FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

robertkosar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la robertkosar » 08 nov 2020, 15:35

Kockoglavi je napisao/la:
08 nov 2020, 15:24
Ovaj Ledesma husrefoljubac jedva docekao dan pljuvanja.

Ma nije on sam ima ih ovdje masa sto starih sto ovih sa ovim novim nikovima. Ali dzaba im kesoljub je zatvorio vrata FK Sarajeva guzicom i tim potezom nikad vise nece na klupu :kafa:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 08 nov 2020, 15:35

Bordo23 je napisao/la:
08 nov 2020, 15:21
OsmanhodzicBuco je napisao/la:
08 nov 2020, 15:12
Bordo23 je napisao/la:
08 nov 2020, 15:06

A zašto nismo pravili šanse? Meni je jasno da je i do terena, ipak na njemu igraju 2 ekipe. Nadati se da će biti bolje nakon pauze, čekaju nas teška gostovanja. Sa ovim danas ne možemo i ne smijemo biti zadovoljni.
Fali ti igrača dosta, imas dvojicu debitanata, sve to remeti. Plus ako ovih par igrača koji donose prevagu nisu u elemenatu... Ljudi su nisu roboti. Moraš nekad i loše odigrati. Dodje Aston Vila pa uvali Liverpoolu 7, Getafe uzme Barsu, Surdulica Partizana. Ja znam da bi ego da se dobije svaka, ali...Kao sto nije sve super kad dobijemo
5-1, isto tako nije sve crno kad se kiksa, nismo izgubili ljudi, x je. Sve je to normalno i za šampiona države.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 08 nov 2020, 15:37

zagorski je napisao/la:
08 nov 2020, 15:33
Ali fkt ne mogu da se nacudim kako neki likovi ovdje pisu samo kada se desi kiks. Dodu ovdje i psuju, prozivaju, provociraju...kao da navijaju protiv vlastitog kluba, nevjerovatno. A prode serija od 10 utakmica gdje meljemo sve pred sobom ni rijeci ne napisu ili stidljivo dodaju neku rijec podrske.
Husrefovi pusiku.rci i slicna sorta. Ne mogu ljudi da skontaju da ovo nije vaso miskin, i da u Sarajevu nikad jedan (ne)covjek nece biti veci od kluba.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

EldanDemirovicHZ
Kontakt:

Post Postao/la EldanDemirovicHZ » 08 nov 2020, 15:39

Po meni je ovo loše jer iz 2 utakmice samo smo 2 boda osvojili, a svi smo sanjali i pisali neke minuse minus 9 minus 10 , a ovako moramo sutra strahovat hocel Ostat ovaj minus od 4 5 bodova... Opet iskreno da kažem previše smo se digli i previše svi očekujemo da ćemo se šetati ligom, a treba biti realan da nismo mi puno jači od ostalih. Do sada sve ono loše sto nam se desilo za mene je kriv nas sportski direktor Hadžija koji 3 godine ne može dovesti napadača a koji nas je koštao i u Europi kao i evo u ligu sto nas košta ova 2 kola, šta Handzic se povrijedi šta ćemo??? Pidro da nam igra napadača treba neko gore da se zagradi da odigra pas da proslijedi loptu da glavom nešto pokuša... Ako kone ne dobiju bit će dobro ako pobjede bit će bas teško jer nama druga polovica sezone je teza nego njima idemo skoro svima u goste Želji, Širokom , Borcu Velezu ... a oni sve kući igraju... bit će teško moramo se uozbiljiti kako igrači tako i uprava. Dobro će nam doći ova pauza.
Sutra molit Boga da zijane kone ili barem x. Vinko me počeo nervirati sa izmjenama, Pejovic ko da je Messi mora svaku do kraja igrati. Izbacuje Djokanovic koji je po meni najbolji, Al eto bit će bolje aBd.

Kockoglavi
Kontakt:

Post Postao/la Kockoglavi » 08 nov 2020, 15:41

robertkosar je napisao/la:
08 nov 2020, 15:35
Kockoglavi je napisao/la:
08 nov 2020, 15:24
Ovaj Ledesma husrefoljubac jedva docekao dan pljuvanja.

