Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Daily Fail je to objavio, tako da..Unforgotten je napisao/la:http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... agent.html
"Liverpool ramp up bid for Luis Suarez as John Henry talks with agent
Nemojte biti djeca, pa zašto mislite da je njegovog agenta tek tako Henry vodio na večeru sinoć još u isti restoran u kojem je prethodne noći imao sastanak sa Kingom i ostalih 12 članova grupacije NEVS. Još je Lindu sa sobom poveoILoveLFC je napisao/la:Izgleda ima jos sanse za Suareza.![]()
Daj Boze da se za par dana rjesi sve i da napokon potpise za LFC !
rizah kad se vratis u bosnu imas posao u avazu, tacnije u expresu a cujem i najbolji balkanski tabloidi se pocinju ozbiljno interesovati za tebe.Rizah je napisao/la:Nemojte biti djeca, pa zašto mislite da je njegovog agenta tek tako Henry vodio na večeru sinoć još u isti restoran u kojem je prethodne noći imao sastanak sa Kingom i ostalih 12 članova grupacije NEVS. Još je Lindu sa sobom poveoILoveLFC je napisao/la:Izgleda ima jos sanse za Suareza.![]()
Ne može taj sastanak biti bez pozitivnog rezultata, naša hamajlija je bila tu
Interesantno je također, da je danas Hondin agent izjavio sljedeće sedmice dolazimo na pregovore sa Liverpoolom
Tako da možda ovaj prelazni rok bude i dobar za nas
Meni to sa vecerom djeluje jos neozbiljnije. Ovakva mi spekulacija spada u red onih kakve su bile prije par sezona kao npr. Ona da je iz Liverpoola narucen veliki broj, mislim, kopacki broja kojeg nosi David VillaRizah je napisao/la:Nemojte biti djeca, pa zašto mislite da je njegovog agenta tek tako Henry vodio na večeru sinoć još u isti restoran u kojem je prethodne noći imao sastanak sa Kingom i ostalih 12 članova grupacije NEVS. Još je Lindu sa sobom poveoILoveLFC je napisao/la:Izgleda ima jos sanse za Suareza.![]()
Interesantno je također, da je danas Hondin agent izjavio sljedeće sedmice dolazimo na pregovore sa Liverpoolom
Ajax odbio ponudu od 15 miliona eura + BabelRizah je napisao/la:Nemojte biti djeca, pa zašto mislite da je njegovog agenta tek tako Henry vodio na večeru sinoć još u isti restoran u kojem je prethodne noći imao sastanak sa Kingom i ostalih 12 članova grupacije NEVS. Još je Lindu sa sobom poveoILoveLFC je napisao/la:Izgleda ima jos sanse za Suareza.![]()
joj de molim vas prestanite vise sa tim glupim informacijama, odakle vam to jbt, to mogu i aj pisati po nekim blogovima, ova tema je postala isto spanska serija, Rizo brate i ti ga pretjera sa ovim zadnjim postom, isto kao da si ti Suarezov menadzerTorres Da Killa.!. je napisao/la:Nista od suareza, ev pise se da se hanri nije mogao dogovoriti sa ovim njegovim agentom usranim, valjda traze previse para xD.
Ja mislim da ce prihvatiti ponudu 15 m + Babel. ( istina, napisano je da su dozvolili pregovore sa Hoffenhaimom )volimliverpool je napisao/la:Nisu još ni odbili ni prihvatili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.