Ko je sudija?
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Tierney, onaj što je rutinski odradio derbi protiv Spursa koji je odlučio LP
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Marsal
- Kontakt:
Paul Tierney naravno

VAR sudija Lee Mason
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Zar će bit tek prvi?

Biće zanimljiva utakmica. Arsenal je baš dobar i vidjećemo na šta će izaći. Mora vas neko zaustaviti yeboga.

Biće zanimljiva al u qurcu kako je krenulo sa vijestima sa trening centra. Povrijeđeno nam pola ekipe 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Cipirili kaze Spursi imali vrh prelazni rok, a šef im kaže sve je doom and gloom
Arteta mind games? Partey od prve minute?
Jebote, zaboravio sam da se ovo desilo. Kakva glava

-
- Kontakt:
- wadethegreat
- Kontakt:
S obzirom da je Tottenham u pitanju ta razina se nece dostici.
Kad god je imao vise od 2 prelazna roka navukao hamelja da se klub oporavlja jos 3 roka poslije.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ne znam sta ocekuje citav ovaj transfer rok su platili zaduzivanjem i na kredit, lud je ako misli da ce Levy to ponoviti jos koji put.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
Budimo realni tottenham nema tu sansu da dodje na najvecu razinu. Od mentaliteta pa do toga da ce top igraci uvijek prije izabrati chelse i arsenal.
I ovo sto trenutno imaju je meh, pogotovo u veznom redu koji je ubjedljivo najlosiji od svih top 6 ekipa
I ovo sto trenutno imaju je meh, pogotovo u veznom redu koji je ubjedljivo najlosiji od svih top 6 ekipa
-
- Kontakt:
Uzme titulu s Alonsom i Mosesom koji su tad bili dovoljno dobri za skupiti 93 boda, ali se zato sa Chilwellom i Jamesom ne može doći do pozitivne gol-razlike. Sad, ili su Alonso i Moses stvarno hamelj pored ove dvojice kojeg se treba riješiti da se opet uzme titula, ili i nisu toliko loši s pravim trenerom. Kao i svi igrači kojih se klubovi rješavaju nakon Contea.
- wadethegreat
- Kontakt:
Druga liga tada bila.
Sad je 93 bodova dovoljno za 3. mjesto.
Dovoljan dokaz da je Tottenham tada drugi bio.
I vidjelo se sta se desilo sezonu poslije 5ti bili kada je Pep poceo da urinira po ostalima...
Plus Celzi je za Tottenham Real sto se tice mentaliteta.
Bosingwa ima medalju LP....
I chilly i James ne znam jesul sastavili 10 utakmica zajedno nazalost...
Sad je 93 bodova dovoljno za 3. mjesto.
Dovoljan dokaz da je Tottenham tada drugi bio.
I vidjelo se sta se desilo sezonu poslije 5ti bili kada je Pep poceo da urinira po ostalima...
Plus Celzi je za Tottenham Real sto se tice mentaliteta.
Bosingwa ima medalju LP....
I chilly i James ne znam jesul sastavili 10 utakmica zajedno nazalost...
I onda Max sa tih 10 eura ode u finale“You can’t go to a restaurant for 100 euros if you only have 10 euros in your pocket, can you?”

I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Ovdje se finale LP po potrebi broji kao (ne)uspjeh 

Trenutno korisnika/ca: sarajevskiMarlboro i 5 gostiju.