FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mma_hz » 08 maj 2011, 13:55

dino lj je napisao/la:mma_hz
ma brate tesko je protiv njih .hhehe najlakse podj,ebavati ,al niko nista normalno da napise ..mogu vam reci da ste bili skroz losii...jbg mi sto smo losa ekipa i sto imamo strucnjaka na klupi auuu...ja sam se iskreno pribojavao derbija nakon olimpica i molio sam Boga da nas ne razvalite...al nakon sto sam vidjeo sinoc vase mogucnosti ...ma brate i mi i vi u Evropi bez petice nemozemo proci ove godine ...kakvi nasi igraci i nas fudbal ...katastrofa..
ja ti mogu reci da se nadam ne odlasku u Evropu moga tima jer ako odemo i strucni stab ce ostati i sve ce se zaboraviti a tamo cemo se obrukatii...mozda ce neki reci sada ono kakav si ti navijac ,al brate ja samo nesto kontam na malo duze staze... .

Pa sa kojim igracima cemo ba vas razvaliti covjece i kod nas i kod vas imas par momaka koji nesto znaju ostalo brate taraba.A sto se tice Evrope u pravu si da bi se bilo sta uradilo u ekipi se mora imati barem 4 do 5 igraca koji bi svojim kvalitetom zaradjivali minimalno 500.000,00 km godisnje ali tesko da ijedan klub to kod nas moze obezbjediti.Sto se tice Mirze razumijem te potpuno nemoze se postati trener preko noci i da ti prvi posao bude klub Sarajevo,vala mene i Amar malo nervira svojim izjavama iako nam donio dobre rezultate,kaze igraci nemaju kvalitet za derbi pa sto si onda brate dovodio i sto im das da igraju.Licno mislim kada bi se ovoj nasoj djeci davale iste pare kao igracima koji dolaze sa strane da bi oni grizli travu i ginuli za svoje klubove.Pravi navijac treba da kritikuje i realno sagleda stvari mislim da nam je svima dosta Litexa,Makabija,Besiktasa ili Bazela,sta treba da sutimo onda smo kao dobri navijaci vala necu,pa prema tome sta te briga sta drugi misli.Igraci i trenere dolaze i prolaze samo su u ovom gradu Zeljo i Sarajevo vjecni i uvjek ce to biti.
bas zato brate ne treba pljuvati te igrace jbg...jednostavno nemaju kvalitet ,a za to su krivi treneri koji su ih dovodili u takve timove ..jbg kaze nemaju kvalitet ..pa osime dragi protiv sarajeva (losi smo jbg) ne osutat na gol ..pa sta ocekujes od evrope jbt ...mozes sa ovim igracima u ovoj ligi al ako je vodstvu nasih klubova cilj samo da se nesto postigne u ovoj ligi a u evropi brukanje onda brate nista...dzaba sve!!! :cry: a bratee mora se malo vise krenuti ozb ...osim nikadaa u svojoj karijeri kao trener nije dobio sarajevo (nisam siguran) kao da smo real pa ima takav skor..al hajde nbt osim je dosao po bod(prvi put u mom zivotu da zeljo dodze po bod) i uzeo ga je ali vise sretno nego spretno mora se priznati...al poenta moje price je da ne zelim da moj klub ide u evropu jer onda ce isti ljudi ostati u strucnom stab kao i to da ce nas neko razbiti bezveze...da ne pricam...
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 08 maj 2011, 14:02, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 08 maj 2011, 14:00

Amar nikada nije pobjedio Sarajevo u derbiju. :lol:
FEDERER= KLOC

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 maj 2011, 14:04

ZLi je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:
ZLi je napisao/la:Upravo citam na oficialnoj starnici holandskog kluba PSV da su jako zainteresovani za igraca Sarajeva HARISA HANDZICA nakon sto su skauti ovog kluba bili u Travniku ..Kao u ostalom stoji kako je jak ,korpulentan,brz izrazena jaka lijeva noga,dobar pas itd.... Pa eto para opet U KASU a ti Mirza daj opet decku 15-20 min..Stidi se ebo te AVDIC i onaj samo dribler Kalosevic...
De i sa nama podjeli tu vijest i okaci link,posto ti ja nevjerujem i znam da si isti lik koji ima 5 nickova i malo vise forsira Harisa tako da te nije tesko provalit :)
BRATE forsiram ga zato sto voli SARAJEVO iz dna duse, sto bez bilo kakvih STELA igra pa koliko mu daju, zna igrati za dres koji voli ..A ako realno govorimo zasluzuje vise paznje i od AVDICA,ovog nigdje veze Kalosevica i slicnjih njemu..Jer igraju kod nas moj pa igra tvoj a nijedan nigdje veze..Hare je igrao u prvih 11 s ZEKOM,ALAIMOM,MILOSEVICEM,GRUJICEM,BUCANOM,DZAKMICEM i istim REPUHOM pa sad kao lafo grije klupu...Al hajd nema ledja i njegovih 5 min sve dokaze kao i ovo interesovanje PSV....
Ma nemas ga meni sta forsirati ja Hareta mozda znam i bolje od tebe,igrali za skolu lopte nekad zajedno raja jos iz osnovne,Jezero ruls :mrgreen:

Samo govorim za taj text...baci crno na bijelo,da se malo proveselimo :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 maj 2011, 14:04

themaniaks je napisao/la:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Realno mozete da nam pop.usite vidjeli smo vas juce pjevali ste mozda 3-4 pjesme za citavu utakmicu ;)
znaci culo se sta smo pjevali :D
aca je fino rekao ..sada ces dobit ban na jedan dan kao i pitar na zeljinoj temi.. ;) ;)
FK SARAJEVO.

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 08 maj 2011, 14:44

Ne znam ni sam šta da kažem o derbiju. Željo, pa ako se oni bore za titulu onda možemo vidjeti u kakvom nam je liga k***u. Sarajevo isto tako ništa posebno, nekoliko prilika, ali to je moralo biti puno bolje. Još žalim za propuštenom šansom Emira Obuće, al' **** !

Što se navijača tiče i toga ko je bio glasniji, ja koji sam sjedio na sredini zapada sam ovako zapazio.
Manijaci su se na momente više čuli i to prilikom koreografije na sjeveru i dijelom drugog poluvremena kada su nekoliko puta iznova počinjali šalalala. Večinom utakmice su Horde dominirale, forsirale neke malo teže pjesme, al je opet grmilo. Manijacima repertoar pjesama nula, al' ruku na srce nisu loši bili. Sadržaj sjevera sjajan, parole jako dobre, koreo dobar, bakljada fantastična, mada bi bilo možda bolje da su se forsirale neke melodičnije pjesme, ali uzimajući u obzir sjeban razglas i zajebanciju sa Dresdenovcima :idea: sve je bilo sjajno i još jednom objašnjeno kako se navija za svoj klub.
Sve u svemu fina atmosfera na Hasetu !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 08 maj 2011, 14:52

mma_hz je napisao/la:
ma brate tesko je protiv njih .hhehe najlakse podj,ebavati ,al niko nista normalno da napise ..mogu vam reci da ste bili skroz losii...jbg mi sto smo losa ekipa i sto imamo strucnjaka na klupi auuu...ja sam se iskreno pribojavao derbija nakon olimpica i molio sam Boga da nas ne razvalite...al nakon sto sam vidjeo sinoc vase mogucnosti ...ma brate i mi i vi u Evropi bez petice nemozemo proci ove godine ...kakvi nasi igraci i nas fudbal ...katastrofa..
ja ti mogu reci da se nadam ne odlasku u Evropu moga tima jer ako odemo i strucni stab ce ostati i sve ce se zaboraviti a tamo cemo se obrukatii...mozda ce neki reci sada ono kakav si ti navijac ,al brate ja samo nesto kontam na malo duze staze... .

Pa sa kojim igracima cemo ba vas razvaliti covjece i kod nas i kod vas imas par momaka koji nesto znaju ostalo brate taraba.A sto se tice Evrope u pravu si da bi se bilo sta uradilo u ekipi se mora imati barem 4 do 5 igraca koji bi svojim kvalitetom zaradjivali minimalno 500.000,00 km godisnje ali tesko da ijedan klub to kod nas moze obezbjediti.Sto se tice Mirze razumijem te potpuno nemoze se postati trener preko noci i da ti prvi posao bude klub Sarajevo,vala mene i Amar malo nervira svojim izjavama iako nam donio dobre rezultate,kaze igraci nemaju kvalitet za derbi pa sto si onda brate dovodio i sto im das da igraju.Licno mislim kada bi se ovoj nasoj djeci davale iste pare kao igracima koji dolaze sa strane da bi oni grizli travu i ginuli za svoje klubove.Pravi navijac treba da kritikuje i realno sagleda stvari mislim da nam je svima dosta Litexa,Makabija,Besiktasa ili Bazela,sta treba da sutimo onda smo kao dobri navijaci vala necu,pa prema tome sta te briga sta drugi misli.Igraci i trenere dolaze i prolaze samo su u ovom gradu Zeljo i Sarajevo vjecni i uvjek ce to biti.
bas zato brate ne treba pljuvati te igrace jbg...jednostavno nemaju kvalitet ,a za to su krivi treneri koji su ih dovodili u takve timove ..jbg kaze nemaju kvalitet ..pa osime dragi protiv sarajeva (losi smo jbg) ne osutat na gol ..pa sta ocekujes od evrope jbt ...mozes sa ovim igracima u ovoj ligi al ako je vodstvu nasih klubova cilj samo da se nesto postigne u ovoj ligi a u evropi brukanje onda brate nista...dzaba sve!!! :cry: a bratee mora se malo vise krenuti ozb ...osim nikadaa u svojoj karijeri kao trener nije dobio sarajevo (nisam siguran) kao da smo real pa ima takav skor..al hajde nbt osim je dosao po bod(prvi put u mom zivotu da zeljo dodze po bod) i uzeo ga je ali vise sretno nego spretno mora se priznati...al poenta moje price je da ne zelim da moj klub ide u evropu jer onda ce isti ljudi ostati u strucnom stab kao i to da ce nas neko razbiti bezveze...da ne pricam...
E moj majstore,otkad ti za Sarajvo navijas da mi je znati..u vrijeme prvog Amarovog mandata su se mozda i igrali najbolji derbiji poslije rata...s njim smo vas na Kosevu u prvenstvu,u jednoj jako,jako dobroj i kvalitetnoj tekmi dobili 3-0,a tek finale KUP-a koje se odigralo nesto malo kasnije i gdje smo vas dobili 3-2..sigurno daleko,daleko najjaca tekma kad su derbiji u pitanju.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 08 maj 2011, 14:56

mi losi,zeljo puno losiji...imali smo jednu stopostonu sansu i dvije mozda ne 100% ali odlicne sanse. Imali smo 60% posjed lopte...da ne duljim dovoljno je reci da je Jovic ostao neocjenjen ali nije se dalo ;)

Sto se Hordi i TMKOMERCA tice
Bili su bolji zadnjih 10 min prvog i zadnjih 10 min drugog poluvremena...a sto je cudno u tom periodu su pjevali uvjek istu pjesmu i to "salalalallalal zeljeznicaar..." to im je jedina pjesma koju mogu da otpjevaju tako da bas grmi,ostalo je **** majki nama,sudijama,isl...MI smo ukupno 3 minute pjevanja posvetili njima ja a ostalo je sve bilo posveceno Sarajevu za razliku od...
Mi smo pokazali da smo najbolji. U par momenata slabije navijanje jer imamo toliko pjsama pa je derbi navijacima tesko da ih sve nauce :mrgreen: a i kako je vrjeme odmicalo bili smo losji jer smo vidjel ida lopta nece u go nikakoo
Koreo odlicna,bakljada isto,trake extra. Vodja ne bas odlican ali treba ispostovat sve a ne kao sto su neki namjerno sutili jer on vodi navijanje :oops: :evil:

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 08 maj 2011, 15:28

JOj bakljada nema dalje...imali ko fin klip citave bakljade mozda?

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 maj 2011, 15:31

adoni je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:

E moj majstore,otkad ti za Sarajvo navijas da mi je znati..u vrijeme prvog Amarovog mandata su se mozda i igrali najbolji derbiji poslije rata...s njim smo vas na Kosevu u prvenstvu,u jednoj jako,jako dobroj i kvalitetnoj tekmi dobili 3-0,a tek finale KUP-a koje se odigralo nesto malo kasnije i gdje smo vas dobili 3-2..sigurno daleko,daleko najjaca tekma kad su derbiji u pitanju.
brate ono sudaranje pokusavam zaboraviti ,al me vi konst podsjecate hehehe a kup jbg tad je Alihodzic dominirao hahaha tad je bilo golova i sjceam se finala KUP-a koje je inace igrano na AFH...vi ste cak i crveni imali al dzaba uzeste...
FK SARAJEVO.

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 08 maj 2011, 16:01

imali ko fin klip citave bakljade mozda? :D

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 08 maj 2011, 16:03

Horde 8-)

slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 08 maj 2011, 16:39

Samo kad cujem na pocetku sezone, u prvih 4-5 kola, one standardne nebuloze tipa - liga je svake godine kvalitetnija, sudjenje se popravlja, evo i gosti pobjedjuju....

Liga je svake godine sve losija. Razlog - puno malverzacija a malo ulaganja. Derbi je slika i prilika svega toga

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 08 maj 2011, 16:41

USKORO :!:

Reportaža:Horde Zla

Sabahudin Baho Topalbećirević
F.K.SARAJEVO

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 08 maj 2011, 16:45

molotovljev je napisao/la:USKORO :!:

Koliko je to uskoro???? :D

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 08 maj 2011, 16:54

Silkoni je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:USKORO :!:

Koliko je to uskoro???? :D
Zavisi...Baho radi na tome..isto tako čovjek želi u upravu FKS..pa čak 'puca' na sami vrh.. :idea:
F.K.SARAJEVO

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 08 maj 2011, 17:03

super ocu klip bakljade citaveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D :D :D :D :D

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 08 maj 2011, 17:05

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 08 maj 2011, 17:07

Megamon je napisao/la:http://theuglydance.com/?v=uhgabsiokc

Placem :lol: :lol: :lol: :lol:
hahhahahahahhahahahahahhahahahahahahahhahah

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 08 maj 2011, 17:10

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 maj 2011, 17:17

BegAx je napisao/la:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
FK SARAJEVO.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”