FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Liivak mi je najveća nepoznanica u klubu. Ne kontam kako liku ne daju ni jednu utakmicu da pokaže šta zna. Ako je već spor na krilu, treba ga probat na AMFu, navodno može igrat oba krila i AMF. Čisto da vidimo šta imamo u ekipi.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Neće Čala žuriti.. Zatvorit će se Čala i čekati moldavce.. I neće ih dočekati!! Da se kladimo? Sastav će isti biti.. U 80. ulaze Rahman i Mićo.. Ali kasno.. Poslije tekme Čala se vraća u općinu, gdje i pripadaTobeYarabi je napisao/la:sreca pa nismo izjednacili jer bi na kosevu gledali jos jednu uspavanku..ovako moramo napasti, i mislim da cemo na poluvremenu voditi 3 razlike

Sva sreća pa ga igrači neće poslušati nego će se dogovoriti da ih napadnu od prve minute i raskuju! 4:0, minimalno

IDEMO PONOVO!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Kone 11/12, ono je bila dominantna titula (gledajući broj bodova na kraju i one nizove pobjeda, ne ulazim u prljave igrice).MortemHz je napisao/la:To niko iz Bosne nece uraditi nikad, da mi je da je osvojimo na kraju pa makar uz bod prednosti..ove zvjezdice u potpisu se moraju mijenjatiTobeYarabi je napisao/la:prosetacemo se ligomrasavoje je napisao/la:Nema nista od nas.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A dobro u pravu si, Leotar jedne godine meni se cini isto..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Tjesi se Martine.MartinSco je napisao/la:Neće Čala žuriti.. Zatvorit će se Čala i čekati moldavce.. I neće ih dočekati!! Da se kladimo? Sastav će isti biti.. U 80. ulaze Rahman i Mićo.. Ali kasno.. Poslije tekme Čala se vraća u općinu, gdje i pripadaTobeYarabi je napisao/la:sreca pa nismo izjednacili jer bi na kosevu gledali jos jednu uspavanku..ovako moramo napasti, i mislim da cemo na poluvremenu voditi 3 razlike![]()
Sva sreća pa ga igrači neće poslušati nego će se dogovoriti da ih napadnu od prve minute i raskuju! 4:0, minimalnoI Mehmed ostaje do oktobra.

Sarajlijica1946 je napisao/la:Tjesi se Martine.MartinSco je napisao/la:Neće Čala žuriti.. Zatvorit će se Čala i čekati moldavce.. I neće ih dočekati!! Da se kladimo? Sastav će isti biti.. U 80. ulaze Rahman i Mićo.. Ali kasno.. Poslije tekme Čala se vraća u općinu, gdje i pripadaTobeYarabi je napisao/la:sreca pa nismo izjednacili jer bi na kosevu gledali jos jednu uspavanku..ovako moramo napasti, i mislim da cemo na poluvremenu voditi 3 razlike![]()
Sva sreća pa ga igrači neće poslušati nego će se dogovoriti da ih napadnu od prve minute i raskuju! 4:0, minimalnoI Mehmed ostaje do oktobra.

IDEMO PONOVO!
Jest Leotar, nabili su preko 80 bodova. Al tad je bilo 20ak ekipa u ligi ja mislim.MortemHz je napisao/la:A dobro u pravu si, Leotar jedne godine meni se cini isto..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Citam prosle godine da si ih mogao kupiti za bas neke sitne pare ali niko nijeskoroalen je napisao/la:Jest Leotar, nabili su preko 80 bodova. Al tad je bilo 20ak ekipa u ligi ja mislim.MortemHz je napisao/la:A dobro u pravu si, Leotar jedne godine meni se cini isto..

kockice se savršeno poklapaju, moldavci samo treba da dođu i budu poraženiMortemHz je napisao/la:Taman smo Europski JeruzalemFoSte95 je napisao/la:ako je beitar jeruzalem mogao od 87-e do 95te minute dati tri gola i od 1:3 doći do 4:3 možemo i mi dati dva gola minimum

