleksi uradise od covjeka... dovoljno u prilog tome i ide vas trans sinoc "Mrzim Zelju", nidje veze fkt... ja i da ne treba Zelji ni za sta ja bi vise volio da vi odete u Evropu, nego Siroki, Zrinjski, Borac, Celik...
@Megamon
pa logicno je da neces za nas navijat inace, ali pod tim okolnostima koje si ti naveo da ne bi navijao za Zelju po cijenu titule je meni iskreno neshvatljiva i van pameti, pa ti reci sta hoces...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
- Megamon
- Kontakt:
Vidim sva drva sto sam ti posl'o si poglodj'o.Izgleda da cemo morati preci na 'ercegovacki kamen.Dobar je za zube,unistava kamenac.Jos ako si celav ko tajnik Bevanda onda i da ponesem kakvog ljekovitog uljaDabar je napisao/la:Pazite se ovoga ovo je internet huligan...Megamon je napisao/la:E ti mi reci za koga navijam.Halo rivali ste nam i to gradski,sta jos treba da vas podrzavam i navijam za vas![]()
Postujem vas ali vas ne volim,prosto k'o pasulj.![]()
![]()

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Ko ti je rekao da treba da volis normalno je da mozez voljeti samo svoj klub i to je u redu ni nedaTM nije rekao da voli vas vec da bi volio da vi odete u Evropu prije ovih nabrojanih klubova(slazem sa njim).To sto kazez da postujes je o.k. i normalno mi jesmo najveci rivali ali za mene samo sportski a ne neprijatelji kako ova balavurdija pokusava da se medjusobno prikaze.Megamon je napisao/la:E ti mi reci za koga navijam.Halo rivali ste nam i to gradski,sta jos treba da vas podrzavam i navijam za vas![]()
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Kljuc za 3. mjesto su naredne dvije utakmice. Ukoliko iz njih izvucemo 4 ili 6 bodova to bi bilo to. Ali, sa Mirzom na klupi je sve neizvjesno pa tako...
Megamon je napisao/la:Vidim sva drva sto sam ti posl'o si poglodj'o.Izgleda da cemo morati preci na 'ercegovacki kamen.Dobar je za zube,unistava kamenac.Jos ako si celav ko tajnik Bevanda onda i da ponesem kakvog ljekovitog uljaDabar je napisao/la:Pazite se ovoga ovo je internet huligan...Megamon je napisao/la:E ti mi reci za koga navijam.Halo rivali ste nam i to gradski,sta jos treba da vas podrzavam i navijam za vas![]()
![]()

Imam ja brate u Tuzli soli, pa pomiješaš s tim uljima pa dobiješ one specijalne soli nek se maže a hrasta ima mašalaMegamon je napisao/la:Vidim sva drva sto sam ti posl'o si poglodj'o.Izgleda da cemo morati preci na 'ercegovacki kamen.Dobar je za zube,unistava kamenac.Jos ako si celav ko tajnik Bevanda onda i da ponesem kakvog ljekovitog uljaDabar je napisao/la:Pazite se ovoga ovo je internet huligan...Megamon je napisao/la:E ti mi reci za koga navijam.Halo rivali ste nam i to gradski,sta jos treba da vas podrzavam i navijam za vas![]()
![]()
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- Megamon
- Kontakt:

-
- Kontakt:
ako celik nije dobio licencu za evropu,jel to znaci da ide ligu uefa i cetvrtoplasirana ekipa?
- dr.van nostrand
- Kontakt:
To ti ga dodje jednostavno , ako osvoje kup dobice licencu , a ako ne osvoje i nece .burek pita je napisao/la:ako celik nije dobio licencu za evropu,jel to znaci da ide ligu uefa i cetvrtoplasirana ekipa?
Mada mozda je kasno tamo oko i iza 20. maja traziti i dobiti licencu , imaju rokovi , sta kako i do kad ...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- molotovljev
Sta nam znaci 3.mjesto,naredne sezone sve isto,ponovo borba za 3.mjesto?
Hocemo da,u narednu sezonu udjemo sa:novim trenerom,3-4 zvucna pojacanja,borba za titulu i kup!!!
MI SMO DIVOVI
Hocemo da,u narednu sezonu udjemo sa:novim trenerom,3-4 zvucna pojacanja,borba za titulu i kup!!!
MI SMO DIVOVI
F.K.SARAJEVO
s ovim trenerom i njegovim Avdicem daj boze i 4 da zavrsimo...Igra ,taktika katastrofa..molotovljev je napisao/la:Sta nam znaci 3.mjesto,naredne sezone sve isto,ponovo borba za 3.mjesto?
MI SMO DIVOVI
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "
prazna ne puca prijatelju,pitanje hočete li ove igrače uspjeti zadržati za iduću sezonu.Nisam siguran ali mislim da ugovor na kraju sezone ističe kojaševiću,arsenijeviću,šćepanoviću,hamzagić i jahović su več otpisani,zna li neko kakva je situacija sa ugovorom torlaka.Realno vama je najpotrebniji golman ovaj vam jović nije nešto posebno.molotovljev je napisao/la:Sta nam znaci 3.mjesto,naredne sezone sve isto,ponovo borba za 3.mjesto?
MI SMO DIVOVI
- bilinopolje
- Kontakt:
neznaci celik ce dobiti licenicu dogovorili su 50% posla oko licenice jos ostaje sitnice pa tako zao mi je zao mi jeburek pita je napisao/la:ako celik nije dobio licencu za evropu,jel to znaci da ide ligu uefa i cetvrtoplasirana ekipa?
razocara me likce po ko zna koji put .....al
-
- Kontakt:
nazalost, otprilike je tako,neizgleda mi da ide nabolje i slijedece nam godine ne gine sredina tabele...al vidjet cemo sta ce se desit,puno zavisi to da li cemo ici u evropunidi je napisao/la:prazna ne puca prijatelju,pitanje hočete li ove igrače uspjeti zadržati za iduću sezonu.Nisam siguran ali mislim da ugovor na kraju sezone ističe kojaševiću,arsenijeviću,šćepanoviću,hamzagić i jahović su več otpisani,zna li neko kakva je situacija sa ugovorom torlaka.Realno vama je najpotrebniji golman ovaj vam jović nije nešto posebno.molotovljev je napisao/la:Sta nam znaci 3.mjesto,naredne sezone sve isto,ponovo borba za 3.mjesto?
MI SMO DIVOVI
-
- Kontakt:
samo cu ovo napisati,na Kosevu ove sezone nije igrala losija ekipa sto potvrđuje i statistika
HORDE ZLA No1

HORDE ZLA No1
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- sarajlija89
- Kontakt:
Pa to je to, obje grupe su bile na nivou...konacno lijepa atmosfera.
ali, jbg...Horde su No1
, mada mene to previse ne interesuje, jer nisam u tom fazonu....al ne dam da nas foliraju kad smo najbolji 

ali, jbg...Horde su No1

padobranac1978 je napisao/la:samo cu ovo napisati,na Kosevu ove sezone nije igrala losija ekipa sto potvrđuje i statistika![]()
HORDE ZLA No1

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, keli, pitara, ZmajOdBosne33 i 61 gost.