Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Rizah
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Rizah » 18 jan 2011, 19:56

reds je napisao/la:
Rizah je napisao/la:Ovaj čovjek ubija iz svake pozicije

49 golova u 48 utakmica :ugeek:
Torres & Suarez = neprocjenjivo :ugeek:
Samo onda će Meireles na klupu ako Suarez dođe. :cry:
Ma jok nema šanse, jer će King najvjerovatnije forsirati 4-3-3 formaciju sa krilima kao protiv ManU.
------------Reina--------
-Kelly-Skrtel-Agger-Glen-
------------Lucas----------
----Meireles---Gerard---
---Kuyt ----------Torres-
----------Suares----------

Torres svakako uvijek voli pobjeći na lijevu stranu skoro kod kornera, pa onda predriblati jednog dvojicu i ošutati ili centrirati, s tim da ne on i Suarez ne bi vraćali u odbranu.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 18 jan 2011, 19:56

Lily je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:
Bolji je jer jedini ima navijačice na ovom forumu :lol: :lol: :lol: :lol:

kolko ti godina navijaš za njih
Znaš ono kad se rodiš i daju ti ime onakvo kakvo se roditeljima sviđa, kažu ti da si te i te vjere jer su ti i roditelji te, kažu ti koja ti je nacionalnost jer živiš u toj i toj državi. E, moj tata navija za liverpool skoro 30 godina. Veliki je navijač, i prvo što je uradio i mene je usmjerio u tom pravcu. Šta ja znam kol'ko navijam, stvarno ne znam tačno. Jer. moglo bi se reći od momenta kada mi je tata pričao o sjajnom klubu iz Engleske i o tome kako se on osjećao kada se igralo finale LP-a 84' i kako su ga svi zajebavali na poluvremenu jer je ličio na Pruzza, koji je bio izjednačio.
Znači od kada znam za sebe volim taj klub. Al' vjerujem da me nešto nije dirnulo kad sam prvi put vidjela Anfield i cula YNWA, ne bih sad bila navijačica Liverpoola kao moj tata. Odo ja daleko. :mrgreen: Ozbiljnije navijam za Liverpool od 5./6. razreda osnovne. Eto. :D
Moj tata nikad nije bio neki fudbalski fanatik, voli on fudbal, ali nista posebno. Na mene je po tom fudbalskom pitanju najvise utjecao stariji brat :D Ja za Liverpool navijam negdje od 2002./2003., a sad i ja nastojim da rodjaka i rodicu usmjerim da odmalena navijaju za Liverpool, trudim se, pa sta bude :D
YNWA je napisao/la:
naravno da je to bitno, Rafa mu je zabranio da ide na OI i on to nije poslusao, i naravno da ce biti kaznjen zbog toga ;)

nije problem u tome sto on ima profil na twitteru, problem je sto vise visi na twitteru nego sto trenira ,i kao sto vec @monolog rece, babel je neradnik, nije dovoljno imati samo talenat, mora se trenirati, boriti za svoje mjesto, a to babel nije radio, nego je visio na Twitteru i mnogo puta je sam sebi otezao situaciju objavljujuci na Twitteru ono sto nije trebao

babel je imao tri prilike i nije ih iskoristio i sam je kriv zbog toga, zelim mu sve najbolje u nastavku karijere, jos je mlad, odlazi u dosta slabiju ligu ali ako ne bude trenirao opet nece biti nista od njega ;)
Rafa ga je zbog toga godinama kaznjavao i mislim da to nije bilo OK. Mogao mu je vala i neku blazu kaznu naci :roll:
Druga stvar, ako je neradnik, sto se nisu odmah njega rijesili :?: Birmingham nam vec 2 sezone visi za vratom da ga kupe, mogli smo ga komotno njima uvaliti.
Trece,zasto bi on zelio ostati u Liverpoolu, bez obzira na to sto je puno vremena provodio na klupi, ako nije ocekivao da moze uspjeti :?:
Takodjer, Babel nije ni prvi, a nadam se da ce biti posljednji, od mladih igraca koji nije dobio pravu sansu. Ja i sada vidim da mi stalno akademiju punimo nekim talentima, a nikad od njih nista konkretno...

U svakom slucaju, ovo je sa Babelom moglo bolje proci, mogli smo imati sjajnog igraca, ali eto, njemu nek je sretno, nadam se da mu Liverpool nece ostati u ruznom sjecanju...
Zadnja izmjena: reds_forever, dana/u 18 jan 2011, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 18 jan 2011, 19:56

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ne mora Meireles van. :D

.............Reina............
Glen..Carra...Agger..Fabio
......Lucas....Gerrard......
............Meireles..........
Kuyt.......Torres.....Suarez
Oo da mora ! :twisted:

Uostalom ko kaže da će Suarez doći u LFC ? :lol: :twisted:
FK Pjetlovi

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 18 jan 2011, 19:57

Rizah je napisao/la:
reds je napisao/la:
Rizah je napisao/la:Ovaj čovjek ubija iz svake pozicije

