BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Desperado09
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
Liga još nije spremna za Jusufa. 

-
- Kontakt:
Bayern doveo Sane , pojacavaju se a mi prodajemo najboljeg igraca Sancho .
Pametnom dosta , ponovo cemo gledati preslikanu sezonu sa svicarskom ublehom od trenera i sa nesposobnom upravom gdje su stavili novac na prvo mjesto.
Bundesku i polufinale lige prvaka mozemo samo sanjati.
Drugo ili trece mjesto u bundeski i prolazak grupne faze u ligi prvaka nam je plafon.
Navijam za bvb oko 25 god , veoma mi je drag klub ali u zadnje vrjeme razmisljam da prestanem navijati.
Sa politikom koju vodi uprava na celu sa Watzke i Zorc necemo daleko dogurati.
Pametnom dosta , ponovo cemo gledati preslikanu sezonu sa svicarskom ublehom od trenera i sa nesposobnom upravom gdje su stavili novac na prvo mjesto.
Bundesku i polufinale lige prvaka mozemo samo sanjati.
Drugo ili trece mjesto u bundeski i prolazak grupne faze u ligi prvaka nam je plafon.
Navijam za bvb oko 25 god , veoma mi je drag klub ali u zadnje vrjeme razmisljam da prestanem navijati.
Sa politikom koju vodi uprava na celu sa Watzke i Zorc necemo daleko dogurati.

Veliki sam fan united,budala za njima al jedini klub koji mozes reci da mi je drag od ostalih jeste Dortmund,od jarana ostalo koji se vratio u Bosnu poslije rata tamo negdje 98 kod njegq je soba sva u zutom i dan danas pamtim postere Stefan Sapuisa,Andy Moller, Stefan Klos,...kod njega sam gledao tekme protiv Bajerna uhh kakav dozivljaj
Ono sto hocu da kazem jeste da mi je ova politika bas beze, napravi se igrac uzmu se pare titula nigdj,ono što me jos vise cudi jeste da navijači se ne bune oni pune stadion i ljepota,jbg takvo vrijeme pare bitne ali ovako nikad Dormund ne moze imati onaj smek
Ono sto hocu da kazem jeste da mi je ova politika bas beze, napravi se igrac uzmu se pare titula nigdj,ono što me jos vise cudi jeste da navijači se ne bune oni pune stadion i ljepota,jbg takvo vrijeme pare bitne ali ovako nikad Dormund ne moze imati onaj smek
Preporucujem PSG ili City..ne znam sta te navede da uopste krenes navijati za BvBjamesrodriguez je napisao/la: ↑04 avg 2020, 19:33Navijam za bvb oko 25 god , veoma mi je drag klub ali u zadnje vrjeme razmisljam da prestanem navijati.
-
- Kontakt:
Decko jos si ti zelen , ali skapirati ces neke stvari vremenom.
jamesrodriguez je napisao/la: ↑06 avg 2020, 01:49Decko jos si ti zelen , ali skapirati ces neke stvari vremenom.

- Desperado09
- Kontakt:
Meunier: "Potpisao sam za BVB još prije utakmice LPa u februaru. Imao sam trnce po tijelu. Prvi put sam iskusio takvu atmosferu. Pomislio sam, wow pa ovdje ću igrati sljedece sezone."

- kraljttbvb
- Kontakt:
Je li sutra zadnji datum za prodaju Sancha
Mescini rekose da 10.08. pocinju pripreme, ako do tada ode - i otisao je. Poslije toga, ostaje...

