Zasto Rooneya na klupu a covjek u ovakvoj formi? Zasto kada je poznato da njemu treba kontinuitet utakmica da bi zadrzao formu? **** ti dan i sve vise...
Ne svidja mi se ovo nikako...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Kakvu sad formu ? To smeće nije u formi treća godine sad će .motty je napisao/la:sta rec za ovaj sastav nego klasicno podcjenjivanje protivnika i ovo mi se nimalo nesvidja posebno sto je rooney na klupi a tek se vratio u formu :S
Ovo je najmerno i bolno prika, bolno.Sir Matt je napisao/la:Kakvu sad formu ? To smeće nije u formi treća godine sad će .motty je napisao/la:sta rec za ovaj sastav nego klasicno podcjenjivanje protivnika i ovo mi se nimalo nesvidja posebno sto je rooney na klupi a tek se vratio u formu :S
So simple .dr.van nostrand je napisao/la:Negrito
Jeste vala prestrogo je za crveni.CLS je napisao/la:zuti da ali crveni previse
ma dobro drugacije je mozda sve to izgledalo iz ugla sudije, nema ponovljenog kod njega, greska je bila ali i sa 11 igraca mislim da nis ne bi mogli uraditi, a i komentator kaze Carick je bio najiznenadjeniji kada je vidio crveni karton za igraca Wigana:Ddr.van nostrand je napisao/la:Jeste vala prestrogo je za crveni.CLS je napisao/la:zuti da ali crveni previse
Opalio ga je rukom ali zustro i to je kod sudije prevagnulo, nista vise.
Mozda mu FA ponisti crveni pa Sammon zaigra u sljedecoj ut.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.