Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
evo igraca koji ce biti slobodni na kraju sezone. neki od njih bi nam dobro dosli. ko zna mozda nasi i ulove nekog od njih
Nigel Reo-Coker
Sebastian Larsson
Johan Elmander
Jose Bosingwa
Danny Murphy
Victor Obinna
Thiago Alcantara
Mahamadou Diarra
Philippe Mexes
Reto Ziegler
Taye Taiwo
Djimi Traore
Sylvain Marveaux
Hamit Altintop
Mark van Bommel
Piotr Trochowski
Christian Pander
Ivan Rakitic
Andrea Barzagli
Urby Emanuelson
Giliano Wijnaldum
Jonathan Reis
Nigel Reo-Coker
Sebastian Larsson
Johan Elmander
Jose Bosingwa
Danny Murphy
Victor Obinna
Thiago Alcantara
Mahamadou Diarra
Philippe Mexes
Reto Ziegler
Taye Taiwo
Djimi Traore
Sylvain Marveaux
Hamit Altintop
Mark van Bommel
Piotr Trochowski
Christian Pander
Ivan Rakitic
Andrea Barzagli
Urby Emanuelson
Giliano Wijnaldum
Jonathan Reis
You are someone else I am still right here
To je i vise nego izvjesno da Torres odlazi na kraju sezone,igrac zeljan novi izazova,,sad kako stvari stoje u Liverpoolu jedni izazov je zavrsiti među 10 timova PL...malta071 je napisao/la:Sta vi mislite, al onako realno, ide li Torres na kraju godine?
1974---1975---1976---2001---2013---2020
ja bih ove volio vidjeti kod nasfera je napisao/la:evo igraca koji ce biti slobodni na kraju sezone. neki od njih bi nam dobro dosli. ko zna mozda nasi i ulove nekog od njih
Nigel Reo-Coker
Sebastian Larsson
Johan Elmander
Jose Bosingwa
Danny Murphy
Victor Obinna
Thiago Alcantara
Mahamadou Diarra
Philippe Mexes
Reto Ziegler
Taye Taiwo
Djimi Traore
Sylvain Marveaux
Hamit Altintop
Mark van Bommel
Piotr Trochowski
Christian Pander
Ivan Rakitic
Andrea Barzagli
Urby Emanuelson
Giliano Wijnaldum
Jonathan Reis
Zadnja izmjena: Huleee, dana/u 19 jan 2011, 11:56, ukupno mijenjano 1 put.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Elmander, Taiwo, Diarra, Mexes i Rakitic bi nam dobro dosli.
A Marveux se timu ionako prikljucuje u junu.
A Marveux se timu ionako prikljucuje u junu.

Fera jarane kako Lukaku na krilo strvina od fudbalerafera je napisao/la:evo igraca koji ce biti slobodni na kraju sezone. neki od njih bi nam dobro dosli. ko zna mozda nasi i ulove nekog od njih
Nigel Reo-Coker
Sebastian Larsson
Johan Elmander
Jose Bosingwa
Danny Murphy
Victor Obinna
Thiago Alcantara
Mahamadou Diarra
Philippe Mexes
Reto Ziegler
Taye Taiwo
Djimi Traore
Sylvain Marveaux
Hamit Altintop
Mark van Bommel
Piotr Trochowski
Christian Pander
Ivan Rakitic
Andrea Barzagli
Urby Emanuelson
Giliano Wijnaldum
Jonathan Reis
IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne moze Lukaku na krilo. On je igrac kojeg ce dovesti Chelsea sigurno ! Samim tim, imaju zamjenu za Drogbu
jer ovaj vec na izmaku snage. Pravi nasljednig Crne Mambe.
jer ovaj vec na izmaku snage. Pravi nasljednig Crne Mambe.

Sigurno će doći neki ofanzivni igrač u januaru,pogotovo jer je Babel otišao.
FK Pjetlovi
Liverpool je Anderlechtu za mladog napadač Romelu Lukakua već ponudio 23 miliona eura, pišu otočki mediji.
Redsi, to nije nikakva tajna, već neko vrijeme tragaju za napadačem. Njemački Bild jučer je izvijestio kako je Liverpool prodao Ryana Babela Hoffenheimu za sedam miliona eura.
Dakle, na Anfieldu će sada pronaći napadača koji će zajedno s Torresom činiti tandem. Spominjao se Ajaxov najbolji strijelac Luis Suarez, no po tom pitanju se ništa nije dogodilo.
Ako je vjerovati 'sedmoj sili' na Otoku, sa Anfielda su poslali 23 miliona eura tešku ponudu na adresu Anderlechta, u želji da dovedu talentiranog Lukakua, koji igrom i građom podsjeća na Didiera Drogbu.
Redsi, to nije nikakva tajna, već neko vrijeme tragaju za napadačem. Njemački Bild jučer je izvijestio kako je Liverpool prodao Ryana Babela Hoffenheimu za sedam miliona eura.
Dakle, na Anfieldu će sada pronaći napadača koji će zajedno s Torresom činiti tandem. Spominjao se Ajaxov najbolji strijelac Luis Suarez, no po tom pitanju se ništa nije dogodilo.
Ako je vjerovati 'sedmoj sili' na Otoku, sa Anfielda su poslali 23 miliona eura tešku ponudu na adresu Anderlechta, u želji da dovedu talentiranog Lukakua, koji igrom i građom podsjeća na Didiera Drogbu.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Preuzeto sa ss.ba.Carlo je napisao/la:Liverpool je Anderlechtu za mladog napadač Romelu Lukakua već ponudio 23 miliona eura, pišu otočki mediji.

