NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

KingJamesMVP
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la KingJamesMVP » 27 dec 2016, 19:56

Što ih nisu ostavili? heheheh
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 27 dec 2016, 20:59

SlevinKelevra je napisao/la:
jestamaji je napisao/la:green bay i detroit ulaze oba u playoff ako odigraju nerješeno :mrgreen:
:mrgreen:

Nisam vidio jel neko vec pisao. Koje utakmice nesto odlucuju?
u afc nijedna, u nfc detroit-green bay i washington-new york. pobjednik prve ulazi, nerješeno oba ulaze, a izgubljeni ispada ako washington pobijedi

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 27 dec 2016, 21:32

jestamaji je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:
jestamaji je napisao/la:green bay i detroit ulaze oba u playoff ako odigraju nerješeno :mrgreen:
:mrgreen:

Nisam vidio jel neko vec pisao. Koje utakmice nesto odlucuju?
u afc nijedna, u nfc detroit-green bay i washington-new york. pobjednik prve ulazi, nerješeno oba ulaze, a izgubljeni ispada ako washington pobijedi
kako nijedna u afc ne odlucuje nista? mia-ne; den-oak; kc-san diego odlucuju plasman

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 27 dec 2016, 22:00

odlučuju poredak nosioca ali ne plasman u playoff

evo sve detaljno kome se čita:
Week 17 NFL playoff scenarios

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 28 dec 2016, 00:01

slika
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 dec 2016, 00:22

kad_kako je napisao/la:Hvala Benu i Tuckeru sto su mi donjeli titulu. Sampioneee, sampioneee, oleee, oleee oleee :D
Čestitam ma da nije tebi Ben donjeo titulu koliko ti je to pomogao moj Brees ..lik do 4 perioda imao 5p poslije uze još dodatnih 10p..izdao me i ako me vodio čitavu sezonu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 dec 2016, 00:27

tillman je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Taman sam se ponadao Barkleyu i ligu 9 lopti izgubi u 2 utakmice ..napravi astronome od ovih CB naših protivnika..pa sta radis kralju tražiš sebi posao za buducnost saberi se jebote..hajde poraz mi odgovara, ali mi žao momka čisto jer nece naci posao više nakon ovoga sta radi
Mislim da je ovakva utakmica trebala GMu Paceu da vidi na cemu je sa Barkleyem; ali takodjer i sta je sa OC Loggainsom, koji najboljeg igraca u napadu, Howarda limitira na 18 trcanja... a opet isao preko 100y :crazy: bravo OC...

Uglavnom, ja sam na bandwagonu tvojih sugradjana, da se otpusti Foxy i promovira Fangio, sutne i Loggainsa te dovede McCoya iz Chargersa na mjesto OCa (on ce biti ionako otpusten tamo sa mjesta HCa), drafta QB u jednoj od prve 2 runde, te se resignaju i Hoyer i Barkley i Shaw i da onda ta trojica se izbore za dva mjesta a rookie da sjedi i uci (osim ako ne bude Deshaun Watson pick, onda on moze odmah da starta)... naravno, u svakom slucaju Cutlera ako ne mognu tradeati, mogu ga otpustiti...
Recimo da unutarnju OL imamo sredjenu, Whitehair na Centru, Grassu je zamjena, Sitton i Long starteri na Guardima uz zamjenu u vidu Kush-a koji je stvarno pravo iznenadjenje, Larsen je tu visak, puno penaltya pravi; dok su tackleovi pravi problem, ali Leno koliko toliko igra dobro, dok Massie je los potpis u offseasonu, morat ce izbacit velike pare za vrlo vjerojatno Wagnera iz Ravensa za RT jer je na draftu ponuda slaba... recimo Leno - Sitton - Cody - Long - Wagner je veliki upgrade, i vjerojatno jos draftati nekoga u 4. rundi za zamjenskog tacklea...
Kod receivera sve ovisi hoce li potpisati Jefferya, jer velike pare mu nitko nece ponuditi (tipa 14 mil per year), ali mogao bi dobiti 12 mil, sto je sasvim dosta... ako mu to Bearsi ponude, trebao bi prihvatiti, a i Pace je valjda shvatio da na Bellamya ne mozes racunat zbog dropova, a Wilson je ionako uvijek ozljedjen plus je White 2 godine proveo ozlijedjen. Veseli razvoj Mereditha, koji bi trebao biti taj broj 4 receiver; ja bih doveo kao opciju za broj 3 Goodwina iz Billsa jer ce Royal biti otpusten jer je previse ozlijedjen.. Jeffery-White-Goodwin-Meredith-Thompson te Braverman/Bellamy, koji bude bolji...
TE je kriticna pozicija, ovaj Brown je pokazao neki napredak i ima sanse za nagodinu se naci u rosteru iza Millera, jbga, Miller je injury prone i to svi znamo, tako da ce onaj koji dolazi u Chicago to znati kad bude potpisivao, da ima sansu za veci broj catcheva... Draft je dobar za TE poziciju, pa i u 3. rundi ce se moci naci dobar izbor... Miller - draft pick - Brown
Mislim da je RB pozicija sasvim dobra, samo je tu do glupog playcallinga, da nije iskoristen sav potencijal Howarda, veseli njegov napredak u pass catchingu, nesto sto je slabo radio u Indiani... tu mozda izbaciti FB i ubaciti nekog cetvrtog RBa pretezno za returne... Howard - Langford - Carey - RB/KR/PR