Ma nije on sam ima ih ovdje masa sto starih sto ovih sa ovim novim nikovima. Ali dzaba im kesoljub je zatvorio vrata FK Sarajeva guzicom i tim potezom nikad vise nece na klupu :kafa:
Ma znam da ih ima al prvi je u pljuvanju al kad uzimamo nigdje ga

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 08 nov 2020, 15:44

Krpic ne moze zaigrat do februara tamo, jer je tek raskinuo ugovor...mozemo ga sarnut i moze trenirat s nama....sto bi svakako bilo dobro da se uigrava na treninzima

A treba nam odmah spic za 15 dana, ja bi fakat Bekica pa bar na po godine ugovor...pa za 10-15 minuta zadnjih da imas ga ubacit a drugaciji je tip od Hareta pa ih mozes obojicu stavit kad se ganja nesto...u zadnjim minutama ko danas...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 08 nov 2020, 15:50

Vinkec, bas si mi sexy takav kakav si, bez poraza! :ljepota:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 08 nov 2020, 15:50

Ja bio vratio sada Dervisagica mislim da moze i on igrati u napadu.

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 08 nov 2020, 15:52

EldanDemirovicHZ je napisao/la:
08 nov 2020, 15:39
Po meni je ovo loše jer iz 2 utakmice samo smo 2 boda osvojili, a svi smo sanjali i pisali neke minuse minus 9 minus 10 , a ovako moramo sutra strahovat hocel Ostat ovaj minus od 4 5 bodova... Opet iskreno da kažem previše smo se digli i previše svi očekujemo da ćemo se šetati ligom, a treba biti realan da nismo mi puno jači od ostalih. Do sada sve ono loše sto nam se desilo za mene je kriv nas sportski direktor Hadžija koji 3 godine ne može dovesti napadača a koji nas je koštao i u Europi kao i evo u ligu sto nas košta ova 2 kola, šta Handzic se povrijedi šta ćemo??? Pidro da nam igra napadača treba neko gore da se zagradi da odigra pas da proslijedi loptu da glavom nešto pokuša... Ako kone ne dobiju bit će dobro ako pobjede bit će bas teško jer nama druga polovica sezone je teza nego njima idemo skoro svima u goste Želji, Širokom , Borcu Velezu ... a oni sve kući igraju... bit će teško moramo se uozbiljiti kako igrači tako i uprava. Dobro će nam doći ova pauza.
Sutra molit Boga da zijane kone ili barem x. Vinko me počeo nervirati sa izmjenama, Pejovic ko da je Messi mora svaku do kraja igrati. Izbacuje Djokanovic koji je po meni najbolji, Al eto bit će bolje aBd.
+1 ovo za Celavog...cak je i marinovic u jednoj izjavi rekao trazi se napadac i bek i na kraju nista,a znamo svi ko je zaduzen za to,ahmi se trebala zamjena dovesti jos prosle godine u fazonu nekog mladog talentovanog napadaca,ili iz akademije nekoga prikljuciti bar to da se uradilo al haj..

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 08 nov 2020, 15:52

Ako imate vremena, udjete na profile ledesme, kamuflazna, emira, holymena i slicnih, i premotate postove iz perioda kad je Kesko bio tu i kakva im je prica bila tad, a kakva danas, veoma interesantno stivo za citati, nakon kojeg ce vam sve bit jasnije :)
1946~

Bordo23
Kontakt:

Post Postao/la Bordo23 » 08 nov 2020, 15:52

Denchi je napisao/la:
08 nov 2020, 15:44
Krpic ne moze zaigrat do februara tamo, jer je tek raskinuo ugovor...mozemo ga sarnut i moze trenirat s nama....sto bi svakako bilo dobro da se uigrava na treninzima

A treba nam odmah spic za 15 dana, ja bi fakat Bekica pa bar na po godine ugovor...pa za 10-15 minuta zadnjih da imas ga ubacit a drugaciji je tip od Hareta pa ih mozes obojicu stavit kad se ganja nesto...u zadnjim minutama ko danas...
Neki dan sam napisao da bi bilo dobro dovesti Krpića, jako dobar napadač sa odličnom statistikom - za razliku od recimo I.Hadžića.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

bozovic10
Kontakt:

