Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Pa jel' Bayern kriv Schalkeu što ga vode idioti koji su 80% igrača pustili džaba ili za neku siću.?
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- LlullSergio
- Kontakt:
Po meni se Švabe nemaju pravo zaliti dok god guraju svoje 50+1 pravilo.
A Bayern prvi za to da se ukine pravilo 50+1 i onda opet im Bayern kriv. 

Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 27 apr 2021, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.
Napravit ćemo dopis klubu da isključe Audi, Allianz i Adidas ne samo kao sponzore već i kao dioničare kluba, sljedeći korak su protesti, napisati da ćemo se svim legalnim sredstvima boriti da izbacimo bavarske firme, Bayernu trebaju strane firme a ne tu iz bašte, Bh Telecom na dresu. Hej Audi, hej Allianz, hej Adidas daleko vam kuća bila od Sabenar Strassea.
@LlullSergio U bocu
@LlullSergio U bocu

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- Konigsblau
- Kontakt:
@Saurman
Nije. O tome sam pisao već.
Hoće li tebi biti zanimljiva iduća sezona? Očekuješ li neko iznenađenje?
Nije. O tome sam pisao već.
Hoće li tebi biti zanimljiva iduća sezona? Očekuješ li neko iznenađenje?

Wir leben dich Schalke 04!
Pa ako žutalji ostanu u ovom sastavu i dovedu još neko ime očekujem ih u borbi za titulu kao i RBL jer i dalje imaju dobar tim.
Uzimamo vas iduće sezone, samo mi to i možemo.

"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
-
- Kontakt:
Bayern ne bi pipnuo Nagelsmanna da Flick nije trazio raskid ugovora. A kada jeste, Bayern ide na to da ostane jak i da bude jos jaci. Jedini logicni trener koji je zelio u Bayern a za kojeg je Leipzig dobio veliku kompenzaciju. Nije do slabljenja Leipziga vec do jakog Bayerna. Trebaju dovesti Allegrija jel da vama srce bude na mjestu. Schalkeu je svako uzimao igrace i otislo ih je jos za dzaba u druge klubove. Trebaju prvo svoju upravu razapeti sto su ih doveli u poziciju da nemas klasnog igraca u klubu, a prije 10 godina su bili stalni ucesnik Lige Prvaka.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
@Vettel5 Ljudi tumače da mi zaista uživamo u situaciji gdje se BvB bori za LP, neko misli da zaista ne bi voljeli da je sad u bod razlika, mrtva trka? Navijao sam za BvB u svakoj utakmici u LP i drago mi bilo zbog pobjeda isto tako krivo što su ispali, većina kritika na račun uprave BvB-a su zbog toga što ne naprave dodatni iskorak s obzirom na sav novac koji su dobili od transfera. Ovo sa mladim igračima je odlično, nema govora, ali da se zadrži većina, a ne da se svaki proda nakon par sezona gdje pokažu svoj talenat i kada se prodaju da se dovede već etablirana zamjena a ne ponovo mladi talenti i sve u krug, tako se ne može tući sa Bayernom nažalost.
Priča staje na tome da je Bayern sve uslove koje je Leipzig postavio za Upu i Nagelsmanna ispunio, dakle novac koji su tražili. Kod Upe je i njegova želja presudila, čovjek izabrao Bayern ispred Poola i Chelsea, kod Nagelsmanna isto, navijač Bayerna i san njegov, još je i oboren rekord obeštećenja za trenera a koji je prethodno bio 15mil AVB iz Porta u Chelsea.Bundesliga je napisao/la: ↑27 apr 2021, 20:14Bayern ne bi pipnuo Nagelsmanna da Flick nije trazio raskid ugovora. A kada jeste, Bayern ide na to da ostane jak i da bude jos jaci. Jedini logicni trener koji je zelio u Bayern a za kojeg je Leipzig dobio veliku kompenzaciju. Nije do slabljenja Leipziga vec do jakog Bayerna. Trebaju dovesti Allegrija jel da vama srce bude na mjestu. Schalkeu je svako uzimao igrace i otislo ih je jos za dzaba u druge klubove. Trebaju prvo svoju upravu razapeti sto su ih doveli u poziciju da nemas klasnog igraca u klubu, a prije 10 godina su bili stalni ucesnik Lige Prvaka.
Konkurencija je prošlih sezona (pa i ove) imala dovoljno šansi da uzmu naslov, isključivo je njihova krivica da nisu uspjeli u tome...
Jedan je Marco Reus. Mislim da je on jedini igrac koji je odbio prelazak u drzavni projekat.kraljttbvb je napisao/la: ↑27 apr 2021, 19:31Nema to obraza sekunde jedne.
Klop gurao Levata kad se nije mogao sa loptom sastaviti, a sad slavi golove protiv kluba koji ga je digao u visine![]()
Da mu nije bilo Klopa i BVB-a, sad bi ko i Stilic igrao u nekoj lijevoj ligi...

Wernera ne racunam jer bi im i on dosao da ga nije zelio Chelsea.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Poenta je da Bayern treba da se spusti na nivo razvojnog kluba i da nas svi hvale. 
Bayern je najveci klub na svijetu jbg.

