FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

IlPrincipe
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la IlPrincipe » 21 jan 2014, 12:44

Raspad sistema haa ?
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 jan 2014, 12:46

Ma dobro to oko Calciopolija bilo i proslo davno, sta dalje za Serie A. Pa gledati ovakav Milan i Inter nije nikako dobro..

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 21 jan 2014, 12:58

tuzlak1987 je napisao/la:Ma dobro to oko Calciopolija bilo i proslo davno, sta dalje za Serie A. Pa gledati ovakav Milan i Inter nije nikako dobro..
Ne treba nikoga žaliti, fudbal je takav. Kreće se u ciklusima, niko nije kriv ni Interu ni Milanu za ovu trenutnu situaciju. Mnoštvo pogrešnih odluka u posljednje 2-3 sezone ih je dovelo do ove situacije. Naravno, sve se to može okrenuti za 360 stepeni, samo treba pametno raditi u nastavku. Mislim u Milanu su počele promjene i to je dobro. Ali ovo što rade od Intera, to je neshvatljivo.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 21 jan 2014, 13:38

Skupila se grupa navijaca ispred ureda kluba, svakim trenutkom ih je sve vise i vise, da barem oce uci u urede i napucat Brancu, Fassonea i ostalu bagru.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 21 jan 2014, 13:42

Tritolone je napisao/la:Skupila se grupa navijaca ispred ureda kluba, svakim trenutkom ih je sve vise i vise, da barem oce uci u urede i napucat Brancu, Fassonea i ostalu bagru.

Kako sam ja procitao i policija je imala posla.
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 21 jan 2014, 13:43

Vrijeme je da zubo uz pomoc navijaca ocisti dvoriste.

"Thohir ? The Indonesian tycoon is in the dark about everything, knows nothing about the secret negotiations and when the learner goes on a rampage . Furious when they tell him of equal exchange . "But how? A player of 27 years for a 30 ? " . These were the words of the Inter president , ready to block the deal , especially after the turmoil of the fans. "They put me in the face," he added Thohir , even if it is the intervention of Moratti to unlock everything. Massimo talks with Erick and you get to the much rumored adjustment : Inter want 5 million , Juventus can not hear us , but at 2 mln closes. The Bianconeri are the last effort and settle the Nerazzurri , strong absurd proposed exchange . Meanwhile Thohir , which is updated throughout the negotiation, around 22.30 , 3.30 in Indonesia , relies on the official website of Inter its release, almost apologetically ."
Amar Osim selektor BiH

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 21 jan 2014, 13:45

Nece izac na dobro, bolje im je da djeluju na trzistu kako god znaju. Hernanes je sad must buy, nek izvali Thohir pare kako god zna.

Ma ovo je djelo onog juventina Fassonea, 100%, iako malo mi nerealno zvuci da Thohir bas nista ne zna...
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 21 jan 2014, 13:47

Kad simpatizeri juventusa nesto podbadaju i imaju razloga(valjda :? ) al kad mi dodje swagovac i ovaj sto sve zna tacno mi dodje da se samobanujem.

U Interu nema para dok se ne stabilizira klub i nikom ama bas nikom se ne da velika plata i tu je sva logika, e sad ako neko hoce pristat na manju platu ok ako ne pedala.
Problem je sto u Interu ne znaju prodat igraca za onoliko koliko stvarno vrijedi, nije to samo ovaj posao, vec duze se vuce ta nesposobnost Brance & co.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 21 jan 2014, 14:21

Pupi04 je napisao/la: Problem je sto u Interu ne znaju prodat igraca za onoliko koliko stvarno vrijedi, nije to samo ovaj posao, vec duze se vuce ta nesposobnost Brance & co.
u vecini slucajeva igrac vrijedi "onoliko koliko i klub"
jednostavno moramo se pomiriti da smo se srozali na nivo jednog Lazia, Bilbaa, Evertona isl.
mislis da Hernanes vrijedi isto u Laziu ili recimo da igra za Juve
ne kazem da nije bilo losih poslova, pogotovo poslije triplete i tu se napravila glavna greska(yebiga, dok su ostali radili mi smo slavili jos pola godine) i od tad sve ide nizbrdo, medjutim u ovom trenutku mislim da nismo dovoljno "veliki" da mozemo za nekog igraca trazit desetine miliona, koliko god on bio dobar, jedino sad neki svjetski talenat(tipa Kova) a to prvo mora trener izreklamirat te dokazat svijetu da se oko njega vrti sva igra, sto kod nas opet nije slucaj

dakle jasno je, nema velike prodaje bez reklame u LP, nema LP bez velikh ulaganja, posto je kod nas moto nema velikh ulaganja i plata, valja nam se naviknut...
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 21 jan 2014, 14:57