Mescini rekose da 10.08. pocinju pripreme, ako do tada ode - i otisao je. Poslije toga, ostaje...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Desperado09
- Kontakt:
- Desperado09
- Kontakt:
Odlična pozicija za klub što ima ugovor još 3 sezone. Sljedeće ljeto opet sve u našim rukama. Ako se ekonomija oporavi nakon korone, uz Sanchovu dobru sezonu u klubu sigurno se mogu uzeti i veće pare, obzirom da je sljedeće godine i EP.
Prije korone tj. u martu je vrijedio 130 mil po TMu. Sad je to 117 mil.
Prije korone tj. u martu je vrijedio 130 mil po TMu. Sad je to 117 mil.
I onda treba objasnjavat nekome kako i zasto je Borussia napredovala u zadnjih 5-10 godina...hladno odbili 100 miliona u ovo doba korone i jos povecali Sanchu platu. Opet Zorc i Watzke lupaju samare

viewtopic.php?f=72&t=5088&start=1540jamesrodriguez je napisao/la: ↑06 avg 2020, 01:49Decko jos si ti zelen , ali skapirati ces neke stvari vremenom.
- Desperado09
- Kontakt:
Protiv Altacha na SK1. Vodimo 2-0. Reyna i Haland.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Zavrsilo 6-0!
Tanak Altach, prolazili su im zuti kroz odbranu kako su htjeli...
Tanak Altach, prolazili su im zuti kroz odbranu kako su htjeli...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Desperado09
- Kontakt:
Kakvo tamburanje Austrije Beč.
11-2.

11-2.

- Desperado09
- Kontakt:
- kraljttbvb
- Kontakt:
Za sada napad djeluje odlicno i raznovrsno. Nije se nista mijenjalo, samo jos neki igraci dodani, pa to djeluje dosta i uigrano. Kako pripreme budu odmicale, mislim da mogu biti samo bolji
Odbrana opet pliva
Juce bezveze dva primljena gola. Kod prvog Akandji zapliva i ostade mu covjek sam iza ledja
Ovaj Phrai ima mangupske poteze, ali sta protiv Altacha promasi... Prazan gol, on osuta pored gola
Jude Belingham ko pit bull - kad pritisne igraca, dok loptu ne uzme ne odustaje
Novi dresovi pravo lijepi
Inace na obe utakmice (Altach, Austria Bec) raja na tribinama
Nesto mi pade na pamet onaj Andrej Kramaric. Moze igrati napadaca, a i krilo, ako ne bi Hofa puno trazio, tacno bih ga doveo da bude back up Halandu a i krilima. Bit ce malo odmora naredne sezone, trebat ce siroka klupa

Odbrana opet pliva

Ovaj Phrai ima mangupske poteze, ali sta protiv Altacha promasi... Prazan gol, on osuta pored gola

Jude Belingham ko pit bull - kad pritisne igraca, dok loptu ne uzme ne odustaje

Novi dresovi pravo lijepi

Inace na obe utakmice (Altach, Austria Bec) raja na tribinama

Nesto mi pade na pamet onaj Andrej Kramaric. Moze igrati napadaca, a i krilo, ako ne bi Hofa puno trazio, tacno bih ga doveo da bude back up Halandu a i krilima. Bit ce malo odmora naredne sezone, trebat ce siroka klupa

Ja bih jednostavno prodao Akanjija pa makar za marku i dvajes... Cana prekomandovao totalno u štopera. Možda pretjerujem ali Akanjija lično okrivljujem za dosta problema prošle sezone, toliko grešaka je krenulo od njega koje su nas koštale primljenih golova i izgubljenih bodova. Samo da ide, ali izgleda da njemu ovdje sve odgovara i da Favreu ne smeta što nas yebe iz tekme u tekmu.
- Desperado09
- Kontakt:
Reus izgleda od četvrtka počinje sa dijelovima timskog treninga. Napokon dobre vijesti jbt. Ubjedljivo najbitniji igrač ekipe.
Ovaj treba da dobije raskid ugovora..u svijetu nema covjeka u zadnjem stolhecu da je manje radio a vise zaradioDesperado09 je napisao/la: ↑18 avg 2020, 21:21Reus izgleda od četvrtka počinje sa dijelovima timskog treninga. Napokon dobre vijesti jbt. Ubjedljivo najbitniji igrač ekipe.
Hoćete li da vam postavim anketu kakvu? Ako imate kakvih ideja, pišite mi.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.