FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Neandertalac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 26 dec 2016, 16:58

irfo je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Irfo@

Težak je život Ćenanov. Još samo kada bi znali najbitniju stvar; koliko mu je jorgan dug. :kafa:
Dobar je radnik cenan bgm
a ti si ga kritikovo nedavno sto je pitar :kafa: , da je pitar ne bi im ga sukno i preso kod nas kad je bio kapiten, meni je zbog tog drag ko pelak :mrgreen:
Ja i dan danas stojim pri stavu da mi kao klub imamo toliko boljih rješenja na toj poziciji, da je apsurdno raspravljati. Još Željovaca! O Sportskom Direktoru šta mislim, znaju i djeca u vrtiću.
Nikada mi neće biti drag a niti ću ga nešto posebno cijeniti. Čak i poštovanje mora zaraditi.
Ne vuci me za jezik :mrgreen:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 26 dec 2016, 17:05

plavousrcu je napisao/la:Bobic bolji od Pirica? Neko je i to izvalio. Nemojte da nam se raja smije. Prosjecan golman kojem je najveci domet u karijeri, ima 29 godina, raspali Velez. Ako nam je Bobic korak prema evropskom Zelji kolektivno se trebamo roknuti. Imas Fejzica iste kvalitete kao Bobic i logika ti nalaze da dovedes perspektivnog golmana ili guras nekog iz nase skole. Ako ode Veca mi ostajemo na dva prosjecna golmana poted kojih ne mozemo gurati nekog mladog.
plavousrcu je napisao/la:Dva golmanska imena mi padaju na pamet. Ruzic iz Celika i Bobic iz Slobode. Ako trazimo golmana oni su realan izbor u ovom trenutku. Za moderatora je Hrasno u pravu, ali ja bih sebe kandidovao :salut:
Prvi si ga ti prizivao. Kakav gigant..

Scout1921
Kontakt:

Post Postao/la Scout1921 » 26 dec 2016, 17:32

Kakav je sad ovaj Babovic igrac,slobodan je i nema menadzera?

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 26 dec 2016, 17:33

Scout1921 je napisao/la:Kakav je sad ovaj Babovic igrac,slobodan je i nema menadzera?
Zavrsio sa fudbalom, nema kluba godinu dana
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 26 dec 2016, 17:34

Što ga ugasi Ajzea :rol:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 26 dec 2016, 17:39

Thetraphak1921 je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:Bobic bolji od Pirica? Neko je i to izvalio. Nemojte da nam se raja smije. Prosjecan golman kojem je najveci domet u karijeri, ima 29 godina, raspali Velez. Ako nam je Bobic korak prema evropskom Zelji kolektivno se trebamo roknuti. Imas Fejzica iste kvalitete kao Bobic i logika ti nalaze da dovedes perspektivnog golmana ili guras nekog iz nase skole. Ako ode Veca mi ostajemo na dva prosjecna golmana poted kojih ne mozemo gurati nekog mladog.
plavousrcu je napisao/la:Dva golmanska imena mi padaju na pamet. Ruzic iz Celika i Bobic iz Slobode. Ako trazimo golmana oni su realan izbor u ovom trenutku. Za moderatora je Hrasno u pravu, ali ja bih sebe kandidovao :salut:
:rol: kotrljaj
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 26 dec 2016, 17:41

Sta je sa ovim Toncijem Kukocom , lijevi bek? Od maja bez kluba , a igro je u finim klubovima...
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 26 dec 2016, 17:44

Dobar je Bobic. Branio u Velezu dok nije ispao iz lige i sad rezerva bio. Kad neko ne zna dzaba mu da ima milion za transfere.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 26 dec 2016, 17:48

Toni kukoc i fredi bobic :njanjanja: :njanjanja:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 26 dec 2016, 17:55

Merhaba je napisao/la:
Sta je sa ovim Toncijem Kukocom , lijevi bek? Od maja bez kluba , a igro je u finim klubovima...
Promaja u glavi, ali malo veca.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 26 dec 2016, 17:56

Thetraphak1921 je napisao/la:
Velik problem pogoditi. Ne moras biti Nikola Tesla i izmisljati struju. Sta ima slobodno to i mozemo dovesti.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 26 dec 2016, 18:06

Merhaba je napisao/la:
Je li to ona budala sa tetovazama sto se povezivao i sa reprezentacijom?

