Ne znam ni sam šta da kažem o derbiju. Željo, pa ako se oni bore za titulu onda možemo vidjeti u kakvom nam je liga k***u. Sarajevo isto tako ništa posebno, nekoliko prilika, ali to je moralo biti puno bolje. Još žalim za propuštenom šansom Emira Obuće, al' **** !
Što se navijača tiče i toga ko je bio glasniji, ja koji sam sjedio na sredini zapada sam ovako zapazio.
Manijaci su se na momente više čuli i to prilikom koreografije na sjeveru i dijelom drugog poluvremena kada su nekoliko puta iznova počinjali šalalala. Večinom utakmice su Horde dominirale, forsirale neke malo teže pjesme, al je opet grmilo. Manijacima repertoar pjesama nula, al' ruku na srce nisu loši bili. Sadržaj sjevera sjajan, parole jako dobre, koreo dobar, bakljada fantastična, mada bi bilo možda bolje da su se forsirale neke melodičnije pjesme, ali uzimajući u obzir sjeban razglas i zajebanciju sa Dresdenovcima

sve je bilo sjajno i još jednom objašnjeno kako se navija za svoj klub.
Sve u svemu fina atmosfera na Hasetu !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com