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
FoSte95 je napisao/la:kockice se savršeno poklapaju, moldavci samo treba da dođu i budu poraženiMortemHz je napisao/la:Taman smo Europski JeruzalemFoSte95 je napisao/la:ako je beitar jeruzalem mogao od 87-e do 95te minute dati tri gola i od 1:3 doći do 4:3 možemo i mi dati dva gola minimum

- BosnianKingdom
- Kontakt:
Klub mora odrediti formaciju i taktiku, i da sve selekcije isto igraju. Od 8 godina do seniora, da već imamo priviknute igrače na sistem. Takav sistem ima Ajax i zato proizvode igrače konstantno.
A sto se tice uzvratne utakmice, očekujem laganu pobjede, samo da igramo kao drugo poluvrijeme i imamo sigurnu prednost od 2-3 gola.
A sto se tice uzvratne utakmice, očekujem laganu pobjede, samo da igramo kao drugo poluvrijeme i imamo sigurnu prednost od 2-3 gola.
Sabrine mi moje!
Može. Formacija i taktika 4-2-3-1 - polulijevoBosnianKingdom je napisao/la:Klub mora odrediti formaciju i taktiku, i da sve selekcije isto igraju. Od 8 godina do seniora, da već imamo priviknute igrače na sistem. Takav sistem ima Ajax i zato proizvode igrače konstantno.

Jest ali za to moras imat profesionalne trenere pocevsi od akademije pa nadalje, jer sa djecom treba najvise raditi i zato tu trebaju profesionalci a ne uhljebljni jarani koji su tu dosli Bog na kako i koji se tek uce. A treba imati i nekoga ko ce sve to fino uvezati, usmjeravati kako sta treba, nesto sto bi trebao radit ovaj rukfas ali njemu je to prevelik zalogaj. Nama treba neko dokazan i priznat i kod nas a i u svijetu, do sad smo imali jednog takvog, gospodina Kodru al ga otjerase ublehe nesposobne.BosnianKingdom je napisao/la:Klub mora odrediti formaciju i taktiku, i da sve selekcije isto igraju. Od 8 godina do seniora, da već imamo priviknute igrače na sistem. Takav sistem ima Ajax i zato proizvode igrače konstantno.

SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Ovo za formciju da moraju igrati isto,znaci izneseno na prvom obracanju BP kad su usli u klub ,tamo u opcini stari grad vjerovatno je bilo jos raje pa ce se sjetiti.
No nema od toga nista,kao i od mnogih stvari koje su tad ispricane.Trebali smo vec nekad uveliko grupnu fazu igrat
No nema od toga nista,kao i od mnogih stvari koje su tad ispricane.Trebali smo vec nekad uveliko grupnu fazu igrat

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Kod nas bi to tako izgledalo da bi ovih 11 ratnika igrali i tekme mladjih vikendom, znaci imali bi bar 5 utakmica vikendom. Spartanci!BosnianKingdom je napisao/la:Klub mora odrediti formaciju i taktiku, i da sve selekcije isto igraju. Od 8 godina do seniora, da već imamo priviknute igrače na sistem. Takav sistem ima Ajax i zato proizvode igrače konstantno.

Nego vi ste samo pljuvaci, svakih 7/8 godina titulu uzmemo i vi nezadovoljni ccc

- ThrillerHz
- Kontakt:
Vala halal Bokiju ovaj go s centra, desi se svakom, samo da ne utice na njeg to i da se vrati jaci. Valjao je nama Boki prosle sezone, vise nego iko.
Opet cu potrvdit, da Cala nije pic.ka i da napada u svakoj utakmici od prve minute, mi bi se prosetali ligom i trpali ovake ekipe kao Moldavce petardama, al jok SEF obecao minimalni poraz s datim golom i ispunio obecanje.
Za uzvrat i inace utakmice Sarajeva, ishod je nemoguce prognozirat, jer sve ovisi od toga sta Janjos odluci da se desi. Ne bi me cudilo 1:0 neki brzi gol i da se brani do kraja, pa da ga u 90im primimo i 1:1 da zavrsi...
Opet cu potrvdit, da Cala nije pic.ka i da napada u svakoj utakmici od prve minute, mi bi se prosetali ligom i trpali ovake ekipe kao Moldavce petardama, al jok SEF obecao minimalni poraz s datim golom i ispunio obecanje.