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 26 dec 2016, 18:12

Ne znam braco ko je lik uopste , kako udjoh na tm vidim on najskuplji igrac bez tima , finih godina i to lijevi bek. Udjem da vidim dje igro kad ono ima dobrih klubova u karijeri pa sam zato i pitao...Znaci u svakom slucaju neka povreda je u pitanju ili mozga ili nogu haha
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 26 dec 2016, 18:34

Merhaba je napisao/la:Ne znam braco ko je lik uopste , kako udjoh na tm vidim on najskuplji igrac bez tima , finih godina i to lijevi bek. Udjem da vidim dje igro kad ono ima dobrih klubova u karijeri pa sam zato i pitao...Znaci u svakom slucaju neka povreda je u pitanju ili mozga ili nogu haha
Mozga ako je ovaj na kojeg mislim. Sifra teza.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 26 dec 2016, 18:36

Merhaba je napisao/la:
Tonci Kukoc je budala nad budalom, siljadzija i huligan, imao je niz ekscesa i problema, protestovao protiv HNS-a sa majicom protiv njih pa ga ovi kaznili, vodio bukvalno rat protiv saveza i to sam kao igrac, pa remetio red i mir u svlacionici Hajduka, bivsa djevojka ga optuzila da je pretukao, optuzio bivseg menadzera ga ga kamatari itd., pa divi ga samo ... :mrgreen:
Njemu ruku na srce nebi bilo ni interesantno doci u Zelju jer nema akcije, pa po medijima je "najludji nogometas u ovom dijelu Evrope" :D

slika

http://****.bg/uploads/tinymce/KukocTat.jpg
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 26 dec 2016, 18:44

Hrasno1921 je napisao/la:
Merhaba je napisao/la:
Tonci Kukoc je budala nad budalom, siljadzija i huligan, imao je niz ekscesa i problema, protestovao protiv HNS-a sa majicom protiv njih pa ga ovi kaznili, vodio bukvalno rat protiv saveza i to sam kao igrac, pa remetio red i mir u svlacionici Hajduka, bivsa djevojka ga optuzila da je pretukao, optuzio bivseg menadzera ga ga kamatari itd., pa divi ga samo ... :mrgreen:
Njemu ruku na srce nebi bilo ni interesantno doci u Zelju jer nema akcije, pa po medijima je "najludji nogometas u ovom dijelu Evrope" :D

slika

[url]http://****.bg/uploads/tinymce/KukocTat.jpg[/url]
To je taj. Dileja svoje vrste. Vidi se da je kreten.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 26 dec 2016, 18:54

I vise nego vrhunskih igraca koji bi barem jednog da dovedemo cinio zeljenu prevagu, donio kvalitet i bio vrhunsko pojacanje, ali nasa realnost je nazalost sasvim drugacija, barem sad zasad ... :|

Od nasih svakako Stila i Stojan Vranjes, ovaj drugi i prije par godina se povezivao sa nama, od Hrvata Junuzovic (ima i nase drzavljanstvo) te Hrvoje Cale, od Srba Lomic a Crnogoraca Volkov i Burzanovic, mogu ja ovako i do sutra pisati, dzaba sve ... :mrgreen:

Krivo mi je za Bobica jer evo ispade da smo zaista pregovarali sa Mladenom Bozovicem, prvim golmanom Crnogorske reprezentacije koji trenutno brani za Zetu, vrhunski golman, trazio navodno cetiri hiljada eura platu plus premije sto "nasi" ultimativno nisu prihvatili i sve je ostalo na tome, i ako je Aco to provjeravao nije mu niko potvrdio, sve u svemu od ovog Bobica ospice dobijem, ne pamtim da je ijedan igrac dosao ikada a da me je vise iritirao pojavom ... :plac:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 dec 2016, 19:13

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 26 dec 2016, 19:17

Samo lagano. Sviđa mi se da mi mahalamo, i neke linkove igrača postavljamo, pa i nekih koji nisu uopšte realni u ovom momentu. Konkretnih informacija nemamo, i faktički više naše želje lupamo. Niti jedne sekunde ne sumnjam da će Slavko onako domaćinski bez nekih velikih i glamuroznih najava dovesti ono što smatra da nam treba da bi obezbjedili Europu. Možda bude i nekih iznenađenja, ko zna? Radi se tiho, lagano, na jednu vijest koja se objavi, prođe nekoliko neopaženih. Velika je ta teka njegova...to je čudo...

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 26 dec 2016, 19:17

Video nadzor ;) bravo uprava!
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.