Post Postao/la bozovic10 » 08 nov 2020, 15:54

zagor1987 je napisao/la:
08 nov 2020, 15:22
bozovic10 je napisao/la:
08 nov 2020, 15:20
Najveci cirkus du mi raja koja pljuje Hadziju. Imas dva klasicna napadaca prije sezone i to za nase uslove odlicna i jos masu ofanzivaca i sto nije doveden jos jedan u rangu Ahme. Raja misli mi ko Chelsea rupa bez dna. Znam i da se trazio napadac ali direktorica ih napusila. Neka je potpuno opravdano.
Kakva 2 napadaca? Jedan od 35 godina i nije realno da se oslonis cijelu sezonu na njega al nije ni bitno nek mu sad igraju napadaci
Dva klasicna. Nema Juventus tri klasicna. Onda bismo trebali imati po tri krilna napadaca. Nismo raja rupa bez dna, jedina smo ekipa koja nije plate dirala zbog korone i sve isplacivala. Nije direktorica htjela cuti za jos jednog napadaca. Odnose se u klubu prema novcima kao da su im iz kucnog budzeta i zato smo primjer svima pozitivan.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 08 nov 2020, 15:57

Ko god ima nešto reći ekipi i sš, koji su bez poraza do sada, neka mi se napuši qrca. ****.i vam oni sve. Šta hoće pitari, da budu sve pobjede ? :puke: :puke:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 08 nov 2020, 15:57

Bordo23 je napisao/la:
08 nov 2020, 15:52
Denchi je napisao/la:

Neki dan sam napisao da bi bilo dobro dovesti Krpića, jako dobar napadač sa odličnom statistikom - za razliku od recimo I.Hadžića.
Najbolje je to sto je borben igrac i bolji je golgeter, igrao je sa Ahmom zajedno u Slobodi, rotirali se u spicu, vec je bio u klubu, i ne boji se pritiska...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 08 nov 2020, 15:59

Denchi je napisao/la:
08 nov 2020, 15:57
Bordo23 je napisao/la:
Denchi je napisao/la:

Najbolje je to sto je borben igrac i bolji je golgeter, igrao je sa Ahmom zajedno u Slobodi, rotirali se u spicu, vec je bio u klubu, i ne boji se pritiska...
hahahahaha daj sta das, moze i Krpic sad, samo daj NESTO, sve je bolje od ovog :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 08 nov 2020, 15:59

Vinko ziheraš, bezmudaš.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Bordo23
Kontakt:

Post Postao/la Bordo23 » 08 nov 2020, 16:00

Denchi je napisao/la:
08 nov 2020, 15:57
Bordo23 je napisao/la:
Denchi je napisao/la:

Upravo to. :thumbup:
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 08 nov 2020, 16:01

pasica je napisao/la:
08 nov 2020, 15:37
zagorski je napisao/la:
08 nov 2020, 15:33
Ali fkt ne mogu da se nacudim kako neki likovi ovdje pisu samo kada se desi kiks. Dodu ovdje i psuju, prozivaju, provociraju...kao da navijaju protiv vlastitog kluba, nevjerovatno. A prode serija od 10 utakmica gdje meljemo sve pred sobom ni rijeci ne napisu ili stidljivo dodaju neku rijec podrske.
Husrefovi pusiku.rci i slicna sorta. Ne mogu ljudi da skontaju da ovo nije vaso miskin, i da u Sarajevu nikad jedan (ne)covjek nece biti veci od kluba.
Ma jasno je to. Samo neki su otvoreni, a neki to rade vrlo hinjavo. Hvala Bogu pa nije i nece niko biti iznad kluba i iznad sistema u klubu.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 08 nov 2020, 16:02

scholsey je napisao/la:
08 nov 2020, 15:01
Evander je napisao/la:
08 nov 2020, 14:56
Tanko, ali nije ovo prestrasno. X se mora nekad desiti, nemoguce je sve dobiti.

P.S. Fanimo je taraba igrac i to ne govorim samo na osnovu ove utakmice.
Nego? Stvarno me interesuje sto tako mislis, budi ljubazan..
Totalno neiskoristiv u pozicijskom fudbalu. Osim brzine, nema drugih kvaliteta. Za ekipu koja vecinom napada, igrac kojeg ne mozes koristiti.
Hvala mu na golu protiv Buducnosti, ali nije on igrac za ovo Sarajevo. Koristan moze biti samo kad se branimo, a to je u ovoj ligi rijetkost.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 08 nov 2020, 16:04

forgempp je napisao/la:
08 nov 2020, 15:59

hahahahaha daj sta das, moze i Krpic sad, samo daj NESTO, sve je bolje od ovog :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Pa za januar, slobodan je igrac, solidan golgeter, domaci igrac, iskusan, svakako ne znas sta ce bit sa Ahmetom, a ako ga mi ne uzmemo pokupi ga konkurent 100%, znaci pojacas se i oslabis konkurenta jednim potezom....no brainer....

Normalno moze i bolji bujrum kehni Hadzija ponizi nas
:D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 33 gosta.