NK Zvijezda Gradačac

Kvota
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Kvota » 04 jul 2015, 21:25

Mislim da bi se dosadasnja praksa trebala promijeniti, po pitanju ovih prijateljskih tekmi!Igramo sa slabim ekipama gdje igraci prvenstveno gledaju da se ne povrijede i mole boga da se tekma zavrsi bez imalo adrenalina u igri ! Brate mili vrijeme je da nadjemo jacu ekipu gdje moraju zapet i znas na cemu si!

reddragon001
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la reddragon001 » 04 jul 2015, 21:25

DevilsAdvocate je napisao/la:Toliko o tome da smo favoriti za expressni povratak u PL hahaha
Toliko o navijačima.... iskreno prvo poluvrijeme nije loše ali drugo katastrofa.... ne bih analizirao ali opet su nam se uvukla najmanje 2 igraca koja će uzimati pare a sjedit na tribini.

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 04 jul 2015, 21:32

Neki jedva čekaju poraz da kritikuju, polako tek su krenule pripreme treba to uigrat

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 04 jul 2015, 21:38

Kvota je napisao/la:Mislim da bi se dosadasnja praksa trebala promijeniti, po pitanju ovih prijateljskih tekmi!Igramo sa slabim ekipama gdje igraci prvenstveno gledaju da se ne povrijede i mole boga da se tekma zavrsi bez imalo adrenalina u igri ! Brate mili vrijeme je da nadjemo jacu ekipu gdje moraju zapet i znas na cemu si!
s ovim se slazem u potpunosti
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 04 jul 2015, 22:28

JohnDoe je napisao/la:Evo vam mali izvjestaj sa utakmice.

Ekipa koja je igrala prvo poluvrijeme dosta dobra, fino igraju, gol dali iz prekida. Dosta su jaki u skoku, medjutim u napadu dosta tanki. Ona ekipa drugo poluvrijeme sto je igrala :facepalm: :facepalm: Slabo skroz, ali pretpostavljam da su to sve igraci na probi...

A sto pisete za TOSK, jest vecina igraca iz prosle sezone, ali 4 su nedostajala iz prve postave od prosle godine, a niko novi danas nije igrao, plus ovo je prvo okupljanje bilo, nijedan trening nisu imali dosad.
Ovo me je malo ohrabrilo,u prvom poluvremenu je vjerojatno igrala naša najjača postava,tu treba dodati jednog vrhunskog napadaca i dobrog golmana i ne bi trebalo da bude nekih većih problema..ove iz drugog poluvremena treba dobro isfriltrirati i odmah se pojedincima zahvaliti..Pisko možes li nam postave po poluvremenima,ko je po tebi zadovoljio a ko je promašaj?

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 04 jul 2015, 22:50

Vjerujem da imaju ugovoreno sa jačim protivnicima.Ovako lakse s prva,a poslije jače ekipe.Prvenstvo je jedno,a prijateljske su drugo.Danas Slavija od Mladosti DK izgubi 3-0,a u prvenstvu će od te iste Slavije obje izgubiti.Ja sam malo ukazivao na POJAČNJA koja se umisle i ne daju svoj maksimum sto izrevoltira igrače iz drugog plana,al odmah po meni hampa vezano za te komentare.Vjerujem da će Nedim manekenstvo izbrisati sa terena i od njih napraviti istinske borce.Mnogi su bili glumci po gradu,a najmanje igrači i to im se moglo jer im niko nije zamjerio a mi im to omogućavali.Zato,budi frajer na terenu prvo,pa se onda k.rči po čarsiji.

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 04 jul 2015, 23:20

Postave su sljedeće prvo poluvrijeme najjači sastav trnutno.