Bayern je najveci klub na svijetu jbg.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Pola rasprava se ovdje na ovoj temi vodi o tome kako Bayern ima previše sponzora,šta znam kako kaže ovaj BVB državni projekt,i tako dalje ...u biti po nekima ovdje Bayern bi se zapravo trebao crveniti što toliko osvaja,kao da nas bude stid,pa gdje ćeš toliko pobjedjivati.
Ko Pervan kad objašnjava kako su Hrvati pobijedili Engleze....
Brate vaši obrazi treba de se crvene,vi godinama ne možete da sastaviti tim,ne za titulu već sada konkurenti budete,mislim posebno na BVB jer najviše kukaju na ovu temu,pa i ste ti koji se lupate u prsa,što nespasite Bundesligu,osvojite je više.
Ali ne može se osvojiti tako što ćeš prodati svakog igrača koji imalo valja prije 22 godine.
Treba da se daš platu,obećala pojačanja,titule pa će neko i ostati,pa će zbog njega doći još neka zvijezda.
A ne vi potpišete Halanda i stavite klauzulu 75 mil od druge sezone,i šta ste dobili ništa,osim što svaki dan čitam kako Haland ide,i naravno unosi se nemir u tim.
A najgore od svega prodate,pa opet neke mlade dovodite,nema tu pojačanja već se krpe rupe i to je to.
Tako se ne postaje šampion,to je ala Arsenal,ili još gore.
Dajte ovom timu još dva tri prava pojačanja i garanutjem da igrate za titulu.
Što nebi BVB doveo Draxlera,saće reći loš ovo ono on igra u PSG,slobodan je,ali treba mu dati platu,handgeld.Da ne govorim neko veće ime tipa Rudiger u odbranu,ili Zakaria veza,Neuhaus pa napadnite titulu,a ne prodaje Sancha,ulozi trećinu u igrača iz Francuske lige i nadaju se da će upaliti
Ko Pervan kad objašnjava kako su Hrvati pobijedili Engleze....
Brate vaši obrazi treba de se crvene,vi godinama ne možete da sastaviti tim,ne za titulu već sada konkurenti budete,mislim posebno na BVB jer najviše kukaju na ovu temu,pa i ste ti koji se lupate u prsa,što nespasite Bundesligu,osvojite je više.
Ali ne može se osvojiti tako što ćeš prodati svakog igrača koji imalo valja prije 22 godine.
Treba da se daš platu,obećala pojačanja,titule pa će neko i ostati,pa će zbog njega doći još neka zvijezda.
A ne vi potpišete Halanda i stavite klauzulu 75 mil od druge sezone,i šta ste dobili ništa,osim što svaki dan čitam kako Haland ide,i naravno unosi se nemir u tim.
A najgore od svega prodate,pa opet neke mlade dovodite,nema tu pojačanja već se krpe rupe i to je to.
Tako se ne postaje šampion,to je ala Arsenal,ili još gore.
Dajte ovom timu još dva tri prava pojačanja i garanutjem da igrate za titulu.
Što nebi BVB doveo Draxlera,saće reći loš ovo ono on igra u PSG,slobodan je,ali treba mu dati platu,handgeld.Da ne govorim neko veće ime tipa Rudiger u odbranu,ili Zakaria veza,Neuhaus pa napadnite titulu,a ne prodaje Sancha,ulozi trećinu u igrača iz Francuske lige i nadaju se da će upaliti
-
- Kontakt:
Ja bi rekao da je ovo ključni problem. Mislim, jasno mi je da je Bayern svojom snagom i uspjesima ispred svih, ali da npr. jedan Havertz ili Werner ni ne pomišljaju na bilo koji drugi BL klub mimo Bayerna mi je previše. Evo sad recimo ako Brandt bude napuštao Dortmund, nema ni minimum šanse da bi on išao u Eintracht, Herthu ili Gladbach, a vjerojatno ni Leipzig, već će radije u Arsenal ili Tottenham iako nisu ni blizu vrha Prema.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ali kako je Hertha upala u **** do ušiju, a pompozno se najavljivao iskorak prema vrhu.
Ali tako ti je to kad kupuješ polovnjače tipa Cordoba, Lukebakio, Pjonta i sl. umjesto daš lovu na jednog Kramu ili Weghorsta.

-
- Kontakt:
Btw. BL mi sve više i više gubi draž. Fale one ružne i prgave švapske njuške na svim razinama. Basler, Effe, Kahn, Matthaus, Haessler, Wosz, Andy Moller, Kohler, Voller, M. Max, Linke, Eigenrauch, Bodden, M. Bender, Strunz, Praeger, Winnie Schaffer, Topmoller, Lorant, Calmund, Wildmoser, Assauer...
Danas sve neke GMO ličnosti. 

- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Carlito pobogu sta pises.
Zasto Havertz ili Werner nisu zavrsili u drugom bundesligasu, za to imas 150 mil razloga zasto nisu. Nijedna drugu klub izuzev Bayerna ih ne moze priuštiti. To je kraj svake dalje price na ovu temu.
Brandt nece zavrsiti u bundesligasu jer nema niko dovoljno glup da da 40-50 mil eura za rezervu osim Engleza.
Sto se tice Herthe, kad das mnogo novca nesposobnom Preetzu, dobijes to sto dobijes. Sa Bobicem ce to ici puno bolje.
Ocekivano, novi trener Leipziga Jesse Marsch, odlican trener. Ceka se i zvanivna potvrda.
Zasto Havertz ili Werner nisu zavrsili u drugom bundesligasu, za to imas 150 mil razloga zasto nisu. Nijedna drugu klub izuzev Bayerna ih ne moze priuštiti. To je kraj svake dalje price na ovu temu.
Brandt nece zavrsiti u bundesligasu jer nema niko dovoljno glup da da 40-50 mil eura za rezervu osim Engleza.
Sto se tice Herthe, kad das mnogo novca nesposobnom Preetzu, dobijes to sto dobijes. Sa Bobicem ce to ici puno bolje.
Ocekivano, novi trener Leipziga Jesse Marsch, odlican trener. Ceka se i zvanivna potvrda.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.