FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

gruezi
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la gruezi » 28 apr 2012, 22:31

Hahahahaha cuj 30 miliona. Joj izgleda danas su svi naucili biti brezobrazni sem njemaca

gorstak
Kontakt:

Post Postao/la gorstak » 28 apr 2012, 22:39

Ima li iko informaciju više kako je Sranjić? Veoma me brine njegova povreda, jer je bez njega završetak sezone jednostavno nezamisliv :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
24.04.1991.
Stern des südens

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 28 apr 2012, 23:37

Bayern doveo jednog od natalentovanijih Njemaca u ovom trenutku Mitchella Weisera iz Kolna.Ovaj 18 godišnjak skrenuo je pažnju kroz kadetsko prvenstvo Bundeslige i Ep do 17 godina gdje je bio jedan od najboljih mladih igrača.Ja sam oduševljen ovim transferom jer pratim omladinsku Bundesligu i znam koliki je kapitalac ovaj dečko.

Primjera radi prošle godine je u kadetskoj ligi u 28 utakmica postigao 11 golova i 23 asistencije.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 28 apr 2012, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 apr 2012, 23:41

effe_sa je napisao/la:Nerlinger sinoć u duelu Toulosea i Montpeliera posmatrao napadača Girouda, za kojeg već neko vrijeme pokazujemo interes.
Giroud je sjajan napadač a uz to i ne košta puno 15tak mil :) Volio bi ga vidjeti u dresu Bayerna.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 28 apr 2012, 23:47

Saurman je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:Nerlinger sinoć u duelu Toulosea i Montpeliera posmatrao napadača Girouda, za kojeg već neko vrijeme pokazujemo interes.
Giroud je sjajan napadač a uz to i ne košta puno 15tak mil :) Volio bi ga vidjeti u dresu Bayerna.
K'o sto kazes, nije mLogo skup a posjeduje kvalitet.Lego bi k'o kec na deset 8-)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 28 apr 2012, 23:49

Saurman je napisao/la:
Na utakmici protiv Tuluza gledan je najvjerovatnije Belhanda, a ne Giroud. Henes je prije 1-2 mjeseca ponovio da nećemo kupovati igrača sličnog Gomezu pa Girud sigurno otpada.Belhanda je nama interesantan jer se radi o odličnom playu(desetka) kojeg mi nemamo u ovom trenutku.Siguran sam da Giroud nije na našem radaru.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 apr 2012, 00:07

FRANK RIBERY je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
Na utakmici protiv Tuluza gledan je najvjerovatnije Belhanda, a ne Giroud. Henes je prije 1-2 mjeseca ponovio da nećemo kupovati igrača sličnog Gomezu pa Girud sigurno otpada.Belhanda je nama interesantan jer se radi o odličnom playu(desetka) kojeg mi nemamo u ovom trenutku.Siguran sam da Giroud nije na našem radaru.
Mnogo je brži i okretniji od Gomeza :

[youtube][/youtube]

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 29 apr 2012, 00:10

Saurman je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:
Saurman je napisao/la: Giroud je sjajan napadač a uz to i ne košta puno 15tak mil :) Volio bi ga vidjeti u dresu Bayerna.
Mnogo je brži i okretniji od Gomeza :

[youtube][/youtube]
Nema to veze sto je brži.Radi se o igraču koji je klasični centarfor bez mogućnosti da igra krilnog napadača.Takav nam igrač u ovom trenutku ne treba.Igrači poput Ville, Doumbije, Suareza, Lavezzija bi nam dobro došli.

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 29 apr 2012, 00:18

Gledao sam nekoliko utakmica Montpelliera ove sezone, gledao sam i ovaj gore clip i, mislim da se ipak malo previše zaletilo sa ovim momkom (Giroud), jer po ovome što sam vidio on nije ništa bolji od našeg Vede recimo... ;)

nisam rekao da je Vedo loš, ne napadajte me ! :mrgreen:
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 29 apr 2012, 16:07

Ipak mislim da Giroud nece obuci dres Bayerna i da od njegovog transfera nece biti realizovan... ;)
A sto se tice Mitchella Weisera odlican potez uprave Bayerna...
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 30 apr 2012, 00:18

Prema pisanju BILD-a Robben zajedno sa ocem Hansom - koji je njegov manager - je zaustavio pregovore sa Bayernom oko produzenja ugovora koji istice na ljeto 2013.godine. Kao glavni razlog navode svadjusa Ribery-ijem za vrijeme prve polufinalne utakmice LP-a i smatraju da je Bayern vise trebao zastiti Robben-a pogotovo kada su u pitanju mediji u Njemackoj.