Brkic
Brkovic-Mormar-Pejic-Lazarevic
Savic-Zvonic
Faćić
Colic-Kovac-Djordjevic
Iskreno ova postava nije loša sviđa mi se najviše danas zvonic sutra iz svih pozicija jak na lopti ubi sa 20 metara sutira. Ostali solidno. Drugo pl. Izmjene ostali brka mornar i djordjevic ostalo naša djeca igrala plus proba na probi od igrača jedino po meni danas ibric nije loš bio Al ga izvadi dali radi žutog ili sto nije zadovoljio brz ne boji se par pasova lijepih. Dok je Bašić čisti promasaj, i još jedan mali sto je tu... eh dalje ćemo vidjeti volio bih da griješim hasic mali također odličan kao doljancic i dedixmesanovic kojeg baš trener ne gotivi. Los je danas bio Isanović,Alibašić očekivao sam više od tog dvojca.
Al biće bolje... fali spic pa makar i spasojevic

Ovo je kratko i jasno. Tosk ima par zanimljivih igrača mlada ekipa solidna. Iskreno kaznio bih sve igrače po 100km ne smiješ gubiti od Zlj ekipa iako su noge teške. Mi smo šampioni tako moraju da znaju ko nije tom dorastao nek ne oblaci dres. Samo tako možemo nešto napraviti.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 04 jul 2015, 23:24

DevilsAdvocate je napisao/la:Toliko o tome da smo favoriti za expressni povratak u PL hahaha
Ajde sad kreni odma sa pljuvanjem, yebo te pripremna. U Antaliji smo bili vise nego solidni, sa pobjedom, porazom i dva remija protiv ekipa koje su realno bogovi za nas. I eto ispadosmo.

Igrala je kombinovana ekipa. 9 novih + ovi na probi. Svi prvi put igraju zajedno.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 04 jul 2015, 23:33

Ko je ovaj Kovač ? Da li je napadač,gdje je igrao do sada?

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 04 jul 2015, 23:37

Iz Zeljine škole mnogo obećava meni iskreno solidan. Što kaže boss nisu ni igali nikad skupa vidjet ćemo idu na pripreme sami da rade nek im.je bog na pomoci.

zmaj348
Kontakt:

Re: Odg: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la zmaj348 » 05 jul 2015, 00:14

reddragon001 je napisao/la:https://instagram.com/p/4uswnxgHZc/
Imam osjećaj da bi Brka bolje odigrao na krilu a Čolic da igra na beku,vjerojatno će Nedim vremenom pokušati i tu kombinaciju..

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 05 jul 2015, 00:45

imamo negativan skor od teferic ekipa
sladna
vitez
tosk
o boze daj tu loptu da je nabijem preko tribine toliko o timu i pripremama ...

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 05 jul 2015, 02:10

Treba nam jos jedan stoper dobar, dva krilna igraca jedan desno jedan lijevo i extra napadač

ziher
Kontakt:

Re: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la ziher » 05 jul 2015, 08:41

zmaj348 je napisao/la:Ko je ovaj Kovač ? Da li je napadač,gdje je igrao do sada?
Kovac nije iz Zeljine skole nego je iz juniora Mladosti. Imao je par par nastupa u prvoj ekipi prosle dvije sezone. Perspektivan momak ali mora jos raditi.

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 05 jul 2015, 08:48

Sta ste se uspanicili.Ako iko prati Slobodu zna kakva su pojacanja dovedena pa opet izgubimo utakmicu od Radnika.Vas trener je sigurno ubacio sve igrace da vid na cemu ste.pozz iz Tuzle :)

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 05 jul 2015, 08:54

moranjak je napisao/la:Treba nam jos jedan stoper dobar, dva krilna igraca jedan desno jedan lijevo i extra napadač
Ovo potpisujem to sam i ja već govorio, s tim da mislim da nam treba i golman. Malo mi nelogična ova postava sa Čolom na krilu i Pejicem na stoperu al hajdi valjda Feja zna bolje ili isprobala neke varijante. A što se tiče tog Kovača to je tanko isto kao kad sam pisao za Bašića a ovda me neki napadali a sada pišu isto što sam ja na početku kada je došao. Mi moramo skontati da bez kvalitetnog špica nemamo šta kretati u borbu za prvaka. I na kraju jučerašnji poraz ne treba uzimati kao katastrofu već iz njega izvući pouke.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 05 jul 2015, 09:21

Nedo bog da izgubimo jos jednu pripremnu utakmicu odma ce bit prica borba za opstanak u 1. federalnoj, na temu ce dolazit samo dezurni pljuvaci i sve ce otic u vraga

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 05 jul 2015, 09:56

Draža mi je tema bila dok smo se kurchili :mrgreen:

moranjak
Kontakt:

Re: Odg: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la moranjak » 05 jul 2015, 10:32

Mi smo Sarajevo u prvoj federalnoj :D:D

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.