Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Wenger Trade d.o.o.
Export-import, trgovina na veliko i malo.
Najpovoljnije cijene!
Adresa: aleja bez titula 7.
Export-import, trgovina na veliko i malo.
Najpovoljnije cijene!
Adresa: aleja bez titula 7.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
Wisey ja i sad kontam da ih mi necemo dobit nez , al veoma tesko .Wisey je napisao/la:Opa, sad će bit hebenica u subotu. Dolazimo vam na megdan, po pobjedu i prilazak na -4 (sa tekmom manje).![]()
Al mogli bi im vratit za ono 3-5
nek se ponovi 0 3 i Drogba 2 gola
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- frankqqqqq
- Kontakt:
Ovo je uvertira kao protiv QPRa. Opustimo e, City pomisli vidi levata i onda ubijemo Boga u njima na EmiratesuANTIFA ! je napisao/la:Wisey ja i sad kontam da ih mi necemo dobit nez , al veoma tesko .Wisey je napisao/la:Opa, sad će bit hebenica u subotu. Dolazimo vam na megdan, po pobjedu i prilazak na -4 (sa tekmom manje).![]()
Al mogli bi im vratit za ono 3-5![]()
nek se ponovi 0 3 i Drogba 2 gola
Theo njesra nevidzeno. Vidi se da covjek ne ume da igra drugacije osim na kontru. Gerv, Ramiz, Santos ocajni totalno. Ja stvarno vise ne mogu da gledam Ramseya. Veceras jedino Verminator zasluzuje pohvalu. Em sto je dao gol, em je trcao ko konj u napad-odbranu. Nadam se da je sa Artetom sve OK i da ce biti spreman za Chelsea.
COYG!
COYG!
Veceras smo igrali protiv ekipe kojoj bukvalno gori pod nogama i koja u posljednje vrijeme igra fantasticno. U odbrani su veoma pozrtvovani, na sredini veoma koncesntrisani i prave minimalan broj gresaka, dok u napadu imaju 3 igraca koji mogu samostalno donijeti prevagu u njihovu korist. Nasi igraci su totalno opusteno usli u utakmicu i to im se osvetilo vec nakon 8 minuta igre, kada su imali 2 gola zaostatka. Trenutno stanje na tabeli nije pravi odraz ekipe Wigana i sigurno je da oni zasluzuju da budu negdje na sredini tabele. Mi smo samo sebi zakomplikovali situaciju ovim porazom i sada cemo morati protiv Celzija da igramo na pobjedu, a Plavci u zadnje vrijeme takodjer igraju sjajno. Sve u svemu bit ce ovo jos jedan zanimljiv finis sezone i naravno Arsenal ce zavrsiti 3. 
- vedofeelgood
- Kontakt:
Da ti meni nisi ukrao zivot brateBosco je napisao/la:Ma nisam nešto ni zabrinut ni ljut ni ništa...ravnodušan sam totalno za ovu sezonu. Imam većih i gorih problema tako da me Arsenal vise ne moze nasikirat. Svaka čast wiganu na zasluženoj pobjedi.
haha isto brate vjeruj mi, vise mi smijesno bilo kako nas guze ljude hahahhahaah
Zadnja izmjena: vedofeelgood, dana/u 16 apr 2012, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
A možda i jesamvedofeelgood je napisao/la:
Da ti meni nisi ukrao zivot brate![]()
haha isto brate vjeruj mi, vise mi smijesno bilo kako nas guze ljude hahahhahaah
A ne znam sta da ti kazem, sjetio sam se da je utakmica večeras u 60-oj minuti iste... Druge brige me more, izborit ćemo treće mjesto 100% i to je to. Mislim da Chelsea dobivamo 100%.
Flop meča definitivno Sagna. Ja šta mu je noćas Moses radio
Arteta se povrijedio i zbog toga je ušao Ramiz.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Čak i kad bi prešao opet bi Arsenal imao makar jednog boljeg igrača nego bilo koji Sitijev i opet bi nam bili zavidni, to je taj, tako famozni, kompleks niže vrijednosti.tevezito je napisao/la:Welcome Van Persie to City.
Inače, ujedoh se za jezik. Mislio sam da će biti lagana pobjeda, al iznenadiše me. Ne baš Wigan, koliko Arsenal. Drugo poluvrijeme očajno ,uprkos dominaciji. Sve nekakvi solo prodori.
Vermaelen i Roscky, kapa do poda. Sagna igrao vrlo lošu utakmicu. Ramsey dosta vremena dobro, al' onda i on, crno brate, takodje i Song. Walcott? Neka mi samo taj momak objasni zašto vrijedi 120 000 funti sedmično (kako on valjda misli) i ja ću biti prvi koji će potpisati peticiju da mu Wenger da kapitensku traku. Za mene Sagna & Theo daleko najgori igrači danas. RVP -taj čovjek nije isti otkako mu je ono Abiati skin'o, progoni ga haman.