Ovu informaciju je Uli Hoennes vec potvrdio za Süddeutsche Zeitung.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 apr 2012, 01:02

amerosm je napisao/la:Prema pisanju BILD-a Robben zajedno sa ocem Hansom - koji je njegov manager - je zaustavio pregovore sa Bayernom oko produzenja ugovora koji istice na ljeto 2013.godine. Kao glavni razlog navode svadjusa Ribery-ijem za vrijeme prve polufinalne utakmice LP-a i smatraju da je Bayern vise trebao zastiti Robben-a pogotovo kada su u pitanju mediji u Njemackoj.

Ovu informaciju je Uli Hoennes vec potvrdio za Süddeutsche Zeitung.

I Robben kao neka ucviljena mlada , ili potpiši ugovor ili prestani preseravati.

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 30 apr 2012, 08:50

U zadnje vrijeme mi Robben ide na zivce pogotovo od one utamice sa BVB i onog profulanog penala i svih onih silnih prilika BOLJE DA IDE :mrgreen:
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 30 apr 2012, 09:09

de ba, kakve nebuloze ti valjas. Znaci ako fuli penal, treba da ide i Messi iz Barce i ROnaldo iz Reala :roll:

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 30 apr 2012, 09:21

Ovo mi se nikako ne svidja sto se odugovlaci sa potpisivanjem novog ugovora sa Robbenom. Nezz kuda to vodi,da li on zeli da izvuce koji milioncic vise plate ili fakat nas planira napustiti?
Bilo kako bilo,u svakom slucaju bih vise volio da ostane u klubu nego da ide i da pojaca neki drugi klub.
Mada sad sjetimo se dok je bio u Chelsea-u jedva da je uspjevao sastaviti par utakmica da odigra u cugu i onda ode u Real gdje je bila slicna situacija s tim sto kada se oporavio ovi vise nisu htjeli da cuju za njega. Kod nas trenutno igra skoro citavu sezonu u cugu bez vece povrede i stvarno bi bio ogroman hendikep ukoliko bi nas ovaj dragulj napustio!!!

Molite Boga da do tog ne dodje
:D
Stern des Südens

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 apr 2012, 13:33

Vidim ja vi već proslavili titulu prvaka Evrope. Evo, da Vam i ja čestitam.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bavarac95
Kontakt:

Post Postao/la bavarac95 » 01 maj 2012, 02:16

Virtu4l je napisao/la:Vidim ja vi već proslavili titulu prvaka Evrope. Evo, da Vam i ja čestitam.
Ja prvi je ne slavim , nit volim da je slavim . Sjećam se finala s Interom i loše smo prošli , zato volim pustiti sve da kazu da su nas dobili , da smo donji i da ispadamo sigurno da imamo male šanse i onda sigurno dobivamo ;) !
U ovom trenutku jesmo bolji i kvalitetniji od Chelsea al bila je i Barsa pa je ispala mnogo faktora zavisi .

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 01 maj 2012, 08:32

Virtu4l je napisao/la:Vidim ja vi već proslavili titulu prvaka Evrope. Evo, da Vam i ja čestitam.
protiv nas morate stavit double-decker ispred gola, da bi tako mogli pricati s nama :lol:

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 02 maj 2012, 13:38

Beckenbauer cini mi se izjavio, da ce Robben 100% produziti svoj ugovor i da ce ostati kod nas.
Eto mislim da se ceka finale LP i da cojk izadje sa novim ugovorom i peharom!!!
Stern des Südens

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 02 maj 2012, 14:23

sad se punijeg stomaka bolje razmislja...
napunili smo baterije i jos samo 10/17 dana je ostalo do starorimske recenice spanskog porijekla koja tako dobro zvuci na bosanskom, a ona glasi
aaaaaaajjjjjjjjjmmmmmmmooooooooo!!!!! :-)
Sent from my Philips Smart TV.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.