Obrana je pokazala znakove napretka, ali ono jucer je bilo katastrofa, no bolje tako, osigurat ce bolji pick :)
Goldmann i Hicks su zvijeri, Unrein se mora zamijeniti, on je dobar zamjenski igrac, nista vise, Sutton mora ostati kao zamjenski NT, Bullard je kao rookie dosta razocarao... najbolje bi bilo kad bi Bearsima na draftu pao Myles Garrett u ruke, ako ne onda J Allen sa Alabame, kakva bi to front 3 linija bila... Hicks - Goldmann - Garrett ili Allen, na svakog treba double team :D :D Ima par opcija u FA za male pare potpisati dobrog igraca za rezerve, kao sto su to lani napravili sa Hicksom...
OLB pozicija je stackana sa 3 sjajna rushera, McPhee, Young, Floyd su sigurni za nagodinu, vjerujem da ce otpustiti Houstona slicno kao i Royala zbog ozljeda, tako da ce promovirati lika koji je potpisan na trogodisnji ugovor za minimalnu lovu... dok su ova 3 spomenuta zdrava, bit ce to ok... Acho ce biti tu super sub koji je kapetan u speciajnim timovima
ILB je dobar, Freeman - Trevathan te Kwiatkoski kao prva rezerva, al treba naci broj 4... ima FA i ima draft, da se napravi prirodna selekcija, kada Freeman ode u mirovinu da ga Kwiatkoski zamjeni, a ovaj novodraftirani nek uci uz par playeva po utakmici
CBi su katastrofa, Porter i Callahan su igrali ozlijedjeni nonstop... Treba u offseasonu ici po Bouyea iz Houstona ili Gilmorea iz Billsa, te upariti s njima Portera, recimo Bouye (Hall) - Porter (Fuller) - nickel Callahan (LeBlanc) bi bilo puno bolje nego ovo sto sad imamo, no mislim da ce Fuller biti otpusten ili tradean... vjerujem i da ce na draftu u prve 3 runde draftati ili CB ili S...
A sta reci za Safetye.. tri najbolja FA Safetya su Berry iz KCa, Jefferson iz Cardsa i Cyprien iz Titansa; moja zelja je Berry, al bit ce preskup, tako da bi potpis Jeffersona bio puna saka brade, te probati na draftu ugrabiti jednog od top prospecata u te prve 3 runde... Amos je dobar za rezervu samo, dok je Bush za sad bio razocaranje, ali dajem mu jos narednu sezonu da proba... Jefferson - draft pick te Amos i Bush u rezervi

P i LS mogu ostati isti dok treba pronaci nekog kickera koji se na draft prijavi i uzet ga u kamp nek se bori sa Barthom...

Malo sam opsirno, ali mislim da su blizu da dodju do tih 50% i da krenu prema gore, ****, fali im jedino QB, imaju isti problem kao Houston, mogli bi imati dobru obranu, ali katastrofa napad...
Moj najdrazi draft scenarij po rundama je:
1. Garrett/Allen
2. QB (vjerojatno Watson/Kaaya/Mahomes/Falk)
3. S
4. TE
4. CB
5. OT
7. DE

Odlična analiza slažem se sa svime što si rekao..samo Foxa neće pustiti još to je definitivno kako mi rece ovaj čovjek što radi za media u Chicagu ..uglavnom biće zanimljivo na draftu koga uzet jednog od ove dvojice koje si spomenuo ili Peppersa koji će ti valjati na 2 3 pozicije...Jefferey nadam se da ce ostati u najgorem slučaju mogu ga opet trgovati ali za 17m po godini što je puno
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 28 dec 2016, 00:29

Hvala. :D

****. Desi se.
Postovanje treba zaraditi.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 dec 2016, 00:30

Cestitke sampionima i viceplasiranim u ligama. Dosta teska sezona za procjenu ikakvu..