Nisam pratio vijesti 2 dana i prvo što ugledao je da smo dali Guara za Vučinića, skroz sam se nasekirao :evil: . Što tog Vućinića nisu doveli dok je valjao tj. iz Rome prije 4-5 godina a ne sad kad je na zalasku kerijere. Sole nam glavu o tome kako će se raditi na podmlađivanju momčadi a oni je podstaravaju i oslabljuju. Pa Guarin je dao duplo više golova od Vučinića kojem je to posao, Vučinić je na zalasku karijere a Guaro nikad nije bio bolji. Znao sam ja da će se ovo dogoditi zato sam i govorio da mi je samo važno da ne prodaju naše najbolje igrače pa makar nikoga ni ne doveli. Juventini nam se sad smiju što su nas zaje*ali, joj koji majmuni su u našoj upravi. Ja sam mislio da će se to promijeniti dolaskom Thohira ali on se očito ne razumije u fudbal. Nezz za vas ali ako ne dovedu Hernanesa da ga zamijeni ja više neću odgledati nijednu utakmicu Intera ove sezone :x .
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 21 jan 2014, 15:10

Jest se Inter srozao ali evo ti svi klubovi koje si nabrojao znaju prodati igraca i ne daju pod svaku cijenu pa kad bi igrac propao.
Nema to toliko veze, jbg onda bi samo velikani(a Inter jest velikan i uvijek ce biti ;) ) pravili velike transfere, nego samo moras biti principijelan, a nasa uprava nije.

Tesko je nabrojat sve lose poteze u zadnjih par godina ali evo potroseno je na transfere preko 180 miliona u zadnje 3 godine, nije da se nije trosilo, samo se radilo bez ikakve vizije i zato i imamo sto imamo, ne moze toliko igraca ne valjat i da su svugdje dobri samo u Interu nisu.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 21 jan 2014, 15:33

Izvrsni direktor (il sta je vec) Dortmunda izjavio da nisu poslali nikakvu ponudu za Ranocchiu

Licno mislim da od Hernanesa nema nista, da to mediji samo lupetaju..a ja bi najradije da dovedu Fernanda iz Porta..ocajno nam treba jedan kvalitetan defanzivni vezni
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 21 jan 2014, 15:41

oslo je u k*rac sve majku im *ebem raspalu
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 21 jan 2014, 15:58

Ma ko ce Ronokiju kupiti tacno su smijesni :? dati ga dzabe..

Sa ovim Tahir Tanom tacno se ide u krajnost pa frajer kao da je kupio Kievo iz Verone a ne veliki Inter iz Milana. :(
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 21 jan 2014, 16:08

Odlican posao Brance ili tko je vec ovo vodio, jedina je zamjerka malo para uz Mirka, ali razmjena igraca odlicna...Guarin nam nije bio potreban, dok napadac itekako jeste, a pogotovo igac kao sto je Mirko...Nije on neka svjetska klasa, ali za nas je i vise nego dobar.

Konacno se rijesili igraca koji igra preko one stvari i igra samo za sebe, njegovim odlaskom eto vise prostora za ostale veznjak ili jos bolje ako se dovede Hernanes, e to bi onda bio perfektan mercato...Rijesili se dvije prevare kakve su Guarin i Pereira i doveli odlicnog napadaca i jos boljeg veznjaka(mozda), ima i onas D'Ambrosio ili kako vec i dobar prelazni rok...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 jan 2014, 16:17

Huska je napisao/la:Odlican posao Brance ili tko je vec ovo vodio, jedina je zamjerka malo para uz Mirka, ali razmjena igraca odlicna...Guarin nam nije bio potreban, dok napadac itekako jeste, a pogotovo igac kao sto je Mirko...Nije on neka svjetska klasa, ali za nas je i vise nego dobar.
Tako je, dati najboljeg igrača dosad u timu koji je ujedno i tri godine mlađi, za panja od 30 godina koji grije klupu u Juventusu. :roll:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 21 jan 2014, 16:32

U cemu najbolji igrac, mozda u skidanju golubova sa krova stadiona...

Objasnio covjek:
MAZZOLA: INTEROV NAPAD CE VISE GOLOVA POSTIZATI

Legendarni Sandro Mazzola je govorio o razmeni Guarin-Vucinic:

Vucinic je stariji od Guarina?

"Tri godine razlike nisu previse velike, ne treba to zabrinjavati navijace."

Na kojoj ce poziciji igrati Vucinic?

"Prema dosadasnjoj taktici Mazzarrija, ja ocekujem Vucinica iza Milita."

Hoce li igrati tandem Vucinic-Milito-Palacio?

"Mislim da nece, igrace sa 2 napadaca, a treci ce ulaziti po potrebi. Sigurno je da ce sada Interov napad postizati vise golova."

Ko ce zameniti Guarina u veznom redu?

"Niko ga nece zameniti, jer Guarin nije ni igrao u sredini. On je bio vise fokusiran u ofanzivnom delu ekipe, tako da Inter ne gubi nista u sredini terena njegovim odlaskom."

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 jan 2014, 16:36

Jel to isti Macola koji je izjavio : Sandro Mazzola: “Inter could challenge for the Scudetto”.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 21 jan 2014, 17:45

Fabrizio Romano ‏@FabRomano21 57s
Possible statement by Inter official website coming in these hours to announce Erick Thohir stopped the deal Vucinic-Guarin
Meni je ovaj Inter pravi cirkus od kluba.

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 21 jan 2014, 17:55

Thohir blokirao razmjenu Guarin-Vucinic 8-)

Comunicato Ufficiale di F.C. Internazionale

La Società informa di aver deciso di non procedere nella trattativa con la Juventus per il trasferimento dei calciatori Fredy Guarin e Mirko Vucinic.
Zadnja izmjena: sanjingr, dana/u 21 jan 2014, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.