Za uzvrat i inace utakmice Sarajeva, ishod je nemoguce prognozirat, jer sve ovisi od toga sta Janjos odluci da se desi. Ne bi me cudilo 1:0 neki brzi gol i da se brani do kraja, pa da ga u 90im primimo i 1:1 da zavrsi...
1946~
Mi kad brzo zabijemo, brzo i primimo, kakav 90. minutThrillerHz je napisao/la:Vala halal Bokiju ovaj go s centra, desi se svakom, samo da ne utice na njeg to i da se vrati jaci. Valjao je nama Boki prosle sezone, vise nego iko.
Opet cu potrvdit, da Cala nije pic.ka i da napada u svakoj utakmici od prve minute, mi bi se prosetali ligom i trpali ovake ekipe kao Moldavce petardama, al jok SEF obecao minimalni poraz s datim golom i ispunio obecanje.![]()
![]()

Ma aBd 2:0 na Koševu, uz neku solidnu posjetu (bio bih zadovoljan sa preko 6 milja s obzirom na situaciju). Mićo i Crnkić zabijaju.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Utakmica s Radnikom ce ostat zauvijek upamcena... Ma samo da prodjemo, rezultat nebitan. Uz neku pompeznu najavu i jak marketing, moglo bi se navuc bruku raje, al ovako pustit bez ikakvih najava, iceg, i 6 milja ce premija bit. Treba Crnku u spic gurnut, krila Hebib i Mico, to bi bilo vrh, al poznavajuci naseg inzinjera, istih 11 ce istrcat opet...skoroalen je napisao/la:Mi kad brzo zabijemo, brzo i primimo, kakav 90. minutThrillerHz je napisao/la:Vala halal Bokiju ovaj go s centra, desi se svakom, samo da ne utice na njeg to i da se vrati jaci. Valjao je nama Boki prosle sezone, vise nego iko.
Opet cu potrvdit, da Cala nije pic.ka i da napada u svakoj utakmici od prve minute, mi bi se prosetali ligom i trpali ovake ekipe kao Moldavce petardama, al jok SEF obecao minimalni poraz s datim golom i ispunio obecanje.![]()
![]()
Ma aBd 2:0 na Koševu, uz neku solidnu posjetu (bio bih zadovoljan sa preko 6 milja s obzirom na situaciju). Mićo i Crnkić zabijaju.
1946~
Bice 10 hiljada u uzvratu i to minimum.
A mi cemo uzeti 3:1 al cemo strepit da ne daju drugi go. Hebibovic ve promasiti dvije 100% prilike
A mi cemo uzeti 3:1 al cemo strepit da ne daju drugi go. Hebibovic ve promasiti dvije 100% prilike
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- robertkosar
- Kontakt:
Na zahtjev trenera stoperice livak je ostao u klubu a onda ga taj isti trener skartirao. Ako si vidio da je talenat i dobar igrac pusti covjeka 90 min da igraskoroalen je napisao/la:Liivak mi je najveća nepoznanica u klubu. Ne kontam kako liku ne daju ni jednu utakmicu da pokaže šta zna. Ako je već spor na krilu, treba ga probat na AMFu, navodno može igrat oba krila i AMF. Čisto da vidimo šta imamo u ekipi.

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Trenutno korisnika/ca: KarloIvandic, mnon46, nedimmmm1337 i 29 gostiju.