Svima drugima u narednoj godini, ne vjerujte mocku. Vjero vatno ce da McCoya bace negdje u cetvrtu rundu

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 dec 2016, 00:33

KingJamesMVP je napisao/la:slika
Kids Bearsa su morali startati sa ovoliko kad su nam svi bili out 19 igrača na IR listi i to skoro svi starteri važni igrači ..Porter igrao povredjen lik je bio za odmarati ali nije imao ko ni igrat pa lik povredjen igrao ..još kad dodas i one igrače što su bili suspendovani i druge povrede koje su odvele igrače na 3 4 sedmice ..kažem samo neponovilo se !!!
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 28 dec 2016, 00:35

A dobro, to je jasno. Puno ozljeda i suspenzija vas je sustiglo i to je kao od sezone
LeBron James

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 28 dec 2016, 08:41

SaltCityAttack je napisao/la:
tillman je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Taman sam se ponadao Barkleyu i ligu 9 lopti izgubi u 2 utakmice ..napravi astronome od ovih CB naših protivnika..pa sta radis kralju tražiš sebi posao za buducnost saberi se jebote..hajde poraz mi odgovara, ali mi žao momka čisto jer nece naci posao više nakon ovoga sta radi
Mislim da je ovakva utakmica trebala GMu Paceu da vidi na cemu je sa Barkleyem; ali takodjer i sta je sa OC Loggainsom, koji najboljeg igraca u napadu, Howarda limitira na 18 trcanja... a opet isao preko 100y :crazy: bravo OC...

Uglavnom, ja sam na bandwagonu tvojih sugradjana, da se otpusti Foxy i promovira Fangio, sutne i Loggainsa te dovede McCoya iz Chargersa na mjesto OCa (on ce biti ionako otpusten tamo sa mjesta HCa), drafta QB u jednoj od prve 2 runde, te se resignaju i Hoyer i Barkley i Shaw i da onda ta trojica se izbore za dva mjesta a rookie da sjedi i uci (osim ako ne bude Deshaun Watson pick, onda on moze odmah da starta)... naravno, u svakom slucaju Cutlera ako ne mognu tradeati, mogu ga otpustiti...
Recimo da unutarnju OL imamo sredjenu, Whitehair na Centru, Grassu je zamjena, Sitton i Long starteri na Guardima uz zamjenu u vidu Kush-a koji je stvarno pravo iznenadjenje, Larsen je tu visak, puno penaltya pravi; dok su tackleovi pravi problem, ali Leno koliko toliko igra dobro, dok Massie je los potpis u offseasonu, morat ce izbacit velike pare za vrlo vjerojatno Wagnera iz Ravensa za RT jer je na draftu ponuda slaba... recimo Leno - Sitton - Cody - Long - Wagner je veliki upgrade, i vjerojatno jos draftati nekoga u 4. rundi za zamjenskog tacklea...
Kod receivera sve ovisi hoce li potpisati Jefferya, jer velike pare mu nitko nece ponuditi (tipa 14 mil per year), ali mogao bi dobiti 12 mil, sto je sasvim dosta... ako mu to Bearsi ponude, trebao bi prihvatiti, a i Pace je valjda shvatio da na Bellamya ne mozes racunat zbog dropova, a Wilson je ionako uvijek ozljedjen plus je White 2 godine proveo ozlijedjen. Veseli razvoj Mereditha, koji bi trebao biti taj broj 4 receiver; ja bih doveo kao opciju za broj 3 Goodwina iz Billsa jer ce Royal biti otpusten jer je previse ozlijedjen.. Jeffery-White-Goodwin-Meredith-Thompson te Braverman/Bellamy, koji bude bolji...
TE je kriticna pozicija, ovaj Brown je pokazao neki napredak i ima sanse za nagodinu se naci u rosteru iza Millera, jbga, Miller je injury prone i to svi znamo, tako da ce onaj koji dolazi u Chicago to znati kad bude potpisivao, da ima sansu za veci broj catcheva... Draft je dobar za TE poziciju, pa i u 3. rundi ce se moci naci dobar izbor... Miller - draft pick - Brown
Mislim da je RB pozicija sasvim dobra, samo je tu do glupog playcallinga, da nije iskoristen sav potencijal Howarda, veseli njegov napredak u pass catchingu, nesto sto je slabo radio u Indiani... tu mozda izbaciti FB i ubaciti nekog cetvrtog RBa pretezno za returne... Howard - Langford - Carey - RB/KR/PR

