Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

exbabilon
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la exbabilon » 01 feb 2014, 11:10

Nisam gledao utakmicu, al 20 minuta je pristojna minutaza. 1 od 6 iz igre je pretanko, al ostaju te asistencije da malo vade stvar.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

sudac92
Kontakt:

Post Postao/la sudac92 » 01 feb 2014, 12:04

Otišao sam spavati na poluvremenu. Evo vidim sad da je nastavio taj niz sa barem jednom trojkom.
17 utakmica ako se ne varam. :D Raduju asistencije,a večeras je vrijeme da popravi trojke. 8-)

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 01 feb 2014, 13:20

http://www.nba.com/nets/?ls=iref:nba:gnav" onclick="window.open(this.href);return false;

Mirza ponovo u izboru za igraca mjeseca NETSa

Idemo po novu pobjedu

Pick the Nets' Player of the Month for January
Joe Johnson
41%
Mirza Teletovic
50%
Andray Blatche
9%
Total votes: 151
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

BigDaddy
Kontakt:

Post Postao/la BigDaddy » 01 feb 2014, 13:39

ako cemo realno blatche je bio daleko najbolji igrac u januaru, pravo iznenadjenje

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 01 feb 2014, 13:46

Bassha je napisao/la:http://www.nba.com/nets/?ls=iref:nba:gnav

Idemo po novu pobjedu

Joe Johnson
41%
Mirza Teletovic
50%
Andray Blatche
9%
de ba ljudi, ohan'te sa ovim postaće smiješno u najmanju ruku. Ukinuće ljudi glasanje zbog nas :mrgreen:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 01 feb 2014, 13:52

nedim93 je napisao/la:
Bassha je napisao/la:http://www.nba.com/nets/?ls=iref:nba:gnav

Idemo po novu pobjedu

Joe Johnson
41%
Mirza Teletovic
50%
Andray Blatche
9%
de ba ljudi, ohan'te sa ovim postaće smiješno u najmanju ruku. Ukinuće ljudi glasanje zbog nas :mrgreen:
klasicno nase pretjerivanje
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 01 feb 2014, 18:38

17 utakmica sa bar jednom pogodjenom tricom, nocas protiv Indiane, zanimljivo je da je Mirza nakon zadnjeg meca sa Indianom krenuo sa ovom serijom trica, u tom mecu je imao 0-5, valjda veceras sut ga posluzi bolje.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 01 feb 2014, 18:51

Auu Johnson se nešto puno približio Teletovići, ima 35% glasova. Hajmo ljudi aktivirajte se :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 01 feb 2014, 19:00

Mirza ni sinoc nije bio na nivou, daleko ispod prosjeka. Barem je nastavio seriju utakmica sa barem jednom pogodjenom trojkom, ali i podjelio nekoliko dobrih asistencija. Brookyn protiv ovako jake Oklahome nije imao sansi i to je valjda svima jasno. Istina da su ih uzeli nedavno, ali i to je bilo jedva.

Veceras protiv Pacersa gdje Netsi opet imaju malo sanse, ali ni Indiana u posljednje vrijeme ne igra najbolje sto moze. Nadam se da ce Mirzu veceras konacno krenuti sut i da ce ici barem iznad prosjeka.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 01 feb 2014, 19:48

Andrei Kirilenko is out tonight with a sore right calf. Andray Blatche is questionable with a bruised left hip.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 01 feb 2014, 20:16

Joj djecurlije :roll: Razumijem za decembar kad bi bila cak i nepravda da Mirza nije dobio nagradu ali ovo je smijesno... :roll: Ispade tacan onaj citat iz Social Network: Bosnia, they don't have roads, but they have Facebook!
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 01 feb 2014, 20:26

Consigliere je napisao/la:Joj djecurlije :roll: Razumijem za decembar kad bi bila cak i nepravda da Mirza nije dobio nagradu ali ovo je smijesno... :roll: Ispade tacan onaj citat iz Social Network: Bosnia, they don't have roads, but they have Facebook!
Sta ce reci tek sjedece godine kada Mirza zaigra na All-Staru :D

Mirza i sinoc nije odigrao najbolje kako zna, ali mora se priznati da je cijela ekipa odigrala katastrofalno. OKC ih je doslovno unistila i stvarno je bilo lijepo gledati kako ljudi igraju odlicnu odbranu i jos bolji napad. Kod Netsa jedino je Livingston bio raspolozen za igru, ali on nije taj kalibar igraca da moze u jednoj ovakvoj utakmici drzati prikljucak sam.

Veceras protiv Indiane ako odigraju isto kao i sinoc ne gine im opet BO, ali ako budu igrali kao prethodnom periodu kada su napravili seriju odlicnih rezultata onda ce biti gusto. Samo da Mirza veceras ne zavrsi ispod 10 poena.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 01 feb 2014, 20:38

Koliko ce puta igrat vise protiv ove Indiane. Imam osjecaj ko da sam ga vec pet puta gledao protiv njih ove sezone.

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 01 feb 2014, 20:51

Consigliere je napisao/la:Joj djecurlije :roll: Razumijem za decembar kad bi bila cak i nepravda da Mirza nije dobio nagradu ali ovo je smijesno... :roll: Ispade tacan onaj citat iz Social Network: Bosnia, they don't have roads, but they have Facebook!
Mene stid majkemi ... fakat se blamiramo na svakom koraku. :?
Za raniju anketu ok, al' ovo sad je smijesno.Volio bih da mi neko objasni svrhu tog udruženog glasanja za naše!?
Čuj Pjanić najbolji veznjak Evrope :lol: .Vjerujem da bi i Avdija dobio anketu za najboljeg desnog beka.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 01 feb 2014, 21:17

AlanSmith14 je napisao/la:Vjerujem da bi i Avdija dobio anketu za najboljeg desnog beka.
U to bas i nisam siguran ;)

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 feb 2014, 21:19

AlanSmith14 je napisao/la:
Za raniju anketu ok, al' ovo sad je smijesno.Volio bih da mi neko objasni svrhu tog udruženog glasanja za naše!?
Čuj Pjanić najbolji veznjak Evrope :lol: .Vjerujem da bi i Avdija dobio anketu za najboljeg desnog beka.
Jarane tu anketu u kojoj je Pjanic "izdominirao" dosta ljudi navodi kao argumente u raspravama na temu dal' je Pjanic najbolji veznjak u Evropi i slicno.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 01 feb 2014, 21:57

Donnie Darko je napisao/la:Koliko ce puta igrat vise protiv ove Indiane. Imam osjecaj ko da sam ga vec pet puta gledao protiv njih ove sezone.
4 puta se igra tokom sezone. Ova danas im je 3., cini mi se ..

abraham
Kontakt:

Post Postao/la abraham » 01 feb 2014, 21:58

AlanSmith14 je napisao/la:
U pravu si. Jad i čemer, baš da se čovjek postidi čime se mi hvalimo i na šta nafuravamo. Još malo pa će i ovog malog džumhura proglasiti najboljim u Evropi ...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 feb 2014, 21:59

Mirza bi trebao sa Scolom igrati ako se treneri budu drzali dosadasnjih rotacija i ako ne bude nesto nepredvidjeno.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 01 feb 2014, 22:09

Red je da vcrs proradis Mirza, ako Blatche ne bude igrao gledamo Redzu brata nocas :D

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.