49 golova u 48 utakmica :ugeek:
Torres & Suarez = neprocjenjivo :ugeek:
Samo onda će Meireles na klupu ako Suarez dođe. :cry:
Ma jok nema šanse, jer će King najvjerovatnije forsirati 4-3-3 formaciju sa krilima kao protiv ManU.
------------Reina--------
-Kelly-Skrtel-Agger-Glen-
------------Lucas----------
----Meireles---Gerard---
---Kuyt ----------Torres-
----------Suares----------

Torres svakako uvijek voli pobjeći na lijevu stranu skoro kod kornera, pa onda predriblati jednog dvojicu i ošutati ili centrirati, s tim da ne on i Suarez ne bi vraćali u odbranu.
Grehota je Torresa ostavit daleko od gola. Nek on i Suarez zamijene pozicije i eto vam napada.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 18 jan 2011, 19:58

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ne mora Meireles van. :D

.............Reina............
Glen..Carra...Agger..Fabio
......Lucas....Gerrard......
............Meireles..........
Kuyt.......Torres.....Suarez
Jos vam ovaj kloc Lucas u timu i to prvih 11 :lol: Kuyt sta reci o njemu korisniji je da igra desnog beka..jedino sto zna je boriti se, naprijed nista..osim borbe za aut :mrgreen:
Carra, Agger, Fabio :o mogli bi imati mijesta u Blekburnu
Torres prdno u sisu davno, prije nego sto ce Benitez otici :mrgreen:
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 18 jan 2011, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 18 jan 2011, 20:00

Los_Blanos2 je napisao/la: Jos vam ovaj kloc Lucas u timu i to prvih 11 :lol: Kuyt sta reci o njemu korisniji je da igra desnog beka..jedino sto zna je boriti se.

Taj kloc je trenutno jedan od najboljih naših igrača koji se strašno popravio i kome se nema šta zamjeriti. ;)
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 18 jan 2011, 20:02

Lily je napisao/la:
Los_Blanos2 je napisao/la: Jos vam ovaj kloc Lucas u timu i to prvih 11 :lol: Kuyt sta reci o njemu korisniji je da igra desnog beka..jedino sto zna je boriti se.

Taj kloc je trenutno jedan od najboljih naših igrača koji se strašno popravio i kome se nema šta zamjeriti. ;)
zato ste na dnu tabele..onda je do portugalca o gerrard slabo obavlja defz.zadatke
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 18 jan 2011, 20:13

Los_Blanos2 je napisao/la:zato ste na dnu tabele..onda je do portugalca o gerrard slabo obavlja defz.zadatke
Ima tu dosta razloga što smo na dnu.Odbrana je katastrofa kao što @fera stalno govori svi govore o nekakvim napadačima,krilima a odbrana je ustvari najveći problem.Još je Reina ove sezone nešta "pobudalio" ( :mrgreen: ) pa je i jedina svijetla karika tokom proteklih sezona izblijedila.
FK Pjetlovi

Liverpool8
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool8 » 18 jan 2011, 20:16

Lily je napisao/la:

Uh, predvidljivi Lukas, uvijek znam sta ce uraditi sa loptom kad je dobije. Strasno.
Ako nam je on najbolji, nije ni cuo sto smo ovoliko pali.

Postavka:
......................Reina...............
Kelly........Carra........Agger..........Fabio
...............Lucas(kad nema niko drugi)
..................... Meireles..............
Johnson...........Gerrard...................Suarez
.........................Torres................

Ovako bi smo po meni trebali igrat.

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 18 jan 2011, 20:25

realno meireles ove sezone nije napravio nista vise od lucasa, meireles 1 gol a lucas 2 asistencije. ni meireles nije nista kreativniniji od lucasa mozda ima bolji sut al lucas daleko vise radi u defanzivi i ima presjecenih loti i vise pretrci. Znaci sad je samo stvar ukusa sto se tice njih 2ce, ma nije problem u njima dobri su oba mogu proci, problem su nam oba krila i ljevi bek.
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 18 jan 2011, 20:34

Torres Da Killa.!. je napisao/la:realno meireles ove sezone nije napravio nista vise od lucasa, meireles 1 gol a lucas 2 asistencije. ni meireles nije nista kreativniniji od lucasa mozda ima bolji sut al lucas daleko vise radi u defanzivi i ima presjecenih loti i vise pretrci. Znaci sad je samo stvar ukusa sto se tice njih 2ce, ma nije problem u njima dobri su oba mogu proci, problem su nam oba krila i ljevi bek.
Pa Lucas i jeste postavljen kao destruktivac. ( defanziva / klasika ).
Oba su dobra kao sto kazes, na tim pozicijama nema zime. Ali sta kada se povrijede. Hajde inekako Meireles,
njega moze mijenjati Gerrard ali Lucasu je zamjena Poulsen i tu je problem. Najvjerovatnije da zbog toga
Spearing dobija sansu. Steli se decko. :D