Obrana je pokazala znakove napretka, ali ono jucer je bilo katastrofa, no bolje tako, osigurat ce bolji pick :)
Goldmann i Hicks su zvijeri, Unrein se mora zamijeniti, on je dobar zamjenski igrac, nista vise, Sutton mora ostati kao zamjenski NT, Bullard je kao rookie dosta razocarao... najbolje bi bilo kad bi Bearsima na draftu pao Myles Garrett u ruke, ako ne onda J Allen sa Alabame, kakva bi to front 3 linija bila... Hicks - Goldmann - Garrett ili Allen, na svakog treba double team :D :D Ima par opcija u FA za male pare potpisati dobrog igraca za rezerve, kao sto su to lani napravili sa Hicksom...
OLB pozicija je stackana sa 3 sjajna rushera, McPhee, Young, Floyd su sigurni za nagodinu, vjerujem da ce otpustiti Houstona slicno kao i Royala zbog ozljeda, tako da ce promovirati lika koji je potpisan na trogodisnji ugovor za minimalnu lovu... dok su ova 3 spomenuta zdrava, bit ce to ok... Acho ce biti tu super sub koji je kapetan u speciajnim timovima
ILB je dobar, Freeman - Trevathan te Kwiatkoski kao prva rezerva, al treba naci broj 4... ima FA i ima draft, da se napravi prirodna selekcija, kada Freeman ode u mirovinu da ga Kwiatkoski zamjeni, a ovaj novodraftirani nek uci uz par playeva po utakmici
CBi su katastrofa, Porter i Callahan su igrali ozlijedjeni nonstop... Treba u offseasonu ici po Bouyea iz Houstona ili Gilmorea iz Billsa, te upariti s njima Portera, recimo Bouye (Hall) - Porter (Fuller) - nickel Callahan (LeBlanc) bi bilo puno bolje nego ovo sto sad imamo, no mislim da ce Fuller biti otpusten ili tradean... vjerujem i da ce na draftu u prve 3 runde draftati ili CB ili S...
A sta reci za Safetye.. tri najbolja FA Safetya su Berry iz KCa, Jefferson iz Cardsa i Cyprien iz Titansa; moja zelja je Berry, al bit ce preskup, tako da bi potpis Jeffersona bio puna saka brade, te probati na draftu ugrabiti jednog od top prospecata u te prve 3 runde... Amos je dobar za rezervu samo, dok je Bush za sad bio razocaranje, ali dajem mu jos narednu sezonu da proba... Jefferson - draft pick te Amos i Bush u rezervi

P i LS mogu ostati isti dok treba pronaci nekog kickera koji se na draft prijavi i uzet ga u kamp nek se bori sa Barthom...

Malo sam opsirno, ali mislim da su blizu da dodju do tih 50% i da krenu prema gore, ****, fali im jedino QB, imaju isti problem kao Houston, mogli bi imati dobru obranu, ali katastrofa napad...
Moj najdrazi draft scenarij po rundama je:
1. Garrett/Allen
2. QB (vjerojatno Watson/Kaaya/Mahomes/Falk)
3. S
4. TE
4. CB
5. OT
7. DE

Odlična analiza slažem se sa svime što si rekao..samo Foxa neće pustiti još to je definitivno kako mi rece ovaj čovjek što radi za media u Chicagu ..uglavnom biće zanimljivo na draftu koga uzet jednog od ove dvojice koje si spomenuo ili Peppersa koji će ti valjati na 2 3 pozicije...Jefferey nadam se da ce ostati u najgorem slučaju mogu ga opet trgovati ali za 17m po godini što je puno
lijepo je sanjati! znaš kad će garrett ostati do meda a watson pasti u drugu rundu? nikad, a možda ni tad! garrett ide prvi ili drugi, najkasnije treći a watson će biti top 10 pick, vjerovatno i bolje

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 dec 2016, 08:59

ja Watsona nebi uzeo u top 4 gdje smo mi sanse nema kako god ... nama treba buduci super star bio to u odbrani ali neko koce biti face ove ekipe kao kad se pojavio Urlacher bez obzira hoce li to biti odbranbeni igrac ... Watson nije vrijedan da bude u top 5....ja bi i Peppersa uzeo sto se mene tice nama SS treba , moze i poziciju LB pokrit, moze returner biti, moze i na RB po potrebi, a i reciver ebiga sve po potrebi :)..kako smo draftali ranije ja ne zumnjam da cemo pogodit ..jest da su nam se svi draftovani povrijediki osim Howarda ali su pokazali da ce biti od njih nesto,,,nadam se da ce White jos ostat zdrav narednu sezonu ... ovo nam je inace najgora sezona u historiji klub nikad nismo imali odnosno zavrsili sezonu sa 3 pobjede pa se nadam da ce se isplatiti to na draftu ... u top 5 sve samo ne QB nadam se da nece ..samo ako je neko ko je potencijal za buducnost
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 28 dec 2016, 09:29