Ma ništa od ovoga,još jedan trač 1000000%.

FK Pjetlovi
po toj logici ni kelly ne moze igrati beka. moze lukaku itekako igrati krilo ali ne mislim pri tom na ono sto ste vi navikli gledati u liverpoolu po stranama neka defanzivna krila nego skroz ofanzivno ali druga stvar je sto lukakuov talent trositi na igranje drugih pozicija osim napadaca. ne znam koliko je vas gledalo lukakua al on nije strvina koja ne zna potrcati vec je prilicno brz i jak na lopti. e sad to sto njega 90% raje vec vidi u chelsea to nije problem liverpoola ja mislim da postoje sanse da se on dovede na anfield.VELA je napisao/la:fera je napisao/la: Fera jarane kako Lukaku na krilo strvina od fudbalera
Ma gluposti su i ponuda za Lukaku-a k'o da gledam .
A koliko ste pisali o Suarezu ja mislio to gotova stvar , a sad nista .

ko ti je kriv kad si lakovjeranSanchez_8 je napisao/la:Ma gluposti su i ponuda za Lukaku-a k'o da gledam .

cim je objavljeno da je prihvacena hoffenhiemova ponuda za babela suarezu je odma cijena skocila.
ne bi me nimalo cudilo da dođe neki skroz lijevi igrac koji se nije ni spominjao. i ne mogu jos da vjerujem da se odbrani nece posvetiti nikakva paznja a to nam je apsolutno najgori dio tima.
Ma necemo nikog ni dovesti, 1000000% 

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
Ma ovdje kako sam ja skontao neko napravi formaciju i igrace koje bi volio da gleda u Liverpoolu i to se svidi petorici i pocnu da prizivaju tog igracafera je napisao/la:ko ti je kriv kad si lakovjeranSanchez_8 je napisao/la:Ma gluposti su i ponuda za Lukaku-a k'o da gledam .
A koliko ste pisali o Suarezu ja mislio to gotova stvar , a sad nista .ni babel jos nije sluzbeno napustio liverpool da ne pricamo o ostalim vijestima... 90% ovog sto vidis po forumima i medijima su tracevi. meni je malo cudna i cinjenica da od 3 napadaca koja su se najvise povezivala sa nama svaki je apsolutno drugaciji tip imamo Negreda ciji stil igre ja ne bi znao ni opisati, dosta cudan igrac, pa onda Suarez i na kraju Lukaku ne vidim im nista zajednicko osim mozda sto su sve i jedan malo precijenjeni.
cim je objavljeno da je prihvacena hoffenhiemova ponuda za babela suarezu je odma cijena skocila.
ne bi me nimalo cudilo da dođe neki skroz lijevi igrac koji se nije ni spominjao. i ne mogu jos da vjerujem da se odbrani nece posvetiti nikakva paznja a to nam je apsolutno najgori dio tima.

Ma dok ne bude u avazu ne vjereujem nista

Pa i doći će neki igrač sa kojim se uopšte nismo povezivali.fera je napisao/la:ne bi me nimalo cudilo da dođe neki skroz lijevi igrac koji se nije ni spominjao. i ne mogu jos da vjerujem da se odbrani nece posvetiti nikakva paznja a to nam je apsolutno najgori dio tima.

FK Pjetlovi
- the scouser
- Kontakt:
Ne znam je li iko prije pisao...ali na liverpoolfc.tv su objavili da je klub dozvolio Hoffenheimu pregovore sa Babelom 

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
-
- Kontakt:
ja sumnjam da smo poslali ponudu za lukaku ali ako je tacno da je ponuda od 23 mil onda je lukaku nas igrac
vrlo moguce al steta sto pored maxia, jovanovica, poulsena itd. kod nas najvece sanse za odlazak ima babel...ILoveLFC je napisao/la:Ma necemo nikog ni dovesti, 1000000%
Evo sa stranice LFC-a o mogućim transferima:the scouser je napisao/la:Ne znam je li iko prije pisao...ali na liverpoolfc.tv su objavili da je klub dozvolio Hoffenheimu pregovore sa Babelom
http://www.liverpoolfc.tv/news/media-watch
Reds agree Babel deal

Gerrard excited by new arrival
FK Pjetlovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.