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 18 jan 2011, 20:51

reds_forever je napisao/la:
YNWA je napisao/la:
naravno da je to bitno, Rafa mu je zabranio da ide na OI i on to nije poslusao, i naravno da ce biti kaznjen zbog toga ;)

nije problem u tome sto on ima profil na twitteru, problem je sto vise visi na twitteru nego sto trenira ,i kao sto vec @monolog rece, babel je neradnik, nije dovoljno imati samo talenat, mora se trenirati, boriti za svoje mjesto, a to babel nije radio, nego je visio na Twitteru i mnogo puta je sam sebi otezao situaciju objavljujuci na Twitteru ono sto nije trebao

babel je imao tri prilike i nije ih iskoristio i sam je kriv zbog toga, zelim mu sve najbolje u nastavku karijere, jos je mlad, odlazi u dosta slabiju ligu ali ako ne bude trenirao opet nece biti nista od njega ;)
Rafa ga je zbog toga godinama kaznjavao i mislim da to nije bilo OK. Mogao mu je vala i neku blazu kaznu naci :roll:
Druga stvar, ako je neradnik, sto se nisu odmah njega rijesili :?: Birmingham nam vec 2 sezone visi za vratom da ga kupe, mogli smo ga komotno njima uvaliti.
Trece,zasto bi on zelio ostati u Liverpoolu, bez obzira na to sto je puno vremena provodio na klupi, ako nije ocekivao da moze uspjeti :?:
Takodjer, Babel nije ni prvi, a nadam se da ce biti posljednji, od mladih igraca koji nije dobio pravu sansu. Ja i sada vidim da mi stalno akademiju punimo nekim talentima, a nikad od njih nista konkretno...

U svakom slucaju, ovo je sa Babelom moglo bolje proci, mogli smo imati sjajnog igraca, ali eto, njemu nek je sretno, nadam se da mu Liverpool nece ostati u ruznom sjecanju...
vjerovatno su u klubu cekali da babel eksplodira, kao sto smo i mi, ali to se nije desilo i sad se moze reci da je napravljena greska sto se ranije nije prodao, sto se tice birminghama sumnjam da su poslali ponudu, i to je bila samo jos jedna spekulacija, jer u trenutku kada se pisalo o toj ponudi babel je bio na tribinama, rafa vise nije racunao na njega, i zasto bi u toj situaciiji Liverpool odbio ponudu za babela :?

vec sam rekao, babel nije uspio ni kod rafe ni kod roya, a King koji je u klubu nekoliko godina prodaje babela odmah cim je dosao na mjesto menagera, znaci ipak je do babela, jer moze se reci sa Rafom je uvijek bio u losim odnosima od OI, nije odgovarao Royu zbog pozantog stila igre, ali sta reci za King Kennya, pratio je babela godinama, i sigurno zna njegove mogucnosti ;)

babel mi je drag igrac, uvijek je imao korektan odnos prema klubu, i navijacima, i sigurno mu Liverpool kao klub nece ostati u ruznom sjecanju
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Liverpool8
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool8 » 18 jan 2011, 20:53

Sto se tice Torresa, on izgleda nije suspendovan.
Kartoni se valjda brisu od Nove godine? ;)

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 18 jan 2011, 21:02

Daj Boze sutra kad ustanem da procitam " Suarez signs for Liverpool" :mrgreen:
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 18 jan 2011, 21:25

Serite vi dokle vam volja i opravdavajte Rafino unistavanje karijere odlicnom igracu , vejrujem da cete za 3 do 4 mjeseca pricati da nam je sada Babel tu ...da je imao priliku kao ostali vjerujem da bi danas imali opasno krilo,neka nama Jovanovica i "mladog" Maxia ostalo cemo sve lahko 8-)

Babelu sretno neka razvali tamo i zacepi svima usta , ustvari Rafi ne treba njemu su zacepljena od igraca Intera koji kazu da nisu radili sa gorim strucnjakom :lol:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 18 jan 2011, 21:42

**** te igrace koji tako kazu za svog menager, nasi su donedavno radili sa najvecim sranjem pa opet niko nije nista rekao.
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 18 jan 2011, 21:56

FK Pjetlovi

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 18 jan 2011, 22:01

reds je napisao/la:Kenny marljivo radi :D
Onaj mali što ga je doveo dao dva gola ;-)

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 18 jan 2011, 22:49

ILoveLFC je napisao/la:Daj Boze sutra kad ustanem da procitam " Suarez signs for Liverpool" :mrgreen:
ja sam prilicno siguran da nece doci niko od ove trojice koja se najvise spominju suarez,downing i young. al ok je to ima puno takvih igraca izbor je velik ali nisam nesto optimista da ce nasi naci prava pojacanja u januaru
You are someone else I am still right here

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 18 jan 2011, 22:51

Villa potpisala Benta za 24 miliona eura. Možda to znači da će prodati Younga ;-)
Puno je to para za njih.
Treaba reći da je večeras Wolwes zgazio Doncaster sa 4-0.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.