@Salty

Ma kakav Peppers, on će dobro doći nekoj top ekipi, nije za Bearsa...
Ono prospekata što sam ja gledao po internet highlightsima, imaju samo 2 opcije, a to su ili Garrett ili Allen, oba DE... ove CB/S pozicije su dosta pune talentom tako da će se i u nižim rundama moći naći solidan prospekt..
QBi su dosta mehh, svakog treba godinu dana sjesti da uči.. Bearsima treba igrač koji može odmah uskočiti a ne QB kojeg se treba čekati...
Mike Glennon
Jimmy Garrappolo
Možda glupi Billsi se riješe Taylora
Tu treba tražiti rješenje
Možda ostanu uz Barkleya
Neki dan vidim statse za Goffa u prvih 6 starteva, gore nego kad je Jamarcus Russell počeo karijeru u Raidersima... tako da treba biti oprezan sa QB...
Prvo ajmo vidjeti hoće li vratiti Foxa..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 dec 2016, 09:45

tillman je napisao/la:@Salty

Ma kakav Peppers, on će dobro doći nekoj top ekipi, nije za Bearsa...
Ono prospekata što sam ja gledao po internet highlightsima, imaju samo 2 opcije, a to su ili Garrett ili Allen, oba DE... ove CB/S pozicije su dosta pune talentom tako da će se i u nižim rundama moći naći solidan prospekt..
QBi su dosta mehh, svakog treba godinu dana sjesti da uči.. Bearsima treba igrač koji može odmah uskočiti a ne QB kojeg se treba čekati...
Mike Glennon
Jimmy Garrappolo
Možda glupi Billsi se riješe Taylora
Tu treba tražiti rješenje
Možda ostanu uz Barkleya
Neki dan vidim statse za Goffa u prvih 6 starteva, gore nego kad je Jamarcus Russell počeo karijeru u Raidersima... tako da treba biti oprezan sa QB...
Prvo ajmo vidjeti hoće li vratiti Foxa..

Foxa ce vratiti 100% ne trebas cekat ..osim ako se sta ne promjeni ...oni su odmah trebali Gasau dati posao a ne ovo radit dovedu OC i po obicaju opet novi svake godine novi ahahahhaa ..da mi je jednm vidjet OC koji ce ostati 3 godine pa da se taj offense jednom sredi ....hajde onda da uzemo jednog od ove dvojice :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 28 dec 2016, 12:49

@jesta
Pa ako Garrett padne do broja 3, uzet ce ga Bearsi jer oni drze taj treci pick :D
Samo treba jos od Minnya ispusit

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 28 dec 2016, 13:47

ok, mislio sam da jaguarsi imaju treći pick ako ovako ostane. ali neće on pasti ispod 2.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 dec 2016, 17:48

jestamaji je napisao/la:ok, mislio sam da jaguarsi imaju treći pick ako ovako ostane. ali neće on pasti ispod 2.
De malo pozitive reći da ćemo ga uzet ne budi ljubomoran :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 dec 2016, 17:54

Evo Patriotsi hoće 1 i 4 pick za Jimmya ..jest puno ali ja bi dao ali ne ove godine nego slijedeće godine prvi pick i ove 4ti halalio bi..ali ne ovja prvi pick jer smo bili loši zbog ovog picka i treba ga izabrati ...imamo najgori rekord u historiji kluba i sad treba taj pick ispustiti ma jok neka hvala ...prva runda 2018 i 4 runda ove godine ok
Ma da kažu da malo ko će im to dat možda druga runda i eventualno 5
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

superfreak
Kontakt:

Post Postao/la superfreak » 28 dec 2016, 18:11

SaltCityAttack je napisao/la:Evo Patriotsi hoće 1 i 4 pick za Jimmya ..jest puno ali ja bi dao ali ne ove godine nego slijedeće godine prvi pick i ove 4ti halalio bi..ali ne ovja prvi pick jer smo bili loši zbog ovog picka i treba ga izabrati ...imamo najgori rekord u historiji kluba i sad treba taj pick ispustiti ma jok neka hvala ...prva runda 2018 i 4 runda ove godine ok
Ma da kažu da malo ko će im to dat možda druga runda i eventualno 5
Prije ga pustiti k'o FA, nego za bijednu ponudu kao sto je druga i peta runda. :kafa:

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.