Iskren da budem, ne očekujem ovakvog (bolje reći ONAKVOG- nekada) Robina sledeće sezone, zato trebamo još napadačkih opcija.
Wigan je zaslužio tri boda i ajde neka im ih. Sudija, mislim da je dobro odradio posao. Al Habsi -kradljivac, al' razumijem. Mogu se stavit u njegovu kožu.
Trenutak koji je odlučio utakmicu? Povreda Artete. Za vremena dok se njem uz aut liniju ukazivala pomoć, Wigan uspjede postići dovoljno golova da ih na koncu ne mogodosmo stići.
Ništa nije izgubljeno. Četri utakmice do kraja. Kako smo mi kiksali, tako može i svak'. Chelsea, Newcastle i Tottenham. Sem Newcastlea, ne vidim da neko igra bajno ili makar približno bajno od te trojce.
Sad će, ako ništa, biti uzbudljivije.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Ima dosta kandidata, al ja mislim da je Theo ipak zasluzio da ga nocas proglasimo FOTM. Momak se nije sa loptom sastavio kako treba.Henderson je napisao/la:Flop meča definitivno Sagna. Ja šta mu je noćas Moses radio![]()
@Bosco
i ja mislim da cemo pobjediti Chelsea
upravo! Sagna se gubio po terenuHenderson je napisao/la:Flop meča definitivno Sagna. Ja šta mu je noćas Moses radio![]()
Vođa zna.
- frankqqqqq
- Kontakt:
bosco optimista, ovo ćemo na naguzimo definitivnoBosco je napisao/la:A možda i jesamvedofeelgood je napisao/la:
haha isto brate vjeruj mi, vise mi smijesno bilo kako nas guze ljude hahahhahaah![]()
A ne znam sta da ti kazem, sjetio sam se da je utakmica večeras u 60-oj minuti iste... Druge brige me more, izborit ćemo treće mjesto 100% i to je to. Mislim da Chelsea dobivamo 100%.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Mah Wenger moze biti fudbalski profa kolko hoce, al zna usrati sto 3 tamiĆa ne mogu povući
Prva greška, je igranje Benažbuna, lik je paglu. Tu je trebao Gervinho igrati od prve minute iako je i on da Bog sacuva u posljednje vrijeme
al haj yebes ih obatrojicu
Druga greška, nije Wengerova al nas je koštala sigurno dosta toga - povreda Artete
Valjda nije sta ozbiljno, bice ako Bog da spreman za Chelsea 
Prva greška, je igranje Benažbuna, lik je paglu. Tu je trebao Gervinho igrati od prve minute iako je i on da Bog sacuva u posljednje vrijeme
Druga greška, nije Wengerova al nas je koštala sigurno dosta toga - povreda Artete
Arsene Wenger
Arsene Wenger
O drug,za neprepoznat si.Bosco je napisao/la:A možda i jesamvedofeelgood je napisao/la:
haha isto brate vjeruj mi, vise mi smijesno bilo kako nas guze ljude hahahhahaah![]()
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
Odem na temu Barce kazu dobivamo Chelsea 100%, na temi Liverpoola ista prica, evo sad i kod topnika. Izgleda teska vremena za navijace "plavaca"!
- vedofeelgood
- Kontakt:
@Henry hahah takav sam ti sav
hahaha sto bi reko moj jaran :" Sretan sam zbog poraza, zato sto ce morati protiv Chelsea da grizu duplo nego večeras "
Tako to nekako i dodje, al nista nije sigurno, ovo je večeras plod podcjenjivanja protivnika u svakom slucaju 
Edit: Yebem ti žljenb Arteta hoda na štakama
faks
hahaha sto bi reko moj jaran :" Sretan sam zbog poraza, zato sto ce morati protiv Chelsea da grizu duplo nego večeras "
Edit: Yebem ti žljenb Arteta hoda na štakama
Zadnja izmjena: vedofeelgood, dana/u 16 apr 2012, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Kod prvog gola je dodao pogrešan pas glavom kada je lopta presječena i kontra je napravljena za 0-1. Kod drugog gola njega je Moses prošao i asistirao Gomezu za 0-2. Napravio je faul i dobio žuti karton, a u ostatku meča mu je Moses radio šta je htio.nedim1993 je napisao/la:upravo! Sagna se gubio po terenuHenderson je napisao/la:Flop meča definitivno Sagna. Ja šta mu je noćas Moses radio![]()
Rosicky je najbolji bio u Arsenalu ali se i on izgubio u drugom poluvremenu. Benayun je bio dobar dok nije zamjenjen.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
[youtube][/youtube]igman je napisao/la:Odem na temu Barce kazu dobivamo Chelsea 100%, na temi Liverpoola ista prica, evo sad i kod topnika. Izgleda teska vremena za navijace "plavaca"!