RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ma koga će te vi mlatnut?
stipu ga , razvaaaaalili su podgrmec 

Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
Bice sigurno dobra utakmica,a nek pobjedi bolji. 

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Naravno druze. Pjesnika je malo ponijelo ali oprastamo muamypitar je napisao/la:Bice sigurno dobra utakmica,a nek pobjedi bolji.

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Meni je Jusuf izgledao dobro na polušpicu, iako je klasični napadač. Dobro se kreće u 16, ima njuh za gol, zar je bolja opcija od njega Ćemalović koji do " jučer nije znao pristojno potrčat'. ?gost je napisao/la: Pa iskreno govoreći meni baš i nije toliko nejasno zašto Jusufbašić sjedi na klupi. Da ne filozofiram, ono što sam ga vidio.....malo mi je spor... **** ga, nekako sam ga drugačije zamišljao.....
A Dino bi trebao igrati.....mada ovako kada sa klupe uđe je baš prava injekcija.....možda čak i bolji nego kad igra od početka.....kako god, zaslužio je početi protiv Sarajeva
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Malo previse kritikujemo Cemalovica... Nije uopce los igrac, ali razumjem da ide na zivce njegovo forsiranje.zizu1991 je napisao/la:Meni je Jusuf izgledao dobro na polušpicu, iako je klasični napadač. Dobro se kreće u 16, ima njuh za gol, zar je bolja opcija od njega Ćemalović koji do " jučer nije znao pristojno potrčat'. ?gost je napisao/la: Pa iskreno govoreći meni baš i nije toliko nejasno zašto Jusufbašić sjedi na klupi. Da ne filozofiram, ono što sam ga vidio.....malo mi je spor... **** ga, nekako sam ga drugačije zamišljao.....
A Dino bi trebao igrati.....mada ovako kada sa klupe uđe je baš prava injekcija.....možda čak i bolji nego kad igra od početka.....kako god, zaslužio je početi protiv Sarajeva
Objektivno. nije super, ali je dobar. Trebao bih on ulaziti kao djoker a ne Dino.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
U subotu jedan od rijetkih derbija u ovoj ligi.
Pravi,istinski derbi.
Nadam se pobjedi Veleža protiv vrlo dobrog Sarajeva.
Pravi,istinski derbi.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Normalno da ću ga kritikovat' kad se vuče k'o baba po terenu. Uđe s klupe, k'o da je dušu ispustio čim je uš'o, ajd da je to bilo jednom.
Nek' on mene opovrgne, trljati ću ruke, i skakati u zrak, to je sigurno.
Nek' on mene opovrgne, trljati ću ruke, i skakati u zrak, to je sigurno.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
Cemalovica se ne moze premalo kritikovat. Pikici i bratija, u vidu Lustera i ostalih genijalaca, se okomila na Jusufbasica nakon sto je ovaj odigrao 200x bolje nego sto ce Mirza ikad. Ne smiju se zaboraviti psovke Jusufbasicu nakon odlicno odigrane tekme kad ga je Luster saceko - zna se zasto. Bojim se da Jusuf ne sjedi na klupi radi tog mira u kuci i pritiska od Pikica gang.
Mirza jeste dao gol, ali ruku na srce, sta je to on uradio ove sezone? Pa bolje bi ja trco od njega. Umori se dok se zagrije. Ne zelim da ispadne da ga ne mogu radi Pike - da Bog da on bio novi Messi sto se mene tice, ali treba bit realan. Nije on za prvih 11 jos uvijek.
Ja se bojim da radi ovog mjesanja sa strane Mirzu treba liferovat iz kluba sto je prije moguce. Inace ce nam Pika bit i trener i direktor, ako vec nije. Sto je manje Cemalovica u Velezu, sanse za Evropu su nam vece. Zivi bili...
Mirza jeste dao gol, ali ruku na srce, sta je to on uradio ove sezone? Pa bolje bi ja trco od njega. Umori se dok se zagrije. Ne zelim da ispadne da ga ne mogu radi Pike - da Bog da on bio novi Messi sto se mene tice, ali treba bit realan. Nije on za prvih 11 jos uvijek.
Ja se bojim da radi ovog mjesanja sa strane Mirzu treba liferovat iz kluba sto je prije moguce. Inace ce nam Pika bit i trener i direktor, ako vec nije. Sto je manje Cemalovica u Velezu, sanse za Evropu su nam vece. Zivi bili...
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
jel sigurno subota,posto postoji mogucnost da bude nedjelja,jer u subotu na magistralnom putu m 17 srest ce se horde zla,manijaci i ultrasi?zeljo u siroki,sarajvo u mostar a zrinjski u banja luku,nemoguce da heregovacki kanton ima toliko murije da mogu obezbjedit siguran put i pruziti pratnju svima,jedino ako su ovi iz saveza pozelili belaja onda neka se igra u subotu?tepsija je napisao/la:U subotu jedan od rijetkih derbija u ovoj ligi.
Pravi,istinski derbi.
-
- Kontakt:
Idemo Rođeni danas lagano prolaz, a onda u subotu nova 3 boda, ljudi bujrum na stadion neće vas niko..
Ma nisam ja nešto za Mirzu,mada je on zaista mlad i ima prostora za napredak, samo hoću reći da sam nekako više očekivao od Jusufbašića, mislim nisam ja gledao Jusufa u Gošk-u svaku utakmicu,mišljenje formiram na osnovu izvještaja i priča.....ja sam ga jednostavno zamišljao drugačije. Rekao bih kao veće pojačanje, ima on finu tenniku, zna se snaći u šesnaestercu, ali naprosto, po mom mišljenju, je fizički hendikepiran....a to u modernom fudbalu baš ne prolazizizu1991 je napisao/la:
Meni je Jusuf izgledao dobro na polušpicu, iako je klasični napadač. Dobro se kreće u 16, ima njuh za gol, zar je bolja opcija od njega Ćemalović koji do " jučer nije znao pristojno potrčat'. ?
.
By the way, Mirza je protiv Borca ( ne samo zbog gola) bio prilično solidan....
bit će izuzetno teško protiv Sarajeva, treba biti realan. oni su u ovom trenutku favoriti, kao što je i Borac, tako da Velež jedino može pobijediti ako bude igrao borbeno i 100% angažovano, plus da svaku ukazanu priliku iskoriste.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma nismo ni mi talasika vise. Bit ce to otvorena utakmica. Susret dva nasa stara kluba sa mnogo sansi i golova. E sad ko ce se bolje snac ostaje da sacekamo subotu. Forza VelezAlemC85 je napisao/la:bit će izuzetno teško protiv Sarajeva, treba biti realan. oni su u ovom trenutku favoriti, kao što je i Borac, tako da Velež jedino može pobijediti ako bude igrao borbeno i 100% angažovano, plus da svaku ukazanu priliku iskoriste.
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
U koliko je sati danas utakmica?
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
-
za 20 minuta, u 16h, hajmo pozurimoooo do 1/8 finalamotty je napisao/la:U koliko je sati danas utakmica?
1:0 Pejić
ebemti drugu smjenu. A volio bi gledati ovaj kombinovani sastav.

-
- Kontakt:
Brato,AlemC85 je napisao/la:bit će izuzetno teško protiv Sarajeva, treba biti realan. oni su u ovom trenutku favoriti, kao što je i Borac, tako da Velež jedino može pobijediti ako bude igrao borbeno i 100% angažovano, plus da svaku ukazanu priliku iskoriste.
Ako su favoriti "kao sto je i Borac" onda pisi 3:0.

http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
2-0 Maletic iz penala
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
a stvarmo koji missmatch... igrate kuci protiv cetveroligasa... 

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.