Ni malo me ne čudi kako ima raje koja "puši" ovu priču da je menager sa kojim smo ga ispušili kao ni sa jednim prije radio sve da pomogne klubu.
Ali fakat, hajde malo mućnite glavama Bog vam dragi pamet dao. Pa šta ste očekivali da će reći, jeste, uzeli smo Želju lopatom.
Ja još nisam upoznao čovjeka koji će reći da je lopina i ubleha.
Malo im bilo svi oni polovnjaci od 2_3_4 milje € pa se još svaki dan preko Kostica vršio pritisak na upravu da nam fali igrača, naši igrači nazivani Debilima i Tarabama kako bi im se kesa dodatno odriješila. Odriješene ruke imao da traži igračima klubove, samo što je ubleha, ovaj bi Baju za što milja prodao. Plafon.
Na Zubana koji je milione donio u klub lajali ste na sva zvona, te potpisuje sa mladim igračima, stavlja klauzule, ko mu je dao pravo, naplatio je sve, pusti ljubav radi za pare, treba njegovim igračima zabraniti da igraju itd...
A MILIONE DONIO U KLUB! NAŠE DIJETE! LEGENDA!
A ovaj pokušaj od menagera, ublehu, spremni ste opravdati kako bi napakostili Hrasnom ili jer su vam tako išaretili na forumu. Zuban ne valja a ovaj je tip top.
Hebo vas vaše rezonovanje. I kaže nije im mozak ispran.
Mene bi bar malo stid bilo, šutio bi ako ništa. Znate SVI vrlo dobro koji ste i šta se sve pisalo.