FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Glatko.
BelminM23 je napisao/la:Glatko.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ja mislim da treba za clansku.
Ime i prezime
Datum i mjesto rodjenja
Jmbg
Trenutna adresa
Br telefona tj moba za sms hehe
Da je ime i prezime samo nalupali bi oni 10k nisu to relevantni podatci
I ja imam u planu da uclanim par ljudi i da im tako nametnem obavezu u jednom smislu da vise na tekme dolaze ... ako neko ima vise info nek podjeli ... mozda ja grijesim ....
Ime i prezime
Datum i mjesto rodjenja
Jmbg
Trenutna adresa
I ja imam u planu da uclanim par ljudi i da im tako nametnem obavezu u jednom smislu da vise na tekme dolaze ... ako neko ima vise info nek podjeli ... mozda ja grijesim ....
Zadnja izmjena: DBR1987, dana/u 03 jul 2017, 17:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Molim Vas gospodine nemojte pezmećiti.skoroalen je napisao/la:Meni ovo sve previše liči na Kukesi, daj Bože da griješim
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk

-
- Kontakt:
Kako Čala razmišlja? Sa rezultatom 1:0 prolazimo, trebamo sačuvati mrežu a gol se može dati i u 80oj minuti
Svi u napad u 80oj minuti, ako sačuvamo mrežu do tad 

Samo de igramo fudabal a ne neku papazjaniju.hilmo je napisao/la:Interesantno je da je protura neki "novopridošli" član foruma. Što nešto imam osjećaj da se neće dugo zadržati ovdje.zagorski je napisao/la:Izgleda da se pocela proturati prica da ce Duljevic kod vasinih.
Da je kako u prvih 15 minuta uvaliti jedan, kasnije bi sve bilo lakše.

- TobeYarabi
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja sam uclanio jednu osobu prije par mjeseci jer nisam znao ni JMBG nit ista osim imena i prezimena jer nije iz Sarajeva uopce, dali su najnormalnije. Stavio samo naziv grada Sarajevo i datum rođenja(ovo sam znao)DBR1987 je napisao/la:Ja mislim da treba za clansku.
Ime i prezime
Datum i mjesto rodjenja
Jmbg
Trenutna adresa

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jesam neki sok, nije los sekunde, neka kruskaSarajlijica1946 je napisao/la:Jesi ga to mahnuo.MortemHz je napisao/la:Vjeruj mi

Morate shvatiti da taj klub dolazi iz vrhunske lige, ove godine nisu uspjeli skupiti 10 klubova(treci put u zadnjih 5 godina, dva puta STRASNA ZARIA ostala jer nije imao ko igrati), ali neka su oni favorit protiv SARAJEVA(srce me boli).ThrillerHz je napisao/la:Moze li mocna Zaria past. Kad je pressica da cujemo Calu velicanstvenog sta planira napraviti
"Ja nemam muda neka drugi imaju"

- BosnianKingdom
- Kontakt:
Evo Zije na Pinku. Govori kako su tražili Petraka, kaže da je u Kazahstanu dobio mnogo više i da traže druge igrače, ali da hoće POJAČANJA, a ne obične igrače.
Ali ja pisam od smijeha, kakva legenda.
Ali ja pisam od smijeha, kakva legenda.
Sabrine mi moje!
Veliki problem imamo sa činjenicom da je **** postavio standarde.Cejepajkone je napisao/la:Ne bi da pametujem oko cifri,nedavno sam pisao za Dupovca par postova unazad da se nisu dogovorili oko plate trazio 6000km,iznio sam samo cinjenice za Dulju i Saida sta se desavaBosnianKingdom je napisao/la:Sta napisa i osta živ, poče nam dijeliti informacije nekakve i cifre, a tu priču smo završili prije godinu dana.Pojedini igraci na osnovu igara pristali su na smanjenje plate...treba li info za Stojceva?
Ne tipkam puno al kad napise onda je info pouzdana
Večina od igrača koji pričaju sa nama razmišljaju o kolačima a ne o realnosti.
Treba nam vremena da preživimo kukavičije jaje iz Metropolisa.
Kako rekoše pravi navijači, ipak je klub stariji od svih budala.
Hajmo uzeti ove makroe a onda pričati o taktici protiv lažnih grka.
Nadam se da će nekim doći iz ega u glavu.

Dam realan telefon ne ultru, pošaljite poruku čovjek potvrdi da je on.DBR1987 je napisao/la:Ja mislim da treba za clansku.
Ime i prezime
Datum i mjesto rodjenja
Jmbg
Trenutna adresa
Mi imamo realan prioblem sa činjenicom, ja kao navijač bi trebao imati pravo da kupim(platim) više godišnjih ulaznica, pa da ih poklonim, kome hoću(prijateljima, poslovnim partnerima....).
Sada kažu ako hoćeš godišnju moraš biti član(to nije isto).

To je uobičajeno u realnom svijetu.

- escobarpablo
- Kontakt:
Uspostavili smo bratske veze sa još jednim klubom. Radi se o njemačkom FC Vereinsloss. Uskoro više...
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
nek nam posude Navasa i Ibrahimovicaescobarpablo je napisao/la:Uspostavili smo bratske veze sa još jednim klubom. Radi se o njemačkom FC Vereinsloss. Uskoro više...

Pyro is not a crime !
Jesi ozbiljan fakat ?escobarpablo je napisao/la:Uspostavili smo bratske veze sa još jednim klubom. Radi se o njemačkom FC Vereinsloss. Uskoro više...
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
MoGu ja prezaliti, halaliti deset dvadeset kermi za voljeni klub. Yebo pare, da imam 6 miliona sad bih ja bio umjesto Tana.MortemHz je napisao/la:Jesam neki sok, nije los sekunde, neka kruskaSarajlijica1946 je napisao/la:Jesi ga to mahnuo.MortemHz je napisao/la:Vjeruj mima rekao ti ja da uzmes danas a mogao si se uclaniti i dobiti dzaba..

escobarpablo je napisao/la:Uspostavili smo bratske veze sa još jednim klubom. Radi se o njemačkom FC Vereinsloss. Uskoro više...

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Holanđani brate, malo si fulioManuel je napisao/la:Jesi ozbiljan fakat ?escobarpablo je napisao/la:Uspostavili smo bratske veze sa još jednim klubom. Radi se o njemačkom FC Vereinsloss. Uskoro više...

A čuj bratske. Danas se baš olahko ulazi